Fed Forbereder Seg På Å KRASH Global Financial Systems For Å Implementere Den Store Tilbakestillingen

2. Januar 2022

Populært Akkurat Nå

Denne Videoen Blir Snart Forbudt. Se…Hemmeligheter avslørt20 Cringeworthy Lamborghinis That…FillyNews20 Kjendiser Og Deres Virkelige Navn…FillyNewsHun Var Den Vakreste Jenta I…NueeyEldre Menn Trenger Å Vite Dette 1 Rare…Smart Life-rapporterHer Er Formålet Med Den Lille Lommen I…NueeyGlem Den Blå Pillen: Bare Ta Denne En…Menns nyheterJennifer Aniston Ingen Sminkebilde…popcornews.comHvordan Parterapeuter Kjenner En…InspiredotToppbedrifter Som Gir Gratis PengerInspiredot

Federal Reserve forbereder seg på å krasje det finansielle systemet midt i en global pandemi som har ødelagt verden siden 2020.

I en rapport publisert i Global Research bemerker forfatter F. William Engdahl at Fed, sammen med andre globalistiske makter, er satt til å få ned det amerikanske finansmarkedet ved å bruke økende inflasjonskostnader som unnskyldning. Dette vil føre til at historiens største finansboble krasjer, og baner vei for “Den store tilbakestillingen .”Fed forbereder seg på å krasje globale finanssystemer for å implementere den store tilbakestillingen

Bilde: NBCNews.com

Grunnlaget for krasjet og den store tilbakestillingen er allerede lagt: I USA nærmer Biden-administrasjonen seg å utløse en annen viktig vei ved å lede den nordatlantiske traktatorganisasjonen til å helle våpen og rådgivere til – et land som for tiden er i konflikt med .

I mellomtiden er USA midt i striden mellom og Taiwan – mens de også fører proxy-kriger mot Kina i Etiopia og andre deler av .

Den billioner av dollar i krise utgifter både Donald Trump og Joe Biden pluss videreføring av Federal Reserves nær null rente politikk har satt scenen for en snarlig markedet kollapse. Eiendelskjøp for milliarder i obligasjoner for å holde boblen oppblåst beviste at kollapsen er bevisst og håndtert.

Inflasjonen i USA forverres av forstyrrelser i forsyningskjeden fra Asia over hele Nord-Amerika. Inflasjonen, som er den verste på fire tiår, satte scenen for sentralbanker for å få ned det gjeldsoppblåste systemet og forberede den store tilbakestillingen av verdens finansielle system.

Økonomiene til store industriland vil selvdestruere på grunn av Green New Deal i EU og USA. Sammenbruddet av dollarsystemet vil ødelegge det meste av verden på grunn av dets gjeldsbånd.

Det elektriske nettet i EU er på randen av store strømbrudd denne vinteren, nei takk til nullkarbonpolitikken for å fase ut kull, olje, gass og til og med kjernekraft. Nettet er avhengig av upålitelig vind- og solenergi.

Tysklands nyeste grønne regjering måtte stenge tre kjernekraftverk 31. desember. Kjernekraftverk genererer elektrisiteten som brukes av Danmark. Vind og sol kan ikke fylle gapet.

Biden-Prosjekter Førte Til Rekordhøye Drivstoffkostnader

Bidens Build Back Better førte til rekordhøye drivstoffkostnader, og det er en utdannet gjetning at å øke renten vil ødelegge hele verden.

En strategisk risikokonsulent og foreleser, Engdahl, utdannet ved Princeton University , bemerket at Fed har brukt «kjerneinflasjon» for å bli kvitt politisk skadelige månedlige data for forbrukerinflasjon som viste økende olje- og kornpriser. Kjerneinflasjon betyr at konsumprisene stiger minus energi og mat. Den vanærede presidenten Richard Nixon brukte begrepet i 1975 for å forfalske dataene.

“Kjerneinflasjon er en svindel fordi amerikanske forbrukere måtte betale mye mer for bensin og brød. Svært få ekte mennesker kan leve uten energi eller mat, understreket Engdahl.

For tiden inkluderer ikke den amerikanske forbrukerprisindeksen kostnadene ved å kjøpe og finansiere hus, og også eiendomsskatter eller vedlikehold og forbedring av boliger som har vært skyhøye.

Fed bør gi en uttalelse som innrømmer at inflasjonen er mer alarmerende enn de trodde. Denne situasjonen krever aggressive renteøkninger for å “presse inflasjonen ut av systemet.”

Hjulpet av Fed-renter på nesten null og 120 milliarder dollar i månedlige kjøp av obligasjoner fra Fed, kan Wall Street med aksjer på historisk høyder starte en panikk-exit fra aksjer for å komme seg ut.

Dette vil selvfølgelig utløse panikksalg og en snøballende markedskollaps, noe som vil få eiendoms- og aksjekollapsen til Evergrande for liten tid.

Engdahl bemerket at Federal Reserve og store banker som ECB i EU og Bank of Japan ga nullrenter og “kvantitative lettelser” kjøp av obligasjoner for å redde de store finansinstitusjonene og Wall Street og EU-bankene i fullstendig ignorering av helsen. av realøkonomien.

