Overtatt Av Pedofile? Skoler Normaliserer Sex Mellom 4. Klassinger

7. Oktober 2021

Fjern en dag fra kalenderen din, og se noen av skolemøtene som er tilgjengelige på YouTube. Enten møtene holdes i nord, øst, sør eller vest, eller om skolene er små eller store, vil du høre de samme klagene fra lidenskapelige foreldre i hele denne nasjonen som håper å hjelpe til med å fikse systemet. Det er bare ett problem, som Deborah DeGroff påpeker i artikkelen nedenfor: Systemet er ikke ødelagt. Det oppnår nøyaktig det det var designet for å gjøre. Hvis vi noen gang trengte mer bevis på at dette er tilfellet, kom det denne uken da Bidens utdanningssekretær, Miguel Cardona, sa at foreldre ikke skulle være de viktigste interessentene i barnas utdanning .

av Deborah DeGroff

skolene normaliserer sex mellom 4. klassinger

Mens alle herr og fru Van Winkles sovnet, skjedde det radikale endringer inne i skolehuset. En gang var endringene så gradvise at få la merke til det. Plutselig skjedde radikale endringer i varpefart uten forsøk på å skjule.

Foreldre begynte å dukke opp på skolestyremøter i stort antall, og videoer av deres lidenskapelige korte taler ble virale. I løpet av minutter til fem minutter ga disse foreldrene uttrykk for bekymring for alt fra kritisk raseteori, sex -ed og andre læreplaner, masker og vaksinasjonsmandater og bibliotekbøker.

9. september 2021 talte Brandi Burkman på et møte i Leander Independent School District i Austin, Texas. [Burkmans tale begynner kl. 1:19:55 i videoen nedenfor.] Hun protesterte mot en bok som sønnen hennes mottok på Leander High School. Boken var Lawn Boy , av Jonathan Evison.

Michael er hovedpersonen og fortelleren til denne historien. Burkman leste noen av utdragene fra denne boken. Hun leste avsnitt fra fire forskjellige deler, men alle gjaldt den samme hendelsen. Jeg vil inkludere en av disse:

. . . i fjerde klasse, på et kirkelig ungdomsgruppemøte, ute i buskene bak prestegården, rørte jeg ved pikken til Doug Goble, og han rørte min. Faktisk var det til og med noen munner involvert. (25)

På slutten av talen spurte Burkman og svarte deretter på sitt eget spørsmål: “Hvem normaliserer sexhandlinger mellom fjerdeklassinger? Pedofile. “

Legg merke til at Burkman ikke sa at kjønnshandlingen var mellom en voksen og et barn. Hun sa at det var “mellom fjerdeklassinger.” Hun sa ganske enkelt at pedofiler normaliserer slike handlinger.

Senere i september, på et møte i Fairfax County School Board i Virginia, talte en annen mor, Stacy Langston, til skolestyret. Hun kommenterte både Lawn Boy, av Evison, og Gender Queer: A Memoir , av Maia Kobabe.

Langton sa:

“En bok beskriver en gutt i fjerde klasse som utfører oralsex med en voksen mann.”

Nyhetskilder har hentet denne historien og bruker dette sitatet. Jeg vil først være tydelig om dette spørsmålet: Passasjen som ble lest av Virginia -moren, var ikke mellom en voksen mann og et barn. Fortelleren reflekterer over sin fjerde klasse erfaring med en annen gutt. Den andre guttens alder er ikke oppgitt, men de var i samme kirkelige ungdomsgruppemøte torsdag kveld, så de ville ha vært nære i alderen. (side 49) Tolv år har gått, og den andre gutten er nå-“den heteste eiendomsmegleren i Kitsnap County. (side 25).

Tolv år etter denne hendelsen forteller Michael sin venn Nick om den opplevelsen. (side 96) Nick spør: “Du mener eiendomsmannen?” “Ja.” Doug Goble er for  øyeblikket  eiendomsmannen. I likhet med Michael var han bare en gutt tolv år tidligere. Det er ekstremt viktig å lese disse avsnittene i sammenheng.

