Nanoteknologi funnet i både Vaxxed og Un-Vaxxed.

Bevis for forbrytelser mot menneskeheten

GREG REESE5. AUGUST

https://gregreese.substack.com/p/nanotechnology-found-in-both-vaxxed?utm_source=cross-post&utm_medium=email&utm_campaign=956088#play

Doktor Charles Morgan, tidligere CIA og konsulent for det amerikanske innen nevrologiske vitenskaper, snakket med kadetter ved West Point i 2018 om den nåværende teknologien. Han orienterte kadettene om eksperimenter fra 2013 der mennesker fikk nevrale implantater som gjorde at de kunne kontrollere armproteser med tankene sine. Eksperimenter der en person kan kontrollere en annen persons hender ved å bare bruke en EEG-hette. Eksperimenter der informasjon overføres fra ett sinn til et annet. Og eksperimenter der minner viskes ut.

Doktor Morgan innrømmer at de har teknologien til å målrette en individuell person og jobber med muligheten til å slette minnene til ethvert menneske de velger. Deres største utfordring for fem år siden var å kunne kommunisere med hippocampus uten bruk av fysiske ledninger. Og dette er mest sannsynlig en av de motiverende faktorene for utplasseringen av de eksperimentelle COVID-skuddene.

Ved hjelp av mørkfeltsmikroskopi har doktor Ana Maria Mihalcea fanget i detalj hva den vitenskapelige litteraturen beskriver som effektive teknologier som eksisterer i dag. som Quantum Dots.

Quantum Dots er nanoteknologi med evnen til å organisere, operere, kommunisere og bygge strukturer i blodet. De gjør det med en justerbar fotoluminescens som kan programmeres til å diktere ulike oppgaver via optisk kommunikasjon. Beskrivelsen og bildene som vises i den vitenskapelige litteraturen sammenlignet med det Mihalceas mørkefeltsmikroskopi har fanget er de samme. Du kan se Quantum Dots blinke i forskjellige farger som fungerer som den kunstige intelligensen som styrer selvmonteringen rundt dem. Det dannes bobler i blodet som fungerer som byggeplasser. Innenfor disse konstruksjonsboblene organiserer Quantum Dots de forskjellige materialene til selvmontering.

Disse teknologiene finnes både i blodet til de vaksinerte og i blodet til de ikke-vaksinerte . Avhengig av hvilke materialer som er tilgjengelige, vil Quantum Dots utløse dem til selvmontering. COVID-vaksinene er fulle av sjeldne og tungmetaller for å lage all slags nanoteknologi. Men det virker som om nesten alle er infisert med en slags nanoteknologi. Ifølge flere forskerteam ser alles blod ut til å inneholde materialene som kreves for å produsere filamentene, og gitteret fungerer for denne teknologien. Blodprøver som ser ut til å være sunne har blitt fullstendig transformert ved å bruke bare 10 milliampere elektrisk strøm i to timer. Og det ser ut som om vi kan ha blitt smittet av .

Morgellons sykdom ble først rapportert i 2002. Det er når syntetiske fibre eller filamenter vokser i en persons kropp. Det har vært teoretisert i flere tiår at dette ble spredt via Chemtrails. Og under et mikroskop ser det ut til å være de samme filamentene som folk i dag kaller blodpropp. Og det de vitenskapelige tidsskriftene kaller selvmonterte hydrogeler. Ifølge Dane Wiggington fra Geoengineering watch dot org , sprøytes nanopartikler over hele verden.

Den gode nyheten er at doktor Mihalceas forskning har funnet et middel . Jernet i det infiserte blodet har blitt oksidert til en 3-pluss-tilstand. Og ved å ta antioksidanter er man i stand til å løse opp disse filamentklumpene. Hun har funnet ut at EDTA-kelatbehandling vil avhjelpe infisert blod innen 3 dager. Og megadosering av vitamin C fungerer også.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.