Den Ufortalte Historien Om Monkeypox

29. Mai 2022

Det var en gang…

…med kom Monkeypox-viruset!

apekopper

Symptomene kan inkludere et ønske om å svinge seg fra tre til tre, å plukke frokostfeil fra kameraten din, og å skrike , kjefte og generelt ape rundt . Men seriøst….

I følge Centers for Disease Creation (CDC), byrået som opprettet minst åtte slektskategorier av Pox Diseases, kalles Monkeypox en “sjelden sykdom.” Monkeypox kan imidlertid ikke betraktes som “sjelden” hvis CDC også hevder at Monkeypox sprer seg.

Før noen kunne si Monkeypox jjab-patent, slo den amerikanske regjeringen inn for å kjøpe over $100 millioner i jjabs for å behandle både Monkeypox og Smallpox.

Tross alt, der det er en vilje, er det et jjab-!

I februar 2021 ble patentsøknad nr. 20210260182 inngitt for REKOMBINANT POXVIRUS-BASERT MOT SARS-CoV-2 . Dette er en kombinasjon av pox/COVID jjab-patent innlevert for over et år siden:

Begrepene “kimerisk” eller “konstruert” eller “modifisert” (f.eks. kimært poxvirus, konstruert polypeptid, modifisert polypeptid, konstruert nukleinsyre, modifisert nukleinsyre) eller grammatiske variasjoner av disse brukes om hverandre her for å referere til en ikke-native sekvens som har blitt manipulert til å ha en eller flere endringer i forhold til en opprinnelig sekvens.

I noen utførelsesformer settes SARS-CoV-2-proteinet inn i Thymidin Kinase (TK) lokuset (Gene ID HPXV095; posisjoner 992077-92610; SEQ ID NO: 1) av hestekoppeviruset eller det syntetiske hestekoppeviruset.

Så kom den nylig patenterte pox-combo Omicron jjab. Selvfølgelig utvikler andre laboratorier tester for Monkeypox-virus. Les deg for temperatursjekkene. Du kjenner rutinen.

Kapittel 2: Historier Om Dyrekopper

Den offisielle historien fra CDC er at “Monkeypox” ble oppdaget i 1958 “da to utbrudd av en koppelignende sykdom oppsto i kolonier av aper holdt for forskning” … og injisert med kopper.

For ikke så lenge siden, i 2018, hadde Horsepox-viruset sin storhetstid da forskere fortalte historien om det “smittsomme viruset” syntetisert i et laboratorium.  kan inkludere et ønske om å naboe, snuse og galoppere med flokken. Men seriøst… Hestekopper ble sagt å være fetteren til koppeviruset, som helsemyndighetene hevdet hadde blitt utryddet fra planeten i 1980. Hvorfor utrydde ett “dødelig” virus bare for å gjenopplive sin fetter? Hva er hensikten med Franken-vitenskap?

Det offisielle svaret var “å utvikle kreftbehandlinger og jjabs,” spesielt siden den nåværende koppe-jjab (Variola) har noen alvorlige uønskede bivirkninger, inkludert død . Merk: ingenting er noen gang sagt om å kurere kreft, bare om å “utvikle behandlinger og jjabs.” Fra 2018-avisen, Syntetiske virus — Noe nytt?:

…det kommer ikke som noen overraskelse at det er mulig å generere smittsomme virus ved å bruke syntetiserte DNA-fragmenter. Det første syntetiske viruset, poliovirus, ble produsert av Wimmer og kollegaer og gjorde oss oppmerksomme på det faktum at vi gikk inn i en ny æra med omvendt genetikk som tillater generering av syntetiske virus uten behov for en nukleinsyremal.

Kapittel 3: “En Ny Æra Med Omvendt Genetikk”

Mange vitenskapelige artikler publisert siden 2018 har stilt spørsmål ved visdommen i å utvikle virus fra dødelige kopper, som de innrømmer kan føre til gjenoppkomsten av kopper , så vel som til fremtidige pandemier. Hva om det laboratorieskapte apeviruset eller hesteviruset rømte ut i naturen? Hva da?

