Komiteen På 300′: Komplett Liste Over Medlemmer

F30. September 2020

Medlemmene av ” Comité of 300 ” er i utgangspunktet menneskene som styrer verden i dag. Over dem er det en annen gruppe, kalt The Council of 33 , og over det er det enda en gruppe,  The Council of 13 (aka Crown Council of 13 ), som består av bare 13 av de mektigste familiene på jorden.

Det viktige med disse familiene er ikke bare deres utrolige rikdom, men også deres svært lange aner – disse familiene kan angivelig spore sine slekter helt tilbake til de gamle “gudene”, som ga jordens ledelse til deres “halvgude” avkom (dvs. barna som “gudene” fikk med menneskekvinner) før de forlot jorden med løftet om å komme tilbake i fremtiden.

Disse 13 familiene anses som toppen av hierarkiet til den globale eliten og har alle bånd til hverandre gjennom ekteskap så vel som blod, slik at formuene til hver familie er knyttet både til hverandre og til suksessen til planen om å skape en ny Verdensorden .

Komiteen på 300

Du kan lese mer om Council of 13 på DENNE LENKEN .

Disse 13 Familiene Styrer Verden: Skyggekreftene Bak NWO

Alexander Light25. Oktober 2014

Skyggekreftene bak den nye verdensordenen  (NWO) følger en sakte-tempo agenda med total kontroll over menneskeheten og vår planets ressurser. David Icke skapte det den ” totalitære tåspissen “, fordi ” de ” tar veldig små skritt mot vår fullstendige og definitive slaveri.

Som et resultat forblir massene relativt uvitende om det faktum at deres friheter gradvis blir tatt bort, mens kraften til NWO-blekkspruten vokser jevnt og trutt.

Skyggekreftene bak NWO-agendaen

Et sted nær toppen av pyramiden orkestrerer en ekstremt elitistisk organisasjon kjent som  Council of the 13 families  alle de store verdensbegivenhetene. Som navnet antyder, består rådet av de 13 mest innflytelsesrike familiene på jorden.

Stadig flere mennesker blir klar over at 99% av jordens befolkning kontrolleres av en “elite” på 1%, men Rådet for de 13 familiene består av mindre enn 1% av 1% “eliten”, og ingen på jorden kan søke om medlemskap.

Etter deres mening har de rett til å herske over oss andre fordi de er direkte etterkommere av de gamle gudene  og anser seg som kongelige. Disse familiene er:

  1. Rothschild (Bauer eller Bower)
  2. Bruce   
  3. Cavendish (Kennedy)    
  4. De Medici    
  5. Hannover    
  6. Hapsburg    
  7. Krupp    
  8. Plantagenet    
  9. Rockefeller    
  10. Romanov    
  11. Sinclair (St. Clair)   
  12. Warburg (del Banco)    
  13. Windsor (Sachsen-Coburg-Gothe)

Personlig mistenker jeg at dette kanskje ikke er den komplette listen, og noen veldig kraftige slekter er fortsatt ukjente for oss.

Rothschild-dynastiet er utvilsomt den mektigste – synlige – blodlinjen på jorden, og deres estimerte rikdom er rundt 500 billioner dollar !

De utøver sin makt gjennom verdensbankimperiet , som nesten i sin helhet eies av dem.

De viktigste institusjonene som jobber hardt for å etablere NWO og fullstendig slavebinde vår art, er:

  1. City of London (finans, kontrollert av Rothschilds) – IKKE en del av Storbritannia
  2. Den amerikanske sentralbanken (finans – privat bank, eid av Rothschilds) – IKKE en del av USA
  3. Vatikanstaten (indoktrinering, bedrag og skremselstaktikk) – IKKE en del av Italia
  4. DC (militær, tankeprogrammering, hjernevasking og avfolking) – IKKE en del av USA

Alle de ovennevnte institusjonene fungerer som individuelle stater, som opererer under sine egne lover, og derfor er det ingen domstol på jorden som noen gang kan straffeforfølge dem.

De mange hemmelige samfunnene som eksisterer i dag, opererer som filialer av et megaselskap, som eies av rådet for de 13 familiene.

Selv om de har blitt kjekk belønnet for arbeidet sitt, er medlemmene av disse hemmelige selskapene ikke medlemmer av “elite”-blodslinjene, de vet ikke hvem deres mestere er og de har ingen anelse om hva den virkelige agendaen er.

Hjernevaskingen

Et annet verktøy for masseslaving som de bruker mot oss, er det såkalte utdanningssystemet . Skoler er ikke lenger hva de pleide å være, og barn lærer å huske uten å tenke og adlyde uten å stille spørsmål .

Faktisk er dette etablerte utdanningssystemet ekstremt dyrt å holde operativt og foreldet i internetts tidsalder.

“Hvorfor foreldet?” kan du spørre. Fordi internett gir oss  fri tilgang til nesten uendelige mengder informasjon.

Så hvorfor betaler vi fortsatt enorme mengder penger for statlig utdanning? Fordi verdens “elite” krever at barna våre lærer konformitet og in-the-box-tenkning .

Hva kan vi gjøre med det?

Menneskehetens tro henger i en tynn tråd akkurat nå, ettersom kontrollen av NWO-blekkspruten sprer seg. På den ene siden er vi veldig nær vår fullstendige slaveri, mens vi på den andre siden lett kan smuldre til bakken deres maktpyramide ved ganske enkelt å forene oss mot deres bedrag i en fredelig revolusjon av sinn, hjerter og sjeler .

Jeg har spurt meg selv i årevis hva som er deres største slaverivåpen. Er det dårlig utdanning kombinert med konstant indoktrinering? Er det frykten som genereres av religion? Er det frykten for å bli straffet (fengslet eller drept) av systemet, eller er det pengesystemets usynlige slaveri?

Etter min mening hadde alt det ovennevnte kombinert en enorm innvirkning på samfunnet vårt og måten vi tenker på, men deres største våpen er det finansielle systemet!

Valutaslaver

Det finansielle systemet har snikende gjort vår art til slaver, og nå blir vi brukt som valutaslaver . Vi jobber fra 9 til 5 hver dag, i kjedelige og deprimerende miljøer, ikke stimulert av noe kreativt eller konstruktivt.

I de fleste tilfeller er den eneste motivasjonen for å gå på jobb neste lønnsslipp – og uansett hvor hardt vi jobber, ser det ut til at vi aldri har nok penger.

Har du noen gang lurt på hvorfor mega-bedrifter (som høster milliarder dollar/år i overskudd) betaler dusinvis av millioner til sine administrerende direktører og så nært minimumslønnen som mulig til resten av de ansatte?

Dette er nøye utformet, fordi en person som hele tiden er “på kanten”, aldri vil ha tid til selvopplæring, introspeksjon og – til slutt – åndelig oppvåkning.

Er ikke dette vårt hovedformål på jorden? Å bli åndelige vesener (og med åndelig, jeg mener åpenbart ikke religiøs) og fullføre inkarnasjonssyklusen ?

“De” trenger ikke utdannede mennesker, som er i stand til kritisk tenkning og har åndelige mål. Nei, denne typen mennesker er farlige for etablissementet!

«De» vil ha lydige «roboter», akkurat intelligente nok til å betjene maskinene og holde systemet i gang, men dumme nok til å aldri stille spørsmål.

Penger er “djevelens” øye

Alle verdens største problemer har sine røtter dypt forankret i den økonomiske pesten: kriger er lønnsomme, sykdommer er lønnsomme, jordens plyndring er lønnsomt, menneskelig slaveri og umenneskelige arbeidsforhold er lønnsomme.

Lederne våre har blitt ødelagt av penger og menneskehetens kollektive oppdrag på jorden har blitt kapret av penger.

Så hvorfor trenger vi det finansielle systemet, i utgangspunktet? Faktisk trenger vi det ikke (i hvert fall ikke lenger). Planeten krever ikke en krone for å bruke naturressursene sine, og vi har teknologien til å utvinne dem uten å jobbe fysisk en dag.

Må lese relatert artikkel:  The Top of the Pyramid: The Rothschilds, the British Crown and the Vatican Rule the World

Løsningen

Mer til poenget, det er geniale hoder “der ute” som diskuterer konseptet med en ressursbasert økonomi i flere tiår . Et eksempel er herr Jacque Fresco , en strålende industridesigner og sosial ingeniør, som brukte mesteparten av livet sitt på å designe fremtiden.

Byene foreslått av Mr. Jacque Fresco vil bli bygget av autonome konstruksjonsroboter og vil være miljøvennlige og selvbærende, jordskjelv- og brannsikre. Lær mer her .

Andre mennesker diskuterer allerede overgangsplanen mot fremtidens økonomi, der penger ikke lenger kreves og alle individer vil bli tilbudt de beste forutsetningene for å nå sine høyeste potensialer – alt til fordel for vår art som helhet.

Så spørsmålet mitt er: er vi klare til å omfavne fremtiden og unnslippe kontrollen til “eliten” i en verden uten penger, eller kommer vi til å la den nye verdensordenen skje?

Av Alexander Light, HumansAreFree.com

Vladimir Putin Avslører Den Nye Verdensordenen IGJEN!Forrige Innlegg

The Deathbed Confession Of Area 51 Scientist & Lockheed Senior: UFOer, Anti-Gravity Og AliensNeste Innlegg

Relaterte Artikler

verdensøkonomiske forum det er "rasjonelle" grunner til å mikrochipe barnet ditt

KONTROLLMIKROBRIKKEIMPLANTATVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum: Det Er “Rasjonelle” Grunner Til Å Mikrochipe Barnet Ditt

HAF20. August 2022

verdens økonomiske forum krever sammenslåing av menneskelig og ai intel for å sensurere "hatfulle ytringer" og "feilinformasjon"

KUNSTIG INTELLIGENS (AI)KONTROLLVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum Krever Sammenslåing Av Human Og AI Intel For Å Sensurere “Hattaler” Og “Feilinformasjon”

HAF16. August 2022

råd for inkluderende kapitalisme nwo

NWO

‘Rådet For Inkluderende Kapitalisme' Er Den Nye Verdensordenen

HAF25. Juli 2022

inversjonskrigen et fullstendig angrep mot menneskeheten

NWOSATANISMETRANSGENDER AGENDAVERDENS ØKONOMISKE FORUM

The War Of Inversion: Et All-Out Angrep Mot Menneskeheten

HAF7. Juli 2022

Det er også viktig å merke seg at herskeren av Council of 13, og følgelig den mektigste mannen på jorden, er overhodet for Rothschild-familien  (som er den mektigste av “elite”-familiene). Han heter The Pindar, og du kan lese mer om emnet HER (før du fortsetter med denne lenken , vær advart om at kaninhullet er veldig dypt og det er direkte forbundet med andre verdens vesener, derfor har noen av toppforskerne alltid hevdet at at den nye verdensordenens agenda faktisk er Alien Agenda ) .

