Kentucky Senatet Bill 217 introdusert for å forby geoengineering.

DET SKJER NOE I USA FOR TIDEN!


Jolie Diane16. februar16. februar 2024
Zero Geoengineering | Kentucky SB217, følgelovgivning til HB506 , for å forby og adressere relatert radiofrekvensstrålingsforurensning ble introdusert i dag i Kentucky.Med mindre USA-stater vedtar slike tiltak som forbyr SRM-eksperimentering, vil Kongressens (og internasjonal) SRM-styring bli vedtatt som standard.
Oppsummering av språket er som følger:”Opprett nye seksjoner av underkapittel 1 av KRS kapittel 224 for å gjøre funn og erklæringer angående farene ved atmosfærisk forurensende aktiviteter og Commonwealths myndighet til å forby geoengineering; definere vilkår; forby geoengineering; kreve at Department for Environmental Protection sender en melding til enhver føderal byrå som har godkjent geoingeniøraktiviteter som disse aktivitetene ikke lovlig kan utføres i Samveldet; kreve at avdelingen forbyr fremmede stater eller internasjonale organer som driver med geoingeniørvirksomhet fra å delta i atmosfæriske aktiviteter over Samveldet; kreve at avdelingen publiserer kvartalsvise meldinger i aviser med generell sirkulasjon og på nettstedet for å oppmuntre publikum til å overvåke og rapportere geoingeniøraktiviteter; tillate enkeltpersoner å sende inn bevis for geoingeniørarbeid til avdelingen; kreve at enhver lokal eller statlig tjenestemann rapporterer all informasjon angående mistenkt geoingeniøraktivitet til avdelingen innen 24 timer ; kreve at avdelingen undersøker rapporter om overdreven elektromagnetisk stråling eller felt forårsaket av mennesker; endre KRS 224.99-010 for å gjøre bevisst engasjement i geoengineering til en klasse D forbrytelse og underlagt en sivil straff på ikke mindre enn $500 000.”Kentucky SB217 EN LOV knyttet til geoengineering.Link til Kentucky-2024-SB217I slektKongressens mandat forskningsplan og et innledende forskningsstyringsrammeverk knyttet til modifikasjon av solstrålingFor å lære mer om hvordan du kan engasjere deg i lover for å forby værteknikk og andre atmosfæriske/miljøfarer i din stat eller nasjon, e-post: contact@americans4acleanatmosphere.com eller director@zerogeoengineering.comSend en melding til dine lovgivere HERAmericans4ACleanAtmosphere

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.