Bill Gates Sier At Han Vil Tvinge Deg Til Å Spise Falskt Kjøtt

10. Mars 2021

The Bill & Melinda Gates Foundation , den største “ veldedige ” fundament i verden, en har en landbruks agenda som støtter landbrukskjemikalier, patenterte frø, falske kjøtt og selskapskontroll – steder som undergraver regenerativ, bærekraftig, småskala jordbruk.

En av nøkkelaktørene i denne agendaen er den utbredte adopsjonen av syntetisk kjøtt .

syntetisk kjøtt fb

Imitasjonskjøttfirma Impossible Foods ble samfinansiert av Google, Jeff Bezos og Bill Gates , 2 og Gates har gjort det klart at han mener å bytte til syntetisk storfekjøtt er løsningen for å redusere metanutslipp som kommer fra dyr oppdratt på konsentrerte dyrefôringsoperasjoner ( CAFOer) .3

Den sterke anbefalingen om å erstatte biff med falskt kjøtt er gitt i Gates ‘bok ” How to Avoid a Climate Disaster: The Solutions We Have and the Breakthroughs We Need “, som ble utgitt i februar 2021.4

I et intervju med MIT Technology Review går han så langt som å si at folks atferd bør endres for å lære å like falskt kjøtt, og hvis det ikke fungerer, kan regelverk gjøre trikset.

Bill Gates investerer forresten i falske kjøttfirmaer og kjøper opp amerikansk jordbruksland i et vanvittig tempo .

Til slutt, som du kan høre i intervjuet ovenfor mellom Robert F. Kennedy Jr. og sosial rettferdighetsadvokat Vandana Shiva, Ph.D., vil Gates-imperiet “eie alt .” 6

https://www.bitchute.com/embed/iEjrpwtFsXcM/

Uvalgte “eliter” har allerede bestemt at menneskeheten i fremtiden ikke vil spise kjøtt, og foreslår falske kjøtt, insekter og til og med døde medmennesker som levedyktige alternativer. Disse menneskene er helt ute av hodet! Hvis du vil lære mer om emnet, kan du lese punkt 4 i denne artikkelen: World Economic Forum: Innen 2030 ‘You Will Own Nothing’ (New World Order Detailed) .

Gates Investerer I Falske Kjøttbedrifter

Ifølge Gates, for å eliminere klimagassutslipp , vil falsk kjøtt være “påkrevd.” Han fortalte MIT Technology Review: 7

«Når det gjelder husdyr er det veldig vanskelig. Det er alle tingene der de gir forskjellige matvarer, som om det er en forbindelse som gir deg 20% ​​reduksjon [i metanutslipp].

”Men dessverre er de bakteriene [i fordøyelsessystemet som produserer metan] en nødvendig del av å bryte ned gresset.

“Og så vet jeg ikke om det vil være noen naturlig tilnærming der. Jeg er redd de syntetiske [proteinalternativene som plantebaserte burgere] vil være nødvendige for i det minste biff. “

Han nevner deretter Memphis Meats, som produserer syntetisk kjøtt i et laboratorium via massedyrking av stamceller fra dyr, ofte i en løsning som inneholder bovint serum, hormoner, vekstfaktorer og andre tilsetningsstoffer.

PR-kampanjer har gått så langt som å kalle labdyrket kjøtt for ” rent kjøtt “, men forskning publisert i Environmental Science and Technology antydet at det faktisk kunne kreve mer intensiv energibruk sammenlignet med konvensjonelt kjøtt.9

Gates sier at han mener Memphis Meats vil være for dyrt til å bli utbredt:

“Men Impossible and Beyond har et veikart, et kvalitetskart og et kostnadskart som gjør dem totalt konkurransedyktige.”

Han viser til Impossible Foods, en leder i den falske kjøttindustrien som produserer plantebasert “kjøtt”.

Impossible Foods har 14 patenter , med minst 100 flere ventende.10 Beyond Meat er en annen ledende produsent av falske “biff”, “svinekjøtt” og “kylling” produkter, som kunngjorde i 2020 at de ville begynne å produsere noen av sine produkter i Kina .11

Det mange ikke er klar over, er imidlertid at Gates enten er personlig investert i, eller investeres i gjennom Breakthrough Energy Ventures, Beyond Meats, Impossible Foods, Memphis Meats og andre selskaper han aktivt promoterer.

Gates sa til MIT: 13

“Når det gjelder skala i dag, representerer de [Impossible Foods and Beyond Meat] ikke 1% av kjøttet i verden, men de er på vei. Og gjennombruddsenergi har fire forskjellige investeringer i dette rommet for å gjøre ingrediensene veldig effektivt …

“Nå har jeg sagt at jeg faktisk kan se en sti. Men du har rett i at du sa til folk: ‘Du kan ikke ha kyr lenger’ – snakk om en politisk upopulær tilnærming til ting. “

Gates stopper imidlertid ikke med falskt kjøtt. Han har også nylig støttet et bioteknologisk oppstartsselskap kalt Biomilq, som utvikler laboratoriekulturert morsmelk .14

Porter: Alle Rike Land Bør Spise 100% Falsk Biff

Hvorvidt det er “upopulært” spiller ingen rolle, tilsynelatende, da Gates sa at han mener at rike land burde spise alt falsk kjøtt.

