Magnetiske nanopartikler funnet i regnvannsanalyse. 21.08 2023

21. august 2023 | ZeroGeoengineering.com |Regnvann samlet av Dr. Geanina Hagimă viste at partikler funnet i prøvene var magnetiske. Laboratorieanalyse avslørte også: “barium, strontium, aluminium, jern, kobber, sink, kalsium, nikkel og små, men identifiserbare mengder litium, arsen.”

Dr. Hagimăs funn bekrefter tiår med forskning utført av Clifford Carnicom og kollega Dr. Ana Maria Mihalcea.

Link til hele artikkelen HER

Magnetiske partikler i regnvann

Av DR. GEANINA HAGIMA

For å identifisere hvilken sammensetning som har magnetiserbare partikler fra regnvann, samlet vi i juli 2023 Pitesti, regnvann i et kar plassert på takvinduet til huset, for ikke å bli forurenset med jord eller andre fragmenter. Jeg fant ut at etter hvert regn, identifiserer vi i sedimentkaret 100% magnetiserbart. Etter flere forsøk har jeg funnet et laboratorium som utførte semikvantitativ analyse av regnvann filtrert ( sedimentfritt ) for metallidentifikasjon som kunne vært forklaring på magnetiseringen og deretter en elektronisk mikroskopundersøkelse av sediment. I semi-kvantitativ analyse har flere elementer blitt identifisert, inkludert: barium, strontium, aluminium, jern, kobber, sink, kalsium, nikkel og små, men identifiserbare mengder litium, arsen. 

Fordi jernmengdene var relativt små, tenkte jeg at det kunne være noe annet som magnetiserer lett i sedimentet. Etter å ha litt kunnskap om grafen og dets egenskaper, inkludert det faktum at det er magnetiserbart, har jeg tenkt at det ville være nyttig og en analyse av elektronisk mikroskopi – mikroskopielektronikk ved skannetransmisjon og røntgenspektroskopi ved dispersion energetica – Energidispergerende røntgenstråler spektroskopi (EDS). På bildene tatt under elektronmikroskopet la jeg merke til at sedimentet ikke bare er dannet av partikler, men også av tallrike mikrometriske fibre som er analysert med røntgenstråler har blitt observert å inneholde karbon, silisium, men også små mengder aluminium, jern. Jeg legger ved i pdf-format og hele rapporten.

Jeg utledet at det handlet om partikler og silisiumkarbidfibre funksjonaliserte med metaller, hva de gir magnetiserbare egenskaper. Disse typer partikler og fibre tilhører en avansert , silisiumkarbid og silisium brukes også til halvledere, selvmonterende sensorer https://ntrs.nasa.gov/api/citations/20050214770/downloads/20050214770.pdf , for å skaffe “smart støv”

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC196851/#!po=1.13636 ,

https://archive.epa.gov/ncer/publications/web/pdf/sailor2003_epa_sailor.pdf .

Tilstedeværelsen av disse metallene og partiklene i regnvann er ikke et naturlig fenomen. Tatt i betraktning den nåværende konteksten med overlagt planeier og bølger, installasjon av aggressiv 5G-teknologi, skape smarte byer, og ciparousing, forstår mangelen på interesse fra myndighetene i krig med sine egne borgere for å gjennomføre undersøkelser, men jeg forstår ikke den lave interessen til forskere rumenere, som antar at de vet hva det handler om eller burde vite, de er i samme situasjon som oss alle. Disse partiklene og andre partikler som er aerosolisert kan bidra til sykdom hos befolkningen, til å oppstå problemer med og til og med kreft https://monographs.iarc.who.int/wp-content/uploads/2018/06/mono111-03.pdf . I tillegg kan disse inhalerte partiklene, spesielt de under 2,5 mikron, nå gjennom luktnerver i hjernen (prefrontallappen) og/eller krysse lungebarrieren, i blodet og derfra i forskjellige organer, inkludert hjernen.

Link til hele artikkelen HER


Metalliske midler funnet i regnvannsprøvene bekrefter patenterte elementer som er i stand til å samhandle med RF-stråling. innebærer manipulering av radiofrekvensabsorberende elementer som finnes i aerosoler .

Gjeldende politikk, finansiering og koordinering av atmosfærisk testing må avskaffes og lover vedtas for å forby geoengineering og andre atmosfæriske farer, inkludert bruk av satellitter og interoperabel bakkebasert infrastruktur som også er våpen .

Værendringer og relatert “forskning” er amerikansk og internasjonal politikk.

1.) https://crsreports.congress.gov/product/pdf/R/R47551

2.) https://www.whitehouse.gov/wp-content/uploads/2023/06/Congressionally-Mandated-Report-on-Solar-Radiation-Modification.pdf

3.) https://www.govinfo.gov/content/pkg/STATUTE-90/pdf/STATUTE-90-Pg2359.pdf .

4.) https://zerogeoengineering.com/wp-content/uploads/2017/10/weather-modification-policy-report-may-1978.pdf

5.) https://zerogeoengineering.com/wp-content/uploads/2017/05/BILLS-115hr353enr-2.pdf

6.) https://zerogeoengineering.com/2023/national-weather-modification-policies-and-programs-2/

7.) Mange stater fører miljøkrigføring med sine :

https://zerogeoengineering.com/2023/weather-control-policy-in-us-states/

8.) Under FNs Agenda 21 ble internasjonale atmosfæriske kjemi-“forskningsprogrammer” vedtatt av deltakende nasjoner via FNs meteorologiske verdensorganisasjon . Utenfor konteksten av legitim styring, har værtekniske programmer vært i drift uten sikkerhetsforskrifter, offentlig tilsyn eller offentlig samtykke.

Agenda21.doc (un.org)

Agenda 21


I slekt

NASAs fremtidige strategiske problemer/fremtidig krigføring [Circa 2025]

UBEMANNET KOMMUNIKASJONSOVERVÅKNING OG TRAFIKKLEDELSE LUFTKJØRETØY

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.