ER DET NORSKE FOLK KLAR OVER AT VI STYRES AV SIONISTENE I USA?

KANSKJE FEIL VINKLING/ ORDLYD VIL MANGE MENE ? VEL…. DET VIL IKKE JEG PÅSTÅ OG DET SKAL JEG PRØVE Å FORKLARE!

Sakset fra Artic

Jeg har satt meg inn i denne nye forsvarsavtalen mellom og USA ( DC), som nevnes som “Omforente områder” i norsk terminologi og som DCA- Defence Coorporation Agreement avtale hos mikronasjonen Washington DC, som okkuperer USA i “one square mile” i Washington i USA, og som kun representerer NWO trippel-statene (DC, Vatikanet og City of London) til mafiaen (zionististene).USAs ambassadør Marc Bennett Nathanson og forsvarsminister (Sp) signerte i dag SDCA avtalen. Foto: Asgeir Spange Brekke, ForsvarsdepartementetStortinget blir nå forelagt denne avtalen for avstemming, og jeg er meget forbannet over hva innholdet er i denne avtalen er, da NWO får juridiksjon til å utøve makt over basene, men Norge kan på visse vilkår “ta tilbake” makten/juridiksjonen over basene, om de ønsker dette, hvilket ikke kommer til å skje. Med andre ord, Nazi-zionistene i NWO og deres puppet Biden-administrasjon, kan fylle opp alle de store millitærbasene i Norge, med kriminelle migranter som kom over Mexico grensen nå, gi dem våpen og sitt US statsborgerskap, sende dem til Indre Troms eller Sør-Norge og Østlandet, og begynne sin nedslakting av det norske folk, uten at Norge i realiteteten kan gripe inn da US administrasjonen skal definere hva som er kriminellt oppførsel eller ikke, fra de som oppholder seg på disse basene i Norge. Deretter kan Norge eventuelt gripe inn.Den samme DCA avtalen, er under behandling i alle nordiske land. Det er endatil spesielle fordelaktige avtaler for US NWO Nazi-zionistene i DCA avtalen, hva gjelder toll-behandlinger, hvor NWO kan få sine folk gjennom tollen uten at Norge kan undersøke deres identitet, eller hva de bringer med seg inn i Norge. Er Forsvarsjef, Forsvarsminister og Regjeringen i ferd med å utføre et statskupp, til fordel for Zionistene? Vedlagt her ligger link til DCA avtalen mellom USA og Norge med link til Regjeringens side og link til avtalen i engeskspråklig utgave mellom USA og , men den er nok den samme som Norge er forespeilet. I den engelskspråklige teksten finnes det et avsnitt langt nede, som sier at NWO US administrasjonen (zionistene), har juridiksjonen først over de norske basene, men Norge kan etter visse vilkår gripe inn, men det vet vi alle at ikke kommer til å skje.https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/enighet-med-usa-om-a-oppetter-flere-omforente-omrader/id3023829Defense Cooperation Agreement with the :https://www.government.se/government-policy/military-defence/defense-cooperation-agreement-with-the-united-statesHilsen Per-vidar JohansenFreelancejournalistArcticFreeSpeech.com – Alternativ MediaPervidarjohansen(at)gmail.com
Kommentar

Støre hardt ut mot Russland, men vil fortsatt være en god nabo.

Jonas Gahr Støre (Ap) sier at russiske styrker har rykket inn i Ukraina. Norge vil slutte seg til sanksjoner, men fortsette et pragmatisk naboforhold.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

14

Støre fordømmer Russlands handlinger etter at landet anerkjente Donetsk og Luhansk som uavhengige. Støre advarer mot faren for en full invasjon av Ukraina.

– Senere i går kom det russiske styrker inn i disse områdene i Ukraina. Det er etter folkeretten ukrainske områder, og det er en svært alvorlig handling, sa Støre på et pressemøte tirsdag.

