USAs militære ødelegger tunneler for barnetrafikk i South Carolina

Av Michael Baxter-2. juli 20222582426

White Hat-partisjonen til det amerikanske har funnet og ødelagt -kontrollerte dype underjordiske militærbunkere, eller DUMBs, i South Carolina, fortalte en kilde på general David H. Bergers kontor til Real Raw News.

Torsdag virket MSM og USGS sjokkerte over at en beskjeden -sverm rammet Columbia, SC, et område som ikke er kjent for seismisk aktivitet, med den sterkeste registreringen på 3,6 på Richters skala. Skjelvene, som inkluderte et etterskjelv med en styrke på 3,4, var de kraftigste som har rammet Palmetto-staten på flere tiår.

Kilden vår hevder imidlertid at de torden-brommene ikke var jordskjelv i det hele tatt. Snarere ble skjelvingene som føltes og hørtes over store deler av Sør-Carolina forårsaket av en White Hat-operasjon for å kollapse en labyrint av underjordiske tunneler som en gang huset ofre for Deep State-barnehandelskarteller.

Ifølge ham tok en ikke navngitt tipser 26. juni ut til generalens kontor med en alarmerende påstand. Han hevdet å ha GPS-koordinater til inngangen til en hule av barnesmuglingstunneler noen få miles fra Lugoff, SC, et søvnig med 7000 sjeler nær Wateree River, som renner ut i Atlanterhavet. Tipseren påsto at Deep Staters, inkludert avdøde Hillary Clinton, hadde brukt de underjordiske tunnelene og hulene til midlertidig å huse bortførte barn før de ble sendt nedover, hvor de ble satt om bord på skip på vei til Vest- og solgt til velstående utlendinger. Tipseren, som så ut til å ha et vell av kunnskap, sa at tunnelene hadde stått ubrukt siden 2019, men at over 2500 barn ble flyttet gjennom dem mellom 2012-2019.

Gen. Berger, sa vår kilde, avfeide først tipserens påstander som tull, siden han hadde vanskelig for å tro at Deep State kunne ha orkestrert en slik operasjon i South Carolina, en konservativ, republikansk høyborg. Men tipserens spesifisitet fikk til slutt general Berger til å undersøke påstanden.

Den 27. juni besøkte en marine rekognoseringspeloton GPS-koordinatene og fant en jordhaug – en hulemunning skjult bak en masse steinblokker.

«Marinesoldatene rapporterte tilbake til general Berger, og han kontaktet deretter White Hats i US Army Corps of Engineers. En dag senere sluttet de seg til marinesoldatene, satte eksplosiver for å fjerne ruskene, og avdekket en tunnel som gikk ned 550 fot ned i jordens dyp, sa vår kilde.

Den tunnelen, la han til, åpnet seg i et spiralformet nettverk av dype jordavgrunner og kamre, som, selv om de var øde, hadde rikelig med bevis på at barn tidligere hadde vært fengslet der. De fant barneklær, kosedyr, LEGO-leker, puslespill, dukker og provisoriske senger dekket av støv. Her og der fant marinesoldatene sjakler festet til hulevegger. Det ekspansive tunnelsystemet strakte seg milevis i alle retninger.

“De ba om tillatelse til å rive tunnelene, så de kunne ikke brukes i fremtiden,” sa vår kilde.

General Berger fortalte SC-guvernør Henry McMaster om funnene hans og hans intensjon om å kollapse tunnelene. Han sa at rivingen sannsynligvis vil registreres som et lite jordskjelv, men at enhver detonasjon vil bli dempet for å unngå å skade strukturer i nærliggende byer. Deep States inngrep i South Carolina hadde vært omfattende nok til å kreve flere rivinger som kunne alarmere innbyggere i nærheten.

Den 29. juni rigget US Army Corps of Engineers eksplosiver og begynte å kollapse tunnelene for handel med barn.

“Eksplosjonene ble registrert som jordskjelv – dette var forventet. Men ingen ble skadet. Deep State kan ikke lenger bruke South Carolina til å huse og sende barn til barneslaveri, sa vår kilde avslutningsvis.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.