Thorbjørn Morstad 03.02 2023

Linken mellom feks 46 Bio-våpen Fabrikker (USA/Obama-sponset) i Ukraina…og Våpenet H.A.A.R.P er DIREKTE!!! Når skal folk i Norge begripe denne LINKEN??????????☠️???????? Nano-Kjemikalsk Gass har over 30 forskjellige funksjoner og INGEN AV DEM ER GODT FOR LIVET!!! ALLE DISSE GASSENE ER GIFTIGE!!! 1 av de 20 gassene blir brukt for å skape skille/speil mellom Solen (Anti Biosyntese) ????…OG vår jordoverflate!!! ???????? En annen gass, for å erstatte SNØ, REGN OG SKYER..med NANO-FIBER!!! NANO-KJEMIKALSK SERUM..FOR Å DEKKE ENORME VOLUM AV FLYTENDE GIFT-VAX. Giftig metall-gass over Landskap og over våre Drikke-Vann..som feks Grapheneoksid og Hydrogele, dreper ikke øyeblikkelig..men snarere over en 2 til 3 års periode ???? De som fremdeles ikke “tror” på dette, må være bevisstløse turister med null respekt for seg selv og andre. De ansvarlige Små-Djevlene har sakt følgene ; “Om Folket får vite hva vi har gjort mot dem, kan vi kun forvente Masse-Lynsjing” Vi, Digitale Soldater, står ansvarlige for å INFORMERE FOLK….Militæret tar seg av resten.❤️ Digitale Soldater må ordne slik at minimum 50% av Folket VET!!! Del og Spre Info!!! Vi har mange info-forum. Geoengineering-Norway.org..er 1 av de gode ❤️Vi, Folket, vinner GRADVIS..fordi INFORMASJONEN går GRADVIS INN I FOLKETS PANNEBRASK❤️

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.