Jeg setter pris på Langstons utholdenhet i å fortsette til mikrofonen hennes ble kuttet. Hun ble avbrutt og fortalte at det var barn i publikum. Jeg kan ikke gå god for det på den ene eller den andre måten. Jeg kan fortelle deg at mange foreldre blir tause for å lese avsnitt fra bøker barna deres må lese.

På et skolestyremøte i West Virginia i 2000 ble en far taus av styrets president mens han leste slike avsnitt. Betty Jarvis, et skolestyremedlem talte :

Vent litt. Hvis dette er tildelt å lese lekser. . . hvis de kan lese det, kan jeg høre det. Hvis en elev i 11. klasse må lese den, på min alder, kan jeg høre den.

Bravo, Betty!

The Lawn Boy bok Burkman og Langston ble innvende mot mottatt en 2019 Alex Award. De  Alex Awards  er gitt til ti bøker  skrevet for voksne  som har spesiell appell til unge voksne i alderen 12 til 18.   

La meg oversette. Denne boken er ikke skrevet for mindreårige. Alex -prisen er en American Library Association/Young Adult Library Services Association (YALSA) -pris som gis til bøker skrevet for et voksent publikum som visstnok vil appellere til de unge 12–18 år. [Kapittel åtte i boken min,  Between the Covers : Hva er inne i en barnebok?  er viet til disse “Voksenbøkene for tenåringer.”]

Jeg sjekket det offentlige bibliotekets online kataloger i Chicago, New York, San Francisco, Phoenix, Atlanta og Jacksonville for  Lawn Boy . Alle oppføringene i papirkopiene av denne boken er skrinlagt i seksjonene for voksne skjønnlitteratur. Imidlertid, når en voksenbok blir slått med et prismerke som erklærer at den appellerer til tenåringer, finner den ofte veien til biblioteker på mellom- eller videregående skole og noen ganger til og med til de unge voksne seksjonene på folkebibliotekene. [Ikke forveksle denne boken med Gary Paulsens,  Lawn Boy , som er skrevet for middelklasseelever.]

Hvis sansene dine ble ødelagt da du lyttet til mødrene på de linkede videoene, har jeg flere forstyrrende nyheter å dele. Jeg er akkurat ferdig med  Lawn Boy . Det er mildt sammenlignet med mange av bøkene som er spesielt skrevet for mindreårige.

Hvis du er bekymret for banneord, blekner 100+ f-bomber og 100+ bilder i denne boken i forhold til mange av bøkene som er utgitt for mindreårige. Det meste jeg har funnet i en bok som er rettet mot unge voksne er 1300+ f-ordvariasjoner i  Run the Game , av Jason Myers. Dette inkluderer ikke de 900+ andre “valg” -ordene. Jeg vil gjenta det jeg ofte sier om den boken – disse ordene er sannsynligvis den hyggeligste delen av boken. Passasjene i  Lawn Boy  ville være for milde til å bli inkludert i en av Jason Myers bøker. Disse bøkene bærer Simon Pulse -avtrykket fra Simon & Schuster  Children's  Publishing Division. Trykk på Ut, en roman for unge voksne av Eric Devine (NOT Tap Out, av Sean Rodman), ble skrevet av en engelsklærer. Denne boken inneholder 896 variasjoner i f-ord og er skrevet på et tredje trinn, sjuende måneders lesenivå.

