World Economic Forums “Young Global Leaders” Er Et Massivt Nettverk Av Kongelige, Politikere, Big Tech, Milliardærer Og Andre “Eliter”

14. Februar 2022

Gjennom sitt Young Global Leaders -program har vært medvirkende til å forme en verdensorden som undergraver alle demokratiske prinsipper. I flere tiår har dette programmet fostret kompatible ledere som fungerer som WEF-agenter i regjeringer over hele verden. Konsekvensene er vidtrekkende og kan vise seg å være ødeleggende for menneskeheten.bill gates (global leder i morgen 1992) og justin trudeau (ung global leder)

Billy Boy (Global Leader of Tomorrow 1992) og Justin Trudeau (Young Global Leader).

“Jeg må si at jeg nevner navn som fru Merkel, til og med Vladimir og så videre, de har alle vært Young Global Leaders of The World Economic Forum. Men det vi virkelig er stolte av nå med den unge generasjonen som statsminister Trudeau, Argentinas president og så videre, er at vi trenger inn i kabinettene … Det er sant i Argentina og det er sant i Frankrike nå …” – Klaus Schwab

Se nedenfor:

I 1992 lanserte Klaus Schwab og World Economic Forum et program som opprinnelig ble kalt Global Leaders of Tomorrow. I 2004 ble dette programmet omgjort til Forum for Young Global Leaders (som jeg dekker i boken min The Global Coup D'Etat) – et 5-årig program for indoktrinering av WEFs prinsipper og mål.

Målet var – og er – å finne passende fremtidige ledere for det fremvoksende globale samfunnet. Programmet har siden oppstarten inkludert , næringslivsledere, kongelige, journalister, artister og andre kulturpåvirkere som har utmerket seg på sine felt, men som ennå ikke har fylt 40 år (opprinnelig 43 for å inkludere Angela Merkel).

Det har siden vokst til et omfattende globalt nettverk av dedikerte ledere med enorme ressurser og innflytelse, som alle jobber for å implementere de teknokratiske planene til World Economic Forum i sine respektive nasjoner og felt.

“Nettverket skaper en kraft for verdensomspennende innflytelse gjennom kombinasjonen av individuelle ferdigheter og ressurser til medlemmene.”

Som Klaus Schwab sier i det innledende sitatet, har det blitt veldig vellykket. Allerede det første året, 1992, ble en rekke svært innflytelsesrike kandidater valgt. Blant 200 utvalgte var globale profiler som Angela Merkel , Tony Blair , Nicolas Sarkozy , Billy Boy , Bono , Richard Branson (Virgin), Jorma Ollila (Shell Oil) og José Manuel Barroso (president for EU-kommisjonen 2004–2014). [1]

En annen “Global Leader of Tomorrow” 2000 var  Chrystia Freeland , visestatsminister og finansminister i Canada , en journalist og forfatter som tidligere var administrerende direktør for Thomson Reuters  og nestleder i Financial Times . Hun er også styremedlem i World Economic Forum .

«Som utenriksminister ledet hun og avsluttet med suksess reforhandlingen av den nordamerikanske frihandelsavtalen (NAFTA) mellom Canada, Mexico og USA. I november 2019 ble Freeland utnevnt til visestatsminister i Canada og minister for mellomstatlige anliggender. I denne egenskapen ledet hun Canadas samlede svar på -pandemien.» (World Economic Forum) [2]

Flere Eksempler På Innflytelsesrike Unge Globale Ledere [3]:


Kronprinsesse Victoria av
Kronprins Haakon av
Kronprins Fredrik av Danmark
Prins  Jaime de Bourbon de Parme
 , Nederland
Prinsesse  Reema Bint Bandar Al-Saud , ambassadør for Saudi-Arabia i USA
Jacinda Arden , statsminister, New Zeeland
Alexander De Croo , Statsminister, Belgia
Emmanuel Macron , president, Frankrike
Sanna Marin , statsminister, Finland
Carlos Alvarado Quesada , president, Costa Rica
Faisal Alibrahim , minister for økonomi og planlegging, Saudi-Arabia
Shauna Aminath, minister for miljø, og , Maldivene
Ida Auken , MP, tidligere miljøminister, Danmark (forfatter til den beryktede artikkelen “ Welcome To 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better ”)
Annalena Baerbock , utenriksminister, leder av alliansen 90/Die Grünen, Tyskland
Kamissa Camara , minister for digital økonomi og planlegging, Mali
Ugyen Dorji , innenriksminister, Bhutan
Martín Guzmán , finansminister, Argentina
Muhammad Hammad Azhar , minister for Energi, Pakistan
Paula Ingabire , minister for informasjons- og kommunikasjonsteknologi og innovasjon, Rwanda
Ronald Lamola , justis- og kriminalomsorgsminister, Sør-
Birgitta Ohlson , minister for EU-saker 2010–2014, Sverige
Mona Sahlin , partileder for Socialdemokraterna 2007–2011, Sverige
Stav Shaffir , leder av Miljöpartiet, Israel
Vera Daves de Sousa , finansminister, Angola
Leonardo Di Caprio , skuespiller og klimaaktivist
Mattias Klum , fotograf og miljøverner, Sverige
Jack Ma , grunnlegger av Alibaba
Larry Page , grunnlegger av Google
Ricken Patel , grunnlegger av Avaaz
Jimmy Wal e , grunnlegger avWikipedia
Jacob Wallenberg
 , styreformann i investor
Niklas Zennström , grunnlegger av Skype
Mark Zuckerberg , grunnlegger av Facebook

