World Economic Forum: Det Er “Rasjonelle” Grunner Til Å Mikrochipe Barnet Ditt

20. August 2022

WEF foreslår at det finnes måter å “etisk gjøre disse fantastiske teknologiene til en del av livene våre.”

verdensøkonomiske forum det er "rasjonelle" grunner til å mikrochipe barnet ditt

av Didi Rankovic

Den siste svært kontroversielle teknologien/politikken som World Economic Forum (WEF) har satt ut for å normalisere, er ideen om å implantere sporbrikker i mennesker.

Det var ikke så lenge siden at de som spekulerer i en fremtid der dette skjer, ville bli avvist som konspirasjonsteoretikere, men nå spår verdenselitens mest høylytte utsalgssted at chipimplantater til slutt bare vil bli en vare.

Og WEF argumenterer for at det å implantere brikker i barn kan bli sett på av foreldre som et “solid, rasjonelt” trekk. Alt dette dukker opp i et blogginnlegg på organisasjonens nettsted dedikert til fremtiden for utvidet virkelighet (AR), og det som omtales som “et utvidet .”

Som i mange av WEFs andre perspektiver på fremtiden for ulike typer , legges det vekt på å sette inn den “riktige”, dvs. sin egen “visjon” i retningen disse bør utvikle seg, med uunngåelig omtale av udefinerte samfunnsaktører som vil ha nøkkelen til det etiske spørsmålet om det hele.

WEF snakker om den angivelig brede nytten av AR fremover i felt som helsevesen, utdanning og profesjonelle miljøer, med den underliggende ideen om å gi retningslinjer for hvordan man “etisk” kan regulere denne enorme potensielle kraften – og derfor, når alle sagt og gjort, kontroller det.

WEF kaller AR og lignende teknologi transformativ – men trenger «riktig , visjon og frekkhet».

Nok en gang er det slett ikke klart hvorfor “frekkhet” blir kastet inn, med mindre det er en eufemisme å selge noen ganske opprørende “visjoner” som WEF uttrykker, for eksempel å erstatte medisiner med hjerneimplantater som vil manipulere kroppen med elektriske pulser, og paring av alle slags brikker satt inn i mennesker gjennom kirurgi, med sensorer man kan finne i en stol.

Og så, med mennesket og stolen «sømløst integrert», øker livskvaliteten over hele linja, lover den -baserte gruppen.

«Så skummelt som chipimplantater kan høres ut, utgjør de en del av en naturlig utvikling som wearables en gang gjennomgikk. Høreapparater eller briller bærer ikke lenger et stigma», heter det i blogginnlegget. “De er tilbehør og regnes til og med som en moteplagg. På samme måte vil implantater utvikle seg til en vare.”

Men kritikere av disse trendene sier at deres motstand ikke har noe å gjøre med “stigmaer” – snarere med alvorlige bekymringer om sivile rettigheter, og selve begrepet menneskelig autonomi.

World Economic Forum Krever Sammenslåing Av Human Og AI Intel For Å Sensurere “Hattaler” Og “Feilinformasjon”Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

verdens økonomiske forum krever sammenslåing av menneskelig og ai intel for å sensurere "hatfulle ytringer" og "feilinformasjon"

KUNSTIG INTELLIGENS (AI)STYREVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum Krever Sammenslåing Av Human Og AI Intel For Å Sensurere “Hattaler” Og “Feilinformasjon”

HAF16. August 2022

wef krever slutt på privat bileie

VERDENS ØKONOMISKE FORUM

WEF Krever Slutt På Privat Bileierskap

HAF31. Juli 2022

un & wef står bak global krig mot bønder

AGENDA 2030VERDENS ØKONOMISKE FORUM

FN Og WEF Står Bak Global Krig Mot Bønder

HAF28. Juli 2022

verdensøkonomiske forum avslører plan om å blokkere solen med "rombobler"

AGENDA 2030VERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum Avslører Plan For Å Blokkere Solen Med ‘Rombobler'

HAF26. Juli 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.