Neste Booster kan være obligatorisk…

12. januar 2024

“ Før COVID noen gang skjedde, ” sier den liberale evolusjonsbiologen Bret til , fant Big Pharma ut “ hvordan man kan fremstille en sykdom som mer utbredt og mer alvorlig enn den var. Det var utmerket til å fremstille en forbindelse som mer effektiv enn den er, tryggere enn den er. ”

Den gevinstbyggende markedsføringsordningen førte til distribusjon av et nytt og farlig skudd som førte til hundrevis av millioner skader. Fire år inn i COVID “ -krisen, er ” mennesker nå klar over faren og nekter å ta mRNA “ booster ” skudd. Så Big Pharma har funnet en annen måte å øke fortjenesten — ved å få Verdens helseorganisasjon (WHO) til å tvinge folk til å ta skuddene.

Joe Biden er i ferd med å signere amerikansk frihet bort til et ikke valgt, uforsvarlig globalistbyrå som først og fremst er finansiert av en milliardær som bare tilfeldigvis er mye investert i farmasøytisk gift. Liberty Counsel samarbeider med lovgivere for å stoppe ham. Men vi trenger din hjelp. — Mat


“ Hver dag i året er pharma engasjert i å fremstille egenskapene som den eier som mer nyttige enn de er, tryggere enn de er, og overtale den medisinske virksomheten, tidsskriftene, samfunnene, sykehusene, regjeringen for å lede folk mot de ellers ikke ville tatt, ” sier Bret Weinstein, Ph.D.

Denne salgshøyden gjør det mulig for legemiddelfirmaene å fortsette å høste enorme overskudd på bekostning av menneskene de angivelig tjener.

Pharma-selskaper hadde jobbet med mRNA “ genterapi ” skudd i mange år før COVID. Imidlertid har ikke et av disse skuddene noen gang bestått kliniske sikkerhetsforsøk. Det er fordi, ifølge Weinstein, lipid-nanopartiklene i skuddene ikke ble liggende på injeksjonsstedet. I stedet reiser de gjennom kroppen og samles i organer som hjerte, hjerne, eggstokker, milt og andre steder, noe som får kroppens immunforsvar til å begynne å angripe seg selv.

“ Pharma hadde en potensielt enormt lukrativ egenskap som den ikke kunne bringe på markedet, ” sier Weinstein, “ fordi en sikkerhetstest ville ha avslørt dette uløselige problemet i hjertet. ”

Da COVID begynte å spre seg i Wuhan, , så farmasøytiske selskaper muligheten til å slå. Ved å utnytte hysteriet fikk farmasøyt lov til å avkorte sine kliniske studier.

En fersk undersøkelse av Pfizers egne sikkerhetsdata avslører at Pfizers studier var “ absurd korte, ” sier Weinstein. “ bare tillatt en måned før den vaksinerte kontrollene og gjorde det umulig å oppdage ytterligere skader. Det de fant er en hastighet på 1 av 800 alvorlige bivirkninger. Dette er ikke mindre ting, ” legger Weinstein til, som sier at 1 av 800 per skuddrate på bare en måned antyder en “ veldig høy dødelighetsrisiko. ”

Med andre ord, Pfizer KNEW, fra sin første sikkerhetstest for mRNA COVID at 1 av 800 mennesker sannsynligvis ville ha en livstruende bivirkning som sannsynligvis vil drepe dem. Men de solgte skuddene uansett.

“ Jeg tror de trodde at de eide nok av media til at de kunne selge oss hvilken som helst fortelling de ønsket, ” sier Weinstein. Men Liberty Counsel trosset mediene og “ faktasjekkere ” ved å dele skuddofre ' historier og sikkerhetsdataene som Pfizer prøvde så hardt å skjule.

Sannheten om skuddene kom ut, og nå nekter folk å få COVID-booster-skuddene. Men etter å ha investert millioner i farmasøytiske , var ikke i ferd med å la kontantkua hans gå på beite.

Gå inn i WHO — det globalistiske organet som regner farmasøytisk megainvestor Bill Gates som sin største finansierer.

“ Verdens helseorganisasjon reviderer nå strukturene som gjorde at dissidentene kunne oppheve fortellingen, ” sier Weinstein. “Det de ønsker er tiltakene som ville ha tillatt dem å dempe podcasterne, å mandat forskjellige ting internasjonalt på en måte som vil forhindre fremveksten av en kontrollgruppe som vil tillate oss å se skader tydelig.”

Som et resultat sier Weinstein, “ Vi står overfor eliminering av vår nasjonale og vår personlige suverenitet. ”

WHOs nye Pandemic-traktat og tilhørende International Health Regulations (IHR) søker å gi WHO den eneste makten til å definere en folkehelsetilstand og tvinge sine foretrukne virkemidler på hele kloden.

Vaksiner og genterapi (mRNA-skudd) er spesifikt navngitt i de foreslåtte dokumentene som elementer WHO mener det bør ha rett til mandat på alle. De som nekter å ta WHO-mandaterte medikamenter, får ikke lov til å skaffe seg pass eller reise.

Pandemistraktaten og IHR søker også å gi WHO muligheten til å BAN bruke andre medisiner. Neutracuticals og off label medisiner reddet liv under pandemien. Men patentene har gått tom for ivermectin og hydroksyklorokin, noe som gjør dem langt mindre lønnsomme. Så et nytt, eksperimentelt skudd dukket opp – de farlige mRNA-baserte injeksjonene.

Tre regninger nå i kongressen vil STOPPE Biden fra å utføre WHOs Pandemic Agreement og IHR.

Big Pharmas markedsføringsmaskin prøvde å overbevise oss om at disse lenge testede, svært effektive (og i tilfelle av ivermectin, nobelprisvinnende) medisinene ville skade oss. Historier om deres effekt mot COVID ble merket “ desinformasjon. ” Men bare noen få år senere utsatte et snøskred av vitenskapelige studier Big Pharmas løgner.

WHO har også et middel for det, og gir det globalistiske organet rett til å sensurere all informasjon som trosser WHO (og Big Pharma's) løgner. De vil ganske enkelt merke dissens som “ desinformasjon. ”

“ Vår grunnlov beskriver ikke unntak fra dine rettigheter i en tid med en pandemisk krise, ” sier Weinstein. “ Dine rettigheter er ganske enkelt hva de er, og de skal ikke dra noe sted bare fordi det er en sykdom som sprer seg. Men likevel har folks vilje til å akseptere erosjonen av rettighetene sine på grunn av en folkehelsetilstand tillatt denne tyranni å bruke den som en trojansk hest. ”

Joe Biden og hans globalistiske venner søker en trojansk hest for å la dem krenke vår konstitusjonelle beskyttelse. “ Verdens helseorganisasjon kommer til å bli den enheten, ” ifølge Weinstein.

Tiden er kort. Joe Biden har til hensikt å signere WHO-traktaten og IHR i mai, bare litt over 4 måneder fra nå. Liberty Counsel har samarbeidet med utvalgte medlemmer av Kongressen for å stoppe ham.

Vi vil fortsette å bekjempe tyranni i domstolene.


Mat Staver

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.