X22-rapport – [ WEF ] presser nå klimaslåsen Biden bygget en griftmaskin

kategorier

6. september 2023 Skrevet i: 

Nyheter

patrioter

X22-rapporter

x22--the-wef-is-now-pushing-the-climate-lockdown-biden-built-a-grift-machine.mp3

https://mypatriotsnetwork.com/x22-report-the-wef-is-now-pushing-the-climate-lockdown-biden-built-a-grift-machine/?utm_content=14413548&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

➡ Teksten diskuterer de påståtte negative implikasjonene av Green New Deal på globale økonomier, særlig Tysklands, med eskalerende energikostnader som angivelig truer produksjon og konkurranseevne. Forfatteren berømmer også Trumps tidligere økonomiske politikk, kritiserer Bidens nåværende strategier og utfordrer gyldigheten av argumenter for . Teksten advarer om den potensielle økonomiske undergangen som følge av Green New Deal og oppfordrer leserne til å motstå slike planer.➡ Teksten utforsker en spekulativ teori, som antyder at elementer som grønne skatter, økende , nye forskrifter, og et skifte mot et marked for elektriske kjøretøyer er del av en stor plan for å få til økonomisk ustabilitet og arbeidskraft kaos med vilje. Tilskrevet en bredere politisk agenda kalt “ The Great ” eller “ The Green New Deal, ” det teoretiserer at disse tiltakene vil bidra til økonomisk motgang, boligkriser og jobbtap, bare for å bli utnyttet av store selskaper som BlackRock og sentralbanker. Det antyder videre at politisk dynamikk kan endre disse resultatene, og antydet den tidligere president Trumps potensielle forstyrrende rolle.➡ Det nåværende skattekredittsystemet koster regjeringen milliarder på grunn av forsinkelser i håndhevelsen av en minimumsskatt på 15. Hevingen av minstelønn blir sett på som ganske enkelt en Band-Aid-fix, og dessuten har det under Biden-administrasjonen vært en kontinuerlig inflasjon, stigende drivstoffpriser, og en synkende bilindustri. I mellomtiden blir president Trump kreditert for jobbskaping, reduserer inflasjonen, gjør landet energiuavhengig, innfører tollsatser og setter rekordskattelettelser. Når økonomien fortsetter å forverres under den nåværende regjeringen, er det et økende trekk mot alternative valutaer som Bitcoin, gull, og sølv for å ivareta rikdom på grunn av deres stabilitet og verdisikring.

transkripsjon

Nå. Den dype staten, de korrupte politikerne, den private Vestbredden, når de presser sin grønne nye avtale. Den store tilbakestillingen. Hva skjer med økonomiene rundt om i verden? Vel, siden energiprisene kontinuerlig beveger seg opp, skader det produksjonen. Og det er det vi akkurat ser i Tyskland. Tyskland har det veldig vanskelig fordi energikostnadene stadig øker, og alt dette er en del av Green New Deal.

Nå, jeg tror Trump og patriotene, de visste nøyaktig hva som skulle skje. De visste at de kom til å følge spillboken til Green New Deal, som skulle gjøre fossilt brensel veldig, veldig dyrt. Og siden de er veldig dyre, ville produksjonen begynne å avta, økonomien skulle bryte sammen og alt dette skulle skje i 2023, og flyttet inn i 2024.

Når vi nærmer oss presidentvalget og når vi nærmer oss valget, ja, vi kommer til å høre samtaler om at vi er i en lavkonjunktur eller en dyp, dyp lavkonjunktur eller kanskje til og med en depresjon. Og vi kommer til å se at hele det økonomiske systemet ripper seg helt fra hverandre. Og vi kan se at under Labor Day var Biden der ute og prøvde å overbevise publikum om at Trump ikke bygde noe. Det Biden gjør, bygde han faktisk ikke noe, og han ødelegger faktisk alt.

Og du må huske, Trump er en byggherre. Trump, han brakte jobbene tilbake hit til USA, han brakte industrien tilbake til USA. Han satte tollsatser på , brakte pengene over til bøndene, reforhandlet handelstilbud, hadde inflasjon på det laveste punktet vi har sett på veldig lenge. Landet var energiuavhengig. Så bygde Trump noe? Ja, han bygde en stor økonomi i en privat sentralbank illusjonsøkonomi.

