Har FHI banden slutta å bekymre seg?

Selvfølgelig har de DET! Nå har jo Kjerkholtøtta vært og skrevet under på enda en slavekontrakt for Norges befolkning. Historien gjentar seg…Hva med tilslutningsavtalen til EU som ble skrevet om og fikk navnet EØS…..HVEM stod bak den…..jo…DET var “veskebærer og nåværende statsminister /Tåkefyrste) og sjef for “Tåkelandet” som fortsatt seiler sin egen sjø i stille farvann. man ser/opplever innimellom opprørt sjø godt hjulpet av væremodifisering…men DET er jo bare en konspirasjon selv om dette har foregått siden 1840 og som nå er et våpen. Når USA presidenter oa kan stå frem å si at kan vi styre været kan vi styre en hel verden….enda så er det konspirasjoner iflg bla Erna(Simone) Solberg. Eneste som sørger for Migrasjonsavtalen til Erna og Sylvi!!! Først etterat avtalen ble underskrevet ble en liten notis i media kjent for folket

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.