US Air Force Space Command’s involvering med ‘Globus III’-radaren i Vardø

US Air Force Space Command's involvering med ‘'-radaren i

  1. Samarbeid med Norsk etterretningstjeneste (NIS): GLOBUS-anlegget i drives av Norsk etterretningstjeneste (NIS) i samarbeid med US Air Force Space Command. Anlegget har vært i drift en stund.
  2. Fellesprosjekt: ‘Globus III'-radaren i Vardø er et fellesprosjekt mellom US Air Force Space Command og Norsk etterretningstjeneste. Dette samarbeidet understreker radarsystemets strategiske betydning for begge nasjoner.
  3. Forbedring av i : Systemets kapabiliteter vil bli ytterligere forbedret ved ferdigstillelsen av GLOBUS III-radaren. Denne radaren er et felles initiativ mellom US Air Force Space Command og Norsk etterretningstjeneste, som understreker dens rolle i å forbedre sikkerheten i Arktis-regionen.
  4. Vardø Radar: Den nye radaren i Vardø, kjent som Globus II (med det amerikanske navnet “Have Stare”), er et resultat av samarbeid mellom den norske etterretningstjenesten og Air Force Space Command.

Fra informasjonen ovenfor er det klart at US Air Force Space Command har vært aktivt involvert i utviklingen og driften av ‘Globus III'-radarsystemet i Vardø, Norge, i samarbeid med Norsk etterretningstjeneste. Dette partnerskapet understreker radarsystemets strategiske betydning for overvåking av Arktis-regionen og potensielt andre områder av gjensidig interesse.

Kilder:

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.