Og Trump svarte faktisk på Biden og sa at han bygde en griffmaskin. Vi snakker om det i bare en SEC. Men la oss starte med Tyskland akkurat nå, fordi Tyskland akkurat nå har det veldig vanskelig og fremtiden for Tysklands bilproduksjon er i faresonen på grunn av giftige energipriser. Og dette kommer fra presidenten for foreningen for bilindustrien. Og denne personen advarer om at Tyskland mister dramatisk sine internasjonale konkurranser på grunn av de skyhøye energikostnadene.

Hun fortsatte med å si at andre land blir mer attraktive for viktige bransjer som batteri- eller halvlederproduksjon, som er et bekymringsfullt budskap for Tyskland midt i en allerede ugunstig økonomisk situasjon i landet. Og ifølge Mueller, stigende energipriser som blir giftige for landets mellomstore leverandører. De advarer om at investeringene ikke lenger vil strømme inn i Tyskland, men i stedet vil skifte bort til andre EU-land eller til USA.

Nå, igjen, kjenner vi , de private vest-sentralbankerne, World Economic Forum, dette er akkurat hva de vil ha. De skyver nå agendaen sin. De ødelegger økonomiene i disse landene fordi de trenger å bygge sine grønne New Deal-anlegg. Og det er akkurat dette de prøver å gjøre. Men folket i disse landene, de begynner å innse, og de begynner å forstå det, vent litt.

Når energikostnadene kontinuerlig rykker opp, og du forteller oss at vi ikke kan bruke fossilt brensel, hvordan skal vi tjene til livets opphold? For hvis vi ikke produserer og folk ikke kjøper, kommer det ingen jobber overhodet. Og det er akkurat det folk kommer til å se. Og husk at alt dette er basert på klimaendringsboksen. Og de kommer til å fortsette å presse dette helt til slutt.

Og jeg tror Trump og patriotene vil at de skal presse dette fordi folket er våkne. Folket ser sannheten. Og når de presser på dette, blir det verre og verre for dem. Det blir ikke bedre. Ja, det kan se skummelt ut. Det kan se ut, hellig dritt, de vinner. Nei, hva skjer akkurat nå? Akkurat som med COVID presset de COVID-vaksinepasset, de dyttet leirene.

Hvordan fungerte det for dem? Det så skummelt ut da det skjedde. Alle trodde det var undergang og tungsinn. Alle tenkte, hvem, de fikk overtaket. Nei, menneskene i denne verden, de kjempet tilbake. USA. Grunnloven kjempet tilbake mot tyranni. Og folket presset og presset til de ikke kunne presse agendaen sin lenger. Hva tror du kommer til å skje nå med klimaendringene? Selvfølgelig kommer de til å presse.

De kommer til å presse veldig, veldig hardt helt til helt, helt til slutt. Det betyr at verdens mennesker, hvis du vil ha frihet, hvis du ikke vil gjøre det de sier, skyver du tilbake. Det er hva det betyr. Og dette er veldig viktig fordi folk trenger å se dette spille ut. De trenger å se klimaendringene. De trenger å se den sentrale bukten og den digitale valutaen, for uten å se disse tingene, hvordan skal du slå tilbake? Du kan ikke huske, de ville aldri at du kjempet tilbake.

De ville ha deg redd. De ønsket for å ta over. De ønsket krig. De ville ha pandemien. De ville ha alt som ville holde deg distrahert. Trump patriotene sørget for at du ikke skulle bli distrahert. Og folket blir ikke distrahert. Så hva skal de gjøre videre? Vel, vi ser COVID er på dagsordenen. Pluss at de kommer til å kombinere COVID med sannsynligvis klimaendringsboksen, der de skal si, vi trenger å låse ned alt.

Tom Fitton la ut dette og sa at klimaendringssituasjonen kommer for deg. Klimalåsing høres fortsatt ut som en gal by, men trangen til å begrense individuell frihet er synlig i utallige regjerings-, medie- og tenketank-tegninger for en kontrollert fremtid. Og de kommer til å prøve å gjøre alt dette, noe som betyr at folket trenger å slå tilbake. Og folket, de trenger ammunisjon for å slå tilbake.

