Bill Gates, WHO, World Economic Forum er en del av et kriminell nettverk av COVID-konspiratorer

20. februar 2022

Dykk dypt inn i det kriminelle nettverket av enkeltpersoner, organisasjoner og COVID-konspiratorer som , WHO og World Economic Forum som er ansvarlige for COVID-svindel.

Innhold [ skjul ]

HISTORIE MED ET BLIKK

  • German Club of Clear Words tar et dypdykk i nettverket av enkeltpersoner og organisasjoner som er ansvarlige for COVID-svindel
  • Enten det er åpenbart synlig eller ikke, kan du identifisere omtrent alle nettverk ved å koble sammen prikker mellom enkeltpersoner og organisasjoner. Hvem jobber med hvem, hvor og hvorfor? Hvem betaler hvem? Og når du først har gjort det, kan du tydeligere identifisere motivasjonen bak ulike beslutninger
  • Bill & Melinda Gates Foundation ser ut til å være nær toppen, eller sentrum, av dette COVID-plandemiske nettverket. Gates er også en stor finansierer av mainstream media, og nettverket hans strekker seg inn i global mat- og klimapolitikk
  • Gates Foundation, gjennom sin finansiering av WEF, spiller også en viktig rolle i The Great , som offisielt ble avduket under et WEF-toppmøte i mai 2020
  • Alle tenkelige aspekter av livet og samfunnet er planlagt å bli “tilbakestilt” i henhold til planen deres. Til syvende og sist er det dit denne kriminelle COVID-bedriften prøver å ta oss

Videoen nedenfor, av den tyske klubben Der Klaren Worte, eller Club of Clear Words, tar et dypdykk inn i nettverket av enkeltpersoner og organisasjoner som er ansvarlige for COVID-svindel. Lyden er på tysk, men det er en tekstoversettelse nederst i videoen.

Anmeldelsen ledes av journalist og filmskaper Markus Langemann. Som bemerket av Langemann, er det ikke nødvendigvis menneskene med de beste ideene som vinner i livet. Vinnerne er heller de som er i det “riktige” nettverket – et nettverk med folk på de rette stedene. Undervurder aldri kraften til et nettverk.

Noen nettverk er synlige. Et eksempel kan være et alumninettverk som du kan bli med i og bruke til å promotere karrieren din. Andre nettverk er mer skjulte, hemmelighetsfulle og eksklusive, og kan bare inngås ved en valgt invitasjon fra et annet medlem.

Enten det er åpenbart synlig eller ikke, kan du identifisere omtrent alle nettverk ved å koble sammen prikker mellom enkeltpersoner og organisasjoner. Hvem jobber med hvem, hvor og hvorfor? Hvem betaler hvem? Og når du først har gjort det, kan du tydeligere identifisere motivasjonen bak ulike beslutninger.

Et globalt nettverk avslørt

I denne videoen presenterer Langemann «et nettverksdokument som er unikt i verden og som for første gang viser deg det komplekse nettverket av relasjoner, fra ikke-statlige organisasjoner (NGOer), selskaper, dokumenter og mennesker.

Det 170 sider lange dokumentet beskriver mer enn 7200 koblinger mellom 6500 enheter og objekter, inkludert betalingsstrømmer og investeringer.

“I tilfellet med Bill & Melinda Gates Foundation, allerede på side 4 i dokumentet, ser du at denne stiftelsen brukte 43 milliarder dollar [merk det er milliarder med en “b”] i USA alene i perioden fra 1994 til 2001 , og delte ut rundt en halv milliard dollar i Tyskland i denne perioden, sier Langemann.

Du kan se gjennom og  laste ned dokumentet her . Dokumentet er stort sett på engelsk. Det er utrolig omfattende i omfang, og beskriver et globalt nettverk som jobber bak kulissene for å påvirke global helse, finans og styring.

Som en interessant side, ble dokumentet faktisk laget ved hjelp av programvare som etterforskere og detektiver bruker for å hjelpe dem med å identifisere skjulte forbindelser mellom potensielle mistenkte. Alle datapunkter, dokumenter, betalingsdata og så videre er offentlig tilgjengelig.

Røde piler brukes gjennom hele dokumentet for å indikere pengestrømmer, som tilskudd, donasjoner og andre betalinger. Som et eksempel, som vist på side 3 i dokumentet, er minst 21 amerikanske universiteter finansiert av og gjennom bare tre nøkkelorganisasjoner:

  • Bill & Melinda Gates Foundation
  • Open Philanthropy-prosjektet, en forsknings- og bevilgningsstiftelse, som er knyttet til WEF
  • Wellcome Trust, verdens nest største helsestiftelse, lokalisert i Storbritannia

En liten sammensveiset gjeng

I følge den anonyme IT-spesialisten som opprettet dokumentet, er ikke kjernen i dette “COVID-kriminelle nettverket”, som det meste dreier seg om, ikke større enn 20 eller 30 personer. Flere av dem vises på side 36.

