Prosess for å kontrollere å været.

Beskrivelse

Patentert 24. april 1951 U.S.A. PATENTKONTOR 7 PROSESS FOR KONTROLL AV VÆRET Harvey M.'Brandau, Wilton, Wis, overdrager til W. 0., Inc., et selskap i Delaware No Drawing. Søknad 7. mai 1948, løpenr. 25,8076 krav. (01. Zea-28) Denne oppfinnelsen vedrører en prosess for å utføre endringer i værforhold og mer spesifikt en prosess for å fjerne skyer og tåke ved å rense atmosfæren for fuktighetspartikler som er store nok til å være synlige og likevel ikke store nok til å faller ut av suspensjon i atmosfærens gasser. Det overordnede formålet med den foreliggende oppfinnelse er rettet mot styring av værforhold generelt.Et annet formål med denne oppfinnelsen er å kontrollere vær som forårsaker haglskader, lyn og forstyrrelser med bølgeoverføringer ved reduksjon av synlig vanndamp gjennom av cumulonimbusskyer.Et annet formål med denne oppfinnelsen er å kontrollere været ved å spre tyfoner, og andre stormsentre ved å spre de konvektive skyene som danner værfenomenene.

Et annet formål med foreliggende oppfinnelse er å kontrollere vær som forårsaker snø og sludd i tett befolkede områder hvor store mengder er spesielt uønsket på grunn av dens effekt på traiiiiske forhold.Et annet formål med den foreliggende oppfinnelse er prosessen med å spre værfrontsystemer som forårsaker flom på grunn av kontinuerlig regn.Et annet formål med den foreliggende oppfinnelse er å tilveiebringe regn i utpekte områder ved bruk av mine værkontrollprosesser.

Et annet formål med den foreliggende oppfinnelse er å tilveiebringe ønskelig vær for sportsbegivenheter og alle andre utendørs rekreasjonsaktiviteter som krever godt vær;Et annet formål med den foreliggende oppfinnelse er å tilveiebringe ønskelig vær for bedrifter nå værkontroll begrenses generelt bare av antall forskjellige typer værforhold. JegFor at det skal være en fullstendig forståelse av foreliggende oppfinnelse vil det være nødvendig å forklare årsakene til visse værfenomener og virkningen av utøvelse av prosessene i værfenomenene ifølge oppfinnelsen. Meteorologisk sett er en sky dannelsen av en kropp av fuktighetspartikler som har blitt løftet adiabatisk til de har nådd duggpunktet til luftkroppen de er funnet i. Partikkelstørrelsen på vanndampen utvikler seg ved kondensering til et punkt hvor:de blir synlige for øyet, og likevel er partikkelstørrelsen deres ikke tilstrekkelig stor til å “påvirke” deres stabilitet i atmosfæren ved å få dem til å føle effekten av tyngdekraften:dem ut av suspensjon. Denne sistnevnte effekten ville få dem til å falle i form av nedbør ut av atmosfæren og ned på jorden under. En luftpakke på overflaten som inneholder et gitt fuktighetsinnhold og ved en gitt relativ luftfuktighet mindre enn 100 % vil ved overflateoppvarming føre til at luftpakken stiger, tørker adiabatisk til den når metningspunktet. På dette tidspunktet blir fuktighetspartiklene synlige for øyet og danner det som vanligvis er kjent som en sky. Den kontinuerlige overflateoppvarmingen gjør at denne skyen fortsetter å utvikle seg i betydelige proporsjoner avhengig først av den ekstra mengden overflateoppvarming som gis til luftmassen generelt og avhengig av fuktighetsinnholdet og stabiliteten til de øvre luftlagene.Trykket avtar med økt stigning i henhold til en fast hastighet. Dette er en variabel faktor, men nedgangen er kontinuerlig.den andre siden avtar generelt med økt høyde i henhold til en variabel adiabatisk forfall. Forfallshastigheten i et stabilt lag med tørr luft (Dette er hastigheten. er omtrent 10 C. per kilometer. kalt tørr adiabatisk forfallshastighet.)avdeling, vil det luftlaget i den pakken anses å være relativt stabilt. En nedgang i temperatur som overstiger 10 C. per kilo økt høyde er mindre enn 10 C. per kilo- 1 meter og hvis luftmassen var relativt på de 7 Temperatur på j Hvis luften ikke