Nå tilbake til komiteen på 300 .

Committee of 300 er et produkt av British East India Companys Council of 300.

East India Company ble chartret av den britiske kongefamilien i 1600. Det tjente store formuer i handelen med opium med og ble det største selskapet på jorden i sin tid.

I dag, gjennom mange mektige allianser, styrer komiteen av 300 verden og er drivkraften bak den kriminelle agendaen for å skape en “ny verdensorden”, under en “totalitær global regjering “.

Det er ikke nødvendig å bruke “de” eller “fienden” bortsett fra som stenografi. Vi vet hvem «de», fienden, er.

Komiteen på 300 med sitt “aristokrati”, sitt eierskap av det amerikanske sentralbankens banksystem , forsikringsselskaper, gigantiske selskaper, stiftelser, kommunikasjonsnettverk, ledet av et hierarki av konspiratorer – dette er fienden.

Hemmelige samfunn eksisterer ved bedrag.

Hver av dem er et hierarki med en indre sirkel på toppen, som lurer de under med løgner, som å hevde en edel agenda; dermed dupere dem til å følge et nett av oppdelt medvirkning.

Medlemmene av Council of 300 er kongelige, toppbankfolk, “elite” milliardærer, toppreligiøse skikkelser, mediemoguler, topp militære skikkelser og noen av toppolitikerne (personlig mistenker jeg at generalene og politikerne ikke er faste medlemmer av komiteen, og deres seter kan vikes og fylles av andre, om nødvendig).

Noen rapporter nevner en komité på 500, noe som betyr at det er mulig at komiteen på 300 har blitt utvidet til å omfatte 500 medlemmer (og følgelig måtte endre navn), eller kanskje det er en helt annen komité, som er plassert nedenfor komiteen for de 500.

Elitenettverk 2

Dronningens signatur på komiteen på 300-dokument

Dronningens signatur på komiteen for 300-dokument

Nedenfor Finner Du Den Fullstendige Listen Over Komiteen På 300 Fra Og Med 2010* :

Abdullah II, konge av Jordan – Viktig keiserlig marionett i Midtøsten, britisk-utdannet, amerikansk kone
http://en.wikipedia.org/wiki/Abdullah_II_of_Jordan

Roman Abramovich – Russisk oligark, 12 milliarder dollar nettoverdi, store britiske bånd http:// en.wikipedia.org/wiki/Roman_Abramovich

Josef Ackermann – sveitsisk bankmann og administrerende direktør Deutsche Bank
http://en.wikipedia.org/wiki/Josef_Ackermann

Edward Adeane – britisk tillitsmann, Eton-utdannet, privatsekretær for Prince of Wales
http:// en.wikipedia.org/wiki/Edward_Adeane

Marcus Agius – britisk-maltesisk finansmann, gruppeformann Barclay's Bank, sitter i styret for BBC, gift med datteren til Edmund de Rothschild
http://en.wikipedia.org/wiki/Marcus_Agius

Martti Ahtisaari – eks-president i Finland, Nobels fredspris 2008, involvert i FNs aksjon i Kosovo,
http://en.wikipedia.org/wiki/Martti_Ahtisaari

Daniel Akerson – CEO General Motors, tidligere administrerende direktør i MCI, General Instrument, Nextel , ble med i Carlyle-gruppen i 2003,
http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Akerson

Albert II, konge av Belgia – konge av Belgia, samme dynasti som Windsor (Saxe-Coburg-Gotha)
http://en.wikipedia.org /wiki/Albert_II_of_Belgia

Alexander kronprins av Jugoslavia – arving til kongen av Jugoslavia
http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander,_kronprins_av_Jugoslavia

Giuliano Amato – tidligere statsminister i Italia, VP for konvensjonen som utarbeidet EU-konstitusjonen
http:// en.wikipedia.org/wiki/Giuliano_Amato

Carl A. Anderson – 13. «Supreme Knight of the Knights of Columbus», sitter i rådet ved Vatikanbanken
http://en.wikipedia.org/wiki/Carl_A._Anderson

Giulio Andreotti – tidligere statsminister i Italia, anklaget i retten for mobbforbindelser og drap
http://en.wikipedia.org/wiki/Giulio_Andreotti

Andrew Duke of York – 2. sønn av Elizabeth II, 4. i tronfølgen i 16 land, koblet til pedofil Jeffrey Epstein,
http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Andrew,_Duke_of_York

Anne Princess Royal – datter av Elizabeth II,
http://en.wikipedia.org/wiki/Anne,_Prince_Royal

Nick Anstee – 682. “ Lord Mayor of the City of London” knyttet til Arthur Andersen regnskapsskandale, direktør for det internasjonale advokatfirmaet SJ Berwin
http://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Anstee

Timothy Garton Ash – britisk historiker, professor ved Oxford, European CFR , vinner av “George Orwell-prisen”
http://en.wikipedia.org/wiki/Timothy_Garton_Ash

William Waldorf Astor – 4. Viscount Astor, arving til Astor-dynastiet, Eton-utdannet, sitter i House of Lords,
http://en.wikipedia.org/wiki/William_Astor,_4th_Viscount_Astor

Pyotr Aven – russisk oligark med nære britiske bånd
http://en.wikipedia.org/wiki/Pyotr_Aven

Jan Peter Balkenende – tidligere statsminister i Nederland, marionett av dronning Beatrix leder av Bilderbergs og fetter til Elizabeth II
http://no .wikipedia.org/wiki/Jan_Peter_Balkenende

Steve Ballmer – administrerende direktør i Microsoft, netto verdt 15,7 milliarder dollar, #5 på Jerusalem Posts “Verdens rikeste jøder”
http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Ballmer

Ed Balls – britisk politiker, Fabian ,
http://en.wikipedia.org/wiki/Ed_Balls
Jose Manuel Barroso – President for EU-kommisjonen, tidligere statsminister i Portugal, tidligere maoist,
http://en.wikipedia.org/wiki/Jose_Manuel_Barroso

Beatrix Queen of the Netherlands – Dronning av Nederland, leder av Bilderberg Group, Club of Rome
http://en.wikipedia.org/wiki/Beatrix_of_the_Netherlands

Marek Belka – tidligere statsminister i Polen, tidligere IMF, tidligere leder av National Bank of Poland ,
http://en.wikipedia.org/wiki/Marek_Belka

Fred Bergsten – amerikansk økonom, forfatter og politisk rådgiver, og medlem av globalistiske tenketanker, tidligere US Treasury Department
http://en.wikipedia.org/wiki/C._Fred_Bergsten

Silvio Berlusconi – tidligere statsminister i Italia, $5,9B nettoverdi, anklaget av domstolene for mafiasamarbeid, falsk regnskap, svindel, korrupsjon og bestikkelser
http://en.wikipedia.org/wiki/Silvio_Berlusconi

Ben Bernanke – styreleder i US Federal Reserve,
http://en.wikipedia.org/ wiki/Ben_Bernanke

Nils Bernstein – Danish National Bank
http://da.wikipedia.org/wiki/Nils_Bernstein

Donald Berwick – sjef for US Medicare, medicaid, knyttet til Obamacare, professor ved Harvard Medical School, flere britiske titler
http://en .wikipedia.org/wiki/Donald_Berwick

Carl Bildt – tidligere statsminister i , involvert i Balkan, globalistisk pådriver, Club of Madrid
http://en.wikipedia.org/wiki/Carl_Bildt

Sir Winfried Bischoff – styreleder i Lloyds Banking Group, tidligere administrerende direktør i Citigroup,
http: //en.wikipedia.org/wiki/Sir_Winfried_Bischoff

Tony Blair – tidligere britisk statsminister, knyttet til ulovlig invasjon av Irak og Afghanistan, anklaget for krigsforbrytelser,
http://en.wikipedia.org/wiki/Tony_Blair

Lloyd Blankfein – administrerende direktør Goldman-Sachs, knyttet til Rockefeller,
http://en.wikipedia.org/wiki/Lloyd_Blankfein

Leonard Blavatnik – Russisk oligark bosatt i London, nettoverdi 10,1 milliarder dollar, eier av Access Industries, knyttet til Harvard og Tel Aviv University,
http://en.wikipedia.org/wiki/Leonard_Blavatnik

Michael Bloomberg – borgermester i New York City, nettoverdi $22B, eier av Bloomberg Media,
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Bloomberg

Frits Bolkestein – nederlandsk politiker involvert i EU-direktiver og globalismeinitiativer
http://en. wikipedia.org/wiki/Frits_Bolkestein

Hassanal Bolkiah – Sultan av Brunei, nettoverdi $20B, britisk høyere utdanning, knyttet til Royal Dutch Shell, æresadmiral for Royal Navy of UK
http://en.wikipedia.org/wiki/Hassanal_Bolkiah

Michael C Bonello – guvernør i Maltas sentralbank
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_C_Bonello

Emma Bonino – EU-minister, tidligere EU-parlament,
http://en.wikipedia.org/wiki/Emma_Bonino

David L Boren – USAs presidentrådgiver, eks-guvernør i Oklahoma, tidligere senat i USA, eks-formann for etterretningskomiteen i Senatet,
http://en.wikipedia.org/wiki/David_L._Boren

Borwin hertug av Mecklenburg – hertug av Mecklenburg
http://en.wikipedia.org/wiki/Borwin,_Duke_of_Mecklenburg

Charles Bronfman – Eier av Seagram brennevin, nettoverdi $2B, kanadisk jøde, grunnlegger av en sionistisk veldedighet,
http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Bronfman

Edgar Bronfman Jr. – tidligere administrerende direktør i Warner Music Group, medlem av Bronfman-dynastiet
http://en.wikipedia.org/wiki/Edgar_Bronfman_Jr .

