Tidligere NRK-journalist om Støre: «Ekstremt bevisstløs i gjerningsøyeblikket eller en fordømt, inkompetent lystløgner?»

Statsminister Jonas Gahr Støre. Foto: Terje Pedersen / NTB

Helge Lurås

Ansvarlig redaktør

Publisert 23. oktober 2022 | 04:53

Det er på Facebook Rainer Prang kommer med kraftsalven. Han er tidligere journalist og vaktsjef i NRK.

Det er Støres uttalelser fra 2018 om Acer – EUs tredje energipakke – Prang griper fatt i.

I posten skrev Støre at «Det har vært påstått at med dette setter eierskapet til energiressursene våre på spill, overdrar suverenitet til å styre dem til EU og at energiprisene vil stige. Jeg vil på det sterkeste si: ville aldri på vilkår gått med på en avtale som hadde slike

Artikkelen fortsetter.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frainer.prang.75%2Fposts%2Fpfbid02xYjUVxFLKi11akCCSsmLhku995sE894hQsVHiak6yzPFu6u39LkW7C8jm7z2rpt7l&show_text=true&width=500

– I dag sitter vi med fasistsvaret, og vi vet at rubbel og bit av det Jonas Gahr Støre påstod ikke stemte den gangen i mars 2018, stemmer, slår Prang fast i sin kommentar og skriver at de som advarte, inkludert nåværende finansminister Trygve Slagsvold Vedum, fikk rett.

Han måtte i september i år sendte en forespørsel til EU om å få bruke mer penger til strømstøtte til norske bedrifter som trues av nettopp høye strømpriser med , fordi det er EU som bestemmer over slikt, skriver Prang og fortsetter:

Så spør vi oss:

– Er mannen lystløgner?

– Hadde ikke han heller tilstrekkelig innsikt i hva energipakkene gikk ut på og/ eller ble ført bak lyset?

Men det er ikke bare Støre og Ap som fortjener kritikk.

– Hvordan pokker kan mannen unngå å bli revet i filler av norsk presse? spør Prang-

Og hva med LO?

– Hvordan pokker kan folk i LO tilsynelatende sitte rolig å se på at Jonas Gahr Støre lyver seg gjennom hverdagene og hjelper lystløgneren av en statsminister med å bære henholdsvis « har skylda-fanen» og «Drit i Norge – leve -fanen»? avslutter han.

Innlegget til Prang er delt over 400 ganger og har fått en mengde reaksjoner og kommentarer.

– Takk Rainer. Du er en redelig journalist. Du graver fram alt som MSM ikke vil at vi skal vite/huske. Støre har jeg gitt opp. Hvordan kunne denne mannen bli statsminister? skriver en kvinne.

– Hele det politiske Norge har i denne saken. I og for seg har også vi velgere skyld. Og pressen. Vi lot dem nemlig holde på med surret sitt, uten at foten ble satt ned. Inkompetansen er stor blant norske . Men enda mer alvorlig er deres ønske om å bidra til det globale «grønne skiftet», som jo er både en umulighet og en illusjon. Prisen for dette fjolleriet betaler vi, i form av sterkt økende priser og kraftig senket levestandard! skriver en annen.

https://inyheter.no/2022/09/23/tidligere-nrk-journalist-omtaler-pressen-som-logrende-motbydelige-pudler/embed/#?secret=BL7LuZwDLv#?secret=b0gMhiflfo

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.