Hvor er koronaviruset? CDC sier at det ikke er tilgjengelig.

Av Jon Rappoport, oversatt fra hans blogg 8. oktober 2020: Det amerikanske Helsedirektorat (CDC) innrømmer at de ikke har klart å isolere . Det betyr i klartekst at de ikke har kunnet finne det. Det betyr videre at det ikke finnes.

Dypt begravet, langt inne i CDCs dokument, på side 39 (se lenke nederst), inne i siste avsnitt under tittelen, “Performance Characteristics,” kan vi lese dette: “Siden intet kvantifisert og isolert under navnet 2019-nCoV var tilgjengelig på det nåværende tidspunkt, brukte vi tester konstruert for å oppdage 2019-nCoV RNA for å identifisere RNA'et…” (min oversettelse avvikende fra original tekst; assays [diagnostic tests] designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA…”).

Nøkkelfrasen var denne: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available»…

Ethvert objekt som eksisterer kan måles og veies (kan kvantifiseres). CDCs bruk av begrepet kvantifisert, betyr: CDC har ingen målbar mengde av viruset, fordi det ikke er tilgjengelig, med andre ord; CDC har intet korona-virus.

Rappoport skriver videre: Ingen har isolert viruset. Derfor har heller ingen kunnet påvise at viruset eksisterer. Når nå CDC hevder at de har en diagnostisk PCR- som kan oppdage et virus-som-ingen-har-kunnet-påvise-eksisterer, og at testen ser etter RNA som man antar kommer fra et virus-hvis eksistens-ikke-er bevist, så har CDC mistet orienteringen. I tillegg har de begrunnet i denne testen, likeledes helsedirektorat over hele verden, telt koronasmittede og koronadøde, lukket ned og institusjoner, forårsaket helt unødvendige ødeleggelser, konkurser og .

Hvis folk tror at «du har viruset, men dessverre er det ikke tilgjengelig ennå», eller «du har viruset, men det er begravd i masse ugjennomsiktelig genmateriale og enn så lenge har vi ikke klart å rengjøre og isolere det», så er det det samme som at folk tror at månen er lagd en av grønn ost. Dette er det samme som å si, «vi har 20 trillion dollar som befinner seg et eller annet sted gjemt på en av våre mange konti, men vi vet ikke helt sikkert hvor»; hvis du ikke vet hvor, så har du faktisk ikke penger å disponere.

Jon Rappoport

Eller: «Bilnøklene er et eller annet sted i huset, men vi vet ikke sikkert hvor». Nå, hvis du ikke vet hvor, så vet du ikke om bilnøklene er i huset eller ikke. «Den manglende krysserrakett er et eller annet sted i vårt arsenal, men vi vet ikke hvor»: Nei, hvis du ikke vet hvor, så vet du faktisk ikke om raketten virkelig er i våpenarsenalet. «Koronaviruset er et eller annet sted i det materialet vi har, men vi har ikke klart å fjerne denne ennå fra dette materiale. Men vi vet at den er der, vi har identifisert den og kjenner strukturen»: Nei, det gjør du ikke, du antar bare at du kjenner den. Vitenskap ble IKKE bygd på antagelser. Science is not assumptions.

“Men…men…det finnes visstnok en vitenskapelig rapport som sier at noen forskere i et laboratorium har isolert viruset…”

De bare sa at de hadde gjort det. Men nå i juli uttalte CDC at de ikke hadde noe virus, tilgjengelig. Kanskje betyr det at de ikke hadde noen lastebiler for å frakte viruset fra laboratoriet til CDC. Eller at lastebilene hadde gått tom for bensin. Kanskje var det regnvær, kanskje hadde flommen tatt broen? Eller kanskje var lastebilene ennå ikke kjøpt og betalt og sto i butikken? Eller var det at Joe, sjåføren, ikke kunne finne masken sin, og at han ikke ville forlate hjemmet sitt, uten denne…

Vitenskap var aldri antagelser: Pandemien er et bedrag, helt ned i røttene av et tre fullt av dødelig gift (down to the root of the poisonous tree).


Lenker: Topp-foto, her, CDC, her, se Jon Rappoports artikkel, the Smoking Gun: Where is the coronavirus? The CDC says it isn't available, her, se side 39, siste avsnitt, CDCs dokument under tittel “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel” (nedlasting CDC dokument, pdf-fil), datert 13. juli, 2020.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.