Darkfield Live Blood Microscopy Of A Discoid Mesogen Self Assembly Nanotechnology Device In C19 Unvaccinated Blood Darkfield Live Blood Microscopy Of A Discoid Mesogen Self Assembly Nanotechnology Device In C19 Unvaccinated Blood

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD27. APRIL 2024

APR 27, 2024

DelShare

Bilde: Mesogen i C19 uvaksinert blod, AM Medical 2024

I denne artikkelen vil jeg forklare ytterligere den forskjellige selvmonterende nanoteknologien for det menneskelige maskingrensesnittet som er blitt distribuert mot menneskeheten. Den siste uken så jeg et spesielt interessant eksemplar hos en av mine C19 uvaksinerte pasienter, som har blitt utsatt for omfattende kast og hadde betydelige med kognitiv tilbakegang, tretthet og akselerert aldring. Disse plateformstrukturene sees mye mer nå, nesten mer enn de lange filamentene. Jeg har skrevet om mesogener som beskrevet av Dr. Hildy Staninger i 2011-papiret:

GLOBAL BRAIN CHIP OG MESOGENS Nano-maskiner for ultimate kontroll av falske minner – Datasystem for kollektiv tankekontroll

Hun skrev:

“ For å forstå teknologien til mesogener og deres flere smarte funksjonelle bruksområder for sensing, leveringssystemer for nyttelast og andre relaterte aspekter av deres design, man må alltid huske at mesogen er verktøyet eller enheten – som hjulet på en bil for nanomaskinen. Nanomaskinen kan utformes for å bli robot, kirurgisk skalpell, kamera, stemmen i hodeskallen din, eller til og med “ falsk ” kollektiv bevissthet når den er integrert i et datasystem for kollektiv tankekontroll eller en “ global hjerne. ”

Med andre ord, mesogen har et vertsparasittisk forhold der parasitten dominerer, men verten overlever vanligvis.Denne uttalelsen er rett på målet for hvordan den mesogene flytende krystallfasen, og dens andre nanorikitektoniske designede smarte funksjoner, ville samhandle med det biologiske systemet i den menneskelige hjernen eller andre målorganer med designet valg. Mesogene nyttelaster med flytende krystaller kan være uaktive inntil de utløses til aktivering for deres endelige formål. Dette er den nye nanomedisinen, det nye smarte WIFI-kommunikasjonssystemet, våpen, industriell spionasjeenhet eller komponent for sinns- eller kroppskontrollenheter.

Den vitenskapelige litteraturen diskuterer den lagdelte selvmonteringen av disse mesogenene, som bygges både via micellar (sfærisk) og fibrillær selvmontering:

Konvoluerte micellare morfologiske overganger drevet av haleverdig mesogen bestillingseffekt fra diskotisk mesogenholdig blokk-kopolymer

Løsning-tilstand selvmonteringer av blokk-kopolymerer for å danne nanostrukturer er enormt attraktiv for deres skreddersydde morfologier og funksjonaliteter. Selv om å innlemme enheter med sterke bestillingseffekter kan innføre svært orienteringskontroll over molekylpakningen og diktere monteringsatferd, kan subtile og delikate drivkrefter gi tregere kinetikk for å avsløre mangfoldige metastable morfologier. Her, vi rapporterer den uvanlig viklede selvmonteringsatferden til en flytende krystallinsk blokk-kopolymer som bærer trifenylen-diskotiske mesogener. De gjennomgår uvanlige flere morfologiske overganger spontant, drevet av deres egen subtile flytende krystallinske bestillingseffekt. I mellomtiden, liquid krystallinsk ordnethet kan også bygges veldig raskt ved å doping mesogenene med småmolekyldopanter, og de morfologiske overgangene blir dramatisk akselerert og forskjellige eksotiske miceller blir produsert. Overraskende nok, med høye dopingnivåer, blir selvmonteringsmekanismen til denne blokk-kopolymeren fullstendig endret fra intramolekylær kjede-shuffling og omorganisering til nukleasjonsvekstmodus, basert på hvilke selvsående eksperimenter som kan utføres for å produsere svært ensartede fibriller.

Her er selvmonteringsbilder:

Jeg har skrevet i denne artikkelen at polyetylenglykol selv monterer via micellar og fibrillar vekst til mesogener:

Ble det kjent i vitenskap at polyetylenglykol (PEG), nøkkelingrediens i C19 biovåpenskudd, kan skape selvmontering nanofibre, sfærer og mesogen-DNA-biosensorer? Ja, siden 2007

Vi beskriver i denne kommunikasjonen nanofibre og vesikler dannet i vann av to nye amfifile LC-blokkeringskopolymerer, der LC-blokken er en polymer som inneholder en kolesterylbasert mesogen og den hydrofile blokken er igjen en poly (etylenglykol).

Du kan se i flere nærbilder fibrillene som er vevd i discoidstrukturen som har micellære vesikler på utsiden og inneholder mange nano- og mikroroboter:

De to neste bildene er 2000x forstørrelse, de sammenkoblende fibrene er tydelig sett. Kammen som funksjoner er der bølgelengdemottakeren fungerer, de mange mikrobottene klynger for å lage elektroniske kretsløp.

