Greenpeace-gründer: Klimaendringene er basert på et falskt narrativ !

Patrick Moore var med å grunnlegge Greenpeace i begynnelsen av 1970-tallet, men forlot organisasjonen på midten av 80-tallet.

En av grunnene var at bevegelsen ble ”kuppet av den politiske venstresiden fordi de oppdaget at det var penger og makt i miljøbevegelsen”.

Dette sier han i en mailkorrespondanse med en professor fra Sør-Korea, som amerikanske Epoch Times har hatt eksklusivt tilgang til.

“Venstreorienterte politikere i Nord-Amerika og Europa endret Greenpeace fra en vitenskapsbasert organisasjon til en politisk pengeinnsamlings-organisasjon”, sier Moore.

Patrick Moore forlot Greenpeace i 1986, 15 år etter at han hadde vært med på å grunnlegge organisasjonen som han hevder ”har blitt en politisk bevegelse, snarere enn en miljøbevegelse”.

“De har først og fremst fokus på å skape narrativ som er designet for å innpode frykt og skyldfølelse i offentligheten slik at publikum vil donere dem penger.

Han forteller at organisasjonen i hovedsak opererer bak lukkede dører sammen med andre politiske aktører i FN, ”World Economic Forum” (WEF) og lignende og at disse organisasjonene i sin tur hovedsakelig er av politisk karakter.

”FN’s klimapanel, IPCC, er ikke en vitenskapelig organisasjon.

Den er en organisasjon som består av Verdens meteorologiske organisasjon og FN’s miljøprogram”, sier Moore.

“IPCC ansetter forskere for å gi dem “informasjon” som støtter klimakrisens narrativ.”

Kampanjene deres mot fossilt brensel, atomenergi, karbondioksid, plast og så videre er misforstått og designet for å få folk til å tro at verden vil gå under med mindre vi lammer sivilisasjonen vår og ødelegger økonomien.

De har nå en negativ innflytelse på fremtiden både når det gjelder miljø og menneskelig sivilisasjon.

Han sier også at venstresiden i dag har ”vedtatt mange strategier som er svært ødeleggende for sivilisasjonen, fordi de ikke er teknisk gjennomførbare”.

https://www.epochtimes.no/greenpeace-grunder-klimaendringene-er-basert-pa-et-falskt-narrativ

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.