Ingen Personvern, Ingen Eiendom: Verden I 2030 Ifølge World Economic Forum

15. Desember 2020

The World Economic Forum (WEF) ble stiftet for femti år siden. Det har fått mer og mer fremtredende gjennom tiårene og har blitt en av de ledende plattformene for futuristisk tenking og planlegging.

Som møteplass for den globale eliten samler WEF lederne innen næringsliv og politikk sammen med noen få utvalgte intellektuelle. Forumets hovedinnsats er global kontroll.

Visste du? Bill Gates & World Economic Forum Ran Coronavirus Simulering av utbrudd bare 6 uker før det virkelige utbruddet

Ingen personvern, ingen eiendom Verden i 2030 Ifølge World Economic Forum

Frie markeder og individuelt valg står ikke som toppverdiene, men statlig intervensjonisme og kollektivisme. Individuell frihet og privat eiendom skal forsvinne fra denne planeten innen 2030 i henhold til anslagene og scenariene som kommer fra World Economic Forum .

Åtte Spådommer

Individuell frihet er i fare igjen. Det som kan vente, ble anslått i november 2016 da WEF publiserte ” 8 spådommer for verden i 2030. ” I følge WEFs scenario vil verden bli et ganske annet sted fra nå, fordi hvordan mennesker jobber og lever vil gjennomgå en dyp endring.

Scenariet for verden i 2030 er mer enn bare en prognose. Det er en plan hvis implementering har akselerert drastisk siden med kunngjøringen om en pandemi og de påfølgende låsingene.

I følge anslagene fra WEFs “Global Future Councils” vil privat eiendom og privatliv bli avskaffet i løpet av det neste tiåret.

Den kommende ekspropriasjonen ville gå lenger enn til og med det kommunistiske kravet om å avskaffe produksjonsgodsens eiendom, men gi rom for private eiendeler. WEF-projeksjonen sier at også forbruksvarer ikke lenger vil være privat eiendom.

Hvis WEF-projeksjonen skulle gå i oppfyllelse, ville folk måtte leie og låne sine nødvendigheter fra staten, som ville være eneeier av alle varer. Varetilgangen vil bli rasjonert i tråd med et sosialt kredittpoengsystem.

Shopping i tradisjonell forstand ville forsvinne sammen med private varekjøp. Ethvert personlig trekk vil bli sporet elektronisk, og all produksjon vil være underlagt kravene til ren energi og et bærekraftig miljø.

For å oppnå “bærekraftig jordbruk” vil matforsyningen hovedsakelig være vegetarisk. I den nye totalitære tjenesteøkonomien vil regjeringen sørge for grunnleggende innkvartering, mat og transport, mens resten må lånes ut fra staten. Bruk av naturressurser vil bli redusert til sitt minimum.

I samarbeid med de få nøkkellandene ville et globalt byrå sette prisen på CO2-utslipp på et ekstremt høyt nivå for å motvirke bruken.

I en salgsfremmende video oppsummerer de åtte spådommene i følgende uttalelser:

  1. Folk vil ikke eie noe. Varer er enten gratis eller må lånes ut fra staten.
  2. USA vil ikke lenger være den ledende stormakten, men en håndfull land vil dominere.
  3. Organer blir ikke transplantert, men trykt.
  4. Kjøttforbruket blir minimert.
  5. Massiv fordrivelse av mennesker vil finne sted med milliarder flyktninger.
  6. For å begrense utslipp av karbondioksid vil en global pris bli satt på et ublu nivå.
  7. Folk kan forberede seg på å dra til Mars og starte en reise for å finne fremmede liv.
  8. Vestlige verdier vil bli testet til bristepunktet.

Hvis du vil forstå hva de ovennevnte 8 poengene egentlig betyr, kan du lese følgende artikkel: Innen 2030 ‘Du vil eie ingenting' – Ny verdensorden detaljert

Kilde: MISES.org (utdrag)Obama Fleiper Om Ikke Å Være Født I USA: ‘Jeg Kunne Komme Meg Unna Med Det' – Og Her Er Bevis På At Han Ble Født I KenyaForrige InnleggKlage Til Haags Internasjonale Straffedomstol: WHO-Sjefen Bør Undersøkes Over FolkemordNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Pandeception fra Covid 19 til den nye verdensorden

KORONAVIRUSDOKUMENTARERFALSKE FLAGGNWO

Pandeception: Fra COVID-19 Til Den Nye Verdensordenen (Dokumentar)

HAFHAF10. Desember 2020

Stephen Walroud

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETERNWOPOLITISTAT

Politiker Fra Curaçao Blåser I Fløyta: ‘Vi Blir Utpresset' For Å Innføre Drakoniske Lover Som Alvorlig Begrenser De Grunnleggende Menneskerettighetene

HAFHAF5. Desember 2020

Overlege sier kanadiere som nekter vaksine ikke vil ha "frihet til å bevege seg rundt"

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWOVAKSINER

Overlege Sier Kanadiere Som Nekter Vaksine Ikke Vil Ha “Frihet Til Å Bevege Seg Rundt”

HAFHAF5. Desember 2020

FNs kommunistiske flagg

BIG TECHSENSURKORONAVIRUSFALSKE FLAGGTANKEKONTROLLNWO

FN, Big Tech Og World Economic Forum Lanserer Atferdskontrolleksperiment For Å Øke Overholdelsen Av Vaksine Og Presse Det Kommunistiske Økonomiske Systemet

HAFHAF2. Desember 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.