Og hva det betyr er at folket trenger å forstå at klimaendringene er en fullstendig og fullstendig bløff. Jorden varmer ikke opp, den kjøler seg faktisk ned. Steve Malloy la ut dette, og han sier nei, gjør det offisielt. De siste åtte årene har global avkjøling med en hastighet på null grader Celsius tiår, til tross for 450 pluss milliarder tonn utslipp, verdt 14% av total menneskeskapt CO2 i atmosfæren, CO2-oppvarming er en bløff.

Han svarte på innlegget sitt på X og sa, vi blir fortalt at hvert utslipp varmer planeten, derav netto null. Men det er bare ikke sant. Fra 2015 til og med 2022 var det rundt 450 000 000 000 tonn utslipp, men planeten opplevde global avkjøling per noadata. Det er bare en bløff, og det er en bløff. Og jeg husker da Trump satte seg og snakket med disse representantene i California, jeg tror at nyheter var der, og de fortsatte å si, global oppvarming, at jorden blir varmere.

Og han, nei, nei, jorden kjøler seg ned. Og de lo alle av ham. Nå, nå har vi de faktiske tallene, og ja, jorden kjøler seg ned. Husk at de skapte forskjellige modeller og de masserte tallene. De tok de faktiske tallene. De masserte dem for å passe til modellene sine, for å få det til å se ut som om jorden blir varmere. Legg deretter til på toppen av det, de skifter kontinuerlig værbildene og legger rødt og oransje, og de sier, dette er den hotteste tiden vi noensinne har sett i verdenshistorien.

Og alt dette er en gigantisk bløff. Og nok en gang er folket våkne. Folket ser dette, og folket begynner å forstå, spesielt når økonomien begynner å falle fra hverandre. Husk at de forteller oss at dette er bra for deg. Vi kommer til å gå inn på Green New-avtalen. Men alt krasjer helt på seg selv. Og nå skal vi se at oljeprisene begynner å rykke opp.

Hvorfor? Fordi Saudi-Arabia og Russland forlenger de ensidige oljeforsyningsforbannelsene med ytterligere tre måneder, noe som betyr at oljeprisene ikke kommer til å gå ned. Oljeprisene kommer til å gå opp, noe som betyr at drivstoffprisene kommer til å gå opp, noe som betyr at inflasjonen kommer til å gå opp. Og folk kommer til å se alt dette spille ut, og folket kommer til å begynne å forstå nøyaktig hva som skjer akkurat nå.

Og du kunne se hele det økonomiske systemet, for det Biden-administrasjonen gjør, fordi det Fed gjør, er at det fullstendig ripper hele systemet fra hverandre. Nå, igjen, gjør de dette på vakt. Folket ser på. Folket ser hvem som er ansvarlige. Folket forstår at det er de som forårsaker dette. Husk at bare gå tilbake et par år. Trump hadde landet energiuavhengig.

Arbeidsledigheten var veldig, veldig lav. Inflasjonen var veldig, veldig lav. Og han spilte i en sentralbank illusjonsøkonomi. Han måtte spille innenfor systemet deres, og det klarte han. Og jeg tror folket nå erkjenner det, og det er veldig, veldig tydelig, akkurat som de begynner å innse at hele eiendomsmarkedet begynner å falle helt og fullstendig fra hverandre. For når du hever prisene, hva skjer? Folk har ikke råd til hjemmene.

De menneskene som kom inn i et hjem på 2-3-4, vil de virkelig selge og ta pantelån for syv eller åtte? Nei, det gjør de ikke. Men se hva som skjer ute i New York. Og Peter St ong PhD la ut dette og sa, med ett av seks kontorer i New York som satt ledig, de er i ferd med å smelle en ny grønn skatt på bygningseiere i gjennomsnitt 400 000 i løpet av de første fem årene, deretter 1.

5 millioner etter det. Noen ganger er det vanskelig å si om de med vilje ødelegger byen sin. Ja, de ødelegger alt, fordi de trenger å bringe oss inn i den store tilbakestillingen, Green New Deal. Det er det dette handler om. Og den eneste måten å gjøre det på er å ødelegge. Husk at de faktisk ønsket at alt ble ødelagt. Gå tilbake i tid. Husker du 16-årsplanen? Hillary Clinton skulle vinne valget.

Hun skulle føre oss til krig. Det skulle bli en kontrollert krig, men de skulle ødelegge byer. Ja, de skulle ødelegge det økonomiske systemet. De skulle ødelegge byer med en kontrollert krig. Hva skulle de gjøre med disse ødelagte byene? De skulle bygge nye byer, og dette skulle bli de 15 minutter lange byene, og du måtte avfolking.

