CHEMTRAILSGEOENGINEERING Avklassifiserte Rapporter Fra NZ Defense Force: Chemtrails Knyttet Til Sykdomsutbrudd. MER AKTUELLT I DAG ENN NOEN SINNE!

31. Mars 2020av Clare Swinney

Blant et nylig utgitt utvalg av avklassifiserte rapporter om observasjoner av uidentifiserte flygende objekter (UFO) fra New Zealand, fra 1952-2009, var brev skrevet i 1999 og 2000 av en bekymret borger, som spådde at et sykdomsutbrudd ville oppstå etter en “flykontrail”, ellers kjent som en “chemtrail”, ble sett over et befolket område., som også ofte blir referert til som aerosoler, skiller seg fra flydampstier ved at de ofte surrer i himmelen i flere timer og kan sees i rutelignende mønstre, i parallelle linjer (se over) eller danne ‘X-er på himmelen .Avklassifisert Nz Defense Force rapporterer chemtrails knyttet til sykdomsutbrudd. Selv om det å se en kjemikalie ikke utgjøre et bevis på at sykdommene var forårsaket av det, er det verdt å undersøke problemet, gitt alle bevisene som viser at kjemikalier gjør mennesker syke , og i lys av det som er kjent om deres sammensetning. Bevis samlet i over et tiår viser at kjemikalier brukes til minst syv funksjoner, inkludert værkontroll og militære anvendelser, og består av et bredt utvalg av skadelige ingredienser. De inkluderer ofte aluminium og barium , som er giftig for både mennesker og miljø. De kan omfatte radioaktivt thorium, uttørkede røde blodceller, farlige patogener , inkludert Mycoplasma Fermentens Incognitus, pluss muggsporer, etylendibromid og selvrepliserende nanorør som forårsaker Morgellons sykdom , som ifølge forsker Clifford Carnicoms funn , nå forurenser praktisk talt alle.De deklassifiserte rapportene, som er på nettet under overskriften: Original Files: NZs UFO Sightings , ble lagt ut på et stort nylands-nyhetsnettsted, Stuff.co.nz den 22. desember 2010, og ble utgitt for publikum av New Zealand Forsvarsmakt under den offisielle informasjonslovenBegravet blant de totalt 2.101 avklassifiserte dokumenter, er brev, nyhetsutklipp og sider fra magasinartikler, som avslører at en privatperson, hvis navn er fjernet fra korrespondansen av personvernhensyn, gjentatte ganger prøvde å gi alarmen om farene ved kjemikalier i 1999 og begynnelsen av 2000.Det ser ut til at til å begynne med skrev korrespondenten, som vil bli referert til som ‘Mr Gibson,' til Warren Kyd, medlem av New Zealand-parlamentet for Hunua.I sitt brev, som ble datert 25. mai 1999, skrev han at løypa han hadde sett var sprayet i en stor bue over Auckland, og mens ett byrå hadde rådet ham til at bare et militærfly kunne delta i den typen aktivitet, kunne Air Traffic Kontroll sa at det hadde kommet fra et passasjerfly på vei til Fiji. Dette er ikke usannsynlig, ettersom passasjerfly har blitt sett sprayende kjemikalier på New Zealand og andre steder i verden.Gibson henviste også MP til en artikkel fra april 1999-utgaven av Nexus magazine .Denne artikkelen, av den kanadiske journalisten William Thomas, med tittelen Contrails ‘: Poison From The Sky, (og siden omdøpt til Chemtrails': Poison From The Sky på Nexus nettsted), nevnte at i et område der disse stiene hadde blitt sett som dvelende, var et akuttmottak hadde blitt “oversvømmet av influensalignende tilfeller”, og leger og sykepleiere klaget over “å være ekstremt opptatt med åndedrettsdiagnoser.”Thomas skrev videre: I England, etter at det var rapportert om dvelende kontra og spindelvevlignende nedfall over London og Birmingham, rapporterte BBC 14. januar 1999 at mer enn 8000 mennesker – hovedsakelig eldre – av lungebetennelse og andre luftveiskomplikasjoner den siste uken av desember og de to første ukene av januar 1999. ‘I lys av rapporter som disse, rådet Gibson i sitt brev:”Hvis dette flyet slapp noe ut i atmosfæren vår, og det forårsaker som disse magasinene, antyder [sic], vil mange mennesker i Auckland lide av en influensa som sykdom.”En avisartikkel, som er i bok 1 på side 37 i filene , og som ble publisert ti dager etter at kjemikaliet ble oppdaget over Auckland, avslørte at det hadde skjedd en “plutselig bølge” i plager.”Nødavdelingen på sykehuset har vært veldig opptatt de siste dagene med pasienter som lider av luftveisrelaterte lidelser, inkludert lungebetennelse og astma,” rapporterte NZ Herald 3. juni 1999. (Se nedenfor).Brevklipping Kyd1I tillegg bemerket en påfølgende artikkel i NZ Herald, datert 6. juli 1999, med tittelen: ‘Death Rate Soars In Flu' Plague, ‘at rundt 100 mennesker døde på Aucklands Middlemore Hospital i juni' hovedsakelig av luftveissykdommer. ‘Til tross for at Gibsons forutsigelse ser ut til å ha vært riktig og støttet av utenlandske rapporter, børste regjeringen bekymringene til side.'Forespørsler er kommet, og Kyd har blitt forsikret om at det ikke er noen grunn til at du blir skremt,' rådet Kyds eksekutivsekretær, Faith Sarten, i et brev datert 21. juni 1999.Ikke fornøyd med svaret, gikk Gibson for å se Mr. Kyd, og på hans råd skrev han deretter til den newzealandske forsvarsministeren Hon. Mark Burton 9. februar 2000.Et svar fra Hon. Burton kan ikke finnes i filen, bare en bekreftelse på mottak av Gibsons korrespondanse.Mer enn et tiår senere, og den newzealandske regjeringen, som nå har mottatt en mengde brev, e-post og telefonsamtaler fra bekymrede borgere, svarer fortsatt ikke på bekymringene deres for det beviset viser at skjer i langt større skala.For eksempel, da jeg den 10. september 2010 sendte e-post til 112 av de 122 parlamentsmedlemmene for en Chemtrail-masseaksjon , og ba dem om å hjelpe til med å forhindre at denne forgiftningen av atmosfæren fortsetter, den mest betraktede som en håndfull svar mottatt var det fra den utøvende assistenten til Catherine Delahunty, talsmannen for giftstoffene for NZ Green Party.Den sa: “Jeg kan se din store bekymring for ‘kjemikalier.' De grønne er imidlertid nødt til å prioritere arbeidet med giftstoffer til kjente kjemikalier (og selv da er det begrenset hva vi kan fokusere på). ”referanser:Nedenfor: Brevet ‘Herr Gibson' skrev til MP for Hunua, herr Kyd, som er i bok 1 av de avklassifiserte filene , på side 35, fulgt av svaret på side 36.Brev til Herr KydBrev fra Herr KydNedenfor i 2 deler: En artikkel fra bok 1 på side 38, datert juli 1999.Kyd Clipping 21Kyd Clipping 3Nedenfor: I bok 1, side 39 , er det en kopi av et brev som ble sendt til Paul Holmes , vert for det populære aktualitetsprogrammet 19:00, Holmes, som ble sendt på TV1 mellom 1989 og 2004.Brev til Holmes Kyd FileNedenfor: En artikkel fra NZ Herald 6. desember 1999, som var i bok 1 på side 44 og nummerert 10. Det ser ut til å være den siste oppføringen relatert til denne saken.Klipping 5 Kyd nr. 10

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.