Reprise fra 21.08 2018…RED.

Om folk bare kunne forstå? Her bruker man masse tid på å informere og man blir betrakta som en “tulling” og “konspiratør”…makan! Jeg kan huske fra min tid på Bjørknes Privatskole (beg 60 tallet)der jeg hadde frk Bjørknes i historie. Hennes engasjement og viten og måten hun fortalte på sitter igjen i en “gammal skrott”.

Idag snakkes det ikke om feks Ww 2…HVORFOR. Jo politikerne ønsker ikke at vi skal vite da de er redd for at vi krever å høre sannheter.

Jeg vil påstå at politikerne idag har stellt istand verre ting enn landsforræderne fra krigen! De senere år har man som eksempler:: Innmelding i EØS/EU Korfu 1994. Stortingsmelding 74 i 1979. Agenda 21-30. Finanstilsynet underlagt EU. Ca 11000 EU forskrifter. ACER , Kommune/ fylkesammenslåing. Politireformen. Kirkeforliket 21.05 2012. AMS ..5G… og mye mer.

Samtlige av disse har politikerne bestemt og innlemmet i ULOVLIG. Egentlig er valgte regjeringer etter statskuppet 10 jan 1940 ulovlig valgt.

PGA Parlamentarismen kan faktisk et microparti som KRF velte regjeringen.

Dette er maktmisbruk på høyde med N. Korea og osv.

Valgutfallet har INGEN betydning for folk flest når de nyttige idiotene som styrer IKKE er valgt av folket men av styrende organer i hvert enkelt parti.

Politikerne bruker denne makten til sin EGEN fordel…noe vi har eksempler på. GHB…Jens…Børge Brende osv.

Og FOLKET SOVER fortsatt

Den dagen kommer snart…veldig snart når Trumph har gått iland og vi får landets lov.

For de som er igjen etter det store smellet vil de gå tilbake til vikingetiden og vi kan få tenke selv med resten av hjernekapasiteten. Politikerne har bestemt at vi folket kun skal bruke 10%.

Man må begynne å dyrke sin egen mat og de som klarer det vi overleve.

I England blir det no deal og det har de visst lenge. Derfor har begynt å hamstre mat til befolkningen.

Her i landet løftet politikerne ikke en finger for å avhjelpe bøndene noe som gjør at nedslakting og mange kanskje må gå fra gårdene sine.

Maten som produseres i trenger de ikke sålenge de store fortsatt får maten fra EU. Mat/ varer som mer eller mindre består av gifttilskudd for at kapitalistene skal tjene penger.

Hørt om nøden lærer naken kvinne å spinne.

Sist men ikke minst så har Tyrkerne full kontroll over alt som kommer inn til Oslo havn samt kina har kontroll på nettet.

Kan det bli verre? Jeg bare spør?

Hva med den store øvelsen i Norge i disse dager? Tror dere dette bare er lek eller?

Noen som tør å kommentere innlegget? Venter spent!

Norulv Øvrebotten 2018

Norulv Øvrebotten:

“Gamle kommunistiske teknikker er som nye i Norge for en stat og som nå er livredd eget folk”

“Sammenslåing av fylker basert på ingen utredninger og vurdering av følger på forhånd, har skapt strid i særlig Nord-Norge, der Finnmark ikke vil slås sammen med Troms, slik regjeringen har satt i gang å gjøre etter et benkeforslag i Stortinget.

Siden ikke folk flest kjenner til hvordan kommunistopplærte politikere jobber, skrev jeg følgende innlegg til en kommentar i avisen i Tromsø:

“Helt feil analyse fra de fleste:

Erna Solberg og Jonas Gahr Støre har tross nylig spill som skaper en illusjon om det motsatte, samme mål med hva de gjør med alle organisasjonsendringene som skjer overalt i samfunnet, enten det er politi, høyskoler, eller fylkeskommuner, nemlig å skape den splid og strid som de har fått til med disse tiltakene, så folk får nok med seg selv lokalt og ikke konsentrerer seg om langt viktigere forhold nasjonalt og internasjonalt og hendelser av alvorlig karakter i den forbindelse.

De samme oppskriftene som benyttes mot enkeltindivider benyttes mot hele grupper i befolkningen.

All identitet enten det er som finnmarking eller sunnfjording skal også vaskes bort. Mest mulig i prosessen.

Google ordet Zersetzung og få hele oppskriften for hva som skjer i landet slik sett.

Det er samme gamle historien, slik sannheten alltid er. Bare tilpasset vår tid.”

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.