Medlemmer Av Kongressen Og Deres Ansatte Er Fritatt For Bidens Voksmandat

12. September 2021

President Joe Bidens nye vaksinmandater for føderale ansatte gjelder ikke medlemmer av kongressen eller de som jobber for kongressen eller det føderale rettssystemet.

medlemmer av kongressen og deres ansatte er unntatt fra biden's vax mandat

Biden utstedte to kjennelsesordre torsdag som krever vaksinasjon mot COVID for føderale arbeidere og entreprenører som jobber for den føderale regjeringen. Han ba også arbeidsdepartementet om å utstede en beredskapsordre som krever at virksomheter med mer enn 100 ansatte skal sørge for at arbeiderne deres blir vaksinert eller testet ukentlig.

Imidlertid gjelder Bidens pålegg om føderale arbeidstakere for ansatte i den utøvende grenen. Representantenes hus og senatet tilhører den separate lovgivende grenen, og domstolene til den føderale regjeringen.

Bidens handlingsplan for COVID – “Path Out of the Pandemic” – publisert på Det hvite hus nettsted gjør effekten av vaksinemandatet tydelig.

Planen sier: “Med utgangspunkt i presidentens kunngjøring i juli for å styrke sikkerhetskravene for uvaksinerte føderale arbeidere, har presidenten signert en forretningsordre om å ta disse handlingene et skritt videre og kreve at alle føderale utøvende grenarbeidere blir vaksinert .”

“Presidenten signerte også en forretningsordre som påla at denne standarden skulle utvides til ansatte hos entreprenører som gjør forretninger med den føderale regjeringen,” fortsetter planen.

“Som en del av denne innsatsen vil , departementet for veteransaker, den indiske helsetjenesten og National Institute of Health fullføre implementeringen av deres tidligere annonserte vaksinasjonskrav som dekker 2,5 millioner mennesker.”

New York Times rapporterte torsdag at kjennelsen ikke gjelder dem som jobber for kongressen eller føderale domstoler , med henvisning til tjenestemenn i Det hvite hus.

Husets taler Nancy Pelosi sa på en pressekonferanse 29. april at huset ikke kunne kreve medlemmer vaksinert. Videoklipp av disse kommentarene fikk ny oppmerksomhet på nettet etter Bidens kunngjøring.

https://www.bitchute.com/embed/gTTSd59ylXPu/

“Så – så her er saken. Vi er – vi kan ikke kreve at noen blir vaksinert . Det er bare ikke det vi kan gjøre. Det er et spørsmål om å vite hvem som er eller ikke, sier Pelosi.

“Jeg kan ikke gå til Capitol Physician og si: ‘Gi meg navnene på folk som ikke er vaksinert, så jeg kan oppmuntre dem eller gjøre det kjent for andre å oppmuntre dem til å bli vaksinert.' Så vi kan ikke – vi kan ikke gjøre det, ”sa hun.

Pelosis kontor gjentok denne posisjonen i en uttalelse til Newsweek fredag ​​og sa at talerens 29. april -bemerkninger “refererte til institusjonen der hun tjener.”

“Hun sier at hun ikke kan tvinge medlemmer til å bli vaksinert, noe som er sant,” heter det i uttalelsen.

I august skrev en gruppe på 19 demokrater i huset et brev til Capitols behandlende lege, Dr. Brian P. Monahan, og ba ham vurdere et vaksinekrav eller minst to COVID -tester per uke for medlemmer og ansatte som kan ‘ t vise bevis på vaksinasjon. Ingen krav er ennå på plass.

Kilde: NewsWeek.com  / Referanse: BitChute.comVåre Forfedre Kan Ha Kjent Levitets HemmeligheterForrige InnleggRettssak: 220 000 Medlemmer Av Militærtjenesten Sier Nei Til Bidens Tvungne Covid -InjeksjonerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

hjertebetennelse hos tenåringer eksploderer over oss etter at fda godkjenner injeksjoner

SENSURKORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Hjertebetennelse Hos Tenåringer Eksploderer Over USA Etter At FDA Godkjenner Injeksjoner

HAF12. September 2021

søksmål 220 000 militærtjenestemedlemmer sier nei til bidens tvungne covid -injeksjoner

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Rettssak: 220 000 Medlemmer Av Militærtjenesten Sier Nei Til Bidens Tvungne Covid -Injeksjoner

HAF12. September 2021

dr vernon coleman covid jab er opptil seks ganger dødeligere for gutter som covid 19

KORONAVIRUSAVFOLKNINGHELSEVESENVAKSINER

Dr Vernon Coleman: Covid Jab Er Opptil Seks Ganger Dødeligere For Gutter Som Covid-19

HAF11. September 2021

sykehus for å slutte å føde babyer mens fødselsarbeidere slutter over vaksinatmandat

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Sykehuset Slutter Å Levere Babyer Mens Fødselsarbeidere Slutter Over Vaksinatmandat

HAF11. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.