15 År Gammel California-Gutt Dør 2 Dager Etter Andre Dose Av COVID-19-Vaksine

8. Oktober 2021

En 15 år gammel gutt i Sonoma County, California, tragisk bare to dager etter å ha mottatt sin andre dose av -vaksinen.

av Cassie B.

15 år gammel gutt i California dør 2 dager etter andre dose covid 19 -vaksine

Gutten, som ellers var frisk, ble funnet å ikke svare på soverommet hans da moren hans sjekket etter at han ikke klarte å våkne til forventet tidspunkt. I følge en Death Investigation Synopsis fra Sonoma County lensmannskontor ble han erklært død på stedet og registrert for en obduksjon fra en rettsmedisinsk patolog.

Rapporten sa kanskje ikke helt at vaksinen forårsaket hans død, men det var sterkt underforstått. Det sa: “Etter omfattende forskning, tilleggstesting og samarbeid med en rekke andre enheter, ble dødsårsaken bestemt til å være:” STRESS KARDIOMYOPATI MED PERIVASKULÆR KORONÆR INFLAMMASJON (timer i dag), på grunn av UKjent ETIOLOGI I SETTING OF RECENT PFIZER-BIONTECH COVID-19 Vaksinasjon (dager). ” Rapporten la til at ingen andre vesentlige forhold bidro til hans død .

Rapporten fortsatte med å si: “Siden etiologien til stresskardiomyopati med perivaskulær koronararteriebetennelse ikke var ukjent, men var i gang med en nylig Pfizer-Biontech Covid-19-vaksinasjon, oppførte jeg denne døden som” UDETERMINERT “, noe som var konsistent med omstendighetene og årsaken. “

Stresskardiomyopati oppstår når hjertemuskelen raskt svekkes av plutselig og akutt stress, som kan være fysisk eller følelsesmessig. Dette forårsaker en massiv adrenalinstrøm som innsnevrer arteriene som leverer blod til hjertet eller binder seg direkte til hjertecellene, noe som får dem til å ta opp kalsium farlig.

I en annen hendelse døde en 13 år gammel Michigan-gutt, Jacob Clynick, bare tre dager etter å ha fått sin andre dose . Han klaget på hodepine, feber og magesmerter dagen før, men det virket ikke alvorlig nok til å få medisinsk hjelp; han døde en stund etter å ha lagt seg den kvelden. Gutten, som nettopp hadde fullført åttende klasse, var veldig frisk og blir husket for sin snille ånd og kjærlighet til camping.

Andre har det ikke mye bedre hos unge mennesker. En 18 år gammel jente i Nevada måtte gjennomgå tre operasjoner for å fjerne blodpropper som hadde dannet seg inne i hjernen hennes etter Johnson & Johnson-vaksinen, mens en 17 år gammel Utah-gutt ble funnet å ha to blodpropper inne i hjernen hans og en utenfor den fra jabben.

Tenåringsgutter Har Større Risiko For Vaksinerelaterte Hjerteproblemer

CDC har instruert folk om å være årvåkne for som brystsmerter, kortpustethet og følelsen av et bankende eller flagrende hjerte etter vaksinasjon.

En rådgivende gruppe for Centers for Disease Control and Prevention advarte om en “sannsynlig sammenheng” mellom hjertebetennelse hos ungdom og Pfizer- og Moderna -vaksinene . Myokarditt og perikarditt er også sett hos vaksinerte voksne, selv om det er spesielt høyere hos unge menn etter den andre dosen. CDC har blitt gjort oppmerksom på mer enn 1000 tilfeller av hjertebetennelse.

En studie lagt ut på medRxiv utført av forskere fra University of California fant at tenåringsgutter har en seks ganger større sjanse for å lide av hjerteproblemer forårsaket av COVID-19-vaksiner enn å bli innlagt på sykehus på grunn av COVID-19. Denne konklusjonen ble oppnådd etter å ha sammenlignet frekvensen av hjerteinflammasjon blant mennesker i alderen 12 til 17 år med sykehusinnleggelsesrater i samme aldersgruppe.

og Danmark stoppet nylig bruken av Moderna COVID-19-vaksinen hos yngre mennesker på grunn av økningen i hjertebetennelse , men andre land presser fremover med sitt press for å få barn vaksinert til tross for risikoen. Barn dør, men amerikanske og EU-regulatorer fortsetter å insistere på at fordelene med Pfizer- og Moderna-skuddene for å forhindre alvorlig COVID-19 oppveier risikoen .Overtatt Av Pedofile? Skoler Normaliserer Sex Mellom 4. KlassingerForrige InnleggDen Mest Vaksinerte Staten I Amerika Som Nå Ser En Massiv Økning I Sykehusinnleggelser I CovidNeste Innlegg

Relaterte Artikler

den mest vaksinerte staten i Amerika som nå ser massiv økning i covid sykehusinnleggelser

KORONAVIRUSVAKSINER

Den Mest Vaksinerte Staten I Amerika Som Nå Ser En Massiv Økning I Sykehusinnleggelser I Covid

HAF9. Oktober 2021

02 millioner nye tilfeller og dødsfall i Storbritannia covid 19

KORONAVIRUSVAKSINER

Folkehelsedata: 81% Av Dødsfallene I Covid-19 I September Ble Vaksinert

HAF7. Oktober 2021

ga den fjerde grenen av regjeringen ut sars cov 2 og deretter klandre Kina

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Har Den Fjerde Regjeringsgrenen Gitt Ut SARS-CoV-2 Og Deretter Klandret Kina

HAF7. Oktober 2021

New Yorks Northwell Health Hospital administrerer covid -vaksiner

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

New York Health Care System Sparker 1400 Uvaksinerte Arbeidere

HAF6. Oktober 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.