DE LYVER OG FORTELLER FOLK AT DE ER SYKE, NÅR DE FAKTISK IKKE ER DET!

on

Nå er myndighetene og media i full gang igjen med å stresse opp folket med at smitten og antall smittede har økt dramatisk og har «toppet seg» eller beskrives som «rekordhøye».

Selvfølgelig vil det komme slike økninger og rekorder når det nå testes mennesker i fullt rekordhøyt tempo og antall. De første månedene ble folk kun testet hvis de hadde tydelige . Så ja, det sier seg selv at tallene blir mye høyere nå. Det er intet annet enn logisk, vi har jo et i blant oss!

Det som ikke er logisk, er at det er ikke flere som er blitt syke, og det er ikke flere som dør av dette «dødsviruset». Ikke misforstå, folk dør, hver dag, av mange årsaker. Av influensa, kols, kreft, selvmord.. men det er forskjell på å dø av et virus, og med et virus, og 9 av 10 tilfeller i korona sammenheng er underliggende sykdom og alderdom og så videre. Altså risikogrupper.

Viruset er nok veldig smittsomt, men vi ser at folk ikke er syke eller dør i den forstand som vi er skremt til å tro.

I skrivende øyeblikk så har blant annet sykehuset her i Drammen, Vestre Viken, og flere andre sykehus, lagt ned «teltet», altså coronamottaket. Så nå er det «fri flyt», folk med influensa, korona, skadede fingre, verkebyller og infeksjoner går om hverandre. Det er også flere «smittede» blant de ansatte nå enn før, og så videre.

I lokale grupper på Facebook, jeg kan nevne en for bydelen jeg selv bor i, her på Fjell i Drammen. Her skrives det om folk som har fått påvist viruset og er i karantene, men som ikke overholder den eller som ikke advarer de dem treffer på. Det skrives at disse går uten masker på den lokale matbutikken, og at de ikke sier fra til folk som kommer inn i heisen i samme boligblokk. Bussene i bydelen er fremdeles et mareritt, og kommunen jobber nå med påbud i Drammen, med krav om masker på kjøpesenter og i busser, og ikke bare anbefaling.

Det som skjer her, det skjer mange steder rundt om i landet. Så ikke stress med det, mennesker beveger seg, samfunnet må fungere videre. Man slipper ikke unna.

Myndighetene har igjen bestemt seg for å være «strengere». Med andre ord stresse opp folk mer, skape og redsel. De må jo kontrollere oss, og vi må jo adlyde, ikke sant?! Ja for denne «pandemien» er jo SÅ alvorlig, så da må vi jo lystre. De vil i hvert fall at vi skal tro på at den er alvorlig, det er veldig viktig for dem!

Men er tiltakene og propagandaen for oss folket sin del? Er det av omsorg for oss? Med alle de avgjørelser regjeringen har gjort ellers med å nekte barn hjelp til briller, øke egenandel på legebesøk og medisiner, utsatte og kansellerte livsnødvendige operasjoner og behandlinger, kvote på stomiutstyr, mindre kjøpekraft til uføre og pensjonister, mer skatter og avgifter, stadig flere barnefamilier under fattigdomsgrensa, listen bare fortsetter og fortsetter.. så å tro på at disse tiltakene blir gjort for oss folkets ve og vel, våre liv og vår helse.. naivt!

Men..

Fortvil ikke folkens. Bare vær fornuftige og hold gode avstander. Bruk hodene deres selv, det er derfor dere har dem. Omgåes kun folk dere er trygge på, så er det ikke samvittigheten deres dette skal gå på, når den dagen kommer og dere selv får dette viruset. For slik som det faktisk er, så vil egentlig de aller fleste få dette på et eller annet tidspunkt, før eller senere. Tror dere ikke?!

Men les videre her er dere snille, tenk litt på følgende. Ikke bli stressa og redde. Vær klar over at det er myndighetene og media som bruker begreper som «smittet», «antall smittede» og «smitteøkning». Dette er bevisste handlinger, de vet hva de gjør, de bruker ord som skremmer og skaper frykt.

Sannheten er at leger bruker ikke slike ord og begreper. Leger bruker andre begreper, som «bærere» og «kolonisert», ikke «smittede».