De kom sammen 8. mai 2019 på et CDU/CSU-arrangement der de diskuterte hvordan man kan styrke global helse og implementere FNs bærekraftsmål. CDU/CSU er en politisk allianse av to tyske politiske partier, Christian Democratic Union of Germany (CDU) og Christian Social Union in Bayern (CSU). Deltakere inkluderte:

Hermann Gröhe, medlem av Christian Democration Union (CDU) og tidligere helseminister
Ralph Brinkhaus, parlamentarisk leder for CDU
Dr. Angela Merkel, tidligere kansler i Tyskland og et CDU-medlem
Ilona Kickbush, Ph.D., Graduate Institute of International and Development Studies, Genève
Tedros Adhanom Ghebreyesus, generaldirektør i WHO
Dr. Christian Drosten, en tysk virolog som tidlig i 2020 laget COVID PCR-testen
Dr. Clarissa Prazeres da Costa, mikrobiolog og spesialist på infeksjonssykdommer
Joe Cerrell, administrerende direktør for , Midtøsten og Øst-Asia for The Gates Foundation
Professor Jeremy Farrar, direktør for Wellcome Trust
Dr. Georg Kippels, CDU-medlem
Jens Spahn, CDU-medlem og tidligere helseminister

Fra det møtet i mai 2019 og fremover, blir disse personene funnet igjen og igjen, i overlappende arbeidsgrupper. Du finner dem også gnir albuer tidligere.

For eksempel var Farrar, Drosten og Kickbush alle til stede på en bordøvelse 14. februar 2019 om internasjonal respons på bevisste biologiske hendelser, holdt på sikkerhetskonferansen i München, som vist på side 124. Enkeltpersoner fra Robert Koch Institute, kineserne CDC og Gates Foundation var også til stede.

I 2017 og 2018 ble Kickbush, Drosten og Farrar lagt til som medlemmer til International Advisory Board on Global Health. Farrar og Kickbush ble også med i Global Preparedness Monitoring Board, en felles arm av WHO og Verdensbanken, formelt lansert i mai 2018. (Dr. Anthony Fauci er et annet medlem av dette styret.) To andre nøkkelpersoner innenfor dette nettverket er:

  • Chris Elias, president for Global Development Program ved Gates Foundation. Også han sitter i både Global Preparedness Monitoring Board og International Advisory Board for Global Health, sammen med Kickbush, Drosten og Farrar.
  • Peter Piot, en belgisk-britisk mikrobiolog kjent for sin forskning på ebola og AIDS, professor i global helse, direktør for London School of Hygiene and Tropical Medicine, seniorstipendiat ved Gates Foundations Global Health Program, og tidligere undergeneralsekretær med FN.

Nøkkelorganisasjoner

På grunn av kompleksiteten til nettverkstilkoblingene, er det egentlig ingen enkel måte å oppsummere dem her. Du må ganske enkelt gå gjennom dokumentet, side for side. Når det er sagt, inkluderer nøkkelorganisasjoner, hvis nettverksforbindelser er detaljert:

Bill & Melinda Gates FoundationThe Wellcome Trust, en organisasjon finansiert av og strategisk knyttet til GlaxoSmithKline (en vaksineprodusent som Bill Gates er økonomisk investert i)
Verdens helseorganisasjonRockefeller Foundation
VerdensbankgruppenVerdens økonomiske forum (WEF)
GAVI, Vaksinealliansen, grunnlagt av Gates FoundationCoalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), grunnlagt av regjeringene i og India, Gates Foundation, Wellcome Trust og WEF
Det globale fondetForum of Young Global Leaders, grunnlagt av WEF i 2004
FIND, den globale alliansen for diagnostikk, søker å sikre rettferdig tilgang til pålitelig diagnose over hele verdenBig Pharma
Johns Hopkins UniversityCharité, Universitätsmedizin Berlin
Robert Koch-instituttetEU-kommisjonen
European Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA)Det sveitsiske byrået for terapeutiske produkter
Det tyske globale helsesenteret

nøkkelorganisasjoner

Av disse ser The Bill & Melinda Gates Foundation ut til å være nær toppen, eller sentrum, av dette kriminelle nettverket, avhengig av hvordan du visualiserer det. Gates er også en stor finansierer av mainstream media, noe som selvfølgelig er viktig hvis man skal sikre ensidig god presse.