På spørsmål om han mener plantebasert og labdyrket kjøtt kan “være den fulle løsningen på proteinproblemet globalt,” sier han at ja, i mellom- og overinntektsland, og at folk kan “bli vant” til det: 15

“Jeg tror alle rike land bør gå over til 100% syntetisk biff. Du kan bli vant til smakforskjellen, og påstanden er at de skal få den til å smake enda bedre over tid. Til slutt er den grønne premien beskjeden nok til at du på en måte kan endre [oppførselen til] mennesker eller bruke regulering for å helt skifte etterspørselen.

“Så for kjøtt i land med mellominntekt og over, tror jeg det er mulig. Men det er en av de der, wow, du må spore det hvert år og se, og politikken [er utfordrende]. Det er alle disse regningene som sier at det må kalles, i utgangspunktet laboratoriesøppel som skal selges. De vil ikke at vi skal bruke biffetiketten. ”

Ironien til Bill Gates – som bor i et herskapshus på 66.000 kvadratmeter og reiser i en privat jetfly som bruker opp til 486 liter drivstoff hver time16 – og snakker om hvordan du kan redde miljøet går ikke tapt for alle.

Hykleri mot steroider: ‘Elites’ strømmer til Google Summit i 114 private jetfly, Mega Yachts to Talk Climate Change

Nasjonen kritiserte Gates ‘motsetninger, inkludert det faktum at han, som et resultat av å kjøpe svimlende mengder jordbruksland, er en viktig bidragsyter til karbonutslipp. 17 Hans livsstil med jet-setting gjør ham også til en karbon “super emitter” : 18

“Ifølge en akademisk studie fra 201919, der vi ser på ekstreme karbonutslipp fra den jet-setting-eliten, gjør Bill Gates omfattende reise med privatfly ham sannsynligvis til en av verdens beste karbonbidragsytere – en veritabel superemitter.

“På listen over ti etterforskede kjendiser – inkludert Jennifer Lopez, Paris Hilton og Oprah Winfrey – var Gates kilden til mest utslipp.”

Gates Er Den Største Gårdseier I USA

Bill Gates eier mer jordbruksland i USA enn noen annen privat bonde , etter å ha kjøpt totalt 242 000 dekar – mye av det regnet som noe av den rikeste jorda i USA – de siste årene.20 Konvensjonelt jordbruk representerer en av de største kildene. av forurensning på planeten.

Anslagsvis 80% av karbon i jord i tunge oppdrettsområder har allerede gått tapt, 21 på grunn av destruktiv pløying, overbeite og bruk av jorddestruktiv, karbonutslippende kjemisk gjødsel og plantevernmidler.

Jet-reisestudien alene pekte på Gates som en av de mest problematiske karbonutslippene, og det uten å vurdere landbruksutslipp.

Nasjonen bemerket: 22

“Studien så bare på Gates jet-reise, men kan også ha vurdert Gates utslipp fra jordbruksarealet hans, som inkluderer store korn og soyabønner, som vanligvis går til å mate dyr (ofte på fabrikkgårder) – en spesielt karbonintensiv modell av jordbruk.”

Christine Nobiss, grunnlegger av Great Plains Action Society, som ledes av urfolk, beskyldte Gates for kolonisering:

“Bill Gates er smart nok til å forstå – han er smart, han kan gjøre matte – at ingen enkeltpersoner trenger den mengden land. Han deltar i utgangspunktet i den uendelige syklusen av kolonisering. ”23

Hun er blant de som har foreslått at Gates gir bort jordbruksarealet sitt som en oppreisningshandling og som en måte å sikre at det brukes til bærekraftig matproduksjon, men som The Nation bemerket, vil det ikke skje: 24

«Ikke at Gates kommer til å gi opp sitt enorme jordbruksland. Han kommer heller ikke til å selge noen av husene sine – inkludert hans 66.000 kvadratmeter store herskapshus utenfor Seattle.

“Han kommer heller ikke til å kvitte seg med sin private jetfly – en Bombardier BD-700 Global Express som bruker 486 liter drivstoff hver time. Men, skriver Bill Gates, han kommer til å begynne å kjøpe “bærekraftig flydrivstoff.” “

Ingen Privat Eiendom For Amerikanere, Unntatt Gates

Så hva har Gates til hensikt å gjøre med alt det jordbruksmarket?