er mettet på noe punkt innenfor denne første kilometeren av luft målt fra bakken og opp- I Dermed tørker det gjennom det luftlaget, da ville det luftlaget være relativt mer stabilt. Når fuktighetsinnholdet i en gitt luftmasse har nådd metningspunktet, antar temperaturnedgangen med økt høyde en annen andel. Det følger nå det som vanligvis refereres til som den fuktige adiabatiske forfallshastigheten som er. omtrent halvparten av tørr adiabatisk forfallsfrekvens. Nærmere bestemt er dette omtrent C. per kilometer.større enn 5 C per kilometer i fuktig tilstand ville vise seg å være et ustabilt luftlag, mens en fuktig adiabatisk forfallshastighet som var mindre enn 5 C per kilometer ville vise seg å være et mer stabilt luftlag. peraturenedgang vil tjene til å gi oss en innsikt i den omtrentlige stabiliteten til den øvre luftstrukturen og vil indikere for oss når skyer vil ha en tendens til å dannes og når skyer vil ha en tendens til å forsvinne; Denne endringen i nedgangen i temperatur;-med-,'økte høyden fra 10? C.per kilometer i umettet tilstand for å klare disse forholdene for temperatur og pres-,sure'er ca gram per kilogram, kan det lett sees at den relative fuktigheten ved overflaten; er:omtrent 66%. Hvis denne pakken: luft skulle løftes tørr adiabatisk til den nådde metningspunktet, ville den bli løftet til ca. 910 millibar pres- Disse øvre luft. temperatur, og til en temperatur på ca. 12 C.- vedhvilket punkt den relative luftfuktigheten ville nå 100 og skyer ville dannes på det punktet. Den høyden over bakken vil være omtrent 800 meter eller omtrent 2500 fot. Det ville være skybasen og kontinuerlig oppvarming utover det ville utvikle skyen til uansett proporsjoner stabiliteten eller. ustabilitet i den øvre luftstrukturen utover 2500 fot nivå ville tillate. Hvis den øvre luftstrukturen, var en av stabilitet da de-. skyutvikling og skydannelse vil være begrenset. På den annen side, hvis den øvre luftstrukturen var ustabil, ville den øvre luftstrukturen være slik at den forårsaket dannelse av velutviklede cumulusskyer som muligens utvikler seg til tordenskyer, ofte referert til som cumulonimbus. Når disse tordenskyene utvikler seg er de ofte en trussel mot sikre flyforhold og er videre en trussel mot avlinger og andre egenskaper OB-årsak :.-th ;1 .b iy. f all n ha wh c noen ganger utvikler seg.i tordenvær. jDe; Foreliggende oppfinnelse foreslår å bruke en prosess der denne typen sky kan spres og fullstendig oppløses før den har hatt muligheten til å fullføre sin voldelige aktivitet og etter å ha blitt fjernet vil den øke mengden som flyvninger kan utføres med. Det vil også redusere mengden skade thiatfwilli'be gjort av en slik storm, enten gjennom selskapet en slik storm og videre tjene til å redusere mengden regn og hagl som vil falle derfra. Det har ofte blitt sagt at en manns sky er en annen manns tåke. Til observatøren nede i en dal som ser opp på en fjellside og observerer en skyformasjon, kan en observatør si Se på den skyutviklingen som hviler på den fjelltoppen. Observatøren som er oppe på fjelltoppen vil melde Dette er tåke. Tåke er i utgangspunktet ikke annet enn en sky på bakken. Det er veldig mange forskjellige typer tåke som ikke varierer mye i deres faktiske egenskaper, men. snarere i deres formasjonsmetode.