John Bruton – tidligere statsminister i Irland,
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Bruton

Zbigniew Brzezinski – leder av Trilateral Commission, tidligere amerikansk presidentrådgiver, involvert i globalistiske tenketanker og propaganda, knyttet til 911, koblet til bin Laden, knyttet til ulovlig krig i Afghanistan, eks-Harvard, medlem av CFR, tidligere leder av Amnesty International,
http://en.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Brzezinski

Robin Budenberg – leder av det britiske statlige organet som hadde tilsyn med redningsaksjonene
http://en.wikipedia.org/wiki/Robin_Budenberg

Warren Buffett – Eier av Berkshire Hathaway, Net Worth $44B, fortjeneste på amerikansk utarming, koble til katastrofen i Mexicogolfen som eier av Nalco som produserte Corexit, et giftstoff som fortsatt er dumpet i Gulfen, koblet til 911,
http://en.wikipedia.org/wiki/Warren_Buffett

George HW Bush – eks-amerikansk president, eks-amerikansk visepresident, far knyttet til nazister, internasjonal bankvirksomhet, stor olje- og narkotikasmugling, ex-CIA, knyttet til JFK- og RFK-attentater, knyttet til 911 og begge Irak-krigene, leder for en internasjonal terrorkrimfamilie, kjent hodeskalle og knokler og 33. grads frimurer
http://en.wikipedia.org/wiki/George_HW_Bush

David Cameron – statsminister i Storbritannia, Eton og Oxford-utdannet, marionett av Elizabeth II, knyttet til Rothschilds,
http: //en.wikipedia.org/wiki/David_Cameron

Camilla hertuginne av Cornwall – andre kone til Prince of Wales,
http://en.wikipedia.org/wiki/Camilla,_Duchess_of_Cornwall

Fernando Henrique Cardoso – eks-president i Brasil
http://en.wikipedia.org/wiki/Fernando_Henrique_Cardoso
Peter Carington – britisk politiker og baron, House of Lords,
http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Carington

Carl XVI Gustaf, konge av Sverige – konge av Sverige, nær kusine til Elizabeth II,
http://en.wikipedia.org/wiki/Carl_XVI_Gustaf_of_Sweden

Carlos Duke of Parma – nederlandsk kongelig med mange titler, og leder for flere ordener, Knight of Malta,
http://en.wikipedia.org/wiki/Carlos,_Duke_of_Parma

Mark Carney – guvernør i Bank of Canada, 13 år i Goldman Sachs,
http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Carney

Cynthia Carroll – administrerende direktør i Anglo American platinum mining,
http://en.wikipedia.org/wiki/Cynthia_Carroll

Jaime Caruana – GM i Bank for International Settlements (BIS), eks-guvernør i Bank of Spain,
http://en. wikipedia.org/wiki/Jaime_Caruana

Sir William Castell – styreleder i Wellcome Trust, direktør for General Electric og BP
http://en.wikipedia.org/wiki/Sir_William_Castell

Anson Chan – kinesisk politiker involvert i britisk styre i Hong Kong
http://en.wikipedia.org/ wiki/Anson_Chan

Margaret Chan – Generaldirektør for Verdens helseorganisasjon, tidligere Hong Kong-regjeringen,
http://en.wikipedia.org/wiki/Margaret_Chan

Norman Chan – administrerende direktør for Hong Kong Monetary Authority
http://en.wikipedia.org/wiki/Norman_Chan

Charles Prince of Wales – tronarving av Det britiske samveldet, presser frem «bærekraftig utvikling» globalistisk og monetær manipulasjon av 3. verdens land, spesielt ressursutvinning og befolkningskontroll i FN og hundrevis av frivillige organisasjoner, Freemason, knyttet til drapet på sin første kone prinsesse Diana,
http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_prince_of_wales

Richard Chartres – anglikansk biskop av London
http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Chartres

Stefano Delle Chiaie – “neofascistisk” italiensk aktivist, frimurer, anklaget av en domstol for terrorisme, knyttet til Operation Condor
http://en.wikipedia.org/wiki/Stefano_Delle_Chiaie

Dr John Chipman – Generaldirektør for den globalistiske britiske tenketanken International Institute for Strategic Studies,
http://en.wikipedia.org/wiki/International_Institute_for_Strategic_S tudies

Patokh Chodiev – Usbekisk oligark bosatt i London, netto verdt $3,3 milliarder, involvert i gruvedrift, olje, gass og bankvirksomhet
http://en.wikipedia.org/wiki/Patokh_Chodiev

Christoph Prins av Schleswig-Holstein – Prins av Schleswig-Holstein
http://en.wikipedia.org/wiki/Patokh_Chodiev ://en.wikipedia.org/wiki/Christoph,_Prince_of_Schleswig-Holstein

Fabrizio Cicchitto – italiensk politiker, marxist, innrømmet å være i frimurerlosjen P2, involvert i å sette Italia inn i EU
http://en.wikipedia.org/ wiki/Fabrizio_Cicchitto

Wesley Clark – amerikansk general, tidligere øverstkommanderende for allierte i NATO, Rhodes Scholar, involvert på Balkan, knyttet til Waco, stilte som presidentkandidat,
http://en.wikipedia.org/wiki/Wesley_Clark

Kenneth Clarke – britisk politiker og byråkrat,
http://en.wikipedia.org/wiki/Kenneth_Clarke

Nick Clegg – visestatsminister i Storbritannia,
http://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Clegg

Bill Clinton – eks-amerikansk president, eks-guvernør i Arkansas, Rhodes Scholar, involvert i Balkan, involvert i ly til bin Laden, tilkoblet til Bush-familien, knyttet til internasjonal narkotikahandel, knyttet til Rockefellers og Rothschilds, Freemason, knyttet til teknologioverføringer til Kina,
http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Clinton

Abby Joseph Cohen – amerikansk økonom, Goldman Sachs, eks- Federal Reserve, styreleder for Jewish Theological Seminary of America, Trustee ved Cornell University,
http://en.wikipedia.org/wiki/Abby_Joseph_Cohen

Ronald Cohen – egyptiskfødt britisk jødisk risikokapitalist, utdannet ved Oxford,
http://en. wikipedia.org/wiki/Ronald_Cohen

Gary Cohn – President og COO i Goldman Sachs
http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_Cohn_%28businessman%29

Marcantonio Colonna di Paliano Hertug av Paliano – hertug av Paliano
http://en.wikipedia.org/wiki/Marcantonio_VIII_Colonna

Constantijn Prince of the Netherlands – tredje sønn av dronning Beatrix av Nederland,
http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Constantijn_of_the_Netherlands

Constantine II King of Greece – siste konge av Hellas,
http://en.wikipedia.org/wiki/ Konstantin_II_av_Hellas

David Cooksey – britisk venturekapitalist, eks-direktør i Bank of England, styreleder i Bechtel, riddet av Elizabeth II,
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Cooksey

Brian Cowen – tidligere statsminister i Irland, bidro til å forårsake kapitulasjon i Irland til IMF og EU,
http://en.wikipedia.org/wiki/Brian_Cowen

Sir John Craven – direktør for Reuters, eks-direktør i Deutsche Bank, eks-formann i Deutsche Morgan Grenfell
http://en.wikipedia.org/ wiki/Sir_John_Craven

Andrew Crockett – British Banker, tidligere GM i Bank for International Settlements, ex-Bank of England, ansatt i JP Morgan Chase, medlem av Group of 30, riddet av Elizabeth II,
http://en.wikipedia.org /wiki/Andrew_Crockett_%28British_banker%29

Uri Dadush – Senior Associate of Carnegie Endowment for International Peace, tidligere Verdensbanken, utdannet ved Hebraw University og Harvard,
http://en.wikipedia.org/wiki/Uri_Dadush

Tony D'Aloisio – styreleder for Australian Securities and Investments Commission, tidligere direktør for World Federation of Stock Exchanges, presset på globalistiske initiativer,
http://en.wikipedia.org/wiki/Tony_D%27Aloisio

Alistair Darling – skotsk politiker og MP,
http://en.wikipedia.org/wiki/Alistair_Darling

Sir Howard Davies – britisk økonom, direktør for London School of Economics and Political Science, globalistiske initiativer og propaganda
http://en.wikipedia. org/wiki/Howard_Davies_%28economist%29

Etienne Davignon – belgisk politiker, tidligere VP for EU-kommisjonen, styreleder for Bilderberg, styreleder i Brussels Airlines,
http://en.wikipedia.org/wiki/Etienne_Davignon

David Davis – britisk MP,
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Davis_%28British_politician%29

Benjamin de Rothschild – sveitsisk bankmann, etterkommer av den franske grenen av Rothschild-dynastiet,
http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild

David Rene de Rothschild – styreleder i Rothschild Continuations Holdings, fransk gren av Rothschild-dynastiet,
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Rene_de_Rothschild

Evelyn de Rothschild – britisk finansmann, partner i NM Rothschilds and Sons, eks-direktør De Beers, eks-direktør IBM UK, eks-direktør Daily Telegraph, riddet av Elizabeth II,
http://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild

Leopold de Rothschild – britisk finansmann, tidligere ansatt i Kuhn, Loeb og Co., Morgan Stanley, partner ved NM Rothschilds and Sons,
http://en.wikipedia.org/wiki/Leopold_David_de_Rothschild

Joseph Deiss – sveitsisk økonom og politiker, eks-president for FNs generalforsamling, globalist,
http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Deiss

Oleg Deripaska – Russian Oligarch, nettoverdi 16,8 milliarder dollar, administrerende direktør i Basic Element, administrerende direktør i United Company RUSAL aluminium, knyttet til Rothschilds,
http://en.wikipedia.org/wiki/Oleg_Deripaska