Bill Gates' mediekontroll

Tidligere  finansierte Bill & Melinda Gates Foundation  plassering av “pedagogiske” meldinger i populære TV-programmer som “ER”, “Law & Order: SVU” og “Privat Practice”, inkludert emner som HIV-forebygging, kirurgisk og spredning av smittsomme sykdommer, dvs. vaksinasjoner. Men det var bare begynnelsen.

Via mer enn 30 000 tilskudd har Gates  bidratt  med minst 319 millioner dollar til media, inkludert CNN, NBC, NPR, PBS, The Atlantic, Texas Tribune (US), BBC, The Guardian, The Financial Times, The Daily Telegraph (UK) ), Le Monde (Frankrike), Der Spiegel (Tyskland), El País (Spania) og globale kringkastere som Al-Jazeera.

Mer enn 38 millioner dollar av Gates' penger har også blitt kanalisert til undersøkende journalistikksentre. Størstedelen av pengene har gått til å utvikle og utvide medier i . Som du kanskje mistenker, kommer Gates donasjoner med strenger festet. Som rapportert av  Columbia Journalism Review :

 Når Gates gir penger til redaksjoner, begrenser det hvordan pengene brukes – ofte til emner, som global helse og utdanning, som stiftelsen jobber med – noe som kan bidra til å heve agendaen i nyhetsmediene.

For eksempel, i 2015 ga Gates 383 000 dollar til Poynter Institute, en mye sitert autoritet på journalistikk-etikk … øremerking av midlene “for å forbedre nøyaktigheten i verdensomspennende medier av påstander relatert til global helse og utvikling.” Poynter senior visepresident Kelly McBride sa at Gates' penger ble sendt videre til medias faktasjekkingssider …

Siden 2000 har Gates Foundation gitt NPR 17,5 millioner dollar [nå opptil 24,6 millioner dollar 6 ] gjennom 10 veldedige stipender – alle øremerket for dekning av global helse og utdanning, spesifikke saker som Gates jobber med.»

Hvem andre kontrollerer media?

Gates makt over media er enorm, men han er ikke en eneste skuespiller. Andre aktører  innen mediekontroll inkluderer BlackRock og Vanguard Group, de to største kapitalforvaltningsselskapene i verden, som også kontrollerer Big Pharma. De er på toppen av en pyramide som kontrollerer stort sett alt, men du hører ikke om deres skremmende monopol fordi de også eier media. Som nevnt i videoen, ” The Puppet Masters Portfolios ,” Vanguard og Blackrock:

«… eier nyhetene som er skapt, de eier distribusjonen av nyhetene som er skapt, de eier livene til reporterne som rapporterer nyhetene som blir distribuert og som blir skapt på TV-skjermen din. CBS, FOX, ABC, det spiller ingen rolle hva du ser på.»

Slik det er nå, er det viktig å være klar over at konvensjonelle medier er under kontroll av kraftige påvirkninger – det være seg Bill Gates, BlackRock eller Vanguard – og deres primære hensikt er ikke å gi deg objektiv informasjon, men snarere å fremme agendaene til disse påvirkningene.

Hvem eier egentlig verden?

BlackRock og Vanguard eier også aksjer i en umulig lang liste over praktisk talt alle store selskaper i verden. Bortsett fra verdensmedier, spenner selskapene kontrollert av Blackrock og Vanguard over alt fra underholdning og flyselskaper til sosiale medier og kommunikasjon – bokstavelig talt alt du kan tenke deg, og mye du ikke kan.

Sammen danner de et skjult monopol på globale eiendeler, og gjennom sin innflytelse over våre sentraliserte medier har de makt til å manipulere og kontrollere mye av verdens økonomi og hendelser, og hvordan verden ser på det hele.

I alt har BlackRock og Vanguard eierskap i rundt 1600 amerikanske firmaer, som i 2015 hadde en samlet inntekt på 9,1 billioner dollar. Når du legger til den tredje største globale eieren, State Street,  omfatter deres samlede eierskap nesten 90 % av alle S&P 500-firmaer.

Interessant nok har Vanguard også en stor andel av Blackrock. På sin side har Blackrock blitt kalt “den fjerde grenen av regjeringen” av Bloomberg, da de er det eneste private firmaet som har finansielle avtaler om å låne penger til sentralbanksystemet.

Eiere  og  aksjonærer  i Vanguard inkluderer  blant andre Rothschild Investment Corp ,  Edmond De Rothschild Holding .