Hensikten fra begynnelsen har vært å “identifisere og fremme en fremtidsrettet global agenda, med fokus på spørsmål i skjæringspunktet mellom offentlig og privat sektor.”

Offentlig-private partnerskap er en av hjørnesteinene i World Economic Forums filosofi. Det vil si en fusjon mellom statlige og store selskaper (også kjent som korporativisme) med sikte på å løse globale problemer på en mer “effektiv” måte. Valget av ledere gjenspeiler tydelig denne ambisjonen.

Young Global Leaders-gruppen ble opprinnelig instruert til å identifisere de store utfordringene i det 21. århundre. Disse inkluderte fred, miljø, utdanning, teknologi og helse – områder som disse kommende lederne kunne utnytte politisk, økonomisk og kulturelt i det nye årtusenet.

Partnere for Global Leaders of Tomorrow i 2000 var store globale selskaper som The Coca Cola Company , Ernst & Young , Volkswagen og BP Amoco . Disse kan bidra til agendaen ved å «spille en aktiv rolle i å utvikle og implementere konseptet til GLT-prosjektet. Partnerne kan derfor delta aktivt i utviklingen av GLT-programmer; representanter for partnerselskapene så vel som deres gjester er invitert til GLT-møter .. ” Siden  Global Leaders of Tomorrow ble omgjort til  Young Global Leaders  2004, har partnere som Bill & Melinda Gates Foundation , Google, og JPMorganChase  (med alumni fra programmet) har også deltatt som sponsorer.

Partnere for Global Leaders of Tomorrow i 2000 var store globale selskaper som The Coca Cola Company, Ernst & Young, Volkswagen og BP Amoco. Disse kan bidra til agendaen ved å «spille en aktiv rolle i å utvikle og implementere konseptet til GLT-prosjektet. Partnerne kan derfor delta aktivt i utviklingen av GLT-programmer; representanter for partnerselskapene så vel som deres gjester inviteres til GLT-møter … ”

Siden Global Leaders of Tomorrow ble omgjort til Young Global Leaders 2004, har partnere som Bill & Melinda Gates Foundation, Google og JPMorganChase (med alumni fra programmet) også deltatt som sponsorer.

Den ytterste konsekvensen av både offentlig-private partnerskap og disse målområdene er opprettelsen av en stort sett fascistisk sosial kontrakt der individet har blitt underordnet disse mektige interessene. Noble mål om å skape en bedre verden har også blitt kidnappet. Dette er spesielt tydelig i sammenheng med partnerskapet mellom WEF og FN og implementeringen av de globale målene (Agenda 2030) gjennom anvendelse av teknologiene til den fjerde industrielle revolusjonen .

Det betyr at 1900-tallets demokratiske prinsipper og maktfordeling i stor grad er blitt fullstendig undergravd og i stedet erstattet av en ny global klasse som former vår felles fremtid basert på deres egne interesser. Dette har ført til en de facto privatisering av både nasjonale myndigheter og internasjonale organisasjoner, der lobbyister ikke lenger holdes i lobbyen, men har beveget seg inn i maktens sete og formet politikk som direkte påvirker livene våre. Hva dette betyr har blitt spesielt tydelig siden pandemien ble erklært i mars 2020.

I tillegg har ledende multinasjonale investeringsforvaltningsselskaper som BlackRock , ledet av World Economic Forums egen Larry Fink, stadig flyttet sine posisjoner fremover.

