Thorbjørn Morstad 22.07 2022.

Ettersom nano-partikler (mikro barberblad) og nano-kapsler..blandet med div syke proteiner, pluss hydrogel sirkelerer i blodet, er det ikke rart de vaxa får feks neseblod.

Friske blodceller forsøker desperat å overleve og vil presse seg ut alle mulige veier. I tillegg har partikler og kapsler fra vax, en positiv energi-ladning som “koker” vanlige blodceller og stamceller. Vax-innholdets n-partikler og n-kapsler drenerer også blodceller for fuktighet og oksygen, som fører til tykkere og mørkere blod. Hud-utslett, blodpropp og neseblod er bare noen få /diagnoser fra vax, blandt mange mange fler ???? For oss på forumet Geoengineering-Norway.org er det et godt råd….og trene/bruke intuisjonen når vi er ute i naturen. Trene og Tyne OPP bevisstheten og spre riktig informasjon…kun til de som vil vite mer.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.