Gates dikterer også global matpolitikk

I tillegg til hans grep om global helse og media, inkluderer Bill Gates nettverk også global mat- og landbrukspolitikk. Han er til og med  en av de største eierne av jordbruksland  i USA. Hvis Gates var en talsmann for organiske produkter, ville hans eierskap av jord sannsynligvis bli sett på som en god ting, men han er alt annet enn.

Tvert imot, ikke bare er han en langvarig talsmann for GMO og giftige landbrukskjemikalier, han har også gått på rekord og oppfordret vestlige nasjoner til å bytte til 100 % syntetisk laboratoriedyrket imitasjon av storfekjøtt, og han har ropt mot lovforsøk for å sikre at falskt kjøtt er riktig merket, siden det vil bremse offentlig aksept.

Ikke overraskende er Gates økonomisk investert i de fleste av hans foreslåtte “løsninger” på verdens problemer, det være seg sult, sykdom, virale pandemier eller .

Det er denne typen selvbetjente bestrebelser som har gitt Gates den uoffisielle tittelen som den farligste filantropen i verden. Som  bemerket  av AGRA Watch, Vandana Shiva, Ph.D., og andre, skaper Gates' filantropi flere nye problemer for hver av dem han lover å løse, og kan best beskrives som “filantrokapitalisme.”

Igjen og igjen har Gates' globalistiske tilnærming til jordbruk hatt ødeleggende for mat og miljømessig bærekraft generelt og lokal matsikkerhet spesielt. Det er imidlertid lønnsomt for Gates og hans allierte, og fremmer den teknokratiske planen om å kontrollere verden ved å eie alle verdens ressurser.

WEF, grunnlagt av teknokraten Klaus Schwab, er bare en av de globale ikke-statlige byråene som bidrar til å fremme Gates' destruktive landbruks- og falske matagenda.

Den store tilbakestillingen av livet slik vi kjenner det

Gates Foundation, gjennom sin finansiering av WEF, spiller også en viktig rolle i The Great Reset, som offisielt ble avduket under et WEF-toppmøte i mai 2020. Som rapportert av  The Defender , The Great Reset:

“… er en visjon for å overføre verden til en totalitær og autoritær overvåkingsstat manipulert av teknokrater for å håndtere traumatiserte befolkninger, for å flytte rikdom oppover og tjene interessene til elitemilliardæroligarker.”

Alle tenkelige aspekter av livet og samfunnet er planlagt å bli “tilbakestilt” i henhold til planen deres – inkludert globale matpolitikker. Den spesifikke satsingen er en organisasjon kalt EAT Forum, medstiftet av Wellcome Trust, som beskriver seg selv som «Davos for mat».

EAT Forums største satsing heter FReSH, som har som mål å transformere matsystemet som helhet. Prosjektpartnere i denne satsingen inkluderer Bayer, Cargill, Syngenta, Unilever og Google. EAT samarbeider også med nesten 40 bymyndigheter i Europa, Afrika, Asia, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Australia, og hjelper det Gates-finansierte FNs barnefond (UNICEF) med å lage oppdaterte kostholdsretningslinjer.

Som du kan se, uansett hvilket nettverk du ser på, det være seg global helse, finans, media, miljøpolitikk eller mat, er Gates Foundation, WEF og Wellcome Trust der, og å binde alt sammen er The Great Reset-planen. , med sin fjerde industrielle revolusjon (en annen Schwab-sammensetning), som er transformasjonen av selve menneskeheten til -tilkoblede cyborger.

Til syvende og sist er det dit denne kriminelle COVID-bedriften prøver å ta oss. For å forhindre at det dystopiske marerittet blir vårt lodd, må vi se de skjulte nettverkene som jobber bak kulissene.

Vi må innse at beslutninger ikke tas ved en tilfeldighet. Det er en plan, og beslutninger i tilsynelatende forskjellige områder har faktisk det samme målet. Du kan ikke se det hvis du tenker at mennesker, organisasjoner og til og med land jobber uavhengig.

De er faktisk nettverksbaserte, som er det som gjør dem så kraftige. Det som kan avbryte eller bryte den makten er offentlig innsikt i disse nettverkene, og å forstå at det endelige målet for dem alle er å “tilbakestille” og “gjenoppbygge” (“Build Back Better”) til en av dem selv.

Dr. Mercola er en osteopatisk lege, også kjent som en DO. DOs er lisensierte leger som, i likhet med MDs, kan foreskrive medisiner og utføre kirurgi i alle 50 stater. Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet hans Mercola.com .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.