- For å nevne noen, er det frontal tåke, luftmasse tåke av advektiv type, stråling eller bakke tåke type, hav tåke type og oppover skråninger. Alle disse tåkene skaper noen av de mest alvorlige farene for flyflyging i den grad de skaper farlige start- og landingsforhold; som har forårsaket utallige ulykker tidligere; Den foreliggende oppfinnelse vil tjene til å fjerne et stort antall av disse tåkene og vil øke sikkerhetselementet om natten, spesielt med tanke på take-01f og landing.Ved utøvelse av fremgangsmåten i den foreliggende oppfinnelse vil det være mulig å utføre kvasifrontolyse av visse typer frontale tilstander. For eksempel, hvis en front beveger seg ned i en gitt barriere og befinner seg låst mellom to forskjellige sirkulasjonssystemer, blir den – det som vanligvis refereres til som en kvasistasjonær front. Denne frontale utviklingen forårsaker generelt ikke noen store mengder nedbør, men den forårsaker skydannelse som vil stå i en relativt fast posisjon og utenfor et betydelig område fra effekten av solskinn over lang tid.Ved bruk av prosessen heri som skal beskrives, f.eks. skydannelse i en kvasi-stasjonær front kan forsvinne fullstendig på en svært økonomisk måte og føre til at solskinn igjen bryter gjennom uten å vente på at dette kvasi-stasjonære frontsystemet skal forsvinne ved eventuelt tap av sin egen energi.Videre kan frontsystemer som er mer aktive, slik som varmfronten, kaldfronten, den okkluderte fronten og dens to underelementer, varmfrontokklusjonen og kaldfrontokklusjonen, forsvinne eller i det minste reduseres i kraft av applikasjonen av prosessen ifølge den foreliggende oppfinnelse.Enda videre ville det være mulig å indusere anticyklogenese, med det mener jeg generering av en antisyklon eller høytrykkscelle, og på den måten skape bedre værforhold. Det forekommer ofte at en lavtrykkscelle ved overflaten strekker seg oppover og er så låst i sirkulasjonen at den har liten eller ingen tendens til å flytte til andre områder, dette resulterer i dårlige værforhold for et gitt område over lengre tid. Ved utøvelse av den foreliggende oppfinnelse kan lavtrykkscellene forsvinne noe ved indusert innsynkning forårsaket av utøvelse av denne prosessen som gir en simulert syklose som er oppløsningen av syklonen eller lavtrykkscellen.I praktiseringen av prosessen i henhold til oppfinnelsen bruker jeg noen av følgende stoffer, produsert fiake-is, naturlig flak-is, produsert snø og naturlig snø. Disse kan brukes samlet eller individuelt. Disse kan også brukes med slike kondensasjonskjerner som salter, f.eks. natrium, klorid, kaliumjodid og kaloiumklorid. Jeg kan også bruke til kondensasjonskjerner, sement i pulverform og tilfeller når den produserte isflak og lignende brukes uten kondensasjonskjernene. Imidlertid vil det oppstå tilfeller hvor det vil være mer fordelaktig å bruke flakisen sammen med kondensasjonskjerner for å utføre en bestemt operasjon, mens det i andre operasjoner kan være tilrådelig å bruke flakisen alene avhengig av ønsket resultat. Bruken av isflak, enten naturlig flakis eller den produserte flakisen skiller seg ut som helt forskjellig i resultat og effekt fra resultatet oppnådd ved bruk av tørris fordi tørrisen er fast karbondioksid og har svært lave smelte- og kokepunkter vil gjennomgå overgangen fra et fast stoff. tilstand til gassform uten faktisk å bli flytende. På grunn av det svært lave kokepunktet vil tørris avkjøle en luftmasse betydelig mer i et gitt lag og i større grad enn flakisen som brukes i min oppfinnelse. Dessuten tilfører ikke Dry Ice noe fuktighet til luften i det hele tatt fordi den ikke inneholder fuktighet. Flak-isen, selvfølgelig, fordi tørrisen, som er fast karbondioksid og har svært lave smelte- og kokepunkter, vil gjennomgå overgangen fra fast tilstand til gassform uten faktisk å bli flytende. På grunn av det svært lave kokepunktet vil tørris avkjøle en luftmasse betydelig mer i et gitt lag og i større grad enn flakisen som brukes i min oppfinnelse. Dessuten tilfører ikke Dry Ice noe fuktighet til luften i det hele tatt fordi den ikke inneholder fuktighet. Flak-isen, selvfølgelig, fordi tørrisen, som er fast karbondioksid og har svært lave smelte- og kokepunkter, vil gjennomgå overgangen fra fast tilstand til gassform uten faktisk å bli flytende. På grunn av det svært lave kokepunktet vil tørris avkjøle en luftmasse betydelig mer i et gitt lag og i større grad enn flakisen som brukes i