Den tyske økonomen og journalisten Ernst Wolff mener at mange av de nasjonale lederne som er inkludert i Young Global Leader-programmet har blitt valgt ut for deres vilje til å gjennomføre den tøffe agendaen med nedstengninger de siste årene uten å stille noen spørsmål, og at deres forestående fiasko (som bevist av i en økende misnøye blant massene) vil bli brukt som en unnskyldning for å skape en ny form for global regjering hvor de gamle nasjonalstatene stort sett blir foreldet. En ny global digital valuta med Universal Basic Income (UBI) kan deretter gradvis introduseres for å erstatte vårt dødsdømte pengesystem. [4]

Denne konklusjonen er delvis sammenfallende med min egen. Det støttes også av Paul Raskins scenarier fra The Great Transition Initiative om hvordan en totalitær «New Earth Order» etableres, som på sikt skal erstattes av en global demokratisk regjering (Earth Federation) med en verdenskonstitusjon. [5]

“Covid-19-pandemien har understreket den katastrofale fiaskoen i en hvert land-for-sig selv-tilnærming til , og nasjonale økonomiske interesser, snarere enn globale behov, fortsetter å dominere diskusjoner om klimapolitikk, og baner veien mot klimakaos.

Under det trekammerlige verdensparlamentet kommer de fire hovedbyråene til Earth Federation-regjeringen: Verdens høyesterettssystemet, World Executive, World Enforcement System og World Ombudsman.» [6] – Glen T. Martin, Jordens grunnlov

Visjonen er at en fredelig og harmonisk verden i balanse skapes gjennom etableringen av et verdensforbund med et verdensparlament, verdensregjering og en verdensdomstol. Dette er ideer som lenge har sirkulert i  Club of Rome og tett knyttet New Age-kretser. Spørsmålet er hvordan et slikt nytt globalt maktsystem ville unnslippe skjebnen å bli kidnappet av de samme interessene som skapte vårt nåværende korrupte og sviktende system? Dette med tanke på de som støtter prosjekter som The Great Transition (initiert med startkapital fra Steven Rockefeller). Det som skjer er snarere en metode for å ta oss til deres ultimate løsning i form av et globalt teknokratisk kontrollsystem.

Det er imidlertid høyst usannsynlig at denne planen vil lykkes. Bevisstheten sprer seg som en ild i tørt gress og panikken til eliten øker ettersom fortellingen deres smuldrer opp og folk blir mer og mer immune mot propagandaen. Derav alle inkvisitorene og “faktasjekkerne” som flittig gatekeeper for fortellingen og hjelper til med å styre opinionen i “riktig” retning. De er absolutt til å stole på siden for eksempel  David Roy Thomson , styreleder i Thomson Reuters Corporation , er en alumni fra  Global Leaders of Tomorrow , klasse av 1993.

Det er nå på tide å ta kontroll over våre egne skjebner og unngå å gå i nye feller.

Referanse: Pharos.stiftelsen-pharos.org / Referanser:

Takk til undersøkende journalist  Cory Morningstar  for klippet som inspirerte denne bloggartikkelen. Følg bloggen hennes  Wrong Kind of Green .

[1] World Economic Forum, GLT Class of 1993 .pdf
[2] World Economic Forum, Chrystia Freeland
[3] World Economic Forum, Young Global Leaders Community (søkbar liste over YGL-alumni)
[4] Michael Lord, “ Exposed: Klaus Schwab's School For Covid Dictators, Plan for ‘Great Reset' “, RAIR Foundation, 10. november 2021
[5] Paul Raskin,  Journey to Earthland: The Great Transition to Planetary Civilization .pdf, Tellus Institute, Boston, 2016
[6] Glen T. Martin,  The Great Transition Requires the Earth Constitution “, Great Transition Initiative, november 2021

Hvorfor en bokhvetepute er den beste gaven for enhver anledningDen urovekkende historien til Paris-katakombeneDe skumleste forlatte fornøyelsesparkene noensinneGale bilder av Synthol Bodybuilding mislykkes?Foreldre Er Rasende Over Eksplisitt Anti-Hvit Rasisme Og Pedofili I SkolepensumForrige InnleggMainstream Press Kjører Falsk Overskrift Som Kunne Ha Startet WW3Neste Innlegg

Relaterte Artikler

separasjon eller rensing?  å dele et samfunn med den politiske venstresiden er umulig

TYRANNI

Hvorfor Det Er Umulig Å Dele Et Samfunn Med Den Politiske Venstresiden

HAF12. Februar 2022

å avslutte mandater fratar ikke regjeringen muligheten til å gjøre dette igjen

KORONAVIRUSTYRANNI

Avslutning Av Mandater Fratar IKKE Regjeringen Evnen Til Å Gjøre Dette Igjen

HAF11. Februar 2022

menneskeheten trekker tilbake samtykke fra tyranner

INSPIRASJONTYRANNI

Menneskeheten Trekker Tilbake Samtykke Fra Globalistiske Tyranner

HAF11. Februar 2022

internasjonal gruppe av advokater fortsetter med covid 19-forbrytelser mot menneskeheten storjury

KORONAVIRUSTYRANNI

Internasjonal Gruppe Av Advokater Fortsetter Med Covid-19 Forbrytelser Mot Menneskeheten Grand Jury

HAF9. Februar 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.