Så på denne måten trengte du ikke å bekymre deg for jorden i denne størrelsen med befolkningen så stor. Alt de måtte gjøre var å på grunn av krig redusere befolkningen og ødelegge byene. Du går tilbake til sentralbankene som betalte for krigen. Sentralbankene finansierer deretter ombyggingen av alt, og plutselig er du i Green New Deal, du er i den store tilbakestillingen.

Men de fikk ikke krigen. De fikk ikke pandemien sin, de fikk ikke noe av dette. Og du kan se at det hele skjer rett foran ansiktet ditt. Og det er den viktige delen av det, er at du trenger å se at det hele spiller ut. Og når du begynner å se på eiendomsmarkedet, kan du se at alt begynner å falle fra hverandre. Uvanlige hvaler la dette ut på X og sa at aktive oppføringer av boliger til salgs i USA falt 19.

5% det siste året til det laveste nivået på rekorden. Da fikk vi Wall Street Silver satt ut dette og sagt, eiendomsbransjen i panikkmodus. 45% fall i boligkjøp større enn åtte. Hjemmesalget er nå nede med 31% i 2023. Uten transaksjoner ser mange jobber som er provisjonsorienterte store fall i inntektene. Eiendomsmeglere, boliglånsmeglere, tittelforsikring, osv. Rødhårete Libertarian svarte på dette og sa at vi gikk inn i en lavkonjunktur.

Etter to rygg-til-rygg-kvartaler med negativ 1. 5 for over ett år siden. Da dette skjedde, endret virksomheten parametrene som definerer lavkonjunktur. Vi forble @ a. nettotap med jobbskaping og Bidenomics. Dette er ikke en bedring, og alle vet det, og alle vet det, for når alt dette spiller ut og Biden kontinuerlig forteller deg at vi bygger alt og det er bedre, er det tilbake, og alle går, ja, det ser jeg ikke.

Jeg ser permitteringer. Jeg ser inflasjon. Jeg ser høyere drivstoffpriser. Jeg ser eiendomsmarkedet fullstendig implodere av seg selv. Jeg vet ikke hva denne fyren snakker om. Han lyver. Og ja, han kommer til å lyve hele året. Hvorfor? Fordi jeg tror plutselig at trumf kommer til å snu bordene på ham, og han kommer til å bruke økonomien mot Biden. Husk at de prøvde å bruke den mot Trump i valget i 2020.

Helt i begynnelsen av pandemien brakte de markedet ned i håp om at hele systemet ville implodere fullstendig. Egentlig prøvde de å få økonomien ned i 2018, 2019, men det fungerte ikke. De begynte å snakke om Fed. De begynte å heve prisene og Trump stoppet dem. De klarte ikke å gjøre det. Da prøvde de å få markedet ned i begynnelsen av COVID, men det fungerte heller ikke.

Og nå Trump, kommer han til å gjøre alt dette på dem. Alt de gjorde mot ham, skal han gjøre mot dem. Men det er de som forårsaker det. Og optikken er helt utrolig. Og Robert F. Kennedy Jr. Sa noe veldig interessant. Han sa at BlackRock ønsker å eie 60% av USAs hjem innen 2023, men vi kan stoppe dem. Og det er akkurat det de vil gjøre.

De vil eie alle hjemmene. Hvorfor? For det er en del av planen deres. Dette er en del av deres World Economic Forum-plan. Du vil ikke eie noe, og du vil være veldig, veldig glad. Så vi kan stoppe dette. Alt vi trenger å gjøre er å få alle til å vekke opp alle, se hva som skjer, og få alle til å skyve tilbake når tiden er inne. Husk at de presser prisene opp slik at folk har det veldig vanskelig å overleve.

De presser inflasjonen opp slik at alle har det veldig vanskelig å overleve. For når krasjet kommer, vil du ikke ha disse husene. Bankene vil da absorbere dem. BlackRock vil komme inn og deretter kjøpe dem. Og det er slik de klarer å ta det hele bort fra folket og skyve dem dit de vil at alle skal dra. Men nok en gang tror jeg Trump og patriotene, de kommer til å snu alt.