min oppfinnelse. Dessuten tilfører ikke Dry Ice noe fuktighet til luften i det hele tatt fordi den ikke inneholder fuktighet. Flak-isen, selvfølgelig, Dry Ice tilfører ingen fuktighet til luften i det hele tatt fordi den ikke inneholder fuktighet. Flak-isen, selvfølgelig, Dry Ice tilfører ingen fuktighet til luften i det hele tatt fordi den ikke inneholder fuktighet. Flak-isen, selvfølgelig,vil smelte ved C. og oppover, og resultatet er at en langsommere smelting finner sted med flakisen som først blir kaldt vann og til slutt oppløses i luften som vanndamp. Disse isflakpartiklene i sin nedadgående nedstigning i kjølvannet av et luftskip vil flagre omtrent på samme måte som fallende løv og vil sakte gi på hagl kan utvikle seg fra en kunstig skapt ustabil tilstand i øvre luft. Den gradvise avkjølingen som oppnås ved injeksjon av isflak i en gitt luftmasse forstyrrer likevekten i luften, men forstyrrer ikke likevekten så at den induserer voldsom konvektiv aktivitet som er så vanlig i cumulonimbus-typen til en sky. En annen effekt som denne flakisen har på stabilitet og skystruktur er, når flakene begynner å senke seg nedover og de begynner å avkjøle luftlagene suksessivt når de faller ovenfra og ned mot jorden, fuktighet utvikles fra, vil den smeltende isflaken spre seg inn i skyen og skape vanndråper som vil kollidere med vanndråper som allerede eksisterer i skyene og får dem til å øke i størrelse ved koalisjon. En slik økning er tilstrekkelig til å få dem til å føle effekten av tyngdekraften i dens nedadgående trekk mot jorden og vil føre til at disse vanndråpene begynner å falle. Når disse fuktighetspartiklene begynner å falle ned, vil de passere gjennom luftlag under skynivået der luften er. ikke mettet og vil føre til at vanndråpene begynner å spre seg og øker fuktighetsinnholdet i de lavere nivåene og vil til slutt resultere i fullstendig spredning av skystrukturen. Eksempler på arter eller mine eksperimenter vil ha en tendens til å ytterligere illustrere faktorene som jeg allerede har skissert.Eksempel 1′ var et eksperiment som jeg dannet på en sky av cumulo-typen som hadde en base omtrent på 2500 fot og en topp mellom 6 og 7 tusen fot. Overflatetemperaturen var omtrent 80 F. og jeg injiserte inn i den skyen noen kondensasjonskjerner i form av natriumklorid, og da jeg kom tilbake for å se effekten av disse kondensasjonskjernene på skyen fant jeg ut at den hadde pannekaket skyen ned til det punktet hvor den var bare omtrent 200 fot dyp, men hadde fortsatt sin skybase på 2500 fot og en skytopp på 2700 fot og hadde mer karakter av stratocumulus-sky. Det ble ikke utviklet noe regn fra denne skyen.Mitt andre eksperiment ble utført på en skybank som utgjorde et fullstendig overskyet med pauser. Selve skybanken var omtrent 2500 fot ved basen, omtrent 1000 fot tykk med en skytopp på 3500 fot. Jeg fløy gjennom skystrukturen omtrent på det øverste nivået og spredte en mengde isflak alene. Jeg fant ut at jeg kuttet en virtuell bane gjennom skyen og spredte et komplett område med skyer og produserte faktisk ikke noe regn. Overflatetemperaturen på tidspunktet for eksperimentet var omtrent 82 F. og jeg la merke til at de skyene, som ikke umiddelbart ble påvirket av isflak, men som var ved siden av de som ble utført, ble ført til å bli trukket inn som om trukket inn i et nedtrekk og til slutt forsvant.Mitt tredje forsøk ble utført på en cumulonimbussky med en ganske godt utviklet ambolttopp. Skybasen var på omtrent 2500 fot. Overflatetemperaturen var omtrent 80 F. Ambolttoppen begynte på omtrent frysepunktet, 12 000 fot, og strakte seg utover til toppen av ambolten ved 15 000 fot. Jeg fløy rundt den ytre periferien av skyen og spredte isflak, omtrent 1 pund injeksjon av gangen, og jeg fløy på omtrent 12 000 fot som var på frysepunktet, og jeg spredte denne isflaket omtrent tre fjerdedeler av