Reiner Füllmich og 50 advokater: “Vaksinene er laget for å drepe og avfolke planeten”

Rumble –Etter å ha hørt vitneforklaringene til den tyske koronaundersøkelseskomiteen av tidligere visepresident for Pfizer dr. Mike Yeadon, som har vært vitenskapsmann i 36 år, trekker advokater med Reiner Füllmich den samme konklusjonen: Injeksjonene som normalt kalles Corona-vaksiner er designet for å eksperimentere med menneskeslekten og for å finne ut hvilken dose av et ennå ukjent giftstoff som trengs for å drepe mennesker. Dødelighetsraten knyttet til vaksinene, ifølge Yeadon, kan spores i form av partinummer for de forskjellige partiene, ettersom noen partier ser ut til å være mer dødelige enn andre. Når man ser på de tilgjengelige bevisene, er hovedmålet med injeksjonene over hele verden global avfolking, ifølge de involverte advokatene. Dr. Füllmich fortalte Perspektiv at advokatene som utarbeidet en internasjonal rettssak ikke lenger var i tvil:

Citizen Journalist Ulf Bittner fra EU/EES Healthcare-bloggen og Sverige Granskas uttalte i intervjuet at situasjonen med sporbare lotnummer og skader og dødsfall knyttet til lotnummer er lik i de ulike helseregionene i Sverige. Bittner er i kontakt med en vaksinekoordinator som har levert dokumenter for å holde oversikt over hvor mange som har blitt skadet og mistet livet knyttet til de ulike partiene av de såkalte vaksinene.

01:00 Ulike tall på strekkodene i bunnen av vaksinedosene er placebo som er gitt til politikere ifølge en slovensk sjefssykepleier. Er det det samme i andre land?

1:54 Mike Yeadon og LOT-tallene for noen bilder av merkene Moderna, Johnson& Johnson og Pfizer/Biontech er relatert til mye høyere dødelighet enn for de andre produsentene.

3:52 Produsentene av de såkalte vaksinene eksperimenterer med riktige doser for å drepe mennesker ifølge Dr. Füllmich. Dette ifølge Corona Investigative Committee utgjør overbevisende bevis for strafferstatning og massedrapsforsøk. De dreper mennesker med vilje.

08:30 Advokater fra India har sendt inn klager for overlagt drap.

09:55 Mike Yeadon som vitne for den kommende rettssaken mot gjerningsmennene.

10:44 Alle som kritiserer overgrepene til verdens regjeringer, blir kalt en ‘høyreekstremist’. Dette har også skjedd med den internasjonalt anerkjente forskeren Mike Yeadon.

13:05 CDC trakk tilbake anbefalingen for PCR-testene som diagnostiserer SARS-CoV-2 fra 31/12-2021. PCR-tester er grunnlaget for pandemien. Hvorfor gjør Anthony Fauci nå en 180-graders sving?

17:25 Minst en million dollar per person vil bli krevd i strafferstatning hvis søksmålet blir vellykket.

18:33 Tidligere ble bare ti prosent av alle bivirkninger rapportert. I den situasjonen verden er akkurat nå, estimerte teamet at faktisk bare én prosent av alle bivirkninger ble rapportert.

19:25 Administrerende direktør for livsforsikringsselskapet fra Indiana USA med 100 milliarder dollar i eiendeler sa: “I løpet av det siste året har det vært en overdødelighet på 40 prosent”. Dette antas å være på grunn av injeksjonene.

21:05 Hvilket stoff i hetteglassene gjør dem så dødelige? Er det grafenoksid/grafenhydroksid?

22:37 Enhver vaksin er en gift, det er doseringen som utgjør forskjellen. Dette er ikke en vaksine, da en vaksine gir immunitet, mens disse produktene krever uopphørlige injeksjoner. Enten virker en vaksine eller så virker den ikke.