Michael Dobson – britisk forretningsmann, administrerende direktør for Schroders internasjonale kapitalforvaltning, knyttet til Rockefellers,
http://en.wikipedia.org/wiki/Schroders

Mario Draghi – President for European Central Bank, tidligere guvernør for Bank of Italy, eks-Harvard-professor,
http://en.wikipedia.org/wiki/Mario_Draghi

Jan Du Plessis – Sørafrikansk forretningsmann, administrerende direktør i British American Tobacco, direktør av Lloyds TSB Group, styreleder i Rio Tinto mining,
http://en.wikipedia.org/wiki/Jan_Du_Plessis

William C. Dudley – president i Federal Reserve Bank of New York, eks-Goldman Sachs,
http://en.wikipedia.org/wiki/William_C._Dudley

Wim Duisenberg – nederlandsk politiker, eks-president i European Central Bank, ex- President for sentralbanken i Nederland, tidligere IMF, DØDE
http://en.wikipedia.org/wiki/Wim_Duisenberg

Edward Duke of Kent – Duke of Kent, første fetter til Elizabeth II, stormester for frimurere i England og Wales, president for Scout Association
http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Edward,_Duke_of_Kent

Edward Earl of Wessex – Tredje sønn av Elizabeth II,
http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Edward,_Earl_of_Wessex

Elizabeth II Queen of the United Kingdom – Monark av det britiske samveldet, øverste guvernør i Church of England, leder for International Frimureriet, leder av strømpebåndsordenen, leder av komiteen for 300, eier 1/6 av verdens landmasse, knyttet til de fleste forbrytelser og svindel i verden, http://en.wikipedia.org/wiki/Elizabeth_II John
Elkann

– Italiensk industrimann, eier av Fiat, eier av Chrysler, administrerende direktør i Exor, medlem av Brookings Institution,
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Elkann

Vittorio Emanuele Prince of Naples – Prince of Napoli, Duke of Savoy, medlem av P2 frimurerloge, anklaget av en domstol for drap,
http://en.wikipedia.org/wiki/Vittorio_Emanuele,_Prince_of_Naples

Ernst August Prince of Hannover – Prince of Hannover og gift med tronarvingen av Monaco,
http://en.wikipedia.org/wiki/Ernst_August_V,_Prince_of_Hanover

Martin Feldstein – Amerikansk økonom, professor ved Harvard, tidligere rådgiver for Reagan,
http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Feldstein

Matthew Festing – Britisk stormester i den suverene militære ordenen på Malta, offiser av det britiske imperiets orden,
http://en.wikipedia.org/wiki/Matthew_Festing

François Fillon – Frankrikes statsminister,
http://en.wikipedia.org/wiki/Fran%C3%A7ois_Fillon

Heinz Fischer – president i Østerrike,
http://en.wikipedia.org/wiki/Heinz_Fischer

Joschka Fischer – tysk politiker, tidligere utenriksminister og visekansler i Tyskland,
http://en.wikipedia.org/wiki/Joschka_Fischer

Stanley Fischer – Amerikansk-israelsk økonom, guvernør for Bank of Israel, eks-sjeføkonom i Verdensbanken, Bilderberg
http://en.wikipedia.org/wiki/Stanley_Fischer

Niall FitzGerald – irsk forretningsmann, tidligere administrerende direktør i Unilever, medlem av , knyttet til Merck, Bank of Ireland og Prudential,
http://en.wikipedia.org/wiki/Niall_FitzGerald

Franz Duke of Bavaria – Duke of Bavaria, medarving av House of tuart,
http://en.wikipedia.org/wiki/Franz,_Duke_of_Bavaria

Mikhail Fridman – Jewish Russian Oligarch, nettoverdi $15,1B, medlem av Russian CFR, grunnlegger av Russian Jewish Congress,
http://en.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Fridman

Friso Prins av Orange-Nassau – Prins av Orange-Nassau, andre sønn av dronning Beatrix av Nederland,
http://en.wikipedia.org/wiki /Prince_Friso_of_Orange-Nassau

Billy Boy – tidligere administrerende direktør i Microsoft, med en nettoverdi på 61 milliarder dollar, tillot uhindret overvåking av MS Windows, koblet til globalistiske avfolkningsarbeid gjennom jjabs,
http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Gates

Christopher Geidt – privatsekretær i Elizabeth II, utdannet ved Oxford,
http://en.wikipedia.org/wiki/Christopher_Geidt

Timothy Geithner – USAs finansminister, eks-president New York Federal Reserve, knyttet til TARP bailout theft,
http://en.wikipedia.org/wiki/ Timothy_Geithner

Georg Friedrich Prince of Prussia – Prince of Prussia,
http://en.wikipedia.org/wiki/Georg_Friedrich,_Prince_of_Prussia

Dr Chris Gibson-Smith – Styreleder for London Stock Exchange,
http://en.wikipedia.org/wiki/ London_Børs

Mikhail Gorbatsjov – Eks-premiere i Sovjetunionen, Club of Madrid, Globalist Initiatives,
http://en.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Gorbatsjov

Al Gore – ex-VP of USA, ex-US Senator, utdannet ved Harvard, far var en senator knyttet til Armand Hammer – en kommunistisk sovjet, Nobels fredspris for å presse på Global Warming Scam,
http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Gore

Allan Gotlieb – kanadisk byråkrat, medlem Trilateral Commission, medlem av Carlyle Group, styreleder for Sotheby's Canada, globalist pushing North American Union,
http://en.wikipedia.org/wiki/Allan_Gotlieb

Stephen Green – britisk baron, statsminister for handel og investeringer, eks-formann HSBC, utdannet ved Oxford og MIT http:
// en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Green,_Baron_Green_of_Hurstpierpunkt

Alan Greenspan – eks-formann i US Federal Reserve, Knight Commander of the British Empire,
http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Greenspan

Gerald Grosvenor 6th Duke of Westminster – Duke of Westminster, nettoverdi 7,35B pund, rikeste eiendom utvikler i Storbritannia,
http://en.wikipedia.org/wiki/Gerald_Grosvenor,_6th_Duke_of_Westminst er

Jose Angel Gurria – generalsekretær i NGO OECD, tidligere administrerende direktør i National Development Bank of Mexico, tidligere administrerende direktør i Foreign Trade Bank,
http://en.wikipedia.org/wiki/Jose_Angel_Gurria

William Hague – utenriksminister i Storbritannia, utdannet på Oxford,
http://en.wikipedia.org/wiki/William_Hague

Sir Philip Hampton – styreleder i Royal Bank of Scotland, tidligere finansdirektør i Lloyds, BT Group, BG Group og British Steel,
http://en.wikipedia .org/wiki/Philip_Hampton

Hans-Adam II Prins av Liechtenstein – Prins av Lichtenstein, eier av LGT Banking Group, nettoverdi $7,6 milliarder,
http://en.wikipedia.org/wiki/Hans-Adam_II,_Prince_of_Liechtenstein

Harald V, konge av – Konge av Norge,
http://en.wikipedia.org/wiki/Harald_V_of_Norway

Stephen Harper – Canadas statsminister, sionist, pådriver for globalisme og nordamerikansk union,
http://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Harper

François Heisbourg – president for International Institute for Strategic Studies, en London-basert globalistisk tenketank
http:// ://fr.wikipedia.org/wiki/Fran%C3%A7ois_Heisbourg

Henri storhertug av Luxembourg – hertug av Luxembourg, ridderstorkors av den kongelige viktorianske orden,
http://en.wikipedia.org/wiki/Henri,_Grand_Duke_of_Luxembourg

Philipp Hildebrand – eks-sjef for Swiss National Bank, Oxford-utdannet,
http://en.wikipedia.org/wiki/Philipp_Hildebrand

Carla Anderson Hills – Medformann for Council on Foreign Relations, eksekutivkomitémedlem i Trilateral Commission, tidligere HUD-sekretær, presser North American Union,
http://en.wikipedia.org/wiki/Carla_Anderson_Hills

Richard Holbrooke – amerikansk byråkrat, presidentrådgiver, knyttet til Vietnam, DØDE
http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Holbrooke

Patrick Honohan – guvernør i Central Bank of Ireland,
http://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Honohan

Alan Howard – britisk hedgefondforvalter som forvalter 26 milliarder dollar i eiendeler, ex-Salomon Brothers,
http://en.wikipedia.org /wiki/Alan_Howard_%28hedge_fund_manager%29

Alijan Ibragimov – Kyrgyzstani Oligarch, gruvedrift, olje og gass i Kasakhstan,
http://en.wikipedia.org/wiki/Alijan_Ibragimov

Stefan Ingves – sentralbanksjef i Sverige,
http://en .wikipedia.org/wiki/Stefan_Ingves

Walter Isaacson – administrerende direktør i den globalistiske tenketanken Aspen Institute, administrerende redaktør Time Magazine, styreleder for Broadcasting Board of Governors, knyttet til Katrina,
http://en.wikipedia.org/wiki/Walter_Isaacson

Juan Carlos, konge av Spania – konge av Spania, mange andre titler,
http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Carlos_I_of_Spain

Kenneth M. Jacobs – administrerende direktør i Lazard,
http://en.wikipedia.org/wiki/Kenneth_M. _Jacobs

DeAnne Julius – Styreleder i Chatham House (RIIA), eks-Verdensbanken, ex-CIA, grunnleggende medlem av Pengepolitisk Komité til Bank of England,
http://en.wikipedia.org/wiki/DeAnne_Julius

Jean-Claude Juncker – Luxembourgs statsminister, tidligere president for Det europeiske råd ,
http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Claude_Juncker

Peter Kenen – seniorstipendiat i internasjonal økonomi ved CFR, Ford Foundation, Globalist
http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Kenen

John Kerry – amerikansk senator, presidentkandidat, Skull and Bones, familieformue fra Heinz ketchup og opiumshandelen før det, frimurer, falske heroics in Vietnam,
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Kerry

