Georgia Tech-artikkel fremmer geoengineering for å blokkere sollys.

Jolie Diane18. februar18. februar 2024 | ZeroGeoengineering.com | ” Utsiktene til dominans av nasjonens lærde av føderal sysselsetting, prosjekttildelinger og pengers makt er alltid til stede – og er alvorlig å betrakte …Likevel, ved å respektere vitenskapelig forskning og oppdagelse, slik vi burde, må vi også være oppmerksomme på den like og motsatte faren for at offentlig politikk i seg selv kan bli fanget av en vitenskapelig-teknologisk elite …” – President Eisenhower, 1961Georgia Tech- artikkelen 30. januar 2024 med tittelen ” Can Solar Save the World ,” fremhever hybrisen som akademikere besitter og er fascinerende av mange grunner, en av dem er at opprinnelsen til Solar Geoengineering (SG) fører tilbake til sovjetisk vær modifikasjonsteknikker inkludert miljøkrigføring.KildeArtikkelen diskuterer stratosfærisk aerosolinjeksjon (SAI), en form for solar radiation modification (SRM) som distribuerer svovelaerosoler via aerosolinjeksjon, for å blokkere sollys fra å nå jorden for å redusere temperaturen.Er akademikere , Det hvite hus og kongressen klar over at de faktisk fremmer sovjetiske [russiske] forslag til vær- og ?Sovjetisk utvikling innen værmodifikasjon, klimaendring og klimatologiI følge DARPA-rapporten fra 1975 ovenfor, “sovjetisk utvikling innen værmodifikasjon, klimamodifikasjon og klimatologi,” innebærer et forslag for å redusere jordens temperatur, “. .. metode for å moderere planetariske oppvarmingstrender ved å midlertidig øke konsentrasjonen av sulfataerosolpartikler i lavere stratosfære og reduserer dermed global stråling .”Er akademikere klar over negative helseeffekter av SG? Ja.Georgia Tech-artikkelen sier, “en av ulempene ved å bruke sulfataerosoler for solenergi geoengineering er negative helseeffekter.”PubMed : “Blant luftforurensninger har svoveldioksid blitt funnet å være svært skadelig.”Link til PubMed-artikkel HERHarvard-professor David Keith sa i 2013: “Dette er et veldig viktig moralsk poeng. Så hvis jeg tok en avgjørelse eller hvis det var en kollektiv beslutning om å gjøre et geoingeniørprogram, og du sier, den typen program jeg tror som gir mer mening er hva med en million tonn i året [med svoveldioksid], la oss si , kan du ende opp med å drepe mange titusenvis av mennesker i året som et direkte resultat av den avgjørelsen …”Link til video (sitat @ 1:10:15)I lys av denne uttalelsen fra Mr. Keith , er solar geoengineering overlagt massemord?Nylig artikkel fra Solar geoengineering kan starte snart hvis det starter i det småLegitim regjering krever samtykke fra de styrte.Uten informert offentlig samtykke, kvalifiserer SRM-intervensjoner som angrep og krigføring. Som sådan er solar geoengineering og andre metoder for atmosfærisk eksperimentering ikke “regjerbare”.SRM- og SAI-aktiviteter må være permanent forbudt og kriminalisert med strenge straffer for brudd.I fjor forbød Mexico SG, og nevnte negative virkninger fra frigjøring av aerosoler og det internasjonale moratoriet som fortsatt er på plass mot utplassering av geoengineering.Stater i USA begynner å iverksette lovgivende tiltak for å forby SAI og andre SRM-eksperimenter.Kentucky Senatet Bill 217 introdusert for å forby geoengineeringJFK fremmet globalisme og geoengineering1961 JFK-tale til FN: “Vi foreslår ytterligere samarbeidsinnsats mellom alle nasjoner i og til slutt i værkontroll.”JFK- tale til FN som fremmer globalisme – samarbeid om global værkontroll (geoengineering), satellittkommunikasjon for å koble sammen hele verden (“5G”/AI) og internasjonal nedrustning, hvorved FN () ville bli verdens militære politistyrke .I slektKongressens mandat forskningsplan og et innledende forskningsstyringsrammeverk knyttet til modifikasjon av solstrålingBiden-HarrisTrump-PenceThe Federal Weather Enterprise: Fiscal Year 2021 Budget and Coordination ReportEngineering the Climate: Forskningsbehov og strategier for internasjonal koordineringObama-BidenBush-CheneyTroposfærisk aerosolprogramClinton-GoreDoD News Briefing: Forsvarsminister William S. CohenGodartet værmodifikasjonDOD Management Issues relatert til ChaffFor å lære mer om hvordan du kan engasjere deg i lover for å forby værteknikk og andre atmosfæriske/miljøfarer i din stat eller nasjon, e-post: contact@americans4acleanatmosphere.com eller director@zerogeoengineering.comSend en melding til dine lovgivere HERAmericans4ACleanAtmosphere
Zero Geoengineering © 2024. Administrer e-postinnstillingene dine eller avslutt abonnementet.WordPress.com- og Jetpack-logoerSkaff deg Jetpack-appenAbonner, bokmerke og få sanntidsvarsler – alt fra én app!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.