veien rundt skyen. Nesten umiddelbart ble den nedre delen av skyen plutselig svart og kokte betraktelig mot bunnen. Kort tid etter begynte kraftig kontinuerlig regn å falle ut av skyen. Overflatetemperaturen på tidspunktet for eksperimentet var omtrent 80 F. Ingen hagl utviklet seg fra skyen, men i løpet av noen få minutter begynte skyen å gå i oppløsning og til slutt forsvant fullstendig. I denne prosessen var en mindre sky av typen cumulo congestus til 4000 fot.la merke til å bli trukket inn til det området som en gang var okkupert av cumulonimbus-skyen, og denne mindre cumuloform-skyen forsvant til slutt.Mitt fjerde eksperiment ble utført på en skybank som hadde utviklet seg på vindsiden av en fjelltopp og som strakte seg omtrent 500 fot over siden av fjellet i et sammenhengende lag som strekker seg omtrent 1500 fot oppover og danner en skytopp på omtrent 3500 fot Jeg slapp en mengde isflaket ned i den midtre delen av denne skybanken som strekker seg rundt fjellkanten. Da jeg fulgte tilbake flyveien, fant jeg ut at skyen hadde forsvunnet bortsett fra noen få fragmentariske deler som forsvant fullstendig etter noen ekstra minutter. Det ble ikke sett noe regn fra denne skyen når den forsvant.Ved behandling av tåke ved hjelp av min metode har det blitt funnet at nedfallet av isflak i det relativt tynne tåkelaget, som faktisk er lavt på bakken, at avkjølingen forårsaket av selve isen sammen med fuktighetspartiklene tilført av is i et sammenstøt med fuktighetspartikler som eksisterte i tåken, at tilstrekkelig store partikler ville utvikle seg, til det punktet hvor de ved tyngdekraften ville falle ut av tåken mot jorden under. Siden tåke ikke har et tørrere luftlag under bunnen som den kan falle ned i og forsvinne i, vil fuktpartiklene som er synlige i tåkelaget falle ut av regn. Spredning av tåkelaget kan oppnås ved hjelp av mønstermetoden for fall. flakisen. Dette ville føre til 'tilstrekkelig, forsvunnet vann. dampområder, for at solstrålingen skal nå jordoverflaten, noe som forårsaker solvarming av overflaten og induserer konveksjonsstrømmene til å begynne, noe som til slutt resulterer i en fullstendig dissipasjon av tåkebanken. Det er tenkelig mulig å utføre denne prosessen fra et fly av enhver type eller ved bruk av en projektor av en eksplosiv type som vil spre isflak i en gitt sky i en forhåndsbestemt høyde, eller ved bruk av andre enheter som bomber, eller ballonger med en eksploderende enhet inneholdt deri for å fordele flakisen på en forhåndsbestemt høyde innenfor den gitte skyen.Tåker, som skyldes en temperaturinversjon nær overflaten som følge av nattlig stråling, vil presentere en øvre luftstruktur med fullstendig stabilitet i de nedre lagene fordi den adiabatiske forfallshastigheten ville indikere en økning i temperaturen med økt høyde. Dette skyldes at den kjøligere luften legger seg til jorden på grunn av dens større tetthet. Injeksjon av isflak i et slikt tåkelag ville ikke forårsake konvektiv aktivitet, men ville redusere stabiliteten til det luftlaget ved overflaten. Det mest effektive ved denne operasjonen vil være å tilveiebringe kollisjoner mellom de suspenderte fuktighetsdråper for å danne større vanndråper, som til slutt forårsaker at de blir tilstrekkelig tunge til å falle ut av suspensjonen i gassblandingen, nemlig den atmosfæriske luften. Disse temperaturinversjonene, Selv om de dannes om natten, fortsetter de å vedvare generelt tidlig om morgenen og noen ganger inn i en betydelig del av dagen, spesielt når tåkelaget er så tykt at solstrålingen ikke kan trenge gjennom tåkelaget. I et slikt tilfelle kan ikke solstrålingen nå bakken i full effekt. Overflateoppvarming er som en konsekvens nesten ubetydelig. Ved injeksjon av isflak i en slik tåkebank vil fuktighetsdråpene få til å kondensere ut og falle. Resultatet er at solinnstrålingen tidlig på dagen vil