Bulgaria….14 mai 2022 v/ Мирела Иванова.

Balkan under påvirkning av . De sprøyter oss som mygg, media er tause!

Inntil videre kommer rapporter om chemtrails fra -medlemsland mens media unngår å skrive om dem.

I løpet av de siste dagene har vi vært vitne til en ekstraordinær sprøyting av alle store urbane, men også landlige områder over hele Balkanregionen. Til tross for aggresjonen som foregår i dagevis på himmelen, forblir Chemtrails-problemet lite kjent for allmennheten, nesten alltid ignorert av alle relevante nasjonale medier. Takket være vanlige folk kommer rapporter fra nesten alle Balkanland, og bilder sier mer enn ord.

Sykdommer som følger med Chemtrails

De vanligste symptomene rapportert av Chemtrails vitner er: konstant hoste, øvre luftveis- og fordøyelsesproblemer, lungebetennelse, ekstrem tretthet, sløvhet, svimmelhet, desorientering, kraftig hodepine, leddsmerter og stivhet, Blødninger, depresjon, angst, tap av blærekontroll og nerveflåter. Symptomene rammer først gamle og utslitte mennesker og barn. Dr. Michael Pedja, en lege i Arizona, rapporterer om den raske veksten av pasienter med beskrevne lidelser som finnes i regionen hans. “Jeg la merke til at labanalysen av hårprøver jeg utførte på noen av pasientene mine alltid viste høyt bariumnivå. Jeg er ganske godt kjent med å spise, og ærlig talt, så kommer jeg ikke på noe mat som inneholder en betydelig mengde barium. Det ser imidlertid ut til at vi har høye nivåer av barium i håret, noe som betyr at håret vårt er forurenset fra en ytre kilde. “

Allergiske reaksjoner på disse partiklene er en av årsakene til symptomene, men de kan ikke helt forklare hele syndromet som ledsager Chemtrails. En fall i blodtemperatur ledsaget av en “influensa” uten feber er tegn på en kronisk soppinfeksjon. Det er rapportert om ulike autoimmune sykdommer, alt fra kronisk utmattelse og fibromyalgi til sterke leddsmerter, svimmelhet, mental forvirring og korttidshukommelse Noen Chemtrails har vært knyttet til en epidemi av en spesielt merkelig og kontroversiell sykdom “Morgellons” som har spredd seg de siste årene over hele Sør-USA.

I forskning på helseproblemer tok Erminia Cassani biter av gelatin hun hentet fra et sprøytet hus. Biologen på laboratoriet, lisensiert av Miljøvernetaten, spurte henne forbløffende hvor hun fant disse “biologisk farlige materialene. ” Mens bakterier vanligvis tar 3-4 dager å reprodusere seg, vokste denne prøven på mindre enn 48 timer etter at den ble plassert i et matmiljø. De sa at disse tingene var “over hele banen”, labbiologen fant ut at han aldri hadde sett noe vokse i denne farten. Mindre enn to måneder senere fikk den sprøyte huseieren hjerteinfarkt forårsaket av bakterier som spiste bort hjerteveggene hennes.

Det er meninger om at mikroorganismene som finnes faktisk ikke kommer fra blandingen som skiller fly. Et fallende teppe av klissete kjemikalier og mikrofiber kan trekke ut kolonier av bakterier, og sopp som lever i øvre deler av atmosfæren der de muterer under påvirkning av sterk ultrafiolett stråling.

Chemtrails kjemisk sammensetning

I lang tid har en stor gruppe mennesker forsket på disse himmelaktivitetene, prøvetaking av disse sporene og, ifølge resultatene fra noen private laboratorier, inneholder de ulike biologiske stoffer og patogener fra mikroorganismer. o visse metaller som salter av fin størrelse barium og aluminiumspartikler.

Så langt er følgende stoffer funnet i disse kjemiske sporene av fly:

Pseudomonas Aeruginosa – en bakterie som hovedsakelig angriper menneskets respirasjonssystem

Pseudomonas fluorescens – forårsaker infeksjoner i blod og luftveissystemet

Serratia marcescens – lungebetennelse, betennelse i hjernen, betennelse i hjertemuskelen

Mycoplasma fermentes inkognitus, en type patogene mikroorganismer som antas å ha blitt skapt i amerikanske militære laboratorier og har blitt funnet hos 45 % av amerikanske soldater som lider av såkalt golfsyndrom.

