Varsler: FDA Og CDC Ignorerer Den Fordømte Rapporten Om At Over 90 % Av Sykehusinnleggelsene Ble Vaksinert For Covid-19 Og Ingen Rapporterte Dette Til VAERS

16. November 2021

Legeassistent, Deborah Conrad, rapporterer tappert disse skadene og er utestengt fra å sende inn VAERS-rapporter.

av Aaron Siri

varslere fda og cdc ignorerer den fordømte rapporten om at over 90 % av sykehusinnleggelser var vaksinert for covid 19 og ingen rapporterte dette til vaers

En bekymret legeassistent, Deborah Conrad, overbeviste sykehuset hennes om nøye å spore -vaksinasjonsstatusen til hver pasient som ble innlagt på sykehuset hennes.

Resultatet er sjokkerende.

Som fru Conrad har beskrevet, betjener sykehuset hennes et der mindre enn 50 % av individene ble vaksinert for Covid-19, men likevel, i løpet av samme tidsperiode, ble omtrent 90 % av personene som ble innlagt på sykehuset dokumentert å ha fikk denne vaksinen.

Disse pasientene ble innlagt av en rekke årsaker, inkludert men ikke begrenset til COVID-19-infeksjoner. Enda mer urovekkende er at det var mange individer som var unge, mange som fikk uvanlige eller uventede helsehendelser, og mange som ble innlagt måneder etter vaksinasjon.

Man skulle tro at etter at en forening ble identifisert av et helsepersonell, ville helsemyndighetene våre i det minste gjennomgått dette funnet, ikke sant?

Dessverre ble hun ignorert da Conrad tok kontakt med helsemyndighetene selv. Firmaet mitt sendte deretter et brev til CDC og FDA 19. juli 2021 på vegne av Conrad (se brevet nedenfor), men ingen av byråene har svart.

Enda verre, da leger kom til Conrad for å få hjelp med innlevering av VAERS-rapport for sine pasienter, forbød sykehuset henne fra å sende inn disse rapportene.

At CDC og FDA ikke klarte å svare er uten tvil ikke overraskende – de har heiet på denne vaksinen i flere måneder. Å innrømme nesten hvilken som helst skade nå ville være beslektet med å be dem om å vende en pistol mot seg selv.

Dette understreker igjen viktigheten av å aldri tillate statlig tvang og mandater når det gjelder medisinske prosedyrer.

Fullstendig brev til CDC og FDA: Sirillp.com [pdf]

Brevveksling med sykehuset: Sirillp.com [pdf]

Dybdeintervju med Ms. Conrad på Highwire:

https://www.bitchute.com/embed/3uaNU53BHEXI/Ødeleggende Video: Vinner Av Terrengsykkel Nasjonaltittel Kyle Warner Diagnostisert Med Perikarditt Etter Å Ha Tatt Pfizer-Vaksine – Avslutter KarrierenForrige Innlegg

Relaterte Artikler

vinner av terrengsykkel nasjonale tittel, kyle warner, diagnostisert med perikarditt etter å ha tatt pfizer-vaksine

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Ødeleggende Video: Vinner Av Terrengsykkel Nasjonaltittel Kyle Warner Diagnostisert Med Perikarditt Etter Å Ha Tatt Pfizer-Vaksine – Avslutter Karrieren

HAF15. November 2021

dr.  fauci innrømmer at vaksiner ikke fungerte som annonsert og at vaksinerte er i stor fare i dag

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Eksplosiv Innrømmelse Av Dr. Fauci: Vaksiner Fungerte Ikke Som Annonsert Og Vaksinerte Er I Stor Fare I Dag

HAF15. November 2021

dr.  clare craig uvanlig hjertesykdom statistikk og sensur

SENSURKORONAVIRUSAVFOLKINGFRI TALEVAKSINER

Dr. Clare Craig: Uvanlig Hjertesykdomsstatistikk Og Sensur

HAF15. November 2021

austria verdens første landsomfattende lockdown for unvaxxed godkjent

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Tyranni Blir Dypere (Og Hvorfor Forsøk I Nürnberg-Stil Må Skje): Østerrike Er Verdens Første Land Som Godkjenner Landsomfattende Lockdown For Unvaxxed

HAF14. November 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.