24:40 Dette er heller ikke genterapi, siden en genterapi betyr å bytte ut et ødelagt gen med et fast. Dette er mer som å eksperimentere på mennesker og prøve å drepe oss.

25.15 Dosene er ikke testet av myndigheter, mens regjeringer vil holde kontraktene skjult for offentligheten i minst 55 år. Hvordan påvirker dette muligheten for å få folk straffet? Dr Füllmich går gjennom alle løgnene som baner vei for den tyranniske situasjonen verden nå er i.

28:25 Vaksinene er verken trygge eller effektive. Produsentene eksperimenterer med dødelige doser gift. Alle som nå deltar i forsettlig ondsinnet påføring av skade vil bli straffet.

30:05 Hvor sikre er juridiske eksperter på konklusjonen som Mike Yeadon har trukket fra dette, at alt handler om avfolking og forsettlig dreping av mennesker gjennom injeksjoner? Hvis nærmere 50 advokater er av samme oppfatning, regnes det som “ugjendrivelig bevis”.

32:08 Injeksjonspartier i Sverige kan spores av en søknad.

32:45 Füllmich er i samarbeid med folk som jobber innenfor den hemmelige tjenesten i Tyskland som ikke ønsker å ta injeksjonene.

34:15 Dr. Lee Merritt om kamppiloter i USA som nekter å få skuddene. I følge Dr Füllmich forklarte Dr Merrit: “De forsto at hvis de ble tvunget til å [bli vaksinert] kom de til å bli drept.”

35:15 Det samles inn informasjon om batcher i Sverige fra hver region, de svenske helsemyndighetene (Folkhälsomyndigheten) og medisinske myndighetene (Läkemedelsverket). Hver batch er sporbar gjennom en applikasjon. Det er økonomisk belønning for de svenske regionene som klarer å få flere injiserte. En av de sakkyndige advokatene som er involvert i de kommende rettsmøtene er en spesialist på Nürnberg-rettssakene.

38:45 Hvordan vil rettssakene bli utført, og gjennom hvilken juridisk struktur? En felles design, samme struktur som for Nürnberg-rettssakene.

39:40 Fritt valg bør råde for medlemmer av EU. Forbrukere av helsetjenester har forbrukerrettigheter. Svindel betyr å villede folk og forbrukere av helsetjenester.

42:00 De såkalte vaksinene er et forfalsket produkt som kommer på markedet. Ifølge Mike Yeadon er det en lov i USA som vil gjøre alle ansvarlige for skadene skapt av det forfalskede produktet. Giftstoffer blir satt inn i hetteglassene andre enn de kjente lipidene osv., som personene som tok vaksinene aldri samtykket til.

43:40 Viktigheten av desentralisering av makt og nasjonal uavhengighet i stedet for at globale organisasjoner som EU forteller folket hva de skal gjøre. Koble fra banksystemet, frivillige organisasjoner og skape uavhengige og sterke landbruksforsyningskjeder, energiforsyningskjeder etc.

46:15 Når skal rettssakene finne sted? Hvordan vil indikasjonene skje og hvordan vil rettssakene bli holdt? Et av målene er å informere folk og avsløre feilhandlingene ved å involvere de alternative mediene, slik at mainstream-mediene ikke vil kunne ignorere rettssakene. Mannskapet jobber med et nytt lovsystem i USA, Afrika og Tyskland.

50:48 Dr. Füllmich tror at verden er nær et vendepunkt og at hele fortellingen vil falle sammen veldig snart, kanskje om et par uker eller måneder.