På bildet nedenfor kan du se at aldring av mikellen skaper fibriller:

Hva kan mesogener gjøre? De viser halvledende egenskaper for elektroniske enheter og foto-luminescens (lysutslipp). Vi vet at menneskets fysiologi kan kontrolleres via optogenetikk, effekten av lys på genetisk uttrykk.

Design av Janus trifenylen mesogener: Facil syntese, mesomorphism, fotoluminescens og halvledningsevne

Design og syntese av nye organiske halvledere med ladetransport og selvorganiserende evner er en stadig voksende aktivitet for utvikling av potensielt nye applikasjoner innen det nye feltet organisk elektronikk, som attraktive nye funksjonelle komponenter for organiske solceller (OSC), organiske felteffekttransistorer (OFET), og organiske lysemitterende dioder (OLEDs) [1]. Av spesiell interesse er de endimensjonale søyle flytende krystallinske halvledere dannet ved regelmessig stabling av diskotiske molekyler i kolonner [2], [3], [4], [5]. Slike diskotiske flytende krystaller (DLC) er vanligvis sammensatt av polyaromatiske flate kjerner som er utsatt for stabling i en retning, radialt utstyrt med alifatiske kjeder for å sikre flyt og selvhelbredende evne mellom kolonnene. Effektiviteten og typen transportørmobilitet avhenger av utvidelsen av det konjugerte systemet og styrken til de intermolekylære interaksjonene, hvis elektroniske egenskaper kan moduleres ved å endre arten av kjernen eller poding av elektroaktive substituenter. Elektron-donerende polysykliske aromatiske π-materialer er hulltransportere betegnet som halvledere av p-type, mens π-materialene laget av elektronaksepterende aromatiske π-materialer er utsatt for elektron-transport og blir referert til som n-type halvledere.

Her er en skjematisk oversikt over mesogenlagringsprosessen som kan ha opptil 132 lag:

Disse mesogenstrukturene brukes til å lage myke roboter:

Nylig fremgang av morfable 3D-mesostrukturer i avanserte materialer

Myke roboter kompletterer den eksisterende innsatsen for å miniaturisere konvensjonelle, stive roboter, og har potensial til å revolusjonere områder som militært utstyr og biomedisinske enheter. Denne typen systemer kan utføre oppgaver i komplekse og tidsvarierende miljøer gjennom geometrisk rekonfigurasjon indusert av forskjellige ytre stimuli, for eksempel varme, løsningsmiddel, lys, elektrisk felt, magnetfelt, og mekanisk felt. Tilnærminger for å oppnå rekonfigurerbare mesostrukturer er avgjørende for design og fabrikasjon av myke roboter.

Nanofibrene i strukturen forbedrer biosenseringsapplikasjoner:

Nanofibers grensesnitt for biosensering: Design og applikasjoner

Electrospun nanofibers prosjektering har vist seg som en mulig strategi for å forbedre ytelsen til biosensorenheter. Disse nanostrukturene har et høyt forhold mellom overflate og volum, sammenkoblet porøs struktur, lav barriere for diffusjon og justerbar overflatefunksjonalitet. I tillegg er nanofibre også påvist å fungere effektivt som for å immobilisere biomolekyler, noe som gir et passende mikromiljø til biologisk aktive molekyler, noe som er gunstig for biosenserende ytelse

Jeg har vist selvmonteringen av disse mesogenene og hvordan nanoen og mikrorobotene er involvert i konstruksjonen deres, mens jeg bruker blodet vårt som energikilde:

Video: C19 uvaksinert blod. Nano og mikroroboter monterer selv hydrogel biosensor mesogener i blodet.

Jeg har nylig lagt ut to viktige sammendrag av forskningsresultater av nanoteknologidokumentasjon for selvmontering i menneskeblod. Dette viser på mange bilder hvordan mesogene skapes.

Self Assembly Nanotechnology Live Blood Darkfield Microscopy: A Review in Images

Kunstig intelligent transformasjon av menneskeheten – Nano og mikro roboter i menneskelig blod

Sammendrag:

Funnene om selvmontering nanoteknologi i menneskeblod utvikler seg, og øker tydelig i mengder materiale som sees i en dråpe blod. I går skrev jeg om begrepet ukontrollert selvreplikasjon i et biologisk system som diskutert av Ray Kurzweil – på et fysisk individuelt og globalt nivå. Menneskets reaksjon på disse funnene er altfor langsom, altfor apatisk. Det i seg selv skaper sitt eget resultat. Jeg anbefaler på det sterkeste å lese denne artikkelen og tenke på de uoverveide konsekvensene i en global skala av ukontrollert selvreplikasjon av selvmontering nanoteknologi.

Forbløffende Darkfield Live Blood Footage Of Nano / Microrobots In C19 Unvaccinated Blood And What sa Ray Kurzweil om Nanorobots And the Singularity?

Takk til mine betalte abonnenter. Til de som er interessert i å flere lovende og spennende forskningsprosjektsamarbeid og hjelpe til med finansieringen, kan du vurdere å bli en betalt abonnent.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.