Makten bak makten som styrer forsvaret av Norge.

Jeg må tillate meg å si at i min tid i Militæret var som panservernskytter på SS 11 og Entac panservernraketter i Feltartelleriet. Derfikk vi en veldig god innføring om bla Leoparden samt andre typer panservern fra forskjellige land. Å ha denne Halvar som ekspert på det som skjer i atmosfæren og nå dette med stridsvogner synes jeg er noe merkelig at ikke andre enn meg med mer kunnskap reagerer. Spesielt synes jeg uttalelser om det som skjer i atmosfæren er helt ute. Men kanskje ikke så rart siden makten styrer de som angivelig skulle kunne noe om dette styrer hva som skal ut til offentligheten. Da snakker man “Det grønne skifte”..”Cicero”…”Forskning” og “Bjerknes” som er opprettet og btalt og styrt av “makten”.

Her i Indre er det gløtt av “SOL” i sør….flyene legger rutene sine tett opp mot denne “SOLA”. Hvorfor skriver jeg “SOLA” i anførsel? Vel…kanskje det har noe med fargen på “SOLA” å gjøre…eller kanskje at denne “SOLA” har et sterkere lys enn hva vi har vært vane med? Kanskje jeg har lagt inn i denne gruppa noen forklaringer på dette?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.