54:13 Robert Malone, Robert F Kennedy og Mike Yeadon og andre som er involvert i å avsløre agendaen er i kontakt med hverandre, og det er planlagt en turne med disse varslerne i USA i mars

Mikael Nordfors sitt bilde

Innsendt av Mikael Nordfors 10. januar 2022 – 21:52Reiner Füllmich og 50 advokater: “Vaksinene er laget for å drepe og avfolke planeten”

Video

Elementer per side510204060100

TittelGjennomsnittlig rangering
REINER FULLMICH: HVA HANDLER DETTE OM HVIS DET IKKE HANDLER OM HELSE?100,00 %
“Vaksine” mordanklager godtatt av påtalemyndigheten, tjenestemenn drepte pasienter med forsett100,00 %
Professor Sucharit Bhakdi, MD, uttalelse om presserende bekymring vedr.: Covid-19 vaksinesikkerhet som svar på EMAs ignorering av private bekymringsmeldinger100,00 %
Ny normal: Døde babyer, Vaxxed-mødre som leverer skadde, døde babyer100,00 %
Dr. Mike Yeadon | Sesjon 86: Tåken løfter seg – Bevisene er nå klare!100,00 %
Fjerning av covid-vaksine Gjøre vondt uvakset? Dr. Lee Merritt forklarer100,00 %
Kina overvåker Zoom-anrop!100,00 %
Dr. Pierre Kory presser på for godkjenning av Ivermectin-behandling for Covid-19100,00 %
BREAKING! AstraZeneca ‘vaksine’ hetteglass undersøkt av forskere bekrefter GIFTIG GIFT100,00 %
Dr TILBYR 5000 USD FOR BEVIS PÅ AT CV19 EKSISTERER100,00 %
Dr. Paul Marik diskuterer de siste trendene innen COVID-håndtering100,00 %
Spesiell arrangement rundebord med Dr. Judy Mikovits som diskuterer det magiske viruset og mRNA-vaksinene100,00 %
Dr. Judy Mikovits intervjuet av Health Ranger: Faucis covid-forbrytelser er ikke hans første “plandemi”100,00 %
HVORDAN BEHANDLE COVID 19 MED MEDISINSKE GASSER OG ANDRE BILLIGE OG RELATIVT RISIKOFRIE ALTERNATIVER.100,00 %
De nye injeksjonene er Bio*wea*ons, ikke Va**iner100,00 %
Mads Palsvig | Fullstendig intervju del 1 | Planet Lockdown100,00 %
FORBUDT KURERING – ANDREAS KALCKER FORKLARER HVORFOR BETINGELSER FOR COVID ER SKJULT / KLORDIOKSIDSID-CD-er100,00 %
DRAP AV ‘VAXXX’; FEMA BETALER 9 000 USD PER DØD KROPP ‘HUSH-MONEY’; DR. MCCULLOUGH, ‘DET ER ET BIO-VÅPEN’!100,00 %
Mike Yeadon-intervju – Planet Lockdown100,00 %
Et sykehjem hadde null koronavirusdødsfall. Deretter vaksinerer den innbyggere for koronavirus og dødsfallene begynner.100,00 %
500+ LEGER TALER UT — VI MÅ KJEMPE FOR VÅRE RETTIGHETER — VERDENS FRIHETSALLIANSE100,00 %
Mikael Nordfors og Michael Oddane om Demosokrati100,00 %
13. februar Viral Reality Update: “En vekker til verden”100,00 %
EN MEDICERDEBATT OM COVID 19 “VAKSINER” SIKRE OG EFFEKTIVE MED VERDENS EKSPPERTER OG PASTOR GWAJIMA.100,00 %
En dialog om injeksjonssikkerhet og effekt mellom pastor Askofu Gwajima og Dr. Mike Yeadon.100,00 %
Varslersøksmål! Statens Medicare-data viser 48 465 DØDE etter COVID-skudd100,00 %
Dr. David Martin – Følg patentene, så vil du forstå Covid100,00 %
DR. PETER MCCULLOUGH SIER HØYEFFEKTIV TIDLIG BEHANDLING FOR COVID HAR BLITT SENSURERT100,00 %