Nå, den andre tingen som er veldig interessant, er at vi kjenner Biden-administrasjonen. De prøver å bringe oss alle inn i elbiler. Og dette kommer til å skade bilindustrien her i USA, akkurat som vi ser i Tyskland. Produksjonen deres synker på grunn av Green New-avtalen. Politikk? Vel, på grunn av den grønne nye politikken her i USA, når de skyver elektriske kjøretøyer, hva kommer til å skje med bilindustrien? Folk kommer til å miste jobben venstre og høyre.

Trump la ut dette i sannhet og sa, den store staten Michigan vil ikke ha en bilindustri lenger. Hvis Crooked Joe Bidens vanvittige konsept med elektrisk, trer alle elbiler i kraft. Kina vil ta alt. 100% United Auto Workers. Stem på Trump. Få lederne dine til å meg. Jeg vil beholde alle disse gode jobbene og få inn mange flere valg på skoler og valg i biler.

Absolutt. Og vi kunne se at loven om inflasjonsreduksjon, som den ikke har noe å gjøre med å redusere inflasjonen, faktisk innrømmet Biden dette. Obama innrømmet faktisk dette. Vi visste alltid helt fra begynnelsen av at når de kommer med en tittel på regningene, er det alltid motsatt. Så det var ikke for å redusere inflasjonen, det var for å bringe oss inn i Green New Deal. Det var faktisk for å få inflasjonen til å øke drivstoffprisene og ødelegge økonomien.

Og det er akkurat det som skjer akkurat nå. Og hver gang Biden snakker om underskuddet, om jobbskaping, er det hele falsk, falsk og usant. For til slutt, hva alle kommer til å se, de kommer til å se ham ligge helt opp til det punktet når hele systemet imploderer fullstendig. Wall Street sølv la dette ut på X og sa, dette ser ikke bra ut. USAs budsjettunderskudd vokser raskt.

Dataene i denne grafen er dårlige. Det viser at den amerikanske regjeringens rentebetalinger på den føderale gjelden øker som en andel av nasjonens økonomi. Vi betaler for tiden renter på statsgjelden på rundt 1 billion per år. Ved 1, 25 billioner vil denne grafen nå en rekord i prosent av BNP. Investeringsbetalingen vår vil nå 1,25 billioner på årsbasis sannsynligvis innen utgangen av 2024.

Hvis Fed holder rentene på dagens nivåer. Når gammel, billig statsgjeld forfaller, blir den rullet over og refinansiert til nye, høyere renter, noe som får rentebetalinger i statsbudsjettet til å øke raskt. Hvis du ville få ned Fed, hvis du ville ødelegge dette systemet, hva gjør du da? Du gjør akkurat dette, og det kommer til å bli verre og verre etter hvert som tiden går. Og husk at når vi er i en lavkonjunktur, synker skatteinntektene og utgiftene øker, spesielt på matstempler, på arbeidsledighetsforsikring og alt annet.

Og det er akkurat det vi kommer til å se. Og når du ser på de føderale inntektene, har den falt og falt og falt. Selv om de vedtok loven om inflasjonsreduksjon, har den motsatt effekt. Noen virkelig overrasket over dette? Så når du ser på dette, budsjettekspertene, sier de at inntektshevende deler av IRA fremdeles ikke har fått full effekt. Og når de gjør det, vil kostnadene for lovens, energiskattekreditter sannsynligvis drukne dem.

Tror du virkelig at de noen gang kommer til å tre i kraft? Mest sannsynlig ikke. Selv om de gjør det, vil det være en fullstendig og fullstendig katastrofe. De føderale inntektene falt med 416 000 000 000 sammenlignet med denne gangen i fjor, ifølge nylige data fra det amerikanske finansdepartementet. Til tross for at demokratene passerte sin 780.000.000.000 inflasjonsreduksjonslov i fjor, inneholdt lovgivningen som Biden undertegnet i august 2022 en minimumsinntektsskatt på 15, som fremdeles ikke er implementert fullt ut av skattemyndighetene.

Hvilken effekt tror du dette kommer til å ha når minimumsinntektsskatten på 15% er fullstendig implementert? Kanskje i 2024. Det kommer til å ødelegge alt. Scott Hodge, presidenten for Tax Foundation, sa at noen av skattekredittene i IRA, som Clean Vehicle Credit og Solar skattekreditt, er i kraft akkurat nå og vil koste milliarder på kort sikt. IRA genererer lite nye inntekter på grunn av forsinkelsene i implementeringen av minimumsskatten på 15.

