Absolutt bevis for at Bidenes “presidentskap” er FAKTET … ny video viser en grønn skjerm som består av “feil” som avslører sannheten03/17/2021 Av Mike Adamshttps://www.newstarget.com.

Omgå sensur ved å dele denne lenken: https://www.afinalwarning.com/504454.html

Absolutt bevis for at Bidenes “presidentskap” er FAKTET … ny video viser en grønn skjerm som består av “feil” som avslører sannheten03/17/2021 / Av Mike Adams / KommentarerOmgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL

Absolutt bevis for at Bidenes "presidentskap" er FAKTET ... ny video viser en grønn skjerm som består av "feil" som avslører sannheten

Siden 20. januar har vi visst at Bidens “presidentskap” har blitt fullstendig forfalsket, men vi har ikke fått røykesikker bevis på forfalskningen … før nå.

En video, lagt ut av Bloombergs Quicktake-videokanal og dekket av InfoWars , ser ut til å vise Joe Biden gå mot en gruppe journalister og fortelle dem at han ikke har noen planer om å besøke grensen.

Men videoen avslører en åpenbar komponentfeil i videolaget når hendene til den virtuelle Joe Biden dukker opp foran mikrofoner som skal være i forgrunnen av rammen. I videoredigering er dette en komposisjonsfeil for nybegynnere som oppstår når videoredigeringspersonen ikke klarer å maskere mikrofonene i forgrunnen , og forårsaker at den falske Joe Biden (som skal være flere meter unna) tilsynelatende magisk har hender som “fase” ”Over mikrofonene.

Se videoen nedenfor.

Videoen har også andre åpenbare feil som avslører forfalskningen:

  • En ganske åpenbar grønn skjermoversikt som vises på kantene av Bidens dressjakkeerm.
  • En fullstendig unnlatelse av å generere skygger på bakken under Biden, som bekrefter at hans virtuelle bilde blir plassert i scenen.
  • Grønne fargetoner i hans hvite hår, og avslører at Biden (eller noen som spiller ham) filmet foran en grønn skjerm.

Her er et nærbilde som viser den grønne fargen som reflekteres fra Bidens hvite hår. Dette er en vanlig gjenstand når folk med hvitt hår blir filmet i et studio med grønn skjerm:

Her er en annen vinkel som viser mikrofonens sammensatte falskhet:

Se hele videoen her:

Brighteon.com/e5c2cd2a-6a23-41ff-8430-345e81d176b5https://www.brighteon.com/embed/e5c2cd2a-6a23-41ff-8430-345e81d176b5

En innzoomd rammehåndtak fra videoen viser at videoredigerere glemte å “maskere” mikrofonen når de samlet den falske videoen:

Og det er en ting til som ingen andre ser ut til å ha lagt merke til: På venstre side av parkens scenevideo (som den falske Biden-figuren er sammensatt av) er det en merkelig person kledd i svart, iført en maske og bærer det som ser ut å være et våpen av noe slag. Er det en t-skjortekanon? Hvorfor har denne personen svart på seg? Hvorfor skal ikke hemmelig tjeneste freaking ut av hele denne scenen være ekte?

Her er et nærbilde av den karakteren kledd i svart:

Det bringer opp det åpenbare spørsmålet: Hvis Joe Biden er sunn og går rundt, hvorfor måtte de falske dette meningsløse “samspillet” med journalister og kringkaste det som om det var virkeligheten?https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1372029974631178243&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fwww.newstarget.com%2F2021-03-17-absolute-proof-the-biden-presidency-is-faked-video-green-screen.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=500px

Hvorfor er det ingen på det ovale kontoret når Joe Biden hevder å streame direkte fra det kontoret? Hvorfor er det hvite hus mørkt om kvelden? Hvorfor er Kamala og Joe aldri på det virkelige Air Force One-flyet, og bruker i stedet en falsk kopi av søppelfly med dekaler?

Svar: Biden-presidentskapet er forfalsket . Det hele er iscenesatt, akkurat som plandemien.

Flere svar kommer i morges morgens Situasjonsoppdateringspodcast. Du kan fange hver dags nye podcast på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Senere i dag vil dette innlegget bli funnet på JoeBiden.news, og du kan kanskje dele det derfra uten at det blir sensurert.bedrag , falske nyheter , falske , grønn skjerm , hoax , Joe Biden , løgner , propaganda , rigget , Det hvite hus

Legg igjen en kommentar