kunne skjære gjennom og forårsake noe overflateoppvarming som vil akselerere spredningen av tåken. Det kan lett sees at rydding av områder der fly takeoifs og landinger skal utføres i løpet av få minutter med en rimelig ingradient som isflak, vil øke flytrafikken betraktelig og vil lette landings- og startoperasjoner til et punkt der fareelementet i det minste reduseres om ikke fullstendig elimineres. Bruken av en slik prosess ville eliminere en av de mest farlige av alle flyveværforhold. Injeksjonen av flakisen i en slik tåke bør utføres like over det øverste laget av tåkebanken. Dette er like sant i tilfelle av forsvinnende skyer generelt, ettersom den flaklagte isen vil ha full effekt når den injiseres inn i de øverste lagene av skyformasjonen. Bruken av en slik prosess ville eliminere en av de mest farlige av alle flyveværforhold. Injeksjonen av flakisen i en slik tåke bør utføres like over det øverste laget av tåkebanken. Dette er like sant i tilfelle av forsvinnende skyer generelt, ettersom den flaklagte isen vil ha full effekt når den injiseres inn i de øverste lagene av skyformasjonen. Bruken av en slik prosess ville eliminere en av de mest farlige av alle flyveværforhold. Injeksjonen av flakisen i en slik tåke bør utføres like over det øverste laget av tåkebanken. Dette er like sant i tilfelle av forsvinnende skyer generelt, ettersom den flaklagte isen vil ha full effekt når den injiseres inn i de øverste lagene av skyformasjonen.Det er åpenbart for fagfolk på området at bruken av denne prosessen ikke er begrenset til spredningen av atmosfæriske skyer og tåke alene, men lett kan brukes til å spre andre typer skydannelser, slik som støvskyer; røyk skyer og lignende, siden isflakens virkning på røyk- og støvpartiklene bare vil bidra til å akselerere spredningen av disse.Ved utøvelse av fremgangsmåten i denne oppfinnelsen er typen skyer som kan forsvinne ved å injisere isflak ikke begrenset til lave skyer, men kan utvides til å inkludere middels og høye skyer. I lavskyene refererer jeg spesifikt til cumuloformskyer som cumulonimbus og andre cumuloformskyer. Jeg kan også rette denne prosessen til spredning av stratus- og stratocumulus-skyer. I middelklassen av skyer kan alle typer forsvinne, men mer spesifikt refererer jeg til altocumulus og altostratus.I de høye skyene refererer jeg spesifikt til cirrociunulus og cirrostratus. VFrontale værsystemer er delt inn i tre hovedgrupper. Varmfronten som best beskrives som divisjonslinjen mellom to luftmasser som kan skilles ut der den varmere luften bak fronten skyver opp over den kaldere luften i forkant av fronten. I kaldfronten er kjennetegnene at luften foran fronten rir opp og over massen av kald luft bak fronten. Den okkluderte fronten som har to underelementer, kaldfrontokklusjonen og varmfrontokklusjonen,- oppstår i vær når den varmefrontdelen av en ustabil bølge nås av den raskere bevegelige kaldfrontdelen av den samme ustabile bølgen , slik at de to frontene er forent for å danne et enkelt, men komplekst frontbilde. Hvis den kalde luften i forkant av varmfronten er. faktisk kaldere enn den kalde luften bak kaldfronten så vil luftmassen bak kaldfronten ri opp og over kaldluften i forkant av varmfronten og det vil bli en varmfrontokklusjon. På den annen side, hvis luften foran varmfronten ikke er like kald som den kalde luften bak kaldfronten, vil den kalde luften foran varmfronten ri opp og over den kaldere luften bak kaldfronten og vil danne det som omtales som kaldfrontokklusjonen. I begge tilfeller vil den varmere luften i den varme sektoren presse opp over begge de kjøligere luftmassene i forkant av varmfronten og bak kaldfronten. hvis luften i forkant av varmfronten ikke er like kald som den kalde luften bak kaldfronten, vil kjøleluften i forkant av varmfronten ri opp og over den kaldere luften bak kaldfronten og danne