Selv om noen skoler fremdeles har strenge straffer for elever som bruker banneord, inneholder bøkene for unge voksne i deres lokale skolebibliotek ofte hundrevis av forklaringer. På sidene 94-95 i Leander Independent School District High School Student and Parent Handbook 2021-2022, står «Banning, vulgært språk eller uanstendige gester» oppført under “Alvorlig eller vedvarende feil oppførsel.”

for banning i ungdomsbøker er at det er “realistisk språk.” Det er bare fascinerende for meg at barna blir oppmuntret til å lese bøker med store doser av dette “realistiske språket”, men får når de sier de “realistiske” ordene høyt. Mange av disse bøkene er også tilgjengelige som LYD -bøker. Banningene blåser ikke ut. Lawn Boy  er tilgjengelig både som lydbok og lyd -CD.

På slutten av  Lawn Boy har Michael, hovedpersonen, bestemt seg for at han er homofil og innleder et forhold til Andrew, en sosial aktivist. Hadde dette vært en bok for mindreårige, ville flere grafiske detaljer om forholdet deres blitt gitt.

Michael mister jomfrudommen når en klassekamerat tar hånden hans og leder ham til bilen hennes. Det var ikke noe forhold; bare et tjuefem minutters møte i Gina Costerellos hvite Malibu. (31-33)

Moren til Michael har hatt tre ektemenn og oppdrar både Michael og hans eldre bror Nate med spesielle behov. Hun prøver alltid å få endene til å leie, og leier Freddy skuret i bakgården å bo i. Freddy, som skriver akkompagnement til vintage -porno på sin elektriske bass, blir til slutt mors kjæreste.

På en eller annen måte fungerer kristendommen vanligvis inn i disse bøkene. Lawn Boy  er intet unntak. Spesielt fant møtet mellom Michael og den andre gutten sted på et ungdomsgruppemøte i kirken, “ute i buskene bak prestegården.” (side 25)

. . . Torsdag kveld dro Nate og jeg til ungdomsgruppemøtet i kirken og spilte sunne spill designet for å skape tillit og kommunikasjon og urokkelig tro på Gud. . . . Jeg drakk Kool-Aid, men jeg drakk ikke Kool-Aid, hvis du skjønner hva jeg mener. Det er ikke det at jeg hadde noe imot Jesus eller Gud, jeg ble bare overveldet av bevisene. (48)

På side 65-66 er Michael på vei til en ny jobb. Arbeidsgiveren hadde fortalt ham at hvis han var der klokken 1, ville han gi ham et skudd, “i hvert fall for dagen.” Michaels lastebil ga seg.

Jeg ba faktisk. Eller kanskje er tigging det riktige begrepet. Jeg ba Gud: Kast meg en smule her. . . . (65-66)

Lastebilen starter ikke. Han fikk ikke jobben.

Tyrell , av Coe Booth, er en annen bok for unge voksne. Tyrell kjæreste, Novisha, mistet sin jomfrudom på en bibel Camp moren fikk henne til å delta da hun var bare tretten.

I Julia Scheeres memoarer,  Jesus Land , skriver hun om at hennes adoptivbror mishandlet henne, da hun var tolv år, mens moren spilte salmer på piano i et annet rom i huset. Foreldrene sendte henne til slutt til en religiøs reformskole i Den dominikanske republikk. En av forkynnerne på reformskolen gjør en av jentene gravid. På side 64 skriver hun:

De andre jentene ble også utsatt for overgrep av mannlige slektninger som bodde i husstandene sine, og dette overrasker meg siden de alle kommer fra anerkjente kristne familier. Men så igjen … det gjør jeg også. (264)

Jesus Land  mottok en 2006 Alex Award. Bare en voksenbok til som vil appellere til tenåringer. Noen som ser et mønster her?

Bøker som vil bli ansett som uanstendige av alle som fortsatt har samvittighet, er vanlige i skolebibliotekene. Enhver form for seksuell atferd presenteres i grafisk detalj. Tross alt er det uendelig mange seksuelle identiteter og kjønn, og alle disse barna må ha bøker tilgjengelig for dem som de personlig kan identifisere. Så sier ekspertene.

