Vera Sharav: Auschwitz begynte ikke med Auschwitz: Unmasking illevarslende paralleller (toppmøtet Truth Over Fear 2021)

Holocaust-overlevende Vera Sherav, grunnlegger og president for Alliance for Human Research Protection (AHRP), beskriver sin erfaring med å rømme fra en nazistisk som bare en liten jente, og de forbløffende parallellene til det som skjer i dag globalt med -tiltak og det som skjedde i Tyskland på 1930-tallet. Presentasjonen hennes er veltalende, troverdig og virkelig sjokkerende.

Historien lærer oss at hvis regjeringen får lov til å suspendere borgerrettigheter og personlig frihet i en nødssituasjon, vil regjeringen skape nødsituasjoner og ta kontroll over livene våre.  brukte for smittsomme epidemier for å demonisere jøder som «sykdomsspredere». I dag blir friske, uvaksinerte mennesker anklaget for å være «spredere av sykdom».

Biografi

Fru Vera Sharav er en overlevende i konsentrasjonsleiren, grunnlegger og president av Alliance for Human Research Protection (AHRP), hvis oppgave er å sikre at den universelle menneskerettigheten til frivillig, informert samtykke til medisinske beslutninger opprettholdes. Mrs. Sharav har vitnet for FDA og Institute of Medicine og sittet i en føderal rådgivende komité. Talsmannen hennes var medvirkende til suspensjonen av flere skadelige eksperimenter på barn, og førte til føderale undersøkelser om utnyttelse av spedbarn og barn i fosterhjem, som ble brukt som marsvin i eksperimentelle AIDS-medisin- og vaksineforsøk.

Ressurser nevnt

________________________________________________________________Vurder å være en talsmann for frihet og bli med i vår innsats ved å kjøpe et premiumpass på 

https://www.restoretheculture.com/Få ett års tilgang til 75 videoer, verdifulle nedlastbare ressurser og tilgang til Coffin Nation vårt fellesskap for kulturbyggere.

Ta kontakt med meg på sosiale medier:

Tweet til Patrick HER

Følg Patrick på Facebook HER

Abonner på podcasten

(Klikk på bildene og klikk deretter på abonner)
Apple/Mac-brukere:

Android-brukere:

Mens du er der, vennligst legg igjen en ærlig anmeldelse.

Vurderinger og anmeldelser er ekstremt nyttige og setter stor pris på!

Kommentarer

  1. znyjngsy sier: Vera Sharav: Auschwitz begynte ikke med Auschwitz – Patrick Coffin Media
    [url=http://www.g9jwps631wa965o319c58hk881gj5mlrs.org/]uznyjngsy[/url]
    aznyjngsy
    znyjngsy http: //www.g9jwps5o3kwa9m5o318mls5o318mls5o319ml
  2. Ann L Graham sier: Gud velsigne deg Vera Sharav og din oppreisning for å dele din personlige erfaring med ondskap og hvordan den fortsatt eksisterer i dagens kultur. Måtte vi alle være klar over.
  3. Patrick Coffin sier: Takk Liz.Ja, du vil se et popup-vindu når du ser på videoene. Det vil si Once Saved Ebook. Registrer deg og du vil bli lagt til vår e-postliste. Takk for støtten! Patrick

Kommentarer er stengt.

Relaterte innlegg

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.