Mervyn King – guvernør i Bank of England, Knight Grand Cross of the Order of the British Empire,
http://en. wikipedia.org/wiki/Mervyn_King_%28economist%29

Glenys Kinnock – Council Member of European Council on Foreign Relations, ex-European Parliament, House of Lords,
http://en.wikipedia.org/wiki/Glenys_Kinnock

Henry Kissinger – eks-amerikansk utenriksminister, Bilderberg, CFR, Bohemian Club, Nobels fredspris, knyttet til Vietnam og Kambodsja, involvert i massemord i Chile, knyttet til Balkan, anklaget av domstoler for krigsforbrytelser og terrorisme, http:
// en.wikipedia.org/wiki/Henry_Kissinger

Malcolm Knight – kanadisk nestleder i Deutsche Bank, ex-GM Bank for International Settlements, London education,
http://en.wikipedia.org/wiki/Malcolm_Knight

William H. Koon II – Tempelriddere, Rosenkreuzer, ingen kobling

Paul Krugman – amerikansk økonom og globalistisk propagandist, utdannet ved Yale og London School of Economics, CFR,
http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Krugman

John Kufuor – eks-president i Ghana, eks-formann for Den afrikanske union,
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Kufuor

Giovanni Lajolo – president for guvernementet i Vatikanstaten, kardinal emeritus president for den pavelige kommisjon for Vatikanstaten,
http://en.wikipedia.org/wiki/Giovanni_Lajolo

Anthony Lake – administrerende direktør for FNs barnefond (UNICEF),
http://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Lake

Richard Lambert – eks-generaldirektør for CBI, kansler ved University of Warwick UK, riddet av Elizabeth II ,
http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Lambert

Pascal Lamy – generaldirektør for Verdens handelsorganisasjon,
http://en.wikipedia.org/wiki/Pascal_Lamy

Jean-Pierre Landau – ex-IMF, ex-styret for Styremedlemmer for Bank for International Settlements, ex Bank of France,
http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Pierre_Landau

Timothy Laurence – ektemann til den eneste datteren til Elizabeth II,
http://en.wikipedia.org/wiki /Timothy_Laurence

James Leigh-Pemberton – britisk bankmann, mottaker-general for hertugdømmet Cornwall (Prince of Wales), utdannet ved Eton, ex-SG Warburg og Co. og administrerende direktør i Credit Suisse
http://en.wikipedia.org/ wiki/James_Leigh-Pemberton

Leka kronprins av Albania – Prins av Albania, arving til kongen av Albania,
http://en.wikipedia.org/wiki/Leka_Crown_Prince_of_Albania

Mark Leonard – britisk globalist i tenketanker og propagandist, medgründer og direktør for European CFR,
http ://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Leonard_(writer)

Peter Levene – britisk baron, styreleder i NBNK Investments, tidligere ordfører i City of London,
http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Levene

Lev Leviev – Bukharian-Israeli Oligarch, nettoverdi $12B, diamantgruvedrift i Angola og palestinske bosetninger,
http://en.wikipedia.org/wiki/Lev_Leviev

Arthur Levitt – eks-formann i SEC, rådgiver i Carlyle Group,
http ://en.wikipedia.org/wiki/Arthur_Levitt

President for CSV Jewish Care, Jewish Free School og JLGB
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Levy

Joe Lieberman – Amerikansk-israelsk senator, knyttet til 911, knyttet til Patriot Act, knyttet til mange tyranniske lover,
http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Lieberman

Ian Livingston – administrerende direktør i BT (British Telecom),
http://en.wikipedia.org/wiki/Ian_Livingston

Lee Hsien Loong – statsminister i Singapore, britisk utdannet,
http://en.wikipedia.org/wiki/Lee_Hsien_Loong

Lorenz av Belgia erkehertug av Østerrike-Este – belgisk kongelig,
http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Lorenz_of_Belgium,_Archduke_of_A ustria-Este

Louis Alphonse Duke of Anjou – Duke of Anjou, hevder å avviklet konge av Frankrike,
http://en.wikipedia.org/wiki/Louis_Alphonse,_Duke_of_Anjou

Gerard Louis-Dreyfus – styreleder i Louis Dreyfus Energy Services, nettoverdi $2,9 milliarder,
http://en.wikipedia.org/wiki/Gerard_Louis-Dreyfus

Mabel prinsesse av Orange-Nassau – kone til andre sønn av dronning Beatrix av Nederland,
http ://en.wikipedia.org/wiki/Princess_Mabel_of_Orange-Nassau

Peter Mandelson – britisk byråkrat, MP, tidligere EU-kommissær for handel, knyttet til Rothschilds,
http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Mandelson

Sir David Manning – eks-britisk ambassadør i USA, knyttet til Irak-invasjonen, eks-britisk ambassadør i Israel,
http://en.wikipedia.org/wiki/Sir_David_Manning

Margherita erkehertuginne av Østerrike-Este – kone til erkehertugen av Østerrike-Este
http://en.wikipedia.org/wiki/Margherita,_Erkehertuginne_av_Østerrike- Este

Margrethe II Dronning av Danmark – Dronning av Danmark,
http://en.wikipedia.org/wiki/Margrethe_II_of_Denmark

Guillermo Ortiz Martinez – meksikansk byråkrat, eks-ambassadør til IMF,
http://en.wikipedia.org/wiki/Guillermo_Ortiz_Martinez

Alexander Mashkevitch – Khazak-Israeli Oligarch, metaller og gass i Khazakstan, knyttet til ENRC,
http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Mashkevitch

Stefano Massimo Prins av Roccasecca dei Volsci – Scion av Massimo-dynastiet og italienske kongelige,
http:/ /en.wikipedia.org/wiki/Massimo

Fabrizio Massimo-Brancaccio Prins av Arsoli og Triggiano – Massimo-dynasti og kongelige
http://en.wikipedia.org/wiki/Massimo

William Joseph McDonough – nestleder i Merril Lynch, eks-president i NY Federal Reserve, ex-First National Bank of Chicago, CFR
http://en.wikipedia.org/wiki/William_Joseph_McDonough

Mack McLarty – tidligere stabssjef i Det hvite hus under Clinton, administrerende direktør i McLarty Companies, styret i Arkla Gas, National Petroleum Council, knyttet til Kissinger,
http://en.wikipedia.org/wiki/Mack_McLarty

Yves Mersch – guvernør i Central Bank of Luxembourg, medlem av European Central Banks styrende råd, koblet til BIIS,
http://en.wikipedia.org/wiki/Yves_Mersch

Michael Prince of Kent – ​​British Royalty, 1. fetter til Elizabeth II, stormester i to frimurerlosjer,
http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Michael_of_Kent

Michael King of Romania – King of Romania, 3. fetter til Elizabeth II, knyttet til kommunisme,
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_of_Romania

David Miliband – britisk byråkrat,
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Miliband

Ed Miliband – britisk byråkrat og MP, utdannet ved Oxford og London School of Economics , far var marxist,
http://en.wikipedia.org/wiki/Ed_Miliband

Lakshmi Mittal – indisk stålmagnat, administrerende direktør i ArcelorMittal – – verdens største stålselskap, knyttet til Goldman Sachs,
http://en.wikipedia.org/ wiki/Lakshmi_Mittal

Glen Moreno – fungerende styreleder i UK Financial Investments Limited som forvalter aksjepostene i den britiske regjeringen, ex-Citigroup, direktør for Fidelity International, styreleder i Pearson, knyttet til Lloyds Banking,
http://en.wikipedia.org/wiki/Glen_Moreno

Moritz Prins og landgrav av Hessen-Kassel – Prins av Hessen-Kassel,
http://en.wikipedia.org/wiki/Moritz,_Landgrave_of_Hesse

Rupert Murdoch – australsk-amerikansk mediemogul, eier av NewsCorp og Fox, anklaget av domstoler for bestikkelser, avlytting , injurier, løgn, innsidehandel, frimurer, knyttet til Norge masseskyting, knyttet til 911, knyttet til ulovlig Irak-krig,
http://en.wikipedia.org/wiki/Rupert_Murdoch

Charles Napoleon – leder av Imperial House of France,
http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Napoleon

Jacques Nasser – libanesisk styreleder i BHP Billiton, knyttet til JP Morgan Chase, Sky Corp og Ford Motors,
http://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Nasser

Robin Niblett – Direktør for Chatham House (RIIA) – knyttet til enhver krig, massetyveri og grusomheter siden 1920,
http://en.wikipedia.org/wiki/Chatham_House

Vincent Nichols – erkebiskop av Westminster, leder av den romersk-katolske kirke i England og Wales, knyttet til overgrep mot gutter,
http://en.wikipedia.org/wiki/Vincent_Nichols

Adolfo Nicolas – 30th Black Pope, overordnet general i Society of Jesus (Jesuits), leder av den største mannlige ordenen i Vatikanet,
http://en .wikipedia.org/wiki/Adolfo_Nicolas

Christian Noyer – styreleder i Bank for International Settlements, guvernør i Bank of France, tidligere VP Executive Board i Den europeiske sentralbanken,
http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Noyer

Sammy Ofer – israelsk fraktmagnat, nettoformue $10,3B med bror Yuli, DØDE,
http://en.wikipedia.org/wiki/Sammy_Ofer

Alexandra Ogilvy Lady Ogilvy – Prinsesse av Storbritannia, fetter til Elizabeth II,
http://en.wikipedia.org/wiki/Princess_Alexandra,_The_Honourable_Lady _Ogilvy

David Ogilvy 13th Earl of Airlie – gift med prinsesse Alexandra, Lord Chamberlain, utdannet ved Eton, Knight of the Thistle, tidligere direktør for Schroders, http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ogilvy,_13th_Earl_of_Airlie Jorma Ollila


styreleder Nokia, styret i Ford Motor Company, ikke-utøvende styreleder i Royal Dutch Shell, ex-Citibank, Bilderberg,

http://en.wikipedia.org/wiki/Jorma_Ollila
Nicky Oppenheimer – sørafrikansk styreleder i De Beers diamantgruvedrift, aksjonær i Anglo American mining, nettoverdi 6 milliarder dollar,

http://en.wikipedia.org/wiki/Nicky_Oppenheimer
George Osborne – britisk byråkrat, finansminister i Storbritannia, eks-MP, Bullingdon Club i Oxford, knyttet til Rotshchilds,

http://en.wikipedia.org/wiki/George_Osborne

Frederic Oudea – administrerende direktør Societe Generale,
http://en.wikipedia.org/wiki/Frederic_Oudea

