Tøffe tak i Arendalsuka 2023!

Odd-Erikaug 21
Tøffe tak i Arendalsuka 2023!

Lite visste jeg hva som skulle hende da vi besøkte Arendalsuka 2023.
Bullo TV ankom Arendalsuka først onsdag på formiddag siden jeg hadde vært småsyk helgen før, og kom ikke til hektene før tirsdagskvelden.
Men endelig var vi fremme i herlige Arendal, og været var fantastisk.
b4
b3
b5
Vi traff mange hyggelig mennesker, noen tøffere enn andre, og vi stilte spørsmål til alle ut i fra det nye spillet vi hadde laget i samarbeid med Solidaritet 21.
Plakat pluss litt
Se gjerne mer: Samfunnspillet
De første kjente var Ingar Grøndal, Trond Haaland, Kjetil Tveit, Nor og Berge Guderud.
Disse navnene forteller mye i seg selv, og trenger vel ingen nærmere presentasjon i denne sammenheng.
b26
b24
b2
b47
De vanlige lobbyist-restaurantene var der i år også…
b17
b15



I den samme gaten var også disse aktørene…



Og , byråkrater og næringsleder i alle fasonger, farger og størrelser var tilstede overalt…

Det var også mange ideelle organisasjoner, noe mer ærlige og redelige enn andre.
Vi tok en prat med Brannmennene mot kreft og Diabetesforbundet.


..Og der luftet vi tankene om at forskjellig menneskeskapt stråling kanskje var en del av årsakene til deres store utfordringer. De lyttet villig vekk.
Vi gav dem rapporten fra EU sin forskerservice fra mars 2020 som nettopp advarer mot stråling og fortalte om mulige og sannsynlige sammenhenger med forskjellige krefttyper og diabetes.
Se hele rapporten her: EU forskerservice mars-2020
Senere traff vi den dyktige Claudia Wakim, tidligere generalsekretær for Folkets strålevern, på standen for Funksjonshemmedes Felles Organisasjon.

Deretter hadde organisasjonen Folkestyret eget arrangement i Frivillighetsteltet kl. 16.30 til ca 18.00. Der hjalp vi med å få inn publikum til møtet, snakket med folk samtidig som undertegnede hadde en gedigen plakat med prinsipp nr 4.





Så etter en middag tok vi etterhvert kvelden, og siden den vanlige campingplassen da var helt opptatt besøkende måtte vi sove i bilen under et stort tre, denne gangen i Fevik. Det gikk rimelig greit.


Vi så på noen utrolig dyktige vindsurfere, mens vi spiste frokosten vår.


Så kjørte vi inn mot Arendal for å delta på den dagen da Jens Stoltenberg og alle partilederne skulle delta. Vi gledet oss stort.  På veien stoppet vi ved en gjenbruksbutikk, hvor fikk kjøpt noen bøker og noe annet. Det var en svært deilig og behagelig morgen.

Lite ante vi av hva som skulle skje da vi parkert bilen på utsiden av byen, og tok med oss begge fotokameraene våre og bagene, at snart skulle helvete bryte løs.
Vi så en bråkende drone i luftet over oss da vi gikk ned den bratte trappen ned mot byen. Vi tok et bilde av den, og synes det var litt merkelig, det burde ikke være lov sa vi til hverandre.

Da vi kom ned fra den bratte trappen møtte vi tre politifolk som anklaget oss for ulovlig dronekjøring…, og det var visstnok ikke lov i Arendalsuka. Vi forklarte at det hadde vi ikke noe med å gjøre, men at vi hadde sett en stor drone i luften der oppe… Politiet fortalte at det var deres egen drone…
Så var det plutselig helt klart fra politiet sin side at vi har skyldig i ett eller annet. De ønsket å visitere oss og at vi skulle fortelle navnene våre… Jeg lurte så på hvilken hjemmel de hadde for det… Det skulle jeg få vite senere… Da fortalte jeg at vi var fra Bullo Media og at jeg ønsket å snakke med advokaten min… Men plutselig forteller den ene politimannen at jeg forsøker å hindre dem i deres arbeid… og sammen med en annen politimann smeller de meg i bakken samtidig som han først vrir venstre armen brutalt rundt slik at smerten iler i hele kroppen.
I og med at dette var en bakgate, forsto jeg at alt kunne hende, og at disse politifolkene tydeligvis var villige til å gjøre hva som helst med meg.  Dermed brukte jeg stemmen min på en klar og svært høy måte slik at folk i nærheten skulle kunne følge med på hva som skjedd. Da fortalte jeg høyt at jeg kommer fra Bullo Media, og at dette er stort overgrep fra politiet sin side. Dette gjorde jeg for at andre skulle kunne se og høre hva som skjedde, slik at politiet måtte være forsiktig med hva som hendte med meg.
Se videoen under:
[aiovg_video id=3704]
Så tok de brutalt på meg håndjern, samtidig som de presset armen og kroppen ned så smerten økte betraktelig. Hele tiden ropte jeg høyt at jeg var fra Bullo Media og at dette var et overgrep.
Så ble jeg dratt opp og dyttet bortover mot politibilen med håndjernene på. Det var nå blitt 5 uniformerte politimenn og kanskje 5 sivile politimenn som fulgte med på det hele, samtidig som andre sivile folk filmet og tok bilder.
Så ble jeg kjørt ut av byen mot politikammeret på utsiden av byen.
Historien vil fortsette…
Følg med!
Odd-Erik Helgesen
Redaktør Bullo TV
SE FRA TIDLIGERE:
Arendalsuka 2022
Arendalsuka 2021
Tønsberguka 2020 (1)
Tønsberguka 2020 (2)
Arendalsuka 2018

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.