Rhode Island Clean Air Preservation Act ble innført 26. januar 2024 og refererte til House Environment and Natural Resources. Loven etablerer forskrifter for å forby stratosfærisk aerosolinjeksjon (SAI), solar radiation modification (SRM) eksperimentering og andre farlige værtekniske aktiviteter.

Zero GeoengineeringLes på bloggen eller ReaderIntrodusert: Rhode Island Clean Air Preservation ActJolie Diane28. januar28. januar 2024 | Zero Geoengineering.com | H 7295, For å gjennomføringen av H 7295, vennligst send en e-post med takk og støtte til fordel for The Rhode Island Clean Air Preservation Act til komitémedlemmer HERE-post: HouseEnvironmentandNaturalResources@rilegislature.govRhode Island Clean Air Preservation ActLink til H 7295 The Rhode Island Clean Air Preservation ActI slektNew Hampshire HB 1700 introdusertFor å lære mer om hvordan du kan engasjere deg i lover for å forby værteknikk og andre atmosfæriske/miljøfarer i din stat eller nasjon, e-post: contact@americans4acleanatmosphere.com eller director@zerogeoengineering.comAmericans4ACleanAtmosphere

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.