COVID-19 dreper barna våre.

Krigen mot COVID dreper barna våre

9  5  1Dele 1Dele 0  0  0  

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Som vi har dokumentert gjennom tidene, spesielt på nettstedet vårt MedicalKidnap.com, er den største faren for barn i dag IKKE voldelige eller forsømmelige foreldre, men et system som kidnapper dem og isolerer dem fra familien. Tross denne enorme skaden som barn påføres, har det dessverre fortsatt fordi handel med barn kanskje er den mest innbringende virksomheten på jorden.

Tilsvarende i dag er IKKE Coronavirus den største faren som står overfor, men de tyranniske regjeringens svar på COVID som skiller dem fra familien og isolerer dem.

Følgende video av to søskenbarn som fikk klemme hverandre for første gang på uker etter sosial isolasjon under lockdownene, har gått viralt på Facebook og blitt sett over 10 millioner ganger.

Som Californias borgerrettighetsadvokat Leigh Dundas har dokumentert, har de sosiale isolasjonsteknikkene som for tiden er på plass og som forårsaker så stor skade for verdens barn akkurat nå, sine røtter i CIA-torturteknikker. Se:

Barn har 0,00% sjanse for å dø av COVID, men er skadet for livet ved sosial distansering, som har røtter i CIA-torturteknikker

Medisinsk kidnapping av barn, som allerede er et epideproblem i USA som vi har gitt alarm fra de siste 6 årene, er nå enda verre på grunn av COVID Plandemic.

Megan Fox, som skriver for PJ Media , rapporterer om en nyere historie fra Ohio der barn bodde i et kontorbygg i Cuyahoga County, fordi det ikke var noen fosterhjem tilgjengelig:

Department of Children and Family Services i Cuyahoga County, Ohio, er i varmt vann etter at det ble oppdaget at barn som ble hentet fra foreldrene deres bor på DCFS-kontorer. News 5 i Cleveland brøt historien.

Utrolig synes DCFS-ledelse dette er en akseptabel ordning for barn uten fosterhjem. Visedirektør Jackie McCray kalte det en “siste utvei” og hevdet at de “uttømmer alle alternativer, og uansett årsak, er ikke omsorgspersonene eller leverandørene i stand til å dekke deres individuelle behov.”

Den slags snakk er vanvittig for folk som har blitt fanget opp i barnevernet og rapporterer at DCFS ikke en gang vurderer å plassere barna med familie først, selv om det er loven.

Roz McCallister, en familieforkjemper med Ohio Family Rights, sier at fylket nekter regelmessig slektsomsorg. “Problemet med slektskapplassering har mange år i Cuyahoga County,” sa hun til PJ Media. “Som 23-årig talsmann har jeg hørt om det om og om igjen.”

Les hele historien på PJ Media .

Også som en forbipasserende som er tatt på mobiltelefonen, tar politiet bokstavelig talt barn bort fra foreldrene mens de bare går nedover gaten hvis de ser dårlige ut, eller blir forsømt, selv om de ikke ber om hjelp:

Det virker veldig tydelig fra videoen at verken barna eller moren ba om noen “hjelp” fra politiet.

Colin Todhunter, som skriver for Global Research , rapporterer at i India og andre steder rundt om i verden der spedbarnsdødeligheten allerede er høy, kunne de se ytterligere  6000 barn om dagen dø på grunn av responsen på , ifølge en studie publisert i The Lancet.

En studie publisert i Lancet i mai spådde at globalt muligens ytterligere 6000 barn kunne dø hver dag av forebyggende årsaker i løpet av de neste seks månedene, etter hvert som responsen på COVID-19 fortsetter å svekke helsesystemene og forstyrre rutinemessige tjenester.

Basert på det verste av tre scenarier i 118 lav- og mellominntektsland, anslår analysen at ytterligere 1,2 millioner under fem år kan oppstå på bare seks måneder på grunn av reduksjoner i rutinemessige dekningsnivåer i helsetjenesten og en økning i bortkastet barn .

Disse potensielle barnedødsfallene kommer i tillegg til de 2,5 millioner barna som allerede dør før deres femte bursdag hvert halvår i de 118 landene som er inkludert i studien. Omtrent 56 700 flere dødsfall av mødre kan også forekomme på bare seks måneder.

Nok en gang er lokale folkehelsetjenestemenn i India, under påvirkning av “Gates Foundation-pharma cabal,” de som dikterer svar på COVID til tross for at dødsraten i India på grunn av COVID er veldig lav, og for barn , nesten ikke-eksisterende.

Noen kan spørre hvorfor India er i full lås med global lockdown til tross for de svært lave -relaterte dødelighetenstallene for 1,3 milliarder mennesker. Etter denne introduksjonen er et to timers intervju med etterforskningsjournalist Kapil Bajaj. Den fokuserer på Public Health Foundation of India og hvordan Gates Foundation-pharma cabal kjøpte innflytelse, innebygde seg i statlige maskiner og bestemmer Indias lockdown og folkehelsepolitikk. Ifølge Bajaj har den effektivt privatisert og overtatt statens agenda for .

I India står flere titalls millioner i fare for akutt sult og sult. Nedstengning har forårsaket massiv befolkningsforskyvning, sannsynligvis den største siden uavhengigheten da millioner av arbeidsinnvandrere vendte tilbake til landsbyene, og har ødelagt levebrødene, spesielt blant de fattigste delene av samfunnet.

Selv med de oppblåste COVID-relaterte globale dødsfallstallene vi ser, kan disse tallene bli enormt overskredet av virkningene av lockdown. ( Kilde .)

India forventes å bli spesielt hardt rammet av barnedødsfall. Pratyush Singh, en forsker som spesialiserer seg i sosialmedisin og samfunnshelse, skriver:

Flere barn vil dø av sult og mangel på helsetjenester enn av koronavirusinfeksjonen. Husk at den første omfattende nasjonale ernæringsundersøkelsen (2016-18) i landet rapporterte at mindre enn 7% av landets barn under to år får det globale, minimum akseptable kostholdet. “

Nå som presset bygges for å åpne opp for økonomier, roper , WHO og strategisk koopererte figurer om “den andre bølgen”. Er ikke i tvil, de vil prøve å holde denne gryten kokende.

Les hele artikkelen på Global Research .

Kommenter denne artikkelen på MedicalKidnap.com .

Se også :

Hvis barnet ditt tester positivt for COVID, vil de bli fjernet fra hjemmet ditt? Washington ansetter flere CPS-arbeidere for å forberede seg

Coronavirus “Second Wave” – De kommer for barna dine

COVID blir i økende grad brukt til medisinsk kidnapping og menneskehandel

Unmasking Who is Behind the Plandemic and Rioting to Usher in the New World Order

Satanistiske røtter til moderne medisin – Dyrets merke?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.