REDAKTØREN HAR ORDET 17.01 2024. DEL 1. YTRINGSFRIHET OG GEOENGINNERING I NORGE.

.

Siden det stadig kommer til nye her i gruppa på FB vil jeg skrive litt om hvordan jeg jobber med å finne informasjoner og måten jeg mener denne informasjonen bør fremføres i denne gruppa.

Siden jeg har jobbet med politisk og teknisk siden 1999 så mente jeg å ha nok grunnlag for å gå ut offentlig med mine data i 2019. Jeg mente da at den informasjonen jeg fremskaffet til da kunne være til “nytte” for befolkningen i .

Sammen med 3-4 andre startet vi organisasjonen Geoengineering Norway.org i 2019 som da ble registrert i Brønnøysundregistret…hvor vi fortsatt er registrert. Til info så er vi i disse dager i ferd med å få flere personer med og som er villig til å bruke sin fritid til dette viktige arbeidet med å informere om nåtidens største “skandale” som sterke “krefter” i disse dager er i for å fremskynde et narrativ menneskeheten ALDRI har sett maken til.

Jeg er fullstendig klar over at det jeg har begitt meg ut på KAN endre totalt på min videre tilstedeværelse i samfunnet. Da tenker jeg spesielt på at “makten” ved hjelp av å innføre lover KAN gjøre sitt til DET. Ytringsfriheten og demokratiet i Norge er 2 ord som IKKE er til for det norske folk lenger. Når benytter disse “begreper”/ord bør det ringe noen bjeller. MEN jeg er redd at befolkningen har fått indoktrinert over tid løgner fra makten som har folket til lydige slaver.

På tale om slaver så kan man ved å lese den eksisterende ..lese at vi har INGEN EIENDOMSRET men kun RETTIGHETER derved kan man benytte ordet slaver. I Norge har man IKKE DEMOKRATI så lenge K,o,,ng.e..n har ALL MAKT(noe som står skrevet i GRUNNLOVEN. Les den!) Mao vi har et DIKTATUR!

Med dette som grunnlag så ser jeg at det å stille seg opp MOT MAKTEN så har man en redusert mulighet for å ytre seg om temaet Geoengineering.

Spraying av kjemikalier fra fly for å dimme for solen(Global oppvarming) ble godkjent av den norske regjeringen i 2009. Etter den tiden har Norges regjeringer fulgt opp diverse avtaler som vi ser resultatet av i dag.

For et par år tilbake fikk vi se/ oppleve at et par “dissidenter” forlot oss med den mulige bakgrunn at de informerte om sannheter bla det med Geoengineering.

Som nevnt så tåles ikke selv i Norge at noen tar initiativ til å informere og med loven i hånd kan “makten” sørge for at sannheten ALDRI kommer frem til folket. OG det er bare et tidsspørsmål når makten for alvor kommer på banen og med loven i hånd kan sørge for at informanter KAN bli tatt inn!

Til sist er det å håpe at VI som velger å stå frem KANSKJE kan bidra til at vi kan ta Norge tilbake og at folket igjen kan få friheten tilbake.

Forts følger

ADMIN.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.