Somatropin veksthormon selvmontering Nanoteknologi, filamenter og kvanteprikker/nanobotsvermer som setter sammen hydrogelSomatropin Growth Hormone Self Assembly Nanotech, Filaments And Quantum Dot/ Nanobot Swarms Assembling Hydrogel.

ANA MARIA MIHALCEA, MD, PHDANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD23. AUG. 2023

23. AUG. 2023

Jeg ble bedt om å se på denne medisinen. Det er veksthormon gitt til unge voksne. Til å begynne med filmet jeg væsken som beveget seg og så umiddelbart disse strukturene flyte i væsken. Du kan se blinkende kvanteprikker og sirkulære større strukturer:I was asked to look at this medication. It is Growth Hormone given to young adults. Initially I filmed the liquid moving and saw immediately these structures floating in the liquid. You can see blinking Quantum Dots and circular larger structures:

Humanity United Now – Ana Maria Mihalcea, MD, PhD er en leserstøttet publikasjon. For å motta nye innlegg og arbeidet mitt, bør du vurdere å bli en gratis eller betalt abonnent.

Oppgrader til betaltUpgrade to paid

Det tok bare noen få minutter før hydrogelakkumulering skjedde. Du kan se monteringen av denne kondenserte strukturen og den raske veksten av den. Blinkende lys Quantum Dots bidrar til montering:It took only a few minutes for hydrogel accumulation to happen. You can see the assembly of this condensed structure and the rapid growth of it. Blinking lights Quantum Dots contribute to assembly:

Dette er bare noen få minutter senere, du kan se aktiv selvmontering pågå:This is just a few minutes later, you can see active self assembly going on:

Noen minutter senere ble et klassisk hydrogelbånd satt sammen. Så skjedde noe uventet – en umiddelbar transformasjon av materialet – se:A few minutes later a classic hydrogel ribbon was assembled. Then something unexpected happened – an immediate transformation of the material – watch:

Når lysglimt skjedde, satte disse krystallinske strukturene seg sammen. Ser ut som det vi har sett i tannbedøvelse og C19 biovåpen.Once the light flash happened these crystalline structures self assembled. Looks similar to what we have seen in dental anesthetics and C19 bioweapon.

Da jeg sjekket en annen del av lysbildet, var det stor selvmontering av nanopartikler på gang, akkurat som i insulin. Du kan se svermende nanoboter som setter sammen hydrogeløyer. Du kan tydelig se de mange blinkende lysene:When I checked another part of the slide, there was huge nanoparticle self assembly going on, just like in Insulin. You can see swarming nanobots that are assembling hydrogel islands. You can clearly see the many blinking lights:

Du kan se arbeidet er koordinert via optiske signaler – blinkende kvanteprikker sett og materialet er satt sammen i større tetthet.You can see the work is coordinated via optical signals – blinking Quantum dots seen and the material is assembled in greater density.

Her kan du se større biter av hydrogel som har satt seg sammen og kuler som er byggeplasser slik vi har sett i blod.Here you can see larger pieces of hydrogel that have assembled and spheres that are construction sites as we have seen in blood.

Dette er videoopptaket av denne forsamlingen, nanobot som svermer bygningshydrogel.This is the video footage of this assembly, nanobot swarming building hydrogel.

Sammendrag:Summary:

Lignende funn som i Lantus Insulin. Imponerende Hydrogel selvmontering og filamenter, deretter rask transformasjon til krystallinske strukturer. Quantum Dot/ nanobot svermer godt synlig. Dette blir injisert i barn og voksne.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.