Så de grønne energikredittene koster skattebetalernes milliarder. Så selv når de gjør dette og selskaper må betale 15% minimum, selskaper, vil de beholde folket sitt, eller de vil si, vel, vi har ikke midler til å gjøre dette. Vi må permittere folk slik at vi kan få ekstra penger til å betale for disse skattene. Dette er hva som alltid skjer. Det er nesten som når de hever minstelønnen, alle synes, dette er flott, dette er fantastisk.

Hva gjør selskaper normalt? OK, vi må bli kvitt denne personen. Du må ta et dobbelt skift akkurat nå, ellers må du ta opp slakken til denne arbeideren, ellers går vi alt datastyrt. Det er det de ender opp med å gjøre. Og husk å øke minstelønnen. Det er en Band Aid-fix fordi gå tilbake i tid, gå tilbake når det var 335 minstelønn, så var det $ 5, deretter $ 7.

Det er en Band Aid-fix fordi systemet ikke fungerer. Snart har du $ 100 minstelønn. Hvis vi fortsatte slik, er det noe fornuftig? Nei, det gjør det ikke. Men det som er veldig interessant, under Labor Day, var Biden der ute og gjorde narr av Trump og sa at han ikke bygde noe, økonomien var forferdelig, han mistet alle jobbene, økonomien produserte ikke noe. Vel, nok en gang, slo COVID. Hele det økonomiske systemet ble lagt ned kunstig.

Alt ble slått på igjen, og alle gikk tilbake til disse jobbene. Så Trump, før COVID skapte ganske mange arbeidsplasser, brakte inflasjonen vei, langt ned, gjorde landet energiuavhengig, drivstoffprisene var langt nede, satte tollsatser på Kina og Europa, tok pengene, ga dem til bøndene, reforhandlet handelstilbud, brakte industrien tilbake til dette landet. Hva har Biden gjort så langt? Å, vent, han har hatt inflasjonen kontinuerlig opp og opp, og folk har mindre penger i lomma.

Drivstoffprisene har beveget seg opp og opp og opp. Han dreper bilindustrien, og økonomien imploderer fullstendig. Og eiendomsmarkedet imploderer seg fordi de kontinuerlig øker rentene og inntektene som kommer inn i regjeringen synker kontinuerlig. Det blir verre og verre etter hvert som tiden går. Men Trump, han la ut en uttalelse og svarte på Biden, og det er dette han sier.

Crooked Joe Biden er ødelegger for amerikanske arbeidsplasser og fortsetter å gi drivstoff til løpende inflasjon med hensynsløs store offentlige utgifter. Det eneste han har bygget er å padle bankkontiene til Biden-kriminalitetsfamilien. Ved å selge ut landet sitt til utenlandske fiender for egen økonomisk gevinst, solgte biden og sønnen Hunter tilgang til de høyeste regjeringsnivåene til høystbydende, som utgjorde en trussel mot vår nasjonale .

Derimot passerte Trump rekordinnstilling av skattelette for middelklassen, doblet skattefradraget for barn og kuttet mer forskrifter om drap på jobben enn noen administrasjon noen gang hadde gjort før. Ekte raser økte. En middels husholdningsinntekt nådde det høyeste nivået i historien til landet vårt. Mens fattigdom nådde et rekordlavt nivå, ga trumf en blomstrende økonomisk bedring og rekordlav sysselsetting for afroamerikanere, latinamerikanske amerikanere, asiatiske amerikanere og kvinner.

Absolutt. Og nok en gang ser Biden ut i eteren, forvirret over hva som nettopp skjedde. Trump eier ham fullstendig. Og nok en gang kan vi se de dype statlige aktørene, sentralbanken, World Economic Forum, hele deres oppdrag er å bringe oss inn i den store tilbakestillingen, den grønne nye avtalen. Trump vet at dette setter opp alt, og vi vet at økonomien kommer til å komme på vakt.

De ødelegger sin egen private vestlige sentralbankøkonomi. Trump kommer til å ha gearingen til å flytte oss bort fra alt dette. Og jeg tror at mange, mange mennesker nå beveger seg bort fra fiat-valutaen. Når vi ser mer og mer inflasjon og folk ser hva som skjer i økonomien, vil folk faktisk ønske å beskytte formuen på en eller annen måte. Enten å sette i gull, sølv, kan de legge det inn og kjøpe land, de kan overføre det til Bitcoin.

