Dette firmaet tar oppdrag som feks om å “lage snø” i et område.

http://climateglobal.net/

Innovativ for værhåndtering oppfyller fullt ut The (ENMOD), formelt konvensjonen om mot militær eller annen fiendtlig bruk av miljømodifikasjoner , som er et av FNs hoveddokumenter som forbyr deltakerne å være militære eller andre fiendtlige. innflytelse på miljøet, gjennom bevisst styring av naturlige prosesser i biosfæren, hydrosfæren, jordens atmosfære og nær-jordens rom.

Erklæring fra selskapet

Vi presenterer det eksklusive kommersielle prosjektet til den ledende utvikleren av super-high-end-teknologiene, som er foran alle mulige konkurrenter i 30-50 år. Kommersielt prosjekt er levert av oss som et produkt, som viser kapasiteten til det langsiktige samarbeidet innen utvikling av nye teknologier. Teknologier som ikke har noen analoger i nåtid og i nær fremtid.

Vær og klimaendringer.

Presentere globale utfordringer for bærekraftig utvikling av menneskeheten, inkludert miljømessige, klimatiske , demografiske problemer og matsikkerhetsspørsmål, samt utarming av naturressurser, terrorisme, nye sykdommer og andre , genererer en bred etterspørsel etter teknologisk innovasjon.

Hva er de globale utfordringene som krever umiddelbar samarbeid mellom det vitenskapelige miljøet, næringslivet og myndigheter rundt om i verden? Kan innovasjon være løsningen på globale problemer ? Hvordan kan vi oppmuntre til innovasjon på områder der konkurranse og kommersiell gevinst ikke spiller noen rolle, for eksempel for å sikre bevaring av biologisk mangfold og trygge drikkevannsressurser, sanering av jord og utvinning av naturressurspotensial?

Alan AtKisson Grunnlegger, president, AtKisson Group; Medpresident, Balaton-gruppen

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.