Sir John Parker – eks-formann for National Grid og Anglo American mining, ex-Bank of England, riddet av Elizabeth II, http:
// en.wikipedia.org/wiki/Sir_John_Parker

Chris Patten – styreleder i BBC Trust, siste guvernør i det britiske Hong Kong, tidligere MP, knyttet til pave Benedikt,
http://en.wikipedia.org/wiki/Chris_Patten

Michel Pebereau – styreleder i National Bank of Paris,
http ://en.wikipedia.org/wiki/Michel_Pebereau

Gareth Penny – administrerende direktør i AMG Mining, det #1 gruveselskapet i verden, tidligere De Beers og Anglo American gruvedrift, Rhodes Scholar i Oxford, Eton

http://en.wikipedia.org/wiki/Gareth_Penny
Shimon Peres – Israels president, tidligere statsminister i Israel, knyttet til attentatet på Y. Rabin, falsk fredsstifter, knyttet til 911,
http://en.wikipedia.org /wiki/Shimon_Peres

Philip Duke of Edinburgh – ektemann til Elizabeth II, en tysk-dansk kongelig, beskytter av over 800 organisasjoner, globalist, rasist, har uttalt seg offentlig for massefolkemord og avfolking, frimurer, angivelig å ha gitt ordre til drap hans barnebarns mor prinsesse Diana
http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_Duke_of_Edinburgh

Dom Duarte Pio hertug av Braganza – hertug av Braganza,
http://en.wikipedia.org/wiki/Duarte_Pio,_Duke_of_Braganza

Karl Otto Pohl – tysk økonom, president i Deutsche Bundesbank, eks-formann for sentralbankrådet,
http:// en.wikipedia.org/wiki/Karl_Otto_Pohl

Colin Powell – tidligere USAs utenriksminister, pensjonert general, eks-formann for Joint Chiefs of Staff, tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver for Reagan, knyttet til begge Irak-krigene, http://
no .wikipedia.org/wiki/Colin_Powell

Mikhail Prokhorov – Russian Oligarch, tidligere eier av Norilsk Nickel, eks-formann i Polyus Gold, eks-president i ONEXIM GROUP investeringsfond på 17 milliarder dollar, nettoverdi 13,2 milliarder dollar, http://en
. wikipedia.org/wiki/Mikhail_Prokhorov

Guy Quaden – Guvernør i National Bank of Belgium, medlem av styret for European Central Bank,
http://en.wikipedia.org/wiki/Guy_Quaden

Anders Fogh Rasmussen – Generalsekretær i NATO, tidligere statsminister i Danmark, ex- President for EU, knyttet til Irak-krigen,
http://en.wikipedia.org/wiki/Anders_Fogh_Rasmussen

Joseph Alois Ratzinger (pave Benedikt XVI) – 265. pave, ex-Hitler Youth, deltok i Vatikanet II, leder for inkvisisjonen i Vatikanet , dekket over et utallig antall overgrepssaker som tillot dem å fortsette og gjerningsmennene til å forbli ustraffede, dekket over funn av Native Canadian Holocaust (av Storbritannia og Vatikanet)
http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Alois_Ratzinger

David Reuben – British Jewish Oligarch, nettoformue med en bror på 9 milliarder dollar, administrerende direktør i Reuben Brothers, eier Trans-World Metals, eier av Global Switch, mange andre forretningsinteresser http://en.wikipedia.org/wiki/David_Reuben
Simon

Reuben – British Jewish Oligarch, nettoformue med en bror på 9 milliarder dollar, administrerende direktør i Reuben Brothers, eier Trans-World Metals, eier av Global Switch, mange andre forretningsinteresser
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Reuben

William R. Rhodes – CEO William R. Rhodes Global Advisers, tidligere Citigroup og Citibank, involvert i internasjonale bankordninger i Sør-Amerika, direktør for Private Export Funding Corporation, CFR, globalist, og mye mye mer
http://en.wikipedia.org/wiki /William_R._Rhodes

Susan Rice – USAs ambassadør i FN, tidligere nasjonalt sikkerhetsråd, Rhodes Scholar, knyttet til Clinton,
http://en.wikipedia.org/wiki/Susan_Rice

Richard Duke of Gloucester – Duke of Gloucester, fetter til Elizabeth II,
http ://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Richard,_Duke_of_Gloucester

Sir Malcolm Rifkind – britisk byråkrat, eks-statssekretær for Skottland, forsvarsminister, utenriksminister, eks-MP,
http://en.wikipedia.org/wiki /Sir_Malcolm_Rifkind

Sir John Ritblat – tidligere administrerende direktør i British Land Company, leder av flere britiske kongelige organisasjoner,
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Ritblat

Stephen S. Roach – En toppleder ved Morgan Stanley, professor ved Yale og Jackson Institute for Global Affairs,
http://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_S._Roach

Mary Robinson – tidligere president i Irland, tidligere FNs høykommissær for menneskerettigheter, mottok presidentens medalje for frihet for å vite når man skal snakke og når man ikke skal. refererer til menneskerettigheter
http://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Robinson

David Rockefeller Jr. – eldste sønn av David Rockefeller, 4. generasjons medlem av Rockefeller-dynastiet, Rockefeller-stiftelser pleide å sy ondskap over hele verden og spesielt i USA, i forkledning av gode,
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Rockefeller,_Jr .

David Rockefeller Sr. – patriark av Rockefeller-familien, nettoverdi 2,9 milliarder dollar, eier Chase Manhattan Bank, eier av Exxon Mobil, knyttet til CIA, knyttet til Kissinger, innrømmet leder av en globalistisk kabal, streng kontroll av store deler av amerikanske medier, Trilateral Commission ,

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Rockefeller
Nicholas Rockefeller – Rockefeller-dynastiet, advarte Aaron Russo fra 911, ingen kobling
Javier Echevarria Rodriguez – spansk romersk-katolsk biskop, leder av Opus Dei,

http://en.wikipedia.org /wiki/Javier_Echevarr%C3%ADa_Rodr%C3%ADguez

Kenneth Rogoff – professor i økonomi ved Harvard, ex-IMF, Board of Governors Federal Reserve,
http://en.wikipedia.org/wiki/Kenneth_Rogoff

Jean-Pierre Roth – styreleder of Board of Bank for International Settlements, guvernør for IMF for Sveits, eks-formann Swiss National Bank, direktør for Nestle og Swatch,
http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Pierre_Roth

Jacob Rothschild – 4. Baron Rothschild, styreleder for RIT Capital Investments, Eton Education, eks-styreleder NM Rothschild & Sons, Council for hertugdømmet Cornwall of Prince of Wales, Advisory Board of Blackstone Group, ex-Chairman of BSkyB Television, Director of RHJ International,
http://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild
David Rubenstein – medgründer Carlyle Group, nettoverdi $2,6B, CFR, presidentrådgiver for Carter,
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Rubenstein

Robert Rubin – eks-amerikansk finansminister, eks-Goldman Sachs, eks-Citigroup, medformann i CFR, eksekutivstyre ved Harvard, eks-styre i NYSE, forstanderskap Carnegie Corp. og Us Securities and Exchange Commission, koblet til Enron,
http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Rubin

Francesco Ruspoli 10th Prince of Cerveteri – italiensk kongelig,
http://en.wikipedia.org/wiki/Francesco_Ruspoli,_10th_Prince_of_Cerve teri

Joseph Safra – syrisk-brasiliansk jødisk bankmann, eier av Safra Group, nettoverdi 11,4 milliarder dollar,
http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Safra

Moises Safra – syrisk-brasiliansk jødisk bankmann, medgründer Banco Safra,
http:/ /en.wikipedia.org/wiki/Moises_Safra

Peter Sands – britisk bankmann, administrerende direktør i Standard Chartered, Oxford og Harvard-utdannet, styre – Institute of International Finance
http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Sands_%28banker%29

Nicolas Sarkozy – eks-president i Frankrike (15/5/12), byråkrat, http://en.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Sarkozy

Isaac Sassoon – født i Sassoon-dynastiet i London, sefardisk rabbiner, forfatter,
http://en.wikipedia.org/wiki/Isaac_S.D._Sassoon

James Sassoon – kommersiell sekretær for finansdepartementet i Storbritannias finansminister, House of Lords, rådgiver for Storbritannias statsminister David Cameron,
http://en.wikipedia.org/wiki/James_Sassoon

Sir Robert John Sawers – Chief of Secret Intelligence Service of UK (MI6), eks-britisk faste representant for FN, tidligere utenriksrådgiver for Tony Blair ,
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Sawers

Marjorie Scardino – CEO Pearson PLC, ikke-utøvende direktør i Nokia, tidligere administrerende direktør i Economist Group,
http://en.wikipedia.org/wiki/Marjorie_Scardino

Klaus Schwab – grunnlegger av World Economic Forum, tidligere professor ved Geneve University,
http://en.wikipedia.org/wiki/Klaus_Schwab

Karel Schwarzenberg – Prins av Schwarzenberg, utenriksminister i Tsjekkia, Trilateral Commission, Bilderberg,
http://en.wikipedia.org/wiki/Karel_Schwarzenberg

Stephen A. Schwarzman – medgründer Blackstone Group, netto verdt $4,7 milliarder, Yale Skull and Bones, også utdannet ved Harvard, tidligere Lehman Brothers,
http://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_A._Schwarzman

Sidney Shapiro – Jewish -Amerikansk, naturalisert kineser, medlem av China's People's Political Consultative Council,
http://en.wikipedia.org/wiki/Sidney_Shapiro

