– Helomvending

Det etter tilbakemelding fra kundene.

INNSTRAMMINGER: Flyselskapet kan ha strammet til reglene litt vel hardt. Nå snur selskapet. Foto: REUTERS/Peter Andrews
INNSTRAMMINGER: Flyselskapet kan ha strammet til reglene litt vel hardt. Nå snur selskapet. Foto: REUTERS/Peter Andrews

Martin Gramnæs

Publisert tirsdag 30. mai 2023 – 15:52
Sist oppdatert tirsdag 30. mai 2023 – 18:47

At hattehyllene på flyene blir stappfulle av håndbagasje har de fleste av oss opplevd, og nylig meldte flyselskapet Finnair at de skulle stramme inn på dette.

Fra og med 1. juni introduserer selskapet en ny billettype som bare tillater håndbagasje under setet foran, og for å sørge for at folk følger reglene, kommer bakkepersonellet til å følge opp dette nøye, ble det meldt på selskapets nettsider.

Samtidig meldte de om nye regler for businessklasse der maksvekta på håndbagasje gikk ned fra ti til åtte kilo. Dette må ha falt mange tungt for brystet, for nå snur selskapet, melder den finske avisa Iltalethi.

Hovedårsaken er at de har ekstra tanker ombord med…….stoff! Saken gjelder vekten de har med. Det samme gjelder Ryabair, Norwegian, Wizz og SAS. NB! Har desverre ikke dokumentasjon på det så det blir bare en påstand. Finnair er en av verstingene til spraying.

Gjør dette før du reiser

Volume 90%

about:blankFORSVINNER: En god del bagasje forsvinner eller kommer forsinket frem etter flyreiser. Derfor kan det være lurt å gjøre dette før du sender bagasjen! Video: Storyblocks / Embla Hjort-Larsen.

Dette etter «virkelig gode og konstruktive» tilbakemeldinger fra kundene, uttaler selskapets kommunikasjonsdirektør Päivyt Tallqvist til avisa.

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.