Den største redningspakken i historien til hjernedøde banker og finansfond resulterte i kunstig av den største spekulative boblen i aksjer i historien.

Som erfaren forretningsmann visste Donald Trump at den nye rekordstigningen i S&P 500-aksjene som bevis på den blomstrende økonomien, var en løgn på grunn av Feds nullrentepolitikk.

Amerikansk Økonomi Synker

Med massiv mangel på arbeidskraft, nedstengninger og forsyningskjedeproblemer som kommer fra Kina, synker den amerikanske økonomien og Bidens falske “infrastruktur”-regning vil gjøre lite for å gjenoppbygge den vitale økonomiske infrastrukturen til motorveier, regn, vannbehandlingsanlegg og elektriske nett.

Fed forbereder seg på aksjekrakket i 2022 som den vil bruke til å innlede en virkelig stor depresjon. Det vil være verre enn det som skjedde på 1930-tallet fordi sparepengene til vanlige amerikanere vil bli utslettet.

Bidens skatt på tilbakekjøp av aksjer resulterte i at S&P 500-selskaper kjøpte tilbake 742 milliarder dollar av sine egne aksjer. Hvorvidt Fed vil redusere kjøp av statspapirer samt boliglån.

-pandemihysteriet førte til enorme kjøp, og Federal Reserves beholdning av verdipapirer har mer enn doblet seg fra 3,8 billioner dollar til 8 billioner dollar ved slutten av oktober 2021.

USA manipulerte også sysselsettingsdata og inflasjonstall. Dette skjedde under Vietnamkrigstiden under Lyndon Johnson. For tiden estimerte privatøkonom John Williams fra Shadow Government Statistics at den faktiske arbeidsledigheten i USA er over 24,8 prosent, som er langt fra de rapporterte 4,2 prosentene for november.

Det skjøre amerikanske og globale finanssystemet vil kollapse hvis rentene heves. Innbyggere kan be om nødhjelp i form av digitale penger og en flott tilbakestilling .

Det -baserte Institute of International Finance i september estimerte at globale gjeldsnivåer, som inkluderer stats-, husholdnings- og bedrifts- og bankgjeld, steg 4,8 billioner dollar til 296 billioner dollar i slutten av juni, 36 billioner dollar over nivåene før pandemien. Fremvoksende markeder som Tyrkia, Kina, India og Pakistan skyldte til sammen 92 billioner dollar.

https://www.brighteon.com/embed/7744abe7-99d6-4701-a0d9-5c09ca74f709

Kilder: AFinalWarning.com ; Brighteon.com

Ringende ører?  Når tinnitus ikke stopper, gjør dette (se)

Ringing Ears? When Tinnitus Won't Stop, Do This (Watch)Ringende Ører? Når Tinnitus Ikke Stopper, Gjør Dette (Se)

Drikk dette før sengetid, se kroppsfettet ditt smelte som en gal

Drink This Before Bed, Watch Your Body Fat Melt Like CrazyDrikk Dette Før Sengetid, Se Kroppsfettet Ditt Smelte Som En Gal

Denne videoen blir snart forbudt.  Se før den blir slettet

This Video Will Soon Be Banned. Watch Before It's DeletedDenne Videoen Blir Snart Forbudt. Se Før Den Blir Slettet

Eldre menn trenger å vite dette 1 rare tipset før det er for sent

Older Men Need To Know This 1 Weird Tip Before It's Too LateEldre Menn Trenger Å Vite Dette 1 Rare Tipset Før Det Er For Sent

12x bedre enn solcellepaneler?  Preppers oppfinnelse tar Norge med storm!

12x Better Than Solar Panels? Prepper's Invention Takes Norway By Storm!12x Bedre Enn Solcellepaneler? Preppers Oppfinnelse Tar Norge Med Storm!

Merkeligste fobier kjent for mennesketStrategier for å vinne i backgammonDykkere Oppdag en forlatt undervannsrestaurant … og gå inn6 utendørs nattspill for barn og tenåringer?Dr. Robert Malone Avslører Den Store TilbakestillingenForrige Innlegg2022 Vil Speile 2021 Med Mindre Vi Åpent Adlyder Uvitenskapelig TyranniNeste Innlegg

Relaterte Artikler

dr.  robert malone avslører den flotte tilbakestillingen

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFLOTT TILBAKESTILLING

Dr. Robert Malone Avslører Den Store Tilbakestillingen

HAF2. Januar 2022

dr.  John Coleman, minst 4 milliarder «ubrukelige spisere» som skal avlives innen 2050

SAMMENSVERGELSEAVFOLKING

Dr. John Coleman Publiserte Dette I 1993: Minst 4 Milliarder ‘Ubrukelige Spisere' Skal Avlives Innen 2050

HAF24. Desember 2021

omicron-epidemi av vaksinerte

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Delta Og Omicron Forårsaket Av Jab? Tripled Jabbed Er 4,5 Ganger Mer Sannsynlig Å Teste Positivt For Omicron Enn Unjabbed

HAF24. Desember 2021

topp kardiolog det er et verdensomspennende plan for å undertrykke tidlige covid-behandlinger

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Topp Kardiolog: Det Er Et Verdensomspennende Plan For Å Undertrykke Tidlige COVID-Behandlinger

HAF22. Desember 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.