Var togulykken og kjemisk forbrenning i Ohio en handling av innenlandsk terrorisme?

av Brian Shilhavy
Redaktør, Health Impact News

Togavsporingen for over to uker siden i Øst-Palestina, Ohio, og “kontrollert utslipp” avbrenning av farlige kjemikalier, begynner å se ut som om det potensielt var en handling av innenlandsk terrorisme.

Mange spørsmål blir stilt om uhyggelige “tilfeldigheter” rundt krasjet, som den føderale regjeringen har vært veldig trege med å svare på, med FEMA som opprinnelig avviste en forespørsel om føderal assistanse, inntil den reverserte avgjørelsen sent i går mer enn to uker etter krasjet. ( Kilde .)

Kanskje en eksklusiv historie publisert tidligere på dagen i går av The Daily Mail fra Storbritannia, som fremhever hvordan folk led, var medvirkende til å legge press på Biden-administrasjonen.

EKSKLUSIVT: Giftig sky fikk familien i Ohio til å hoste opp blod og tvang dem til å flykte fra det nykjøpte hjemmet sitt da bekkevannet ble blått og dyrelivet forsvant etter kjemisk togkatastrofe

  • Nathan og Kelly Izotic ble tvunget til å flykte til tross for at de bodde utenfor den utpekte “dødsfaren”-sonen skapt av avsporingen i Norfolk Sør 3. februar 
  • Paret avslørte at dyrelivet har flyktet, og de frykter nå at deres nykjøpte 15 mål store eiendom, to mil fra kjemisk togkatastrofe, aldri kan bli reparert
  • De ble tvunget til å forlate hjemmet i Øst-Palestina helgen etter miljøkatastrofen da de fikk aggressive symptomer

Hele artikkelen her .

Innbyggere journalister og internettsløvere har avdekket flere mistenkelige hendelser som skjedde før krasjet.

Nicole Dominique, som skriver for Evie Magazine , rapporterte:

CDC oppdaterer profil for vinylklorid dager før Ohio-togavsporing, og fjerner avsnitt om hvordan det påvirker barn

Hvorfor oppdaterte CDC siden sin for vinylklorid nesten to uker før Ohio-togavsporingen? CDC redigerte profilen for vinylklorid nylig, og fjernet en del om hvordan kjemikaliet påvirker barn.

3. februar sporet et Norfolk Southern Railroad-tog av i Øst-Palestina, Ohio, og sendte ut giftige skyer i luften og vannforsyninger. Tjenestemenn utstedte en nødevakuering kort tid etter, men beboerne har siden reist hjem. Katastrofen har blitt bagatellisert av media, og Environmental Protection Agency har vurdert vannet som “trygt å drikke” – til tross for eksisterende rapporter om dyreliv som dør i det berørte området.

Nå ser det ut til at til og med CDC minimerer effekten av kjemikaliene involvert i ulykken, en av dem er vinylklorid, en gass som brukes til å produsere en plast kjent som polyvinylklorid (PVC). I følge National Cancer Institute er vinylklorid et kreftfremkallende stoff som har koblinger til forskjellige typer kreft, inkludert lever-, hjerne- og lungekreft, samt lymfom og leukemi.

I januar 2023 ble den toksikologiske profilen  for vinylklorid revidert fra de opprinnelige retningslinjene publisert i  Federal Register  for nesten fire tiår siden – 17. april 1987, for å være nøyaktig. Mens toksikologiske profiler oppdateres av og til, blir brukere skremt av den merkelige timingen. Den siste profilen for vinylklorid ble utgitt i 2006, for 17 år siden. Det er merkelig at de utarbeidet det igjen i januar 2023, bare uker før katastrofen i Øst-Palestina.

CDCs nettside for vinylklorid ble også nylig endret. En arkivert versjon viser en lengre, mer detaljert FAQ-side før endringene ble gjort. Skjermbildet nedenfor viser en lang liste over vanlige spørsmål med tilleggsinformasjon. Profilen hadde i utgangspunktet følgende seksjoner: “Hvordan kan vinylklorid påvirke barn?” og “Har den føderale regjeringen gitt anbefalinger for å beskytte menneskers helse?” – men begge er siden fjernet.

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=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&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1625959864991117312&lang=no&origin=https%3A%2F%2Fhealthimpactnews.com%2F2023%2Fwas-the-train-crash-and-chemical-burn-in-ohio-an-act-of-domestic-terrorism%2F&sessionId=34c99da558f7efb52b406a9548d7837ceb20da54&theme=light&widgetsVersion=aaf4084522e3a%3A1674595607486&width=550px

Les hele artikkelen her .

En annen hendelse som skjedde før togulykken, var at Øst-Palestina begynte å rulle ut et nytt program kalt MyID , tilsynelatende sponset av brannvesenet, som et ” medisinsk informasjonssystem som hjelper førstehjelpere med å yte omsorg .”

