Hva er Geoengineering (“Chemtrails”)?

 er navnet gitt til plumer som sendes ut av fly på himmelen.

 er navnet som brukes for å definere den tilsiktede prosessen med å endre – eller “engineering” – jordens atmosfære.

Et raskt voksende antall mennesker og organisasjoner i en rekke industrialiserte land tror nå at chemtrails er synlige gjenstander av nåværende geoengineering-programmer. I november 2010 forsøkte FN å regulere dem.

Flere bevis tyder på at de millioner av tonn med aluminium- og bariumpartikler som angivelig brukes i geoingeniørprogrammer, forklarer de dramatisk økende aluminium- og bariumnivåene i vann- og jordprøver .

Forskere i flere land har koblet nylig døde planter og dyr til aluminium- og/eller bariumtoksisitet, noe som trekker enda mer oppmerksomhet til globale geoingeniørprogrammer.

Selv om forskere og aktivister kaller chemtrails ” Århundrets problem “, har mainstream-nyhetene bare behandlet dette emnet og etterlatt publikum generelt uvitende om – det som nå kalles – ” Verdens største luftoperasjon i historien “.

Hvis du er enig i at å sprøyte tungmetaller på mennesker, dyr og offentlige vannforsyninger er en farlig og uansvarlig handling, bør du vurdere å bli med oss ​​for å informere andre om denne enestående hendelsen.

http://globalskywatch.com/what-are-chemtrails.html

Miljøødeleggelse

Se den korte videoen nedenfor for å lære mer om ødeleggelsene geoengineering forårsaker for miljøet ditt.

Det viktigste problemet på planeten i dag

Dette er en mer dyptgående video som gikk viralt og nådde over én million mennesker med sannheten om pågående geoengineering-programmer. Vennligst lytt og forstå hvor viktig det er i vår nåværende situasjon.

Din helse

Mange vanlige sykdommer og et kortere liv: Dette er bare noen få ting som geoengineering forårsaker:

Hodepine, luftveisinfeksjoner, aneurismer, slag, redusert levetid, hjerteinfarkt, tretthet, overfladisk søvn, øresus («tinnitus»), muskel- og leddsmerter, betennelser, angst, depresjon og mye mer.

Besøk denne siden for å lære hvordan sprøytingen påvirker helsen din: Chemtrail-relaterte sykdommer

Bli teknisk

Interessert i de tekniske detaljene som beviser at jetfly ikke lager løyper med mindre de er utformet med hensikt? Artiklene nedenfor gir detaljene du trenger, enten du er teknisk anlagt eller ikke .

Linjene i himmelen er ikke kontringer: definitive bevisPublikum blir løyet for om de hvite linjene de ser på himmelen. Maintream media er ikke å være ærlig… nok en gang.
Turbofaner med høy bypass produserer ikke spor“Jet”-motorer på kommersielle og militære fly er ikke i stand til å produsere løyper. Så hva er disse linjene på himmelen?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.