Doktoren Advarer Om En Ny Helseepidemi: ‘ Chemtrail Lung ’

Alexander Light2. Mai 2018

Eksistensen av kjemikalier pleide å være et tema for debatt, men de blir nå mer anerkjent av eksperter som meteorologer til forskere. Det blir stadig vanskeligere å benekte at de eksisterer etter hvert som flere og flere kommer ned med sykdommer relatert til kjemikalier.

Da TV-verten Rachel Reenstra hadde problemer med å overvinne en vedvarende hoste, ledsaget av smerter, smerter og feber, besøkte hun en lege. Etter at røntgenbilder av brystet avslørte en type bronkitt, fikk hun antibiotika, noe som bare så ut til å gjøre henne verre.

Legen hennes fortalte henne at mange bakterieinfeksjoner går rundt, og da hun spurte ham hvor de kommer fra, fortalte han henne sannheten som mange leger ikke ville tørre å avsløre for pasientene sine: er kjernen i utbredte lungeproblemer akkurat nå.

Overrasket over hans lyshet spurte hun om hun kunne videobånd ham og snakket om fenomenet. Du kan se videoen nedenfor; den ikke navngitte legen vises rett før 8-minuttersmerket [videoen er innebygd nedenfor].

Legen sier at han har vært vitne til hundrevis av kaliforniere som lider av dette problemet, som han kaller “ chemtrail lunge. ”

Han sier at det er et “ fremvoksende problem ” som blir møtt over hele verden, med giftige gasser, kjemikalier, viruspartikler, tungmetaller og andre gasser som er blir sprayet ut i atmosfæren som fører til problematiske nivåer av luftveisinfeksjoner.

Han la til at det er spesielt ille der Reenstra bor i California takket være områdets nærhet til Palmdale flyplass. Han sa at områdets topografi og Santa Ana Winds gjør dette problemet verre, og at mange av landets mest forurensede byer finnes i California hjelper ikke.

I tillegg siterte han gasser fra fracking som bidro til problemet, sammen med antibiotisk overforbruk og innånding av mugg og mugg.

Interessant nok pekte Reenstras først på influensa. Da hun fortalte legen sin at hun ikke hadde fått influensa, ble han lettet. I videoen kan du også se den modige legen innrømme at han ikke anbefaler influensaskuddet bortsett fra noen få utvalgte, og selv da fraråder han å få det hvert år.

Han påpeker at forskere i utgangspunktet gjetter hva de skal inkludere i hvert års jjab, og noen år er det mindre enn 20 prosent effektivt. Han føler at det ikke kommer pasienter til gode, og de har det bedre å være proaktive når det gjelder helse og forebygging enn å stole på skudd.

Både legen og Reenstra risikerer karrieren ved å snakke offentlig om denne kontroversielle saken, og man kan bare håpe at deres mot vil inspirere andre til å uttale seg.

Nesten alle på jorden puster inn utrygg luft

Det er ikke bare kjemikalier du trenger å bekymre deg for, forresten; det er også saken om svevestøv. Den typen fine svevestøv som kommer fra bilavgasser, for eksempel, kan forårsake betennelse i lungene og utover, og bidra til hjertesykdommer og insulinresistens.

En fersk rapport fra Health Effects Institute fant at 95 prosent av planetens befolkning puster inn utrygg luft, som kommer fra alt fra brennende fast brensel som kull eller biomasse til transportutslipp.

I fjor var mer enn seks millioner menneskers relatert til luftforurensning, med årsaker som kronisk lungesykdom, lungekreft, hjerneslag eller hjerteinfarkt.

Du kan lese mer om ‘ Chemtrail Flu ' HER.

Chem Trails, Vaccines og GMO Foods Nanoparticles

Vi blir forurenset med nanofibre fra Chem Trails, Vaccines og GMO Foods. Disse plasseres i disse leveringsmetodene ved design for å skape sykdommer i kroppene våre ved å invadere immunforsvaret vårt og få det til å angripe seg selv.

Chemtrails blir stadig sprayet i himmelen over hodene våre som regner ned giftstoffer i luften og vannet vårt. De inneholder mange tungmetallgiftstoffer som aluminium og barium, det kan også være at vi blir smittet med nanofibre.

