Noen få kommentarer skrevet på veggen til FRP ang talen til Siv Jensen til Landsmøtet 17.10 2020.

Siv. Har du glemt hva du og FRP har stemt FOR ang de sakene du igjen tar opp? Å starte talen din der du spiller på følelsene til folk er ganske så gjennomskuelig. Skal jeg repetere? Finanstilsynet. ACER og privatisering av NSB. Nei folkens dette blir en ny månelanding: Mårna Jens…husker du/dere eller er det dødt der oppe?

 En enklere hverdag med SMARTMÅLERE, 5G, VINDMØLLER, PRIVATISERING AV JERBANE/VEIER, FINANSTILSYNET TIL EU og hva med bommene Siv skulle rive…hvor mange ble det…en bom (der veien var så godt som nedbetalt,,,usikker på det). Dette var en tale av en GOD GLOBALIST og Bilderberger som spiller på folks følelser. Husk at flesteparten i ledelsen er murere eller tilknytning til de..bare til info!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.