Nigel Sheinwald – britisk byråkrat, eks-britisk ambassadør i USA, rådgiver for Tony Blair, Knight Grand Cross,
http ://en.wikipedia.org/wiki/Nigel_Sheinwald

Sigismund storhertug av Toscana Erkehertug av Østerrike – storhertug av Toscana og erkehertug av Østerrike, stormester av Saint Joseph-ordenen,
http://en.wikipedia.org/wiki /Erkehertug_Sigismund,_Grand_Duke_of_Tusca ny

Simeon Borisov fra Saxe-Coburg og Gotha – Bulgarias statsminister, eks-tsar av Bulgaria, fetter til Elizabeth II (Saxe-Coburg-Gotha-dynastiet),
http://en.wikipedia.org/wiki/Simeon_Saxe-Coburg-Gotha
Olympia Snowe – amerikansk senator, jobbet for William Cohen, knyttet til Rockefeller, hjalp til med å frikjenne Bill Clinton under riksrett, støttet Kosovo-krigen, Afghanistan og Irak, pro-abort, http://en.wikipedia.org/wiki/Olympia_Snowe
Sofia

Queen of Spania – Kone til kong Juan Carlos av Spania, prinsesse av Hellas og Danmark, kusine til Elizabeth II,
http://en.wikipedia.org/wiki/Queen_Sof%C3%ADa_of_Spain

George Soros – jødisk ungarsk-amerikansk oligark, styreleder i Soros Fund Management hedgefond, nettoverdi 20 milliarder dollar, styreleder for Open Society Institute, beskrev nazistenes okkupasjon av Ungarn og hans medfølgende en offisiell som beslagla jødisk eiendom som «den beste tiden i mitt liv» , gikk på London School of Economics, globalist og gribb knyttet til en rekke økonomiske omveltninger og konstruerte revolusjoner, spesielt i Øst-Europa,
http://en.wikipedia.org/wiki/George_Soros

Arlen Spectre – amerikansk senator, jødisk, utdannet ved Yale, tidligere Federal Judge, utviklet “single bullet theory” i Warren Commission JFK-attentatdekningen, professor ved University of Pennsylvania Law School, bidro til å presse Irak-krigen og Patriot Act,
http://en.wikipedia.org/wiki/Arlen_Specter

Ernest Stern – tidligere administrerende direktør i Verdensbanken, eks-direktør JP Morgan, medlem av Group of 30, Director of Center for Global Development, i styret for Overseers International Center for Economic Growth,

http://en.wikipedia.org/wiki/Group_of_Thirty ,

http://sourcewatch.org/index.php?title=Ernest_Stern

Dennis Stevenson – Britisk baron, House of Lords, Commander of the Order of the British Empire-prisen, riddet av Elizabeth II, direktør for British Group, Tyne Tees Television, Manpower Inc., Thames Television, J. Rothschild Assurance, engelske partnerskap, BSkyB, Lazard Bros, St. James Place Capital, styreleder i Maocap og Aldeburgh Music, direktør for Western Union, Loudwater Partners and the Economist, styreleder for HBOS tidligere Halifax plc og Bank of Scotland, kansler ved University of Arts London, http:
/ /en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Stevenson,_Baron_Stevenson_of_Co ddenham

Tom Steyer – grunnlegger av Farallon Capital Management hedgefond, Board of Trustees Stanford University, knyttet til Warren Buffett, utdannet ved Yale, ex-Goldman Sachs, knyttet til Robert Rubin, ex-Morgan Stanley, knyttet til Hillary Clinton, http:
// en.wikipedia.org/wiki/Tom_Steyer

Joseph Stiglitz – jødisk-amerikansk økonom forfatter og professor, senior visepresident og sjeføkonom i Verdensbanken, Nobels minnepris i økonomi for en teknikk kalt screening som brukes til å trekke ut privat informasjon fra en annen økonomisk aktør, grunnlegger av den globalistiske tenketanken Initiative for Policy Dialogue, professor ved Columbia University, medlem av Pontifical Academy of Social Sciences, eks-professor MIT, Yale, Stanford, Duke, Oxford og Princeton, leder av President's Council of Economic Advisers under Clinton,http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Stiglitz

Dominique Strauss-Kahn – fransk politiker, tidligere administrerende direktør for International Monetary Fund (IMF), eks-økonomi- og finansminister, eks-minister for industri og utenrikshandel, Kommunist, anklaget av en domstol for seksuelle overgrep,
http://en.wikipedia.org/wiki/Dominique_Strauss-Kahn

Jack Straw – britisk politiker, MP, tidligere innenriksminister, eks-utenriksminister, eks-leder av House of Commons, eks-Lord High Chancellor, eks-statssekretær for justis, eks-Shadow Lord High Chancellor, påstander om overlevering og tortur,
http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Straw

Peter Sutherland – styreleder i Goldman Sachs International, EU-kommissær, tidligere statsadvokat i Irland, eks-generaldirektør for Verdens handelsorganisasjon (WTO), eks-direktør i Royal Bank of Scotland, tidligere i styret i ABB, styringskomité av Bilderberg, æresleder i Trilateral Commission, tidligere viseformann for European Round Table of Industrialists, knyttet til å få Irland inn i EU, president for den globalistiske britiske tenketanken Federal Trust for Education and Research, medlem av britisk proeuropeisk og globalistisk tenketanke tank Businesses for New Europe, Goodwill-ambassadør til UNIDO (FN), leder av London School of Economics Council, finansiell rådgiver for Vatikanet, medformann i High Level Group, knyttet til Rockefeller, æresridderskap av Elizabeth II,http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Sutherland

Mary Tanner – britisk anglikansk, president for kirkenes verdensråd, Dame Commander of the Order of the British Empire,
http://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Tanner

Ettore Gotti Tedeschi – italiensk bankmann, president for Vatikanbanken,
http://it.wikipedia.org/wiki/Ettore_Gotti_Tedeschi

Mark Thompson – generaldirektør for BBC, jesuittutdannet, også Oxford-utdannet, allmenne offentlige anklager om partiskhet ,
http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Thompson

Dr. James Thomson – eks-president og administrerende direktør i RAND Corporation, tidligere National Security Council, CFR, medlem av den globalistiske tenketanken International Institute for Strategic Studies, direktør for AK steel Corporation, Encysive Pharmaceuticals og Object Reservoir,
http://en.wikipedia.org/wiki/James_Thomson_%28executive%29

Hans Tietmeyer – nestleder i styret i Bank for International Settlements (BIS), eks-president i Deutsche Bundesbank, eks-president i London Business Skole, medlem av det pavelige akademiet for samfunnsvitenskap, professor ved det katolske universitetet i Eichstatt-Ingolstadt,
http://en.wikipedia.org/wiki/Hans_Tietmeyer

Jean-Claude Trichet – fransk eks-president for European Central Bank, medlem av Group of 30, eks-guvernør i Banque de France, presser på for større europeisk integrasjon, styreleder i Breugel's, i styret for European Aeronautic Defence and Space Company,
http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Claude_Trichet

Paul Tucker – administrerende direktør Bank of England, visedirektør i Bank of England
http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Tucker_%28banker%29

Herman Van Rompuy – President for Det europeiske råd, Grand Cordon av Leopoldordenen, tidligere statsminister i Belgia,
http://en.wikipedia.org /wiki/Herman_Van_Rompuy

Alvaro Uribe Velez – President i Colombia, utdannet ved Harvard, tildelt Simon Bolivar Scholarship of the British Chevenin Scholarships, Senior Associate member ved St. Antony's College i Oxford, påståtte forbindelser til Medellin Drug Cartel, stor talsmann for kommunitarisme, koblet til til IMF og Verdensbanken, tildelt Presidential Medal of Freedom av Bush 43,
http://en.wikipedia.org/wiki/Alvaro_Uribe_Velez

Alfons Verplaetse – eks-guvernør National Bank of Belgium, styret for European Monetary Institute, Governing Council fra den europeiske sentralbanken,
http://en.wikipedia.org/wiki/Alfons_Verplaetse

Kaspar Villiger – tidligere styreleder i den sveitsiske banken UBS (Union Bank of Switzerland), tidligere medlem av det sveitsiske føderale rådet, styret i Nestle og Swiss Re, medlem av globalist Global Leadership Foundation,
http://en.wikipedia.org/wiki/Kaspar_Villiger

Maria Vladimirovna storhertuginne av – storhertuginne av Russland, Oxford-utdannet, omstridt arving etter keiserinne av Russland og leder av Romanov-dynastiet, Dame Grand Cross Sovereign Military
Order of Malta,
http://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Vladimirovna,_Grand_Duchess_of_Ru ssia

Paul Volcker – eks-formann i Federal Reserve, eks-formann for Economic Recovery Advisory Board under Obama, utdannet ved Princeton, Harvard og London School of Economics, Rotary Foundation Ambassadorial Fellow, knyttet til slutten av dollarens gullstandard i USA , tidligere styreleder i Wolfensohn & Co., styreleder i Group of Thirty, Trilateral Commission, medlem av Trust Committee of Rockefeller Group, Inc. ex- Chase Bank,
http://en.wikipedia.org/ wiki/Paul_Volcker

Otto von Habsburg – Erkehertug av Østerrike, eks-kronprins av Østerrike-Ungarn, eks-sjef for Imperial House of Habsburg, suveren av Order of the Golden Fleece, ex-visepresident for International Paneuropean Union, ex-European Union Parlamentet, spilte en rolle i østeuropeiske revolusjoner mot kommunistisk styre, DØDE
http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_von_Habsburg

Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah Sultan fra Brunei – OPPFØRT TO GANGER
Sir David Walker – eks-formann Morgan Stanley International, eks-assistentsekretær i Storbritannias finansminister, eks-formann for verdipapirer og Investments Board, administrerende direktør for finans og industri i Bank of England, tidligere nestleder i Lloyds TSB, medlem av Group of 30, ex-Reuters Holdings, styreleder i London Investment Bankers' Association,
http://en.wikipedia.org /wiki/Sir_David_Walker

Jacob Wallenberg – svensk bankmann og industrimann, eks-president og administrerende direktør i Skandinaviska Enskilda Banken, styret i Atlas Copco, SAS Group, ABB group, Coca-Cola Company, Investor, Stockholm School of Economics, Knight of the Serafimernes orden,
http://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Wallenberg

John Walsh – tidligere US Comptroller of Currency, tidligere administrerende direktør for Group of 30, tidligere ansatte i US Senat Banking Committee, ex-US Treasury Department, hjalp til med å implementere Basel III i USA, DØDE
http://en.wikipedia.org/wiki/John_G._Walsh

Max Warburg – Eier av MM Warburg and Co., avkom av det jødiske Warburg bankdynastiet,
http://en.wikipedia.org/wiki/ M._M._Warburg_%26_Co .

