Biden gir Soros 200 millioner dollar for å hjelpe kriminelle migranter med å rømme fra fengsel.

Joe Bidens avdeling for helse og menneskelige tjenester har bevilget nesten 200 millioner dollar til George Soros for å hjelpe kriminelle migranter å rømme fra fengsel.

Den Soros-tilknyttede gruppen, Vera Institute of Justice, hjelper til med å finansiere advokater for farlige kriminelle ulovlige romvesener, ifølge en undersøkelse utført av Just the News.

Ifølge kilder er Biden ute etter å øke den lukrative kontrakten til hele 198 millioner dollar.

Det ytre venstre Vera Institute of Justice er delvis finansiert av den anti-amerikanske globalistiske milliardæren George Soros og har fått mer enn 10 millioner dollar av Soros’ Open Society Foundation.

“Vera Institute of Justice er en enorm progressiv non-profit basert i New York City med godt over et budsjett på 140 millioner dollar, som de bruker til å finansiere en rekke progressive årsaker og initiativer over hele landet,” Immigration Reform Law Institutes Jason Hopkins fortalte Fox News.

“Enten det er strafferettsreform, kausjonsreform og også immigrasjon,” sa han.

Westernjournal.com rapporterer: Et stort problem med dette programmet er at det har en tendens til å oppmuntre til ulovlig migrasjon. Hvis illegale tror at enhver overtredelse de begår vil bli utjevnet av advokater betalt av selve regjeringen hvis lover de bryter, hva vil stoppe dem fra å fortsette å strømme over grensen?

Til dags dato er HHS-pengene satt til å bli delt ut til fem programmer, ifølge Just the News:

“9,4 millioner dollar for EOIR, som refererer til Executive Office for Immigration Review
12,7 millioner dollar for juridisk orienteringsprogram
4,7 millioner dollar for juridisk orienteringsprogram for familiegrupper
4,6 millioner dollar for ‘immigrasjonsdomstolens helpdesk’
5,3 millioner dollar for juridisk orientering for uledsagede fremmede barn”

“Vera Institute søker å sette opp et parallelt offentlig forsvarersystem som de driver med skattepengene dine,” sa Adam Andrzejewski, administrerende direktør og grunnlegger av Open the Books, rapporterte Just the News.

“Med hundrevis av millioner i skattebetalerfinansiering søker de lovlig subsidie ​​for ulovlige deltakere. Dette har urovekkende samfunnspolitiske implikasjoner. For eksempel er Vera en ideell enhet og er ikke regjering. Derfor er de ikke underlagt offentlighetsloven, så innbyggerne har ikke rett til å vite det og kan ikke følge pengene.»

Denne dype lommedonasjonen til illegale romvesener understreker det faktum at Joe Biden har vært myk på kriminalitet siden han tiltrådte vervet.

Husets GOP-leder Kevin McCarthy sprengte nylig Biden for å ha unnlatt å fange den stigende klassen av myke-mot-kriminalitet-demokrater.

“Soft-on-crime-politikere ødelegger landet vårt. Både president Biden og VP Harris har hengitt seg til den myke kriminalitet ytre venstresiden for politisk vinning, og bidratt til å skape et klima fiendtlig mot rettshåndhevelse, sa McCarthy ifølge Fox. – Det har vært en absolutt katastrofe.

McCarthy fortsatte å kritisere Biden for å nekte å fordømme den ytre venstresiden av Manhattan distriktsadvokat Alvin Bragg, og sa: “Nå mangler Biden motet til å fordømme en ytre-venstre-aktor i New York City som nekter å straffeforfølge kriminalitet, nedgraderer siktelser for forbrytelser for forbrytelser som væpnet ran og løslatt kriminelle mot lav kausjon.»

Pressesekretær i Det hvite hus Jen Psaki gikk nylig i defensiven over Bidens holdning til kriminalitet. Psaki insisterte på at påstander om at Biden er myk på kriminalitet har “ingen basis” faktisk, rapporterte The Hill.

Hun la til at Bidens amerikanske redningsplan inneholder midler til å ansette mer politi, men hun fortsatte med å hevde – uten bevis – at høy kriminalitet er forårsaket av slappe våpenlover.

Meningsmålinger viser at bare én av tre velgere godkjenner Bidens håndtering av kriminalitet, ifølge ABC News.

Faktisk viser meningsmålingene at Bidens godkjenningsvurdering for kriminalitet har gått ned siden oktober.

Kilde

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.