Hvis temaet for barnebøker er nytt for deg, oppfordrer jeg deg til å lese boken min . Ja, sex og dårlig språk i barnebøker vekker stor oppmerksomhet, men den mer subtile (og noen ganger  ikke  så subtile) indoktrinasjonen blir ofte oversett. Hvem gir ut slike bøker for mindreårige. . . og hvorfor? Hvordan havner disse bøkene på skolen og folkebibliotekene?

Hvis du skal protestere mot en bok, kan du lese den i sin helhet. Den andre siden har brukt den samme spillplanen i flere tiår. Etter at en forelder har lest et avsnitt, blir læreren eller administratoren opplært til å spørre: “Har du lest hele boken?” Når du innrømmende innrømmer at du ikke gjorde det, blir du anklaget for å ha tatt teksten ut av kontekst. Ofte kommer navnekasting neste – “, nazist eller bokbrenner! Når møtet er over, har andre bekymrede foreldre bestemt seg for å ikke si ifra om bekymringene sine, ettersom de ikke ønsker å bli utsatt for den samme behandlingen.

Jeg beklager, men meldingen min kommer til å bli mørkere.

  • Hvis en bok en forelder protesterer mot blir fjernet, blir den ofte kjent og salgsøkning. Da  Some Girls Are , av Courtney Summers, ble fjernet fra en  valgfri  sommerleseliste for et nybegynner Honours English -kurs i South Carolina, ble tusen eksemplarer donert og distribuert gjennom de lokale bibliotekfilialene. Denne viktige boken for æresstudenter er skrevet på et tredje trinn, niende måneders lesenivå.
  • Mange bibliotekarer, lærere, forfattere og andre som påvirker barn, oppmuntrer barna til å lese forbudte bøker. Dette blir ofte deres valgleseliste.
  • For hver bok du blir fjernet, er det dusinvis, om ikke hundrevis, flere som liker det eller verre, som vises stolt på skolebibliotekets hyller. Flere blir lagt til med jevne mellomrom.

Fjern en dag fra kalenderen din, og se noen av disse skolemøtene som er tilgjengelige på YouTube og andre arenaer. Enten møtene holdes i nord, øst, sør eller vest, eller om skolene er små eller store, vil du høre de samme klagene fra lidenskapelige foreldre i hele denne nasjonen som bare håper å hjelpe til med å fikse systemet.

Det er bare ett problem. Systemet er ikke ødelagt. Det oppnår nøyaktig det det var designet for å gjøre.Folkehelsedata: 81% Av Dødsfallene I Covid-19 I September Ble VaksinertForrige Innlegg

Relaterte Artikler

hundrevis av politifolk som er dømt for voldtekt og drap på barn, samler fortsatt inn millioner i skattebetalt finansiert pensjonisttilværelse

SATANISTISKE PEDOFILER

HUNDREDER Av Politimenn Dømt For Voldtekt Og Drap På Barn Samler Fortsatt Millioner I Skattebetalt Pensjon

HAF4. Oktober 2021

etterforskning opptil 3200 prester har voldtatt barn i den franske katolske kirke siden 1950

NYHETERSATANISTISKE PEDOFILER

Etterforskning: Opptil 3200 Prester Har Voldtatt Barn I Den Franske Katolske Kirke Siden 1950 – Godt Over 100 000 Ofre

HAF3. Oktober 2021

høy rangert detektiv fengslet for gjentatte ganger å ha voldtatt en liten jente

NYHETERSATANISTISKE PEDOFILER

Detektiv Med Høy Rangering Fengslet For Gjentatte Ganger Å Ha Voldtatt En Liten Jente

HAF5. September 2021

topp fbi -tjenestemann med ansvar for forbrytelser mot barn, arrestert for sexforbrytelser mot barn

NYHETERSATANISTISKE PEDOFILER

Topp FBI -Tjenestemann Ansvarlig For Forbrytelser Mot Barn, Arrestert For Sexforbrytelser Mot Barn

HAF4. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.