Det gjenstår å se, men det er verdt å merke seg at når du eier landet, eier du også vannet som er under det , og med sine store mengder land kan han dyrke all den genetisk konstruerte soyaen som er nødvendig for å skape det falske kjøttet han er så kraftig presser.

For de som kontrollerer ressurser som mat og vann, er kraften ubegrenset, og kontroll av matforsyningen er en del av “å bygge bedre tilbake “.

Grunnlegger og administrerende styreleder for World Economic Forum (WEF) Klaus Schwab startet først med å sirkulere ideen om The Great Reset , som “bygge tilbake bedre” er en integrert del av.

WEF har inngått et samarbeid med EAT Forum, som vil sette den politiske dagsorden for global matproduksjon.

EAT-forumet ble grunnlagt av Wellcome Trust, som igjen ble opprettet med økonomisk hjelp fra GlaxoSmithKline.

EAT samarbeider med nesten 40 bystyrer over hele Afrika, Europa, Asia, Nord- og Sør-Amerika og Australia, og opprettholder nære relasjoner med imiterte kjøttfirmaer som Impossible Foods.25

Gates er også en tilhenger av The Great Reset, 26, som er nysgjerrig siden hans enorme opphopning av rikdom og land er det motsatte av det The Great Reset fremmer .

I sannhet vil velstående teknokrater ikke omfordele sin egen formue under tilbakestillingen , men vil bare fortsette å vokse sine økonomiske imperier når resten av verden samtykker i å gi opp sitt privatliv og eierskap til all eiendom.27

Faktisk utviklet EAT et Planetary Health Diet som er designet for å brukes på den globale befolkningen og innebærer å kutte inntak av kjøtt og meieri med opptil 90%, og erstatter det i stor grad med mat laget i laboratorier, sammen med frokostblandinger og olje.28

Som Summit News rapporterte: 29

“[Mens] milliardærfilantroper og teknokrater anskaffer land i en akselererende hastighet, ser de ut til å fortelle allmennheten at privat eiendom i fremtiden praktisk talt vil opphøre å eksistere.

“I sine bøker gjør World Economic Forum-grunnlegger og globalist Klaus Schwab tydelig at den” fjerde industrielle revolusjonen “eller” Den store tilbakestillingen “vil føre til avskaffelse av privat eiendom.

“Denne meldingen gjenspeiles på WEFs offisielle nettside, som sier:” Velkommen til år 2030. Velkommen til byen min – eller skal jeg si “byen vår.” Jeg eier ikke noe. Jeg eier ikke en bil. Jeg eier ikke et hus. Jeg eier ikke apparater eller klær. ‘

“Tilsynelatende får du ikke eie noen privat eiendom, og din eneste mulighet vil være å leve i en tilstand av permanent avhengighet av et lite antall rike elitister som eier alt. Det ble tidligere kalt feodalisme, som er en form for slaveri. ”

Av Dr. Joseph Mercola , forfatteren av ” The Truth About COVID-19 “, hvor han undersøker opprinnelsen til dette viruset og hvordan eliten bruker det til sakte å ødelegge din personlige frihet og frihet. Du vil også lære hvordan du kan beskytte deg mot denne sykdommen og hva du kan gjøre for å kjempe tilbake mot de teknokratiske herrene.Kilder og referanser:

NULL Skolebarn Døde Av COVID I Sverige Under Den Første Bølgen Til Tross For At Skolene Var Åpne – Ledende Akademiske Opphør Etter Intimidering Og Trusler For Hans FunnForrige InnleggTyrant Technocrat, Bill Gates, Ønsker Å Realisere Global Visjon I Løpet Av Sin LevetidNeste Innlegg

Relaterte Artikler

tyrannteknokrat, billporter

BILL GATESNWOTEKNOKRATITYRANNI

Tyrant Technocrat, Bill Gates, Ønsker Å Realisere Global Visjon I Løpet Av Sin Levetid

HAFHAF10. Mars 2021

første rettssak mot obligatorisk covid vaksinasjon anlagt i new mexico

KORONAVIRUSNYHETERTYRANNIVAKSINER

Første Rettssak Mot Obligatorisk COVID-Vaksinasjon Arkivert I New Mexico

HAFHAF9. Mars 2021

kreve regningsporter som hjelper kommunistisk Kina med å høste dna av amerikanere for å bygge rasespesifikke biovåpen

BILL GATESSAMMENSVERGELSEKONTROLLHELSEVESEN

Krav: Bill Gates Hjelper Det Kommunistiske Kina Med Å Høste DNA Fra Amerikanere For Å Bygge Rasespesifikke BIOWEAPONS

HAFHAF9. Mars 2021

dr.  scott jensen, som bekrefter 'vi har alle blitt spilt' på covid 19

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGHELSEVESEN

Dr. Scott Jensen, WHO Confirm: ‘We’ve All Been Played’ På COVID-19

HAFHAF8. Mars 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.