det som refereres til. som kaldfrontokklusjonen. I begge tilfeller vil den varmere luften i den varme sektoren presse opp over begge de kjøligere luftmassene i forkant av varmfronten og bak kaldfronten. hvis luften i forkant av varmfronten ikke er like kald som den kalde luften bak kaldfronten, vil kjøleluften i forkant av varmfronten ri opp og over den kaldere luften bak kaldfronten og danne det som refereres til. som kaldfrontokklusjonen. I begge tilfeller vil den varmere luften i den varme sektoren presse opp over begge de kjøligere luftmassene i forkant av varmfronten og bak kaldfronten.Mengden av isflak som kan spres i et gitt atmosfærisk system avhenger av størrelsen på luftmassen som skal påvirkes. Dette kan være alt fra en enkelt velutviklet sky av typen cumulo til et omfattende frontsystem, og mengdene varierer deretter.Selv om det meste av diskusjonen i den detaljerte forklaringen av denne oppfinnelsen har vært rettet mot å forbedre værforhold når dårligere forhold eksisterer, er det mulig å forringe værforholdene ved å utføre denne oppfinnelsen. Hvis det eksisterte gode værforhold og det var ønsket å ha kjøligere eller skyere vær ved utøvelse av fremgangsmåten ifølge denne oppfinnelse, kunne skyformer utvikles slik at et visst mål av solskinn og solstråling ville bli avskåret. Dette kan oppnås ved å injisere en tilstrekkelig mengde isflak i den øvre atmosfæren. Dette vil øke den relative fuktigheten i de øvre lagene til et punkt der skyformasjoner, på grunn av konvektiv aktivitet etablert av endringen i stabiliteten i den øvre luften, ville forårsake overskyet eller overskyet forhold.Med “flake-is mener jeg vann i fast tilstand som har de fysiske egenskapene til en flat waferlignende partikkel som har et betydelig maksimalt flatt overflateareal og et betydelig minimums tverrsnittsareal i motsetning til iskrystaller, hagl, ispellets, isbiter og slike som ikke klarer å sette seg gradvis i sin nedadgående nedstigning på den måten disse flak-ispartiklene legger seg i. Flakeis blir noen ganger referert til som flak-is.Jeg påstår:1. Fremgangsmåte for å endre værforhold i den ubegrensede, ikke-vakuøse atmosfæren, karakterisert ved at den omfatter å dispergere deri flakis i en høyde slik at flakisen legger seg i minst en delvis horisontal retning og et vesentlig maksimalt overflateareal per volum av flakisen. kontakter et maksimalt volum av nevnte atmosfære per volum av nevnte flak-is og slik at flak-isen i sin gradvise nedadgående nedstigning bidrar med sitt fuktighetsinnhold til nevnte atmosfære og endrer stabilitetsstrukturen og fuktighetsinnholdet til nevnte atmosfære.2. Fremgangsmåte ifølge krav 1, karakterisert ved at atmosfæren er i et værfrontsystem.3. Fremgangsmåte ifølge krav 1, karakterisert ved at atmosfæren er i en antisyklon.4. Fremgangsmåte ifølge krav 1, karakterisert ved at atmosfæren er i en syklon.5. Fremgangsmåte for å spre skyer, karakterisert ved å spre isflak i en slik høyde at isflak legger seg i minst en delvis horisontal retning og et vesentlig maksimalt overflateareal per volum av isflak kommer i kontakt med et maksimalt volum av skyene per volum. av nevnte isflak og slik at nevnte flakis i sin gradvise nedadgående nedstigning bidrar med sitt fuktighetsinnhold til nevnte atmosfære og endrer stabilitetsstrukturen og fuktighetsinnholdet til nevnte skyer.6. Fremgangsmåte for dissipering av tåke, karakterisert ved å spre isflak i en høyde slik at isflakken legger seg i minst en delvis horisontal retning og et vesentlig maksimalt overflateareal pr. volum av flakisen kommer i kontakt med et maksimalt volum av tåken pr. volum. av isflak og slik at isflak i sin gradvise nedadgående nedstigning bidrar med sitt fuktighetsinnhold til atmosfæren og endrer stabilitetsstrukturen og fuktighetsinnholdet til tåken.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.