Covid-skudd for å «desimere verdensbefolkningen», advarer Dr. Bhakdi100,00 %
Rainer Fuellmich på Nürnberg 2.0100,00 %
Mikael Nordfors taler på Trafalgar Suare 19/9 2020100,00 %
Rainer Fuellmich Intervju Planet Lockdown100,00 %
Vitenskapen om virus og vaksiner, mer en eventyrhistorie.100,00 %
Den svenske helsemyndigheten slår nå offisielt fast at Lockdown har en svært begrenset effekt.100,00 %
Rainer Fuellmichs tale i London 24.07.2021100,00 %
MYCKET VIKTIG INTERVJU MED LÄKARE MIKAEL NORDFORS KRING COVID-19.100,00 %
Florida vinner Lockdown Science War – Hands Down – ikke noe problem!100,00 %
Föreläsning – Den Geopolitiska Uppgörelsen100,00 %
Konsentrasjonsleir-overlevende Vera Sharav beskriver parallellene mellom Nazi-Tyskland og ‘Covid’-tiden100,00 %
Spike-proteinet eksisterer ikke – Dr. Luis Marcelo Martínez100,00 %
HASTEMELDING AV BEATE BAHNER: BARN I LIVSFARE Pga BIONTECH INJEKSJONER100,00 %
Reiner Füllmich og 50 advokater: “Injeksjonene er designet for å drepe og avfolke planeten”100,00 %
Dr. Mikael Nordfors på C***d og P*R-testløgner, Tanzania uten restriksjoner og C*rona problemer100,00 %
Tysk nevrolog advarer mot å bruke ansiktsmasker: “Oksygenmangel forårsaker permanent nevrologisk skade”100,00 %
DR MIKAEL NORDFORS ADVARSEL TIL VERDENS BEFOLKNING – SVERIGE – TANZANIA REVIEW INTERVJU100,00 %
Den ekte Tony Fauci100,00 %
COVID innleder den modige nye verden av vaksiner100,00 %
BREAKING! Massiv tildekking! 45 000 DØDE, Booster Plan EXPOSED!100,00 %
DR. ANDREW KAUFMAN I DISKUSJON MED JUDY MIKOVITS OG MARCY CRAVAT100,00 %
Patolog Dr. Ryan Cole: Vax-11k dødsfall, 1. obduksjon ? Hmmm.100,00 %
KRISE I AMERIKA: MILLIONER AV SYKEPLEPER SIKER OPP ELLER FÅR FYKKES PÅ COVID-VAKSINEMANDATER100,00 %
Peter McCullough, MD vitner til Texas Senatets HHS-komité100,00 %
Pressekonferanse i Bern, Sveits 12.11.2021 om Covid-politikk100,00 %
Fauci – Public Enemy #1?100,00 %
Vi er suverene100,00 %
Stopp Covidiots nå på Spotify100,00 %
DR DAVID MARTIN | DR REINER FUELLMICH – 9. JULI 2021 TYSK CORONA-KOMITEETS VITNINGSVIS100,00 %
Dr. David Martin avsluttet nettopp diskusjonen om Covid, Fauci, DOJ, politikere i ETT INTERVJU100,00 %
Sjukutbrott skjer i högvaccinerade populationer!100,00 %
FOLKEMORD VED KORRUPSJON: DR. REINER FUELLMICH MED DR. VLADIMIR ZELENKO OG DR. WOLFGANG WODARG100,00 %
SVART & VITT & GRÅTT med Mikael Nordfors & Ulf Bejerstrand.100,00 %
Vaksinerte er døende, regjeringen lyver og vi saksøker dem alle100,00 %
Å AVSLUTE LØGNEN OM ASYMPTOMATISK OVERFØRING, EN GANG FOR ALLE100,00 %
Dr. Reiner Füllmich | Dr. Bryan Ardis ~ 30. juli 2021100,00 %
Reiner Fuellmich intervju sammen med professor Björn Hammarskjöld om situasjonen i verden og Sverige 2021 09 06 i SVERIGE GÅR SERIEN/SVERIGE GRANSKAS SERIEN100,00 %
Tidligere visepresident for Pfizer på VACCINE & Matt Hancock / mars 2021100,00 %