Streptomyces og andre typer sopp

Noen typer 7. mai. Noen bakterier som inneholder spesifikke enzymer som er i stand til å endre det menneskelige genet

Barry salter

Aluminium – partikler i mikronstørrelse (interessant nok har folk med Alzheimer mer aluminium i hjernen)

Etylendibromid (dibrometan) C2H4Br2 – kreftfremkallende, drivstofftilsetningsstoffer og insektsmidler, lukter av kloroform; forårsaker sentralnervesystemdepresjon, lunge hevelse og luftveier slimirritasjon – ser ut til å forårsake z og («chemtrails hoste») som oppstår hos folk etter sprøyting av enkelte områder

Dehydrerte menneskelige røde og hvite blodceller (erytrocytter og leukocytter) 12. Fibrøst tråder (deres jobb er å sørge for at de spesifikke mikroorganismene som finnes i denne kjemiske blandingen kan nå jorden levende, fordi normale atmosfæriske forhold ville ødelegge dem. Så i støvområdene kan man finne fibre, som ligner spindelvevet, som er veldig giftige).

Virus og prioner er ikke offisielt bekreftet, deres tilstedeværelse kan bare anta. Men kort tid etter sprøyten ble mange i de rammede områdene syke, i løpet av studien, av ulike influensalignende luftveissykdommer. Alt dette ledsages av økt blant eldre og barn. Det er også vanlig sløvhet og andre på nervesystemsykdommer i befolkningen. Det har blitt bemerket at områder hvor regelmessig sprøyting blir tørre, noe som fører til at mange konkluderer med at dette er klimaend Men likevel ser det ut til at å forårsake tørke bare er en av bivirkningene for kjemiske spor.

Stillhetens vegg for kjemiske spor etter fly

I mange land i og verden nekter den politiske og militære ledelsen rett og slett å kommentere dette fenomenet. For å ha styrtet den enkle “konspirasjonsteorien” vitner om medieoppslag som i fjor kunngjorde at Det hvite hus, spesielt John P. Holdren, Obama-administrasjonssjefen for vitenskap innrømmet at det var et hemmelig program for å “behandle atmosfæren” med tungmetaller for å “nøytralisere de negative effekt ” Et av mediene i Kroatia, RTL TV, i en artikkel publisert på RTLs nettside. Hr siden 15.11.2011 skrev han: “Det hvite hus har innrømmet at atmosfæren blir ‘behandlet' med bariumsalt, aluminiumdioksid og andre giftige forbindelser. “Det de ikke erkjenner er det faktum at disse forbindelsene er farlige for menneskers helse”. Likevel, til tross for kort media kunngjøring, kan ha utallige bevis samlet av aktivister over hele verden. Også siden som omhandler Chemtrails – Air Crap bør nevnes her hvor du finner mye informasjon og nyheter relatert til Chemtrails.

Hva er poenget med Chemtrails?

Fremdeles er ting som Chemtrails som kunne blitt utredet avgjørende for menneskeheten, men forblir et tabubelagt emne som ikke blir tatt på alvor, faktisk er det mange som ikke engang vet hva som skjer over hodene våre.

Mange forskere hevder at det fungerer for sprøyting av prion og proteiner som er i stand til å bli til krystaller under visse omstendigheter, og deretter, avhengig av hvilke frekvenser de utsettes for, forårsake visse sykdommer k ato galskap, tzfeld Jacobs Syndrom, samt en rekke andre helseforstyrrelser hos mennesker og dyr.

Når hele klodens befolkning vil bli infisert med prion, er det nok for en gitt region å bli utsatt for elektromagnetiske bølger av visse frekvenser, ved hjelp av t. sol. -system, via mobiltårn, GWEN-tårn, osv. n. – og folk i den regionen vil sannsynligvis få noen sykdommer. Det er noen tegn på at dette er kunstig indusert genetiske mutasjoner hos mennesker.

Ifølge noen teorier skaper chemtrails osv. n. et nøytralt gap mellom jorden og stratosfæren, gjennom hvilket t kan avgis mye lettere. granateple ELF-bølger (ekstremt lav frekvens), som for øvrig påvirker hjernens funksjon og har potensial til å endre tilstanden i menneskets bevissthet. De har en teori om at i dette tilfellet handler det om å åpne portaler (mellom 3D og 4D) og en mulighet for store deler av befolkningen, sammen med denne planeten, til å bevege seg til et høyere eksistensnivå (altså sol. – forlater “kjelleren” ). Samtidig vil kjemiske komponenter, samt bakterier som finnes i Chemtrails, hindre endringer i DNA-et vårt som naturlig vil skje under påvirkning av disse galaktiske bølgene og som er en forutsetning for et slikt “kvantumsprang”.

Hva skjer egentlig over byen min!

Mange mener det intenst “forurenser” befolkningen på denne planeten fra luften med biologiske giftstoffer fra hemmelige organisasjoner som eier politiske og til og med militære institusjoner. Faktum er at dette er spesielt modifiserte, ukjente, uregistrerte fly som flyr i høy høyde og som fremfor alt ikke rapporterer til noen flytjeneste fordi de er i hæren.

Den kjemiske sammensetningen av disse midlene virker til skade for menneskekroppen og immunforsvaret. Befolkningen er syk, svak, evnen til å handle og aktivere evnen til å tenke og gjøre opprør mot manipulasjon drepes.

kilde: budnaera

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.