Alle disse tingene er utenfor det private vest for sentralbanksystemet. Og jeg tror folk kommer til å gjøre dette. Vi begynner å se land gjøre dette, og vi begynner å se visse områder der de begynner å godta alternative valutaer. Faktisk, ute i El Salvador, skal de implementere Bitcoin-utdanning på alle offentlige skoler i 2024. Så ut med den private vestre sentralbankutdanningen og inn med en alternativ valuta utenfor sentralbanksystemet.

Husk at hvis du går tilbake til 1913, før 1913, snakket folk om sentralbanken. Folk forsto hva sentralbanken var. Etter 1913, da Federal Reserve ble til, fjernet de det fra historiebøkene. Og den andre tingen som er veldig interessant, er at Colorado-avdelingen for motorvogner nå aksepterer Bitcoin- og kryptobetalinger. Så det er veldig interessant. Og vi begynner å se dette rundt om i landet der flere og flere av regjeringskontorer og private virksomheter, de aksepterer cryptocurrency.

Hvorfor det? Hvis fiat-valutaen er så utrolig, hvorfor vil de da godta andre betalingsmåter? Fordi jeg tror når tiden går og fiat-valutaen mister verdien, kommer folk til å løpe til alternative valutaer, og du trenger en måte å godta dem på. Og akkurat nå er cryptocurrency elektronisk. Det fungerer veldig, veldig likt det vi har i dag, og folk kan forstå det veldig, veldig enkelt.

I tillegg lar mange av finansinstitusjonene deg overføre valutaen din rett til Bitcoin. Og hvis du har en telefon, er alt du trenger å gjøre å trykke på den, og du kan betale eller skanne QR-koden. Men jeg tror gull også har en plass i økonomien fordi det bygger tillit. Og dette er grunnen til at de private sentralbankfolkene alltid akkumulerer gull. De samler ikke morsomme penger, de trykte papirstykkene.

De sørger alltid for at de har gull i hvelvene. Land sørger alltid for at de har gull i hvelvene. Og hvorfor det? For på slutten av dagen, når fiat-valutaen fullstendig imploderer seg selv og det er ingenting verdt. Vi så det i Tyskland, vi så det i Argentina, vi ser i Tyrkia akkurat nå, vi ser i mange andre land hva som skjer. Folk ser etter en selvtillit booster.

Folk går til gull. De går til valuta som har eksistert i veldig lang tid, eller det er en desentralisert valuta der sentralbanken ikke bare kan trykke og skrive ut og skrive ut og devaluere valutaen. Og det er det folk erkjenner nå. Og jeg tror folk kommer til å begynne å gå over. Jeg tror at de allerede går over fordi de ser hva som skjer med økonomien. Men når vi går inn i 2024, tror jeg at mange flere kommer til å ende opp med å gjøre dette bare for å beskytte seg selv.

Og jeg sier ikke at folk kommer til å ta alt de har og legge det i gull, legge det i sølv, legge det i Bitcoin. Jeg tror de kommer til å ta en del av formuen og si, ok, jeg trenger en slags forsikring. Akkurat som om du har en forsikring på huset ditt, har du en forsikring på bilen din. Og hvis du virkelig tenker på det, tar du disse midlene og gir det til forsikringsselskapet.

Og hvis den eneste ulempen med dette ikke er noe noensinne, skjer, mister du alt det. Hvis du tar valutaen din og legger den i gull, legger du den i sølv, legger du den i Bitcoin, og ingenting skjer noensinne, du kan fremdeles ta den og deretter overføre den til noe annet. Du mister det ikke som tradisjonell forsikring. Og det er slik folk beskytter formuen. Og de har gjort dette siden begynnelsen av tiden, der de alltid sørger for at de har gull fordi de vet at hvis noe skjer eller over nå har vi bitcoin, de vet om noe skjer med det økonomiske systemet, de er i orden.

De menneskene som ikke leverte gullet sitt i de holdt det godt, tenker på det. Regjeringen kjøpte den til $ 20 gram. Gull ble deretter ompriset på 35, og så fortsatte det å bevege seg over tid. Tror du at disse menneskene har gjort absolutt det samme?.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.