MyID er en “bærbar enhet” som inneholder en QR-kode.

En liten enhet er klar til å brukes i en liten by for å gjøre stor innvirkning.

Øst-Palestina er glade for å gjøre et viktig medisinsk utstyr tilgjengelig for alle 4700 innbyggere. På søndag blir det et spesielt møte for å dele mer eller begynne å melde seg på.

MyID-programmet er klart til å rulle ut i Øst-Palestina. Det er et medisinsk informasjonssystem som hjelper førstehjelpere med å gi omsorg.

“Det gir oss den raske informasjonen vi kan trenge dersom noen ikke reagerer eller har en slags medisinsk nødsituasjon,” sa brannsjef Keith Drabick i Øst-Palestina.

MyID gir bærbare enheter eller viktige FOB-er som har QR-koder. Nødpersonell bruker en kameratelefon for å få tilgang til viktig medisinsk informasjon. Den viser dem de underliggende medisinske tilstandene folk har gitt om allergier, medisiner og nødkontakter. Denne informasjonen kan påvirke behandlingsbeslutninger hvis en person ikke kan si det.

Les hele artikkelen her .

Husk at “data” i dag er den nye religionen med private selskaper som skynder seg å lage mer teknologi for å samle alle dine personlige data.

“Dataisme” er den nye religionen til AI og transhumanisme: De som eier og kontrollerer dataene kontrollerer livet

Den andre hendelsen som skjedde før krasjet, er at en Netflix-film kalt “White Noise” ble utgitt i 2022, som dramatiserte nesten nøyaktig samme togulykke og frigjøring av giftige kjemikalier i Ohio.

Bok-til-film-tilpasningen,  White Noise , ble utgitt på Netflix i desember 2022 – mindre enn to måneder før den virkelige katastrofale hendelsen i Øst-Palestina inntraff. Filmen, som hadde et budsjett på 100 millioner dollar, spiller Adam Driver som styreleder for «Hitler studies»  og professor Jack Gladney.  Romanen ble utgitt i 1985 og ble skrevet av forfatteren Don DeLillo.

Handlingen begynner på 1980-tallet ved College-on-the-Hill, Ohio. Innstillingen i boken er imidlertid uidentifisert – og det er ukjent hvorfor filmprodusenter valgte Ohio for filmen. Mens  White Noise  ikke ble skutt i Øst-Palestina,  ble den filmet i flere byer  i staten. I filmen kaster en katastrofal togavsporing en skadelig sky av giftige kjemikalier opp i himmelen, og tvinger innbyggerne til å evakuere. Interessant nok – som i det virkelige liv – kommer hovedpersonene over en mann som klager over mangelen på  mediedekning . ( Kilde .)

Jeg har alle bevisene på at dette muligens var en terrorhandling innenlands i denne videosamlingen som er mindre enn 10 minutter lang.

Dette er på vår Bitchute- kanal, og vil også være på våre Odysee- og Telegram- kanaler.

https://www.bitchute.com/embed/tzdAhnsHSi4G/

Så hvis dette var en terrorhandling, hvem var terroristene?

De vanlige sannsynlige kandidatene: den amerikanske regjeringen og Corporate America, de samme som lanserte COVID-biovåpen kalt “vaksiner” på offentligheten som masseødeleggelsesvåpen.

https://youtube.com/watch?v=-4fSTfylvBQ%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1

Se også :

Forstå tidene vi for tiden lever gjennom

Synagogue of Satan: Hvorfor det er på tide å forlate Corporate Christian Church

Åndelig visdom vs. naturlig kunnskap – hvorfor det er så mye bedrag i dag

Hvordan finne ut om du er en Jesu Kristi disippel eller ikke

Epigenetikk avslører darwinistisk biologi som en religion – DNA-et ditt bestemmer IKKE helsen din!

År 2023: Vil Amerika oppfylle sin skjebne? Jesus Kristus er den eneste “transhuman” verden noen gang har sett eller noen gang vil se

Hva skjer når en hellig og rettferdig Gud blir sint? Leksjoner fra historie og profeten Jeremia

Den viktigste sannheten om den kommende “nye verdensorden” Det er nesten ingen som diskuterer

Insider avslører frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og de Luciferske planene for den nye verdensordenen

Identifisere de luciferiske globalistene som implementerer den nye verdensordenen – Hvem er “jødene”?

Faktasjekk: “Kristendommen” og den kristne religionen finnes IKKE i Bibelen – Personen Jesus Kristus er

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – er du forberedt på hva som kommer?

De sataniske røttene til moderne medisin – Dyrets merke?

Medisin: avgudsdyrkelse i det tjueførste århundre – 7 år gammel artikkel mer relevant i dag enn den dagen den ble skrevet

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.