Disse fibrene antas av noen å bli levert av kjemikalier og blir ført inn i kroppen når vi puster infisert luft eller drikker infisert vann.

Når de først er inne, fortsetter de å gjenskape ad nauseam, tilsynelatende for å forverre vår helse og velvære, forstyrre våre naturlige følelsesmessige tilstander og søvnmønstre, påvirke vår oppførsel, påføre kroniske smerter, å samle inn og overføre data, og å levere andre nanoorganismer og nanobotter i kroppene våre. Dette er en del av a hemmelig transhumanistisk tankekontrollprogram.

Nano-partikler er nanoskopiske versjoner av kjemikalier og stoffer, og vår forbrukerforsyningskjede er allerede fullstendig infisert av dem, fra GMO-mat til klær, å male, til leker, velg det.

De ‘ forbedrer ' produkter på en eller annen måte som tilsynelatende gjør produktet mer attraktivt for forbrukerne. Noen av disse forbrukbare nanopartiklene kan meget godt forårsake kreft eller til og med skade menneskelig DNA.

Hvordan avgifte fra kjemikalier og infiltrert nanoteknologi

Dette er fremmedlegemene som må fjernes hvis vi kommer tilbake til full helse og det ikke kommer til å være raskt eller greit, som å gå til legen din og bare få noen piller. Du må bruke din intelligens, ditt skjønn og også være forberedt på å gjøre noen undersøkelser på egen hånd.

Toksisitet i tungmetall blir ofte feildiagnostisert som andre tilstander som angst / panikklidelse, depresjon, psykiske lidelser, kronisk utmattelsessyndrom, fibromyalgi, leddgikt, læringsforstyrrelser og mange flere vanlige helseproblemer.

Faktisk mange forhold, som autisme og Alzheimers sykdom har blitt knyttet til toksisitet av tungmetaller og det er interessant at statistikk for de som lider av disse helsemessige forholdene har økt massivt de siste 10 årene, og det er hvor lenge chemtrail sprøyting har pågått.

Den gode nyheten er det tang har vist seg å være store rester av tungmetaller, og alger som Chlorella og spirulina. Tang er så kjent som ‘ tungmetallfjerner ' at de brukes til å rydde opp vann som kommer ut av overflødige gruver i Wales. Dette fordi de inneholder et naturlig stoff kalt ‘ algin ' som binder seg til radioaktive elementer som tungmetaller.

Dr Castle sier også at spormineralet bor fra Borax hjelper også til å forstyrre hele matrisen, og dette er interessant fordi det korrelerer med en ernæringsanbefaling fra Gwen Scott ND, som også er en måte å diagnostisere om du har fibrene på i kroppen din.

Hun bruker rød druesaft og den lilla druen er den rikeste kjente kilden til bor. Hun mener at rød druesaft ikke bare rir kroppen til fibrene, men også gjør at de ikke kan gjenskape.

Dr. Mike Castle sier at han tror boret stopper de små svarte “ frøene ” fra å modnes til fullvoksede fibre.

kilder: Naturalnews.comAviationtravelwriter.wordpress.com

Tidligere CIA-Offiser Kevin Shipp Utsetter Deep State Coup Against America (Og Navngir Navn)Forrige Innlegg

Exposing Allison Mack: Sex Slave Recruiter With Occult Elite ConnectionsNeste Innlegg

Relaterte Artikler

som tvang til å slå seg tilbake etter at mange nasjoner avviser pandemitraktat

HELSEVESENINSPIRASJONW.H.O.

WHO Tvang Til Å Slå Seg Tilbake Etter At Mange Nasjoner Avviste Pandemisk Traktat

HAF4. Juni 2022

monkeypox er det siste verktøyet som brukes til å innlede den store tilbakestillingen

STOR TILBAKESTILLINGHELSEVESEN

Monkeypox Er Det Siste Verktøyet Som Brukes Til Å Bruke I Den Store Tilbakestillingen

HAF31. Mai 2022

Kina helsevirus

HELSEVESEN

Wuhan Bio Lab Gjennomførte Funksjonsforskning På Monkeypox Virus

HAF29. Mai 2022

monkeypox

KONSPIRASJONHELSEVESEN

The Untold Story Of The Monkeypox

HAF29. Mai 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.