Det er tydelige forskjeller på å være «bærer» og på å være «smittet». Altså, hvis dere selv leser norsk etymologisk ordbok så finner dere at smitte betyr «overføring av sykdom».

Er man da syk?! Hvor mange er syke? Noen som vet? Er det ikke det som er mest interessant, faktiske syke? En voksen person har til enhver tid cirka 3 kilo farlige og ufarlige bakterier og virus i kroppen, noen også korona, uten å være syke. Så hvorfor bruke ord som «smitte» eller «smittede»?

En annen ting er at en kan teste positiv for , men tar man testen en gang til kan svaret bli negativt. Så upålitelige er faktisk disse testene. Da sier det seg selv at det har liten funksjon å teste seg bare én eller to ganger. Tre ganger blir da et mye sikrere svar. Personlig skulle jeg gjerne visst hvilken retning testene oftest viser feil svar. Er de oftest negativ, når de egentlig er positiv? Eller motsatt? Skal ikke skrive hva jeg tenker om dét.

Vennligst les videre, bær over med meg, prøv å skjønne hva jeg skriver. Og hvis du/dere forstår, så formidle gjerne dette så godt dere kan videre.

Dere vet sikkert egentlig dette, men de årlige influensaepidemiene vi har tar livet av cirka 900 personer her i . Skolebenken og arbeidsplasser hvert år har tidvis vært urørte på grunn av fravær. Likevel har man ikke funnet grunn til å sette inn tiltak som nå, som under Covid19, korona-«pandemien» som har tatt langt færre liv. En statistikk som mistenkes være meget lavere.

Selvfølgelig har arbeidsplasser og skoler vært tomme nå under denne tiden med korona, men ikke fordi folk er syke, men på grunn av nedstengning av samfunnet.

Så nei, folk er ikke syke. Det er myndighetene som holder h*****e med folket. Høres ut som masse folk er syke, når de er bærere av virus. Samtidig så innføres det tiltak, eller de bevisst lar være å innføre tiltak, for å bevare et visst nivå av «smitte». Bare se etter, og tenk over det, hvis dere ikke allerede har gjort det?!

Som i sommer da bussavganger i befolkningsrike bydeler gikk over til sommerruter, det vil si at de halverte avgangene. Dette kunne myndighetene eller kommunene stoppet og lagt inn krav om at kollektiv trafikk skulle ha vanlige ruter for å hindre folkemengder, som tiltak mot spredning av korona. De kunne faktisk satt inn flere busser og så videre, men neida.

Og nå har de altså stengt coronamottakene på sykehusene. Det er ikke rød beredskap lengre, selv om vi leser i media at «smitten er rekordhøy», landet er rødt og så videre og så videre. Teltene er borte, det er fri flyt på sykehusene, legevakter og akuttmottak. Sjekk selv!!

Personlig tenker jeg at slik jeg bor, med overfylte busser og tog, og intet skille mellom coronapasienter og vanlige pasienter på sykehuset. Folk i karantene som vandrer inn og ut av butikker og er glade for at de har fått «ferie» fra jobb eller skole. Så tenker jeg at det er bare et spørsmål om tid før jeg også blir bærer av viruset. Eller at oddsen for at jeg ikke blir det er på en veldig lav prosent, at det er veldig rart om fru Covid ikke kommer på besøk.

Jeg er nok mye tryggere på å ikke bli bærer av viruset, «smittet», som myndigheter og media skriver, hvis jeg ikke er her hvor jeg bor. Jeg tenker at det blir godt å komme seg bort et par dager, ta en tur med Kiel-båten. Der har de fantastiske tiltak.

Antall passasjerer som kan være med på reisen er redusert betraktelig, og Color Line er det første selskapet i Norge som er blitt verifisert av DNV GL for selskapets systemer knyttet til håndtering av smittevern om bord på skipene og på terminalene.

DNV GL er et av verdens ledende risiko- og klassifikasjonsselskaper.

Det blir bare nydelig deilig med et par avslappende dager hvor jeg slipper å høre media og myndigheter lyve og fortelle folk at masse folk er syke, det skal bli meg en nytelse!!


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.