Läkare anbefalte behandling mot C19 – fick sin legitimation indragen100,00 %
Foreläsning om senfästespressur.100,00 %
Dr.Yan Vi er i en ubegrenset biokrigføring utført av KKP nå100,00 %
VIKTIG Viral oppdatering 7. desember – Europa og USA forklart! Ingen effekt av Lockdown ifølge 22 uavhengige studier!100,00 %
Kommer krig? Operasjon Trust” psyop avslørt, DC forbereder seg på storskala KRIG100,00 %
Lockdowns Summit LIVE i London100,00 %
Dr. Robert O. Young ITNJ-vitnesbyrd100,00 %
La Quinta Columna om den avstembare elektriske konduktiviteten til grafen100,00 %
Jusprofessor fremragende forelesning100,00 %
Immanuel Project – ORI, nr. 01: biovåpen – myten om menneskeskapte patogener100,00 %
MODERN MEDISIN: FORRÆDNING MOT MENNESKET?100,00 %
Reiner Fuellmich siste eksplosive intervju med RFKjr: Know Thy Enemy! The Real Fauci, Gates,100,00 %
Mrna COVID-vaksiner øker dramatisk endotelial inflammatoriske markører og ACS-risiko målt med PULS-hjertetesten: a Wa100,00 %
Craig Kelly, tale – Australian House of Representatives, brudd på helligheten av lege/pasient-forholdet – oppfordrer til å oppheve strafferettslige straffer for leger som foreskriver HCQ til syke100,00 %
Dr. Mikael Nordfors om medialögner, otestade medisiner og opålitlig tester.100,00 %
PENSJONERT EKS-POLITIMANN MARK SEXTON HAR AKKURAT BESØKT POLITIET FOR Å ANMELDE REGJERINGEN FOR DORD OG FORBRUKNING MOT MENNESKEHETEN.100,00 %
Vitamin D og COVID 19: Bevisene for forebygging og behandling av koronavirus (SARS CoV 2)100,00 %
Fokus på Fauci – 5. januar100,00 %
Hvis folk får J****d etter å ha sett dette, sparer de ikke lenger100,00 %
Keiseren har ingen korona100,00 %
FLCCC-videoene: Globale medisinske og vitenskapelige eksperter ber verdens regjeringer handle nå for å redde liv100,00 %
Det er på tide | Oracle Films | Reisen inn i 2021 #DareToThink100,00 %
PLANDEMISK EN100,00 %
ER DET EN COVID-VAKSINE/KREFT-KOBLING?100,00 %
Alex Jones om prioner i vaksiner og SPARS-pandemiavisen100,00 %
Ivermectin i Japan100,00 %
MIKROBIOLOG & DR. SUCHARIT BHAKDI: “STØRSTE EKSPERIMENT NOENSINNE UTFØRT I MENNESKETS HISTORIE”100,00 %
Öystein Rönne # 85 – Nu dras snaran åt på massmördarna!100,00 %
Mikael Nordfors og Ulf Bittner om at Lockdown har ingen effekt på Covid 19 dødlighet100,00 %
“Pandemilagen är grunnlagsvidrig – Sverige blir en diktatur!” Ass. professor Björn Hammarskjöld100,00 %
Intervju med Dr Mikael Nordfors om dagens situasjon og medisinsk tyranni-100,00 %
Dr. David Martin gjør slutt på C****D, Fauci, USAs Justitiedepartement og Politiker i samme intervju100,00 %
Dr David Martin – Dette er IKKE en vaksine – Den viktigste videoen du vil høre i livet ditt100,00 %
Spike Proteins In Immune Cells – Dr. Bruce Patterson diskuterer COVID Long Haul100,00 %

Sider

10Gjennomsnitt: 10 ( 1 stemme)

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.