Axel Alfred Weber – tysk økonom og bankmann, styreleder i UBS, eks-president i Deutsche Bundesbank, eks-medlem av European Central Bank Governing Council, professor ved University of Chicago, ex-Board of Directors Bank for International Settlements,
http ://en.wikipedia.org/wiki/Axel_Alfred_Weber

Michel David-Weill – fransk investeringsbankmann, tidligere styreleder i Lazard Freres, direktør for Groupe Danone foods, sjef for Æreslegionen, sjef for Ordre des Arts et des Lettres
http ://en.wikipedia.org/wiki/Michel_David-Weill

Nout Wellink – nederlandsk økonom og sentralbankmann, president i De Nederlandsche Bank (DNB), direktør for Bank for International Settlements, medlem av Governing Council of European Central Bank, guvernør for Det internasjonale pengefondet (IMF), medlem av Financial Stability Styre (FSB), det tidligere nederlandske finansdepartementet, Trilateral Commission, eks-formann for Basel Committee on Banking Supervision, Knight of the Order of the Netherlands Lion, http://en.wikipedia.org/wiki/Nout_Wellink
Marina

von Neumann Whitman – tidligere direktør Council on Foreign Relations (CFR), professor ved University of Michigan, og Gerald R. Ford School of Public Policy, styre ved Peterson Institute, ex-VP for General Motors Corp., ex-Council of Economic Rådgivere, tidligere styre for Trustees Princeton University,
http://en.wikipedia.org/wiki/Marina_von_Neumann_Whitman

Willem-Alexander Prins av Oransje – Prins av Oransje, Prins av Nederland, tronarving av kongeriket Nederland, eldste sønn av dronning Beatrix, leder av House of Amsberg, fetter til Elizabeth II, medlem av Global Water Partnership etablert av Verdensbanken, FN og Sverige, medlem av Raad van State, medlem av mange internasjonale ordener , http://en.wikipedia.org/wiki/Willem-Alexander,_Prince_of_Orange

William Prince of Wales – Prins av Wales, hertug av Cambridge, nest i rekken til tronen i British Commonwealth, utdannet ved Eton College, Royal Knight Companion av den mest noble orden av strømpebåndet, etterkommer av flere mektige kongelige dynastier, http:
// en.wikipedia.org/wiki/Prince_William,_Duke_of_Cambridge

Dr. Rowan Williams – erkebiskop av Canterbury, primat av hele England, titulær leder av den anglikanske kirken, utdannet ved Oxford, professor ved Oxford,
http://en.wikipedia.org/wiki/ Rowan_Williams

Shirley Williams – President for Royal Institute of International Affairs (RIIA), britisk baron, House of Lords, eks-MP, professor ved Harvard, utdannet ved Oxford, CFR, Bilderberg, medlem av mange globalistiske tenketanker og organisasjoner, http:
/ /en.wikipedia.org/wiki/Shirley_Williams

David Wilson – Baron Wilson av Tillyorn, eks-guvernør i Hong Kong, eks-formann i Scottish Hydro Electric, styremedlem i British Council, Knight of the Thistle, president i Royal Society of Edinburgh, http://en.wikipedia
. org/wiki/David_Wilson,_Baron_Wilson_of_Tillyorn

James Wolfensohn – eks-president for World Bank Group, utdannet ved Harvard, eks-direktør J. Henry Schroder & Co investeringsbank, eks-sjef i Salomon Brothers, grunnlegger av Wolfensohn & Company, styreleder i International Advisory Board of Citigroup, medlem av International Advisory Council for China Investment Corporation, tillitsmann for globalist Brookings Institution, tillitsmann for Rockefeller Foundation, CFR, Bilderberg, World Economic Forum, globalist Aspen Institute, ridderskap av Order of the British Empire, knyttet til Rothschilds,
http://en.wikipedia.org/wiki/James_Wolfensohn

Neal S. Wolin – USAs viseminister for finansdepartementet, National Security Council under Clinton, utdannet ved Yale, eksekutivassistent for 3 CIA-direktører, medlem av Brookings Institution, administrerende direktør i Hartford Financial Services Group, CFR
http://en.wikipedia.org/wiki/Neal_S._Wolin

Harry Woolf – Baron Woolf, jødisk-britisk, Lord Chief Justice of England and Wales, ex-Master of the Rolls, eks-dommer i Hong Kong,
http://en.wikipedia.org/wiki/Harry_Woolf

James Jr. Woolsey – eks-sjef for CIA, Rhodes Scholar i Oxford, også utdannet ved Yale, medlem av mange globalistiske stiftelser, tenketanker og frivillige organisasjoner, eks-formann i Freedom House, Senior Vice President i Booz Allen Hamilton, medlem av Project for et nytt amerikansk århundre knyttet til 911 og Irak-krigen, knyttet til svindel med global oppvarming, ansatt i Lux Capital, medgrunnlegger av US Energy Security Council, anklaget for å tjene på Irak-krigen og en korsfarerlignende nidkjærhet for konflikt med islam, http
: //en.wikipedia.org/wiki/R._James_Woolsey,_Jr.

Sir Robert Worcester – grunnlegger av Market and Opinion Research International (MORI), internasjonal direktør for Ipsos Group, Knight Commander of the Most Excellent Order of the British Empire, Freeman of City of London, tillitsmann for Magna Carta Trust, medlem av mange organisasjoner,
http://en.wikipedia.org/wiki/Sir_Robert_Worcester

Sarah Wu – Generaldirektør for Hong Kong Monetary Authority (London)
http://en.wikipedia.org/wiki/Hong_Kong_Economic_and_Trade_Office,_Lo ndon

Robert Zoellick – President for Verdensbanken, utdannet ved Harvard, tidligere US Department of Treasury, ex-Executive VP of Fannie Mae, ex-Professor ved US Naval Academy, ex-White House Deputy of Staff under Bush 41, medlem av PNAC knyttet til 911 og Irak-krigen, tidligere leder for globalistsenteret for internasjonale studier, tidligere rådgivende styre Enron, tidligere medlem av Executive Office under Bush 43, bidro til å bringe Kina inn i WTO, fremmet den sentralamerikanske frihandelsavtalen (CAFTA) tungt. , knyttet til lovlige forsøk fra WTO for å tvinge genmodifisert mat i EU, fremmer globalisme,
http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Zoellick

De TILLATTE «nasjonene» i det britiske samveldet (ALLE «tidligere» kolonier»):

Afrika
Botswana
Kamerun
Gambia
Ghana
KENYA
Lesotho
Malawi
Mauritius
Mosambik
Namibia
NIGERIA
Seychellene
Sierra Leone
SØR-AFRIKA
Swaziland
Tanzania
UGANDA
Zambia
ZIMBABWE (tidligere RHODESIA)

Asia

BANGLADESH
INDIA
Maldivene
PAKISTAN
Sri Lanka

Karibien
Antigua og Barbuda
Bahamas
Barbados
Belize
Dominica
Grenada
Guyana
Jamaica
St Kitts og Nevis
St Lucia
St Vincent og Grenadinene
Trinidad og Tobago

Stillehavet

AUSTRALIA
Kiribati
Nauru
NEW ZEALAND
Papua New Guinea
Salomonøyene
Tonga
Tuvalu
Vest-Samoa
Brunei
Malaysia
Singapore

ANNEN

CANADA
Kypros
Malta
Storbritannia (England, Skottland, Irland, Wales)

USA?
Israel?
EU?
Hvor mange flere?

* Nettoverdien er estimert og er Wikipedia-tallene, som nesten helt sikkert er mindre i noen tilfeller. Konspiratordetaljer antydes ikke å være uttømmende. Listen inkluderer flere nå avdøde medlemmer, og Sultanen av Brunei er oppført to ganger (så 1 medlem mangler fra starten). De forventede endringene siden 2010 bør også tas i betraktning.

Smil, Sikkerhetskameraer Tar Opp Deg 238 Ganger Per Uke!Forrige Innlegg

David Ickes Utrolig Profetiske Tale – Han Kalte Det Tilbake I 1995Neste Innlegg

Relaterte Artikler

administrerende direktør i pfizer, leder for nato og direktør for cia deltok på det 68. bilderberg-møtet

BILDERBERGSAMMENSVERGELSEKONTROLLHEMMELIGE SAMFUNN

Pfizers Administrerende Direktør, Sjef For NATO Og Direktør For CIA Deltok På Det 68. Bilderberg-Møtet

HAF8. Juni 2022

klauss schwab er en rothschild på sin mors side

KONTROLLROTHSCHILD

Du Kan Ikke Lage Dette: Klauss Schwab Er En Rothschild På Sin Mors Side

HAF2. Mai 2022

khazaria, rothschild-dynastiet, ny verdensorden, Ukraina og implementering av nephilim-agendaen

NWOROTHSCHILDSATANISME

Khazaria, Rothschild-Dynastiet, New World Order, Ukraina Og Implementering Av Nephilim-Agendaen

HAF10. April 2022

mens noen kjemper hardt for å avsløre nwo og stor tilbakestilling, blir sauene indoktrinert i dem som en kult

SAMMENSVERGELSEKONTROLLFLOTT TILBAKESTILLINGNWOHEMMELIGE SAMFUNN

Mens Noen Kjemper Hardt For Å Avsløre NWO Og Great Reset, Blir Sauene Indoktrinert Inn I Dem Som En Kult

HAF19. Mars 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.