Storbritannia Døde For Meg Denne Uken – Det Har Blitt En Covid-Besatt Politistat

HAFHAF9. November 2020

Storbritannia for meg denne uken. Det er blitt en Covid-besatt politistat, og jeg forstår ikke hva den står for lenger

av Chris Sweeney

Jeg har alltid vært stolt over å si at jeg er britisk – til nå. Myndighetenes blodige vilje til å implementere lockdown-regler på bekostning av folks velvære er ikke det vårt store land skal handle om.

Storbritannia døde for meg denne uken - det har blitt en covid besatt politistat

Noen ganger kan du være for nær. Du leter, men ser det ikke. Det var der jeg befant meg denne uken med den nåværende staten Storbritannia, midt i en ny runde med stadig strengere begrensninger forårsaket av pandemien.

Ikke misforstå meg. Det er mange ting jeg alltid har elsket i landet mitt – vår tradisjonelle britiske god oppførsel for eksempel.

I stedet for å se det som et tegn på svakhet, er jeg stolt av vårt rykte for å stå i kø på en ordnet måte. Jeg liker også at vi holder døren åpen for personen bak oss.

Jeg beundrer vår enestående nasjonale helsetjeneste, som gir alle tilgang til medisinsk behandling uten å måtte grave ut et kredittkort eller en forsikringsplan. Og jeg liker å fly British Airways over fjerne land, og tilby meg noen form for tilknytning – selv om det er overfladisk.

Jeg vil ikke be om unnskyldning for at te blir ansett som det kjedelige og kjedelige som tilsvarer nykvernet kaffe – det er vår drink, og jeg elsker det. Og måten vi hedrer krigsheltene våre med den ydmyke valmuen er grundig respektfull.

Men denne uken døde noe av den stoltheten over å være britisk for meg. Det er en helt annen følelse jeg føler. Utover desillusjon. Raseri til og med.

Hvordan kunne Storbritannia ha falt så langt i måten de behandler sitt eget folk på?

Det begynte med den forferdelige forvaringen av en 97 år gammel bestemor av politiet i Yorkshire byen Market Weighton.

Datteren hennes, en kvalifisert sykepleier, ønsket å bringe henne hjem fra et pleiehjem for å ivareta henne under låsing og trillet henne stille ut av hjemmet.

Men et sted langs linjen følte en jobsworth behov for å rettferdiggjøre deres eksistens og rapporterte hva som hadde skjedd.

Episoden endte med at barnebarnet hennes i tårer filmet en video som viste sin egen mor i håndjern inne i en troppbil, mens den gamle kvinnen satt i en annen bil, helt forvirret.

Politiets svar ? De svarte på “en rapport om overgrep.” Utrolig.

Skrekken fortsatte da studenter ved University of Manchester i Fallowfield residenshaller våknet av arbeidere som reiste gjerder rundt anlegget sitt for å sikre at de ikke kunne dra.

De ble installert i henhold til myndighetens retningslinjer som ba studentene om ikke å returnere til sine faste hjem.

En student sa: “De er store metallbarrierer, de er koblet til hverandre og det er bokstavelig talt ingen hull … det føles som om vi er i et fengsel.”

I hvilken versjon av Storbritannia holder vi våre lyse, unge mennesker buret som hunder? Ikke overraskende begynte noen av de opprørte studentene å rive dem ned og forårsake enda mer angst.

Et annet universitet som bruker sin makt til å tvinge studenter til å bøye seg etter sin vilje, er verdensberømt Cambridge .

Det kunngjorde at alle som forlater boligene, ikke vil kunne uteksaminere seg eller gå videre til neste år. Det til tross for at hver betaler minst 9 250 £ per akademisk økt.

Så var det Ripped Gym i Harlow, Essex. Den valgte ikke å lukke, i strid med regjeringens siste nedlåsing. Moralen til det er diskutabelt, men treningsstudioet hevder at det ikke solgte noe langsiktig medlemskap og tilbød bare dagskort.

Uansett hva du synes om avgjørelsen, er det utenfor argumentet at den ikke trengte fire politibiler og omtrent 20 offiserer for å komme ned i et raid-scenario.

Forventet de John Gotti? Snarere var det en velmenende bedriftseier og noen lokalbefolkningen på tredemøller. Eieren endte med å bli dratt vekk og var fortsatt i politiets varetekt i skrivende stund.

Kontraster dette med den mest tragiske hendelsen, Corey Liversedges død . Denne 16-åringen fra Aberdeenshire tok sitt eget liv da angst overvant ham som et resultat av den kvelende naturen til lockdown.

Hans sørgende foreldre innkalte mod til å øke bevisstheten om hans situasjon, og moren sa: “Det er ikke bare barn med diagnostiserte psykiske helsemessige forhold – det kan skje ethvert barn, og Corey var hvilket som helst barn.”

Storbritannia pleide å være en nasjon som brydde seg. Men nå ser det ut til at prioriteten er å behandle enhver liten overtredelse av låsingsregler som et terrorangrep, mens sårbare mennesker overlates til å kjempe alene uten hjelp fra samfunnet.

Den fullstendige mangelen på emosjonell intelligens fra myndighetene våre ble bevist av at politiet i London arresterte 104 mennesker på en natt for brudd på regelverket.

Hva skjedde med samfunnsengasjement? Skal vi ikke alle være på samme side?

Les også: Amerika er borte og jeg er ferdig: ‘De vil ha alt, sinn, kropp og sjel'

Utrolig nok er det til og med ulovlig for alle å reise inn eller forlate Wales, med mindre det er dekket av det omstridte uttrykket “essensiell reise.” Politiet overvåker selvfølgelig veiene og trekker over biler for å utføre kontroller.

Ja, pandemien er en alvorlig situasjon, og vi skal ikke være tilfreds med at 48 000 mennesker dør. Forholdsregler må tas.

Men det som skjer over hele Storbritannia er intet mindre enn barbarisk. Politiet vårt har forvandlet seg til roboter som utfører det de blir bedt om, uansett hvor grusomt eller galt.

Regjeringen har glemt hvilken fantastisk befolkning de har til oppgave å representere, og behandler oss alle som Nord-Korea gjør dissenter.

De sier at du aldri virkelig setter pris på noe før det er borte. Og jeg er forstenet over at den høflige, modige ånden som definerer Storbritannia er i ferd med å forsvinne for godt, knust av det uforsiktige jernet først av de Covid-besatte myndighetene.

Vi fortjener bedre enn dette.Chinese Citizen Score Skaper Et Orwellsk Sosialt VurderingssystemForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Kinesisk sosialt kredittsystem

STOREBRORSTYRENWOPOLITISTAT

Chinese Citizen Score Skaper Et Orwellsk Sosialt Vurderingssystem

HAFHAF9. November 2020

Mainstream Media Covid Fear Mongering

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGMSM

Hvordan Mainstream Media Fear-Mongers Misrepresent COVID-19

HAFHAF7. November 2020

Bombshell Fauci States Covid Test har dødelig feil

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNYHETER

Bombe: Fauci States COVID-Test Har Dødelig Feil

HAFHAF7. November 2020

Prof Carl Heneghan

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWO

Prof Carl Heneghan: Data Brukt Til Å Rettferdiggjøre Englands Andre Nasjonale Lockdown Er ‘Bevist' Å Være Falske

HAFHAF6. November 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.