Statsministerens kontor opplyser i ettertid til NTB at det Støre mente å vise til var at Vladimir mandag varslet at de ville sende styrker inn i Øst-Ukraina, ikke at det faktisk er russiske styrker i Ukraina allerede. Dette er noe Russland avviser at har skjedd.

Frykter kamphandlinger

På spørsmål fra NTB om Støre frykter at det snart blir kamphandlinger mellom russiske og ukrainske styrker, svarte statsministeren slik:

– Det er det grunn til å frykte.

Det er uttalelsene fra Moskva om at anerkjennelsen også gjelder områder som ukrainske styrker nå kontrollerer som får Støre til å dra den slutningen.

– Det er noe vi må følge med på. Betyr det at de såkalte fredsbevarende styrkene som Russland har, skal ut til de grensene, og hva som vil være Ukrainas reaksjon på noe som skjer på deres territorium, sier Støre.

Han kaller utviklingen svært alvorlig og et brudd på viktige deler av folkeretten. Støre understreker at det ikke er noen tegn til økt eller uvanlig aktivitet nær Norges grense med Russland.

Sjeføkonom: Ingen økonomisk nedgang fra Ukraina-krisenLES SAKEN

Hardt ut mot Putin og Lavrov

Statsministeren kritiserte i sterke ordelag talen president Vladimir Putin holdt mandag kveld og uttalelsene utenriksminister Sergej Lavrov kom med tirsdag.

– Det er verdt å lese det Putin sa i går. I realiteten underkjenner han Ukrainas rett til å være en selvstendig stat, sier Støre.

– Det den russiske presidenten sa i går og som følges opp av utenriksministeren i dag, er en ny holdning. Det har også for hvordan våre allierte opplever at de er utsatt, sier Støre.

Advarer mot invasjon

Han sier det er grunn til å anta at Russland vil svekke Ukraina som stat for så å gjennomføre en fullskala invasjon.

– Dette er et brudd på viktige deler av folkeretten og er en situasjon som gir grunn til uro for hva som vil komme. President Putin har tidligere i lignende situasjoner beveget seg med små skritt. Det kan bety at det som nå skjer øst i Ukraina, blir en situasjon som varer ved, sier Støre.

– Det er alvorlig i . Ukraina er ikke medlem av , det betyr at det ikke er én for alle, alle for én-mekanikken som slår inn. Men det er en situasjon Europa og USA må reagere veldig kraftfullt på. Det er noe Norge slutter seg til, sier Støre.

Statsministeren avviser at det kan bli aktuelt med egne sanksjoner fra Norge, men at vi vil knytte oss til EUs sanksjonsregime.

Gigantisk Nato-øvelse går som planlagt

Støre gjorde det også klart at den varslede militærøvelsen Cold Response vil gå som planlagt i mars.

– Det blir den kanskje største Nato-øvelsen i år, den finner sted i Norge. Det er ikke opp mot grensen til naboland i nord, og det er innenfor de rammene som er på forhånd, sier Støre.

Støre la også vekt på at Norge vil opprettholde et godt naboskap til Russland, tross utviklingen.

– Norge som nabo har levd med Sovjet og Russland i mange tiår og klart å opprettholde det naboforholdet på en pragmatisk måte. Det ønsker vi å fortsette med, sier Støre og viser til områder som fiskeri og søk og redning.

– Men for Norge er det viktig for de prinsipielle sidene når det gjelder i Europa å stå fast med våre allierte, sier Støre.

Krass fordømmelse av Putin i FNs sikkerhetsrådLES SAKEN

Frykt for hybridangrep

Statsministeren sier at det ikke er tatt en avgjørelse om ambassaden i Kyiv ennå, men at regjeringen følger situasjonen fortløpende.

Støre advarer også mot hybridangrep i Ukraina.

– Det er grunn til å vente at bruk av såkalte hybride strategier, cyberangrep og andre typer press på ukrainske myndigheter vil vedvare. Det er selvfølgelig en ekstremt utsatt situasjon for ukrainerne det de nå opplever både internt i eget land og nær egne grenser, sier Støre.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.