Tidligere hadde forskerne klandret aper, så vel som andre arter, for konsekvensene av deres genetiske eksperimenter: hos aper ( SV40 ); hos griser ( Svineinfluensa (H1N1) ); hos fugler ( fugleinfluensa (H5N1) forskjellig fra vannkopper; og hos insekter (zika-myggbåret virus).

Merk: den samme molekylære signaturen , protein (PB1-F2), er tilstede i både spanskesykeviruset fra 1918 og i de svært dødelige h5N1 kyllingvirusene. Tilfeldigheter?

Disse syntetiserte variantene ble ikke valgt ut til å bli “epidemier”, bare beta-tester på atferdsdynamikk; bortsett fra svineinfluensaepidemien , som resulterte i en masse jjab-kampanje, og som senere ble opphevet etter omfattende jjab-skader og [Se bloggen min fra 2018 Beware the Horsepox Vaccine! ].

Med mange historier i media er det viktig å vite at det er noe som heter Artsbarrieren. Selv i uvitenhetens tidsalder eksisterer fortsatt artbarrieren, og The UK Dictionary  definerer den som:

De naturlige mekanismene som hindrer et virus eller en sykdom i å spre seg fra en art til en annen.

Kort sagt, folk kan ikke “fange” sykdommer fra dyr, fugler, krypdyr, insekter, grønnsaker eller mineraler. Men så lenge folk har kort oppmerksomhet og fortsetter å bli villedet av historien , vil dyr fortsette å bli feilaktig klandret og straffet for menneskeskapte, kimære eksperimenter.

Hvorfor skape utbrudd av dyrekopper som ser ut til å gå viralt ?

Det endelige formålet med enhver “viral trussel” er å rulle ut “jjab-løsningen.” Og hva er egentlig grunnen til å presse en agenda med jjabs? Å konstruere samtykke til å rekonstruere menneskeheten for dypere kontroll: Monkey see-Monkey gjør. Derfor er ikke enhver ekte global “viral trussel” komplett uten et patentert, konstruert, kontrollerbart, injiserbart kimært virus, som snart kommer til en by nær deg.

Kapittel 4: The Twist — Monkeypox-Utslett

Tilbake til apene!

Media genererer assosiasjoner ved først å vise datagenererte bilder av mikroskopiske celler som ser ut til å være bakterier (ikke virus). Deretter slipper de bilder av hevede blemmer eller utslett merket som “Monkeypox”. Ser vi nærmere etter, kan ethvert bilde merket “Monkeypox” fungere som et bilde merket Helvetesild .

Er det en sammenheng mellom koppene og utslettet, eller er det mellom covid jjab/boostere og utslettet?

Fordi verden fulgte så raskt de ulovlige mottiltakene mot , iverksatt av regjeringer over hele verden, er det ingen grunn til å vente i årevis på neste epidemi! De ” flygende apene” er her for å gjøre skaperne sine.

Blir Monkeypox-fester neste?

Det WHO og CDC ikke har avslørt er at jjab-ingredienser er viden kjent for å forårsake utslett, ofte et utslett på hele kroppen. Et jjab-assosiert utslett er en konsekvens av en tilstrømning av giftstoffer til kroppen som resulterer i et undertrykt immunsystem. Hyppige streptokokkinfeksjoner er en annen indikasjon på et undertrykt immunsystem. ASIA er ikke et kontinent når det kommer til jjab-skader. ASIA er autoimmun/inflammatorisk syndrom indusert av adjuvanser (dvs. indusert av toksiner), der adjuvanser er jjab-ingredienser (f.eks. aluminiumsulfat). Ha dette i bakhodet. Gjør din egen forskning.

Før COVID-injeksjonene ble ikke utslett indikert som et symptom på “Coronavirus”, som er en familie av forkjølelses-/influensavirus. Ifølge tjenestemenn kan koronavirus gi rennende nese, sår hals, hodepine, feber, hoste og en generell følelse av å være uvel. Ekte virus, de som ikke er konstruert i et laboratorium, kan ikke overleve utenfor cellen, de kan ikke overføre en infeksjon fordi de ikke er i live (som bakterier). På denne måten er virus eksosomer , produsert av cellen som svar på en giftig eksponering, for å hjelpe til med å rense cellen for å gjenvinne balanse og helse.

Eksosombiogenese er en mekanisme for proteinkvalitetskontroll, og når de først er utgitt, har eksosomer aktiviteter så forskjellige som å remodellere den ekstracellulære matrisen og overføre signaler og molekyler til andre celler. Denne veien for intercellulær vesikkeltrafikk spiller viktige roller i mange aspekter av menneskers helse og sykdom, inkludert utvikling, immunitet, vevshomeostase, kreft og nevrodegenerative sykdommer.

Søk «Exosome» på Pubmed og finn mer enn 23 000 resultater. Hvis vi søker resultater for “utslett” fra COVID-injeksjoner avsløres mer enn hundre studier. Søk og finn den samme trenden for meslinger-vaksine-assosiert utslett,  MMR-vaksine-assosiert utslett og Shingrix for herpes-vaksine . Bare vit at helvetesild kan oppstå fra helvetesild-jjab, akkurat som COVID kan oppstå etter covid-jjab, akkurat som meslingeutslett og kusma kan oppstå fra MMR-jjab.

Kapittel 5: Motsigelse Og Diskriminering

Med så mange motsetninger i historien, glemte noen å redigere?

Verdens helseorganisasjon (WHO) hevder at Monkeypox “utbruddet” kan begrenses, mens CDC oppfordrer til nye anbefalinger basert på bare “3 mulige tilfeller” av utslett i USA . Andre land rapporterer om sine egne utslett. I dag sporer og rapporterer 19 land Monkeypox-tall; lik koronavirusprotokollen. Noen land oppfordrer allerede folk til å isolere seg.

Er Monkeypox et løpsk tog før det startet?

Flere motsetninger: noen land hevder at koppene sprer seg gjennom luftveisdråper , mens andre rapporter hevder at Monkeypox sprer seg gjennom sex, med spesifikke advarsler som er rettet mot homofile og bifile menn. Hvilken er det? WHO skriver :

Selv om viruset i seg selv ikke er en seksuelt overførbar infeksjon, som vanligvis spres gjennom sæd og vaginale væsker, ser den siste økningen i tilfeller ut til å ha blitt spredt blant menn som har sex med andre menn, sa WHO-tjenestemenn, og understreket at hvem som helst kan pådra seg. apekopper.

Er det vitenskap eller science fiction? Er vi tilbake til HIV-AIDS? Har vi noen gang forlatt det?

Ble HIV-viruset “oppdaget” i 1984 av Dr. Robert Gallo slik at han kunne utvikle en jjab tiår senere når verden ville være mer mottakelig for injeksjoner?

Husk at på 1980-tallet, etter svineinfluensafiascoen i 1976 , ville jjab-nøling ha stoppet folk fra å akseptere masseeksperimentelle jjab-kampanjer. Uten å nøle, ta med HIV-injeksjonene som kan tas med to måneders mellomrom !

Enhver injeksjon, jjab eller eksperimentell, bør dokumenteres som trygg før bruk. Siden 1986 har jjab-produsenter imidlertid vært ute av kroken for skader fra produktene deres . Hvis jjab-produsenter ikke står bak produktene sine, hvorfor skulle noen andre det?

En annen selvmotsigelse: Verken HIV eller Coronavirus har noen gang blitt isolert eller bevist å eksistere som et patogen. Imidlertid, ifølge British Medical Journal fra 2003 , finnes fragmenter av DNA som er identiske med “HIV” hos alle mennesker. For mer bakgrunnshistorie om HIV-AIDS-historien, les artikkelen fra 2014, Questioning the HIV-AIDS Hypothesis: 30 years of dissens .

“Hiv/AIDS-hypotesen er en helvetes feil” – Kary Mullis, 1996, s. 14. .– Nobelprisvinner i kjemi, 1993, oppfinner av PCR-.

Med så mange historier fortsatt uferdige, har Monkeypox kommet på scenen som en ? En test av menneskeheten? Et annet virus som deler og diskriminerer bifile og homofile menn ? Hva med ødeleggelsene av 500 000 dødsfall forårsaket av den reseptbelagte opioidepidemien fra 1999 til 2019 som fortsetter? Hva med mer enn 150 mennesker som dør hvert år av å ta OTC, FDA-godkjent stoffet Tylenol?

Kapittel 6: Naturregler

Naturen har alltid styrt og naturen vil fortsette å styre, men bare hvis naturens lov følges. Naturen diskriminerer ikke på grunnlag av rase, religion, politikk, utdanning, jjab-status eller kjønn. Bare patenterte lab-skapte virus gjør det.

Bare fordi mediehistoriene rapporterer om en virustrussel av Monkeypox, betyr det ikke at mennesker trenger fryktaper eller utrydde dem, slik de gjorde da de ble enige om å sette kyllinger i lås fra Pennsylvania til Frankrike og deretter utrydde dem av .

Frykt er F askt Bevis som vises Virkelig Frykt fryser menneskers evne til å være rimelige og rasjonelle. Frykt skiller og isolerer. Frykt maskerer identitet. Frykt kobler mennesker fra naturen, fra hverandre og fra seg selv. Fremover, hvis du velger frykt, avstå fra å ta noen avgjørelser, ellers vil de bli tatt for deg.

Kanskje burde mennesker bare frykte mennesker med et gudekompleks, de som ville slippe løs et laboratorieskapt/patentert apekopper/kopper/hestekopper/SARS-CoV2-virus i befolkningen via injeksjon med det formål omvendt genetikk.

Glem historiene om Hestekopper og Monkeypox. Kan menneskeheten se på en re-distribusjon av de originale koppene ?

Slutten?

Av Rosanne Lindsay, NaturalBlaze.com

Om forfatteren: Rosanne Lindsay er en tradisjonell naturopat, herbalist, forfatter og forfatter av bøkene The Nature of Healing, Heal the Body, Heal the Planet and Free Your Voice, Heal Your Thyroid, Reverse Thyroid Disease Naturally . 

Møtet Mellom En Offiser I Den Amerikanske Hæren Med Blåhudede AndromedanereForrige Innlegg

Davos Elites Advarer Om At “Smertefull Global Overgang” Ikke Bør MotståsNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Kina helsevirus

HELSEVESEN

Wuhan Bio Lab Utførte Forsterket Funksjonsforskning På Monkeypox Virus

HAF29. Mai 2022

Dod ga ut en kontrakt for 'covid 19-forskning' i Ukraina 3 måneder før covid 19 offisielt eksisterte

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

DOD Utstedte En Kontrakt For ‘COVID-19-Forskning' I Ukraina 3 Måneder Før COVID-19 Offisielt Eksisterte

HAF21. Mai 2022

etterforskning lansert etter "mystisk" økning i dødsfall av nyfødte babyer

HELSEVESENNYHETER

Etterforskning Igangsatt Etter “Mystisk” Økning I Dødsfall Av Nyfødte Babyer

HAF18. Mai 2022

det berømte rockefeller ufo briefing dokumentet

SAMMENSVERGELSEETS UFOERNWO

Rockefellers Er Grunnleggerne Av UFO